Ο Μπάμπης είχε τη δική του Ιστορία...κάποιος την έγραψε στο δρόμο με λαστιχιά...![]()
Ο Μπάμπης είχε τη δική του Ιστορία...κάποιος την έγραψε στο δρόμο με λαστιχιά...![]()
pou pigan oloi kai oles?
lithike to thema????
mallon peftei plysimo -siderwma
Σύντεκνε ότι το φοράμε το φοράμε! Αλλά εκείνη τη στιγμή δεν είμαστε και τα σύμβολα της αρρενωπότητας και του σεξ..!Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
ΥΓ. Γιατί ρε, τι έχει το φακιόλι; Εσείς οι υπόλοιποι "άντρες" εδώ μέσα τι φοράτε όταν κάνετε τις δουλειές του σπιτιού;![]()
![]()
Τα πραγματα ειναι χειροτερα απ'οτι φανταζομουν...Σύντεκνε ότι το φοράμε το φοράμε! Αλλά εκείνη τη στιγμή δεν είμαστε και τα σύμβολα της αρρενωπότητας και του σεξ
....ολοι φακιολι φοραμε.
Και ειδικα τους κρητικους τους ειχα για ποιο....
...τι να πω ρε παιδι μου
![]()
Ίσα λουκρητίες όλες σας....
Πα να πασπατέψω τη προβατίνα τώρα...![]()
καλα ρε...ειπαμε...ειναι προβατο και πηρε bmw...αλλα την πασπατεψεις κιολλας???Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
προβατίνα![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
καλα ρε...ειπαμε...ειναι προβατο και πηρε bmw...αλλα την πασπατεψεις κιολλας???![]()
![]()
![]()
Μαλάκα Γιάννη για σένα λέειιιιι...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Νίνο@!
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Νίνο@!![]()
![]()
![]()
χτυπημα κατω απο την μεση ηταν αυτο....αλλα το κανω για τα λεφτα....![]()
![]()
![]()
δηλαδη αν ηξερες οτι περισυ πηγα και ακουσα Μπεζεντακου τι θα μου ελεγες???![]()
![]()
![]()
san blouzaki...kolito mou...se forw kai den se allazwwwwwwΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
![]()
![]()
![]()
χτυπημα κατω απο την μεση ηταν αυτο....αλλα το κανω για τα λεφτα....![]()
![]()
![]()
δηλαδη αν ηξερες οτι περισυ πηγα και ακουσα Μπεζεντακου τι θα μου ελεγες???![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
![]()
![]()
Θεάαααααααααα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...
Ναι σωστά, είμαστε τα σύμβολα του σεξ για τις λέσβους..!Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Θα διαφωνήσω!:rotflmao:
Monoi sas ftanete sta akra! Emeis kseroume ta akra ths taxythtas! opws emeis dexthkame oti oi kaluteroi sef einai antres kairos na dexteite oti telika mporei oi kaluteres odhgoi na einai gunaikes!!Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Ρε δε ντρεπομαστε λιγο λεω γω, μας φτανετε στα ακρα καθε μερα τωρα θα μας την πειτε και στα μηχανακια....
Αααααα εχουμε ξεφυγει τελειως μου φαινεται .....γλυκια μου!!!
Κοιταξτε που τον φτασατε τον αμοιρο αυτο ανθρωπο...
http://www.youtube.com/watch?v=cHvy74ldFsc
:P
kalh xronia paides!!
Γυναίκα στο τιμόνι, ο Χάρος σε ζυγώνει...
Αρχικά δημιουργήθηκε από f_aina
xaxaxaxaxaxaxaxaxa!! opws kai na exei kapoioi nomizoun oti otan emeis mporoume na kavalhsoume kai na sas prosperasoume (oxi ola ta arsenika) me 300 oti sas eunouxizoume!! Gi auto einai pikroxoloi oi perissoteroi!! an kai polu amfivallw me th taxythta pou pername na katalavainete oti eimaste gunaikes!! panta 8a lete thn ekfrash "koita to malaka pws paei! " xaxaxxaxaxa
kalh xronia se olous kai euxomai eidika stis gunaikes tou eidous mou, polles voltes, ametrhta lefta kai polla liwmena lastixa!!!![]()
PANTA OR8IES KORITSARES MOY!!!
Cheers!!!!!
Είχα δίκιο, λοιπόν...![]()