Σελίδα 22 από 74 ΠρώτοΠρώτο ... 1217181920212223242526273272 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 1102

Θέμα: Yamaha XJ6 (Diversion naked) - Γνωμες;

Νέο μέλος
    καλησπέρα σας και εγς λοιπον σκοπευω να παρω το xj6 naked μέσα στο επόμενο μήνα...
    θα είναι ι πρώτη μου μηχανή αν και φιλοι μου εχουν r1 εγω θα παω σε αυτο το "αργο" για πρώτη μηχανη. μπορείτε να μου πείτε τιμές που πέζουν στιν θεσσαλονλικη?
    εμενα μου πρότιναν να πάω στον μερμετζάκη καμία γνώμη?

Να πας, κι εγώ από εκεί την πήρα. Και μην ξεχάσεις να αναφέρεις το όνομά μου για να πάρω τα ποσοστά :-)
    Όσο γα το αργό έλεος. Δεν τρέχουμε στο MotoGP.
    The Doctor. (no, really!)

Παλαιό μέλος
    Εγώ την πήρα από Ματάκο.

Οτι μου είπε τα έπραξε επακριβώς. Αψογος.

Τον συνιστώ ανεπιφύλαχτα αν και δεν ξέρω τους υπόλοιπους Θεσ/κη για να πω πόσο καλοί ή όχι είναι...

Νέο μέλος
    θα δώσω μερικά χρήματα προκαταβολή και ταλλα δώσεις..να ζητήσω κάποιο δώρο ι οχι?
    επίσης ΄ποιά και πόσα ειναι τα extra που πλήρωνεις εκεί πχ σήμα τέλοι ασφάλεια κτλπ.
    ακόμα υπάρχουν διαθέσιμεσ εκεί οι μηχανέσ? ι κάνεις πραγγελια και μετα απο κανα διμηνο?
    να ξέρω αν ειναι να πάω απο τώρα ¨)
    ευχαριστώ

Νέο μέλος

Wink

Τελικα διαβαζοντας ολο το τοπικ πειστικα εκτος των αλλων (δηλαδη οτι ειναι πανεμορφο και κατι καινουργιο)για την αγορα του!!
    Ομως θα ηθελα τα ...φωτα σας!!! Ειμαι και εγω καινουργιος οδηγος και θα ηθελα να μου πειτε αν χρειαζεται να την αγορασω με ABS ή οχι. Αλλοι λενε ναι γιατι εισαι αρχαριος και αλλοι λενε οχι γιατι με το ΑΒS θα χασεις τα αυγα και τα πασχαλια!!! Αλλοι λενε μεσα στην πολη τι να το κανεις και αλλοι λενε εννοειται με ABS!!!! Ημαρτον
    Και κατι αλλο...Απο την εμπειρια σας λέτε να μην την αγορασω πριν το τελος του χρονου μιας και ηδη βρισκομαστε Νοεμβριο 'η δεν παιζει ρολο???

Ευχαριστω προκαταβολικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από ztsach
    Τελικα διαβαζοντας ολο το τοπικ πειστικα εκτος των αλλων (δηλαδη οτι ειναι πανεμορφο και κατι καινουργιο)για την αγορα του!!
    Ομως θα ηθελα τα ...φωτα σας!!! Ειμαι και εγω καινουργιος οδηγος και θα ηθελα να μου πειτε αν χρειαζεται να την αγορασω με ABS ή οχι. Αλλοι λενε ναι γιατι εισαι αρχαριος και αλλοι λενε οχι γιατι με το ΑΒS θα χασεις τα αυγα και τα πασχαλια!!! Αλλοι λενε μεσα στην πολη τι να το κανεις και αλλοι λενε εννοειται με ABS!!!! Ημαρτον
    Και κατι αλλο...Απο την εμπειρια σας λέτε να μην την αγορασω πριν το τελος του χρονου μιας και ηδη βρισκομαστε Νοεμβριο 'η δεν παιζει ρολο???

Ευχαριστω προκαταβολικα

Αν την πάρεις τον καινούργιο χρόνο....πέρα από το σήμα που δεν είναι τίποτα τα λεφτά....όταν κάποια στιγμή αποφασίσεις να την πουλήσεις θα γράψεις ότι η μηχανή είναι του 2010..... μπορεί να είναι για 1-2 μήνες η διαφορά αλλά αλλιώς φαίνεται....

Τώρα σχετικά με το ABS.... είναι όντως αμφιλεγόμενο θέμα πάνω στη μηχανή και θα βρεις θερμούς υποστηριχτές και από τις δύο πλευρές...
    Προσωπικά το συνιστώ και την αγόρασα και με ABS...σε περιπτώσεις που η άσφαλτος είναι γυαλί (συχνό φαινόμενο στο τόπο μας....) ή με τις βροχές πρόσφατα, 100% με έχει σώσει από στραβή... από την άλλη υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις οπού υπάρχει καλή πρόσφυση από την άσφαλτο...είσαι με λίγα χιλιόμετρα μέσα στην κίνηση και θέλεις ξαφνικά να το κοκαλώσεις απότομα και δεν σε αφήνει....

