Σελίδα 22 από 278 ΠρώτοΠρώτο ... 1217181920212223242526273272122 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 4164

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

Βολέ ο τερματοφύλακας(Στεργιούδας)η μπάλα στο κέντρο,κοντρόλ με το στήθος ο Παπαϊωάννου,σήκωμα με το γόνατο και άνοιγμα στα αριστερά,που έφευγε ο Μαύρος,ο οποίος τη φέρνει μπροστά του επίσης με το στήθος και αρχίζει να τρέχει την ώρα που το δεξί μπακ τής Προοδευτικής έκανε τάκλιν.
    Η μπάλα δεν έχει πέσει ακόμα στο χόρτο-από το βολέ τού Στεργιούδα-ο Μαύρος την τσιμπάει με το μπούτι και περνάει μαζί της πάνω από τον αμυντικό που βγήκε αράουτ.
    Τη βάζει επιτέλους κάτω,βγάζει μια μπαλιά στον Νικολούδη...γκολ.

καλα μιλαμε δακρυσα ......μου σηκωθηκε καγκελο....η τριχα..
    κατσε να την περασω ενα χερι μινιο να μην σκουριασει
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ρε κατακαυμενε εχω λειωσει λεμε :rotflmao:

κατσε να παω να πω στον ροναλντινιο να σταματησει να παιζει, γιατι μετα απο τετοια φαση ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ;;;;;;;;

τυπωσε την φαση αυτη σε πολλα φυλλαδια και μοιρασε τα στις γειτονιες ρε συ...που ξερεις...
    ολο και καποιο χαζο μπορει να γινει αεκακι
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υγ. τερενς δεν παιζεσαι λεμε.:rotflmao: συνεχισε pleaseeeeeeeeeee

χυμαδορ...ελιωσα :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ναι αλλα εσεις πατε γηπεδο γιατι ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ σας δινει και κινητρα..

ΣΑΣ κανει ΜΕΛΟΙ
    ΣΑς πουλαει VISA με ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕς χρεωσεις
    ΣΑς πουλαει το λαπτοπ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

στα οπα οπα σας εχει..ΜΕΓΑΛΗ καρδια ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ:rotflmao: :rotflmao:
    μην ξεχνας τις τζαμπα συσκευες κινητης τηλεφωνιας
    μην ξεχνας τις μειωσεις στις ασφαλιστικες εταιρειες.
    μην ξεχνας τα μαγαζακια γυρω απο το καραισκακι...
    μην
    μην
    μην,....

ασε μας ρε γαυρε..αχχαχαχααχ

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Ωπ τώρα το είδα αυτό.Λοιπόν,Κώστα μου,εγώ σαν Βαγγέλης έτυχε να αγαπήσω το ποδόσφαιρο από πολύ μικρός και να γίνω ΑΕΚτζής,μια που αυτή την ομάδα αγαπούσε κι ο πατέρας μου.Τίποτα το ασυνήθιστο δηλαδή.
    Έτυχε τώρα αυτή η πουτάνα η ομάδα να βγάζει παιχταράδες,έτυχε εγώ σαν παιδί να πηγαίνω συνέχεια στη Φιλαδέλφεια,συνήθως στην 3,όπου πήγαιναν οι πιο άρρωστοι ΑΕΚτζήσες.Κι όταν λέμε άρρωστοι,να βλέπεις ανθρώπους άνω τών 50 να κλαίνε με το που έμπαινε μέσα η ομάδα για ζέσταμα.
    Κλάμμα όμως!κορόμηλο το δάκρυ,μπορεί και νά'τανε προσφυγοπαίδια πού ξέρεις...

Τέλος πάντων,έβλεπες μια ομάδα που έπαιζε καταπληκτικό ποδόσφαιρο,έβλεπες το γήπεδο τίγκα κάθε Κυριακή,ακόμα και στίς χρονιές τής παρακμής.Γιατί ακόμη και τότε,πάντα είχαμε στην ομάδα 2-3 πολύ μεγάλους παίχτες που γι' αυτούς άξιζε να πηγαίνεις.

Μού έλεγε ένας φίλος που γνώρισα πριν μερικά χρόνια,πως είχε πάει με τον πατέρα του στο Καραϊσκάκη για δούνε το ματς με την Προοδευτική.Στο 10λεπτο γίνεται η εξής φάση....
    Βολέ ο τερματοφύλακας(Στεργιούδας)η μπάλα στο κέντρο,κοντρόλ με το στήθος ο Παπαϊωάννου,σήκωμα με το γόνατο και άνοιγμα στα αριστερά,που έφευγε ο Μαύρος,ο οποίος τη φέρνει μπροστά του επίσης με το στήθος και αρχίζει να τρέχει την ώρα που το δεξί μπακ τής Προοδευτικής έκανε τάκλιν.
    Η μπάλα δεν έχει πέσει ακόμα στο χόρτο-από το βολέ τού Στεργιούδα-ο Μαύρος την τσιμπάει με το μπούτι και περνάει μαζί της πάνω από τον αμυντικό που βγήκε αράουτ.
    Τη βάζει επιτέλους κάτω,βγάζει μια μπαλιά στον Νικολούδη...γκολ.

"Με πήρε και φύγαμε ρε μαλάκα" μού λέει."ναι"..."κάτσε ρε μπαμπά,μόλις άρχισε το παιχνίδι". Κι ο γέρος.."Δεν θέλω να δω τίποτ' άλλο" και φύγανε!Και πόσα τέτοια κάθε Κυριακή.
    Έτσι την έχουμε μάθει την ΑΕΚ.Εσείς και ο ΠΑΟ είχατε πάντα δύναμη στα διοικητικά,πράγμα απαραίτητο για να πάς παραπέρα,εμείς πέραν τού θείου Λουκά πάπαλα.Αυτά!!

Ρε Βαγγελη ..... Καλα τα λες ( αν και ηταν γενικη η ερωτηση μου....) Αλλα αυτα ισχυαν μονο για την αεκ....???

Για τον ολυμπιακο του τριανταφυλλου, Λοσαντα,Κρητικοπουλου,Κελεσιδη, ( αντιστοιχα και οι του παο ) τι διαφορα ειχαν δηλ....??? Τα διοικητικα....????? Την δυναμη...???

Τι τα μπερδευεις αυτα σε αγνες εποχες βαγγελη...????

Φοβερη εικονα αυτη που μας παραθεσες..... ( Αλλα κατα την γνωμη μου τελειως αστοχος στην ουσια...)

Ποτε δεν ειχατε την συναδελφικοτητα εκ των εσω για να ερθει και μετα η δυναμη στα διοικητικα.... Μια ζωη την αεκ την γ@μουσ@ν πρωτα οι "δικοι της" και μετα οι υπολοιποι......

Πρωτα πρεπει να σας λειπει για αυτο το θεμα ο θειος λουκας.....

Και μετα για τα υπολοιπα........

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    καλα μιλαμε δακρυσα ......μου σηκωθηκε καγκελο....η τριχα..
    κατσε να την περασω ενα χερι μινιο να μην σκουριασει
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ρε κατακαυμενε εχω λειωσει λεμε :rotflmao:

κατσε να παω να πω στον ροναλντινιο να σταματησει να παιζει, γιατι μετα απο τετοια φαση ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ;;;;;;;;

τυπωσε την φαση αυτη σε πολλα φυλλαδια και μοιρασε τα στις γειτονιες ρε συ...που ξερεις...
    ολο και καποιο χαζο μπορει να γινει αεκακι
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πού'σαι...έχω και κάτι ωραία με τον παιχταρά τον Καλιτζάκη που έσβησε το Ρας.
    Καλά ρε μαλέα,πώς να μη γελάς.Εσείς και οι γαύροι δεν ήσαστε που διώξατε ποδοσφαιριστές σημσίες;
    Άσε που έμαθα ότι θα φωνάξουνε το Μάτος στην εθνική Βραζιλίας.Βέβαια!Τούς τελειώσανε τα ball boys και θα τον βάλουνε μαζί με την άλλη παιχτούρα που σ' αρέσει,το Ζαϊρι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ναι αλλα εσεις πατε γηπεδο γιατι ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ σας δινει και κινητρα..

ΣΑΣ κανει ΜΕΛΟΙ
    ΣΑς πουλαει VISA με ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕς χρεωσεις
    ΣΑς πουλαει το λαπτοπ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

στα οπα οπα σας εχει..ΜΕΓΑΛΗ καρδια ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ:rotflmao: :rotflmao:

Μην γυρισεις μονο καμμια 7-8 χρονια πιο πισω ( και ψαχνεις μεσω ορο εισητηριων ) και βαζεις τα αντιθετα εμοτικα.....

Καλά ρε μαλέα,πώς να μη γελάς.Εσείς και οι γαύροι δεν ήσαστε που διώξατε ποδοσφαιριστές σημσίες;
    rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Απαντώντας στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς τόνισε:

Για το εάν είχε προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού: «Μα είμαι στο... εξωτερικό, είμαι Σέρβος» είπε χαριτολογώντας και συμπλήρωσε: «Υπήρξαν προτάσεις από τις Λάτσιο, Γιουβέντους, Βαλένθια, Παρί Σεν Ζερμέν. Τον τέταρτο χρόνο μου στην ομάδα, ήρθε πρόταση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τότε με φώναξε ο πρόεδρος και μου είπε: 'Ακόμη κι αν σε ζητήσουν όλες οι ομάδες, εγώ εσένα δεν σε δίνω'. Ετσι, από την στιγμή που ήμουν κι εγώ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό, παρέμεινα».

Σημαιες .... Τις ποιο πολλες..... Τις αδειασατε εσεις βρε Βαγγελη..... Ξεχνας..???

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Ρε Βαγγελη ..... Καλα τα λες ( αν και ηταν γενικη η ερωτηση μου....) Αλλα αυτα ισχυαν μονο για την αεκ....???

Για τον ολυμπιακο του τριανταφυλλου, Λοσαντα,Κρητικοπουλου,Κελεσιδη, ( αντιστοιχα και οι του παο ) τι διαφορα ειχαν δηλ....??? Τα διοικητικα....????? Την δυναμη...???

Τι τα μπερδευεις αυτα σε αγνες εποχες βαγγελη...????

Δεν τα μπερδεύω και φυσικά ίσχυαν και για τίς υπόλοιπες ομάδες.Απλά πιστεύω ότι η ΑΕΚ δεν διαβρώθηκε τόσο γρήγορα κι αυτό λόγω πλούτου.
    Από τότε που το ποδόσφαιρο έγινε επαγγελματικό κι άρχισε να πέφτει πολύ χρήμα,ο Ολυμπιακός κι ο ΠΑΟ είχαν την αβάντα τών εφοπλιστών και τού Βαρδινογιάννη αντίστοιχα,τη στιγμή που στην ΑΕΚ υπήρχε σχετική νέκρα μετά το χαμό τού Μπάρλου.
    Και στο κάτω κάτω ρε Κώστα,οπαδοί είμαστε και η φανέλλα είναι που κοιτάμε,έτσι;Ε,αυτό πάει μάς τέλειωσε.Καλώς ή κακώς έτσι είναι.
    Σήμερα Κόκκαλης και κότερο τίς βάζουνε κάτω και τίς μετράνε σε ευρώ.Ποιός την έχει πιο μεγάλη.Στην ιδεολογία η ΑΕΚ διαφέρει στο ότι δεν μπόρεσε ή δεν ήθελε τη νίκη πάση θυσία,πράγμα που έχουνε ξευτυλίσει ΟΣΦΠ και ΠΑΟ.
    Και φτάσαμε στο σημείο να περιμένουμε τον Μελισσανίδη να πιάσει το βρώμικο παρασκήνιο και να βγάλει την ΑΕΚ από την αφάνεια.Δε γαμιόμαστε λέω γω!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Απαντώντας στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς τόνισε:

Για το εάν είχε προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού: «Μα είμαι στο... εξωτερικό, είμαι Σέρβος» είπε χαριτολογώντας και συμπλήρωσε: «Υπήρξαν προτάσεις από τις Λάτσιο, Γιουβέντους, Βαλένθια, Παρί Σεν Ζερμέν. Τον τέταρτο χρόνο μου στην ομάδα, ήρθε πρόταση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τότε με φώναξε ο πρόεδρος και μου είπε: 'Ακόμη κι αν σε ζητήσουν όλες οι ομάδες, εγώ εσένα δεν σε δίνω'. Ετσι, από την στιγμή που ήμουν κι εγώ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό, παρέμεινα».

Σημαιες .... Τις ποιο πολλες..... Τις αδειασατε εσεις βρε Βαγγελη..... Ξεχνας..???

Τώρα αυτό με τον Τζόρτζεβιτς