Ιδέα μου είναι ή όντως τα έκαναν μαντάρα οι γιαμαχαίοι, ίσως πάλι θέλουν να χτυπήσουν το GS...
Ιδέα μου είναι ή όντως τα έκαναν μαντάρα οι γιαμαχαίοι, ίσως πάλι θέλουν να χτυπήσουν το GS...
Όντως η yamaha μόνο στο Vmax φόρεσε άξονα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
townmate!
Το απόλυτο εργαλείο για χωράφια, ρώτα αγρότες και θα δεις![]()
![]()
Για τον αξονα, νομίζω κι εγω οτι μονο το vmax φοραει,![]()
Η αλήθεια είναι ότι μέχρι την σειρά XJ όλα τα street της, άξονα είχαν.![]()
nai kai telika tha xtipane to kefali toys sto toixo..Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Ιδέα μου είναι ή όντως τα έκαναν μαντάρα οι γιαμαχαίοι, ίσως πάλι θέλουν να χτυπήσουν το GS...:rotflmao:
![]()
Εχει και τα τουριστάδικαΑρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Καπ10, ρωτάω πως τα πάει από τεχνογνωσία και αξιοπιστία η Yamaπα στους άξονες.
Μόνο το Vmax δεν έχει ή κάνω λάθος....(και μην πεταχτεί καμιά τσουτσού και πει για την 125αρα την πάπια ...πως την λέγαν ρε @αμώτο...δεν θυμάμαι το μοντέλο?????)
Α γεια σου....και έκανε και μια βαβούρα ...σα δράπανο....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
townmate!
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
nai kai telika tha xtipane to kefali toys sto toixo..:rotflmao:
![]()
Πλάκα-πλάκα Δούκα με βλέπω για ΚαΤεΜι, πολύ παπαρομαρκετιά και ηλεκτρονικούρα μυρίζει.
Σωστά, μου διέφυγεΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Η αλήθεια είναι ότι μέχρι την σειρά XJ όλα τα street της, άξονα είχαν.![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αυτο ειναι πασιφανες.Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Τοσες πωλησεις που εχει κανει ποιος δεν θα τις ζηλευε??
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
spam onΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Αυτο ειναι πασιφανες.
Τοσες πωλησεις που εχει κανει ποιος δεν θα τις ζηλευε??
Και τους λάτρεις της απλότητας ( βλέπε ΧΤ 600) που τους γράφουν?
Άσε, ξέρω την απάντηση..
Να έπαιρναν το μοτέρ του TDM, να το ανέβαζαν λίγο σε κυβικά και να το φόραγαν στο υπάρχον ΤΕΝΕΡΕ, με κάποια άλλα πλαστικά και να το μεγάλο ον-οφ, λέω εγώ τώρα...
spam off
Εγώ νομίζω οτι πάει να χτυπήσει τις πωλήσεις του 990Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Αυτο ειναι πασιφανες.
Τοσες πωλησεις που εχει κανει ποιος δεν θα τις ζηλευε??![]()
Εγω νομιζω οτι αν το πουλαει εδω γυρω στα 14-15Κ θα χτυπησει τα @@ μου![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Όταν μου έχει το WR 250R και το XT 660R στα 6,5 χιλιάρικα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
![]()
![]()
Θα μου πεις καινούργιο μηχανάκι, ψεκαστό κλπ κλπ. αλλά ρε πστ μου με τα ίδια φράγκα παίρνεις 660 κυβικά.
Πάλι σπαμάρω μάλλον...
Ενταξει ασε το WR, αυτο ειναι πιστολι δεν συγκρινεται με το ΧΤ.Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Όταν μου έχει το WR 250R και το XT 660R στα 6,5 χιλιάρικα ...
Θα μου πεις καινούργιο μηχανάκι, ψεκαστό κλπ κλπ. αλλά ρε πστ μου με τα ίδια φράγκα παίρνεις 660 κυβικά.
Πάλι σπαμάρω μάλλον...![]()
Εξαρτάται τι θα έχει από την μάνα του επάνω.....Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
![]()
![]()
My guess.......με τίποτε κάτω από 16k
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Ε, τοτε καλυτερο για μενα το 800 το GS σε μεταχειρο με τα μισα λεφτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Εξαρτάται τι θα έχει από την μάνα του επάνω.....
My guess.......με τίποτε κάτω από 16k