Πάντως με ή χωρίς δεν έχεις πρόβλημα σαν καινούργιος οδηγός...θα το συνηθίσεις ότι και να διαλέξεις...αλλά σίγουρα είναι μια πάρα πολύ όμορφη και αξιόπιστη μηχανή που θα σε πάει όπου θες...!!!

Νέο μέλος
    Να σαι καλα Mokilock!! Ευχαριστω .....
    Αλλα ξερεις τι δεν εχω καταλαβει??? Π.χ. στον κατάλογο της αντιπροσωπειας εχει και μοντελα του 2007,2008 με φθηνοτερες τιμες, οχι για την συγκεκριμενη μοτοσυκλετα,αρα με αυτη την λογικη ειτε το αγορασεις το 2010 ειτε το μοντελο του 2007 το 2007 ειναι το ιδιο!!!
    Δηλαδη αν πχ αγοράσω την ιδια υπαρχουσα μηχανη σε 2 μηνες 8α λεγετε μοντελο του 2010???

Αλλα ξερεις τι δεν εχω καταλαβει??? Π.χ. στον κατάλογο της αντιπροσωπειας εχει και μοντελα του 2007,2008 με φθηνοτερες τιμες, οχι για την συγκεκριμενη μοτοσυκλετα,αρα με αυτη την λογικη ειτε το αγορασεις το 2010 ειτε το μοντελο του 2007 το 2007 ειναι το ιδιο!!!
    Δηλαδη αν πχ αγοράσω την ιδια υπαρχουσα μηχανη σε 2 μηνες 8α λεγετε μοντελο του 2010???
    Το μοντελο πιανει απο την στιγμη που το αγορασες !!! Γιατι απο εκεινη την στιγμη αρχιζει η λειτουργια του!!! 2009 - 2010 ειναι σαν να λες αυτο κανει 9.90 ευρω ουτε καν 10 !!! ειναι ψυχολογικο κυριως για την μεταπωληση!! οπωτε το να την παρεις τωρα μονο τα τελη ειναι που θα διπλοπληρωσεις (μικρο το κοστος) και το να λες οτι ειναι μοντελο 2009 ... παντως και εγω προτεινω με ABS (μια φορα θα σε σωσει δεν θες αλλη) !!! ..
    Ούτε χιλιοστό μη κάνεις χωρίς το ΚΡΑΝΟΣ σου!!

Αυτό που εννοώ είναι ότι όταν κάποια στιγμή αποφασίσεις να το πουλήσεις, στην αγγελία σου καθώς και πάνω στην άδεια θα γράφει π.χ. 01/2010 αντί για 11/2009... απλά φαίνεται αλλιώς....

Αλλά ψάξτω λιγάκι με τους αντιπρόσωπους, για το τι γίνεται αυτό τον καιρό με την παραλαβή γιατί εγώ καθώς και άλλοι συνφορουμίτες....περιμέναμε παραπάνω από ένα μήνα και...για να το έχουμε στα χέρια μας... οπότε μπορεί να βάλεις την παραγγελία τώρα και να το παραλάβεις το 2010...

Νέο μέλος
    Ευχαριστω παιδες...Να στε καλα!!!

Με κατατοπισατε πληρως

Παλαιό μέλος Το avatar του/της giovani64
    αν περιμενεις την νεα χρονια θα παρεις μαλλον το μοντελο με το ολοσωμο φεριγκ.ειναι αυτο που πηγαινε στην αμερικη. σε αλλους αρεσει αυτο και σε αλλους το "παλιο"

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	yamaha xj6 usa.jpg 
Προβολές:	683 
Μέγεθος:	50,4 KB 
ID:	179376
    τι θα γινω οταν μεγαλωσω?

συνταξιουχος................

Νέο μέλος
    Ειναι οντως πολυ ωραιο αλλα δεν εχω λογο να περιμενω μπας και ερθει....γιατι μου αρεσει οπως ειναι ηδη επισης!!!
    Εξαλλου ετσι το γνωρισα και το ....φλερταρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από giovani64
    αν περιμενεις την νεα χρονια θα παρεις μαλλον το μοντελο με το ολοσωμο φεριγκ.ειναι αυτο που πηγαινε στην αμερικη. σε αλλους αρεσει αυτο και σε αλλους το "παλιο"

Αυτό δεν είναι το diversion που εισάγεται κανονικά ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Αυτό δεν είναι το diversion που εισάγεται κανονικά ?
    Αυτό είναι το κατά Αμερική FZ6R με full φερινκ μέχρι κάτω..

Νέο μέλος

Αυτο εισάγεται κανονικά και φυσικα το γυμνο του!!

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha XJ6 Diversion Full Fairing
    από makis206 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2009, 08:30
  2. Yamaha XJ6 Diversion ABS vs Honda CBF-600S ABS
    από ilion10 στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2009, 11:05
  3. yamaha xj6 diversion
    από dimdil στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 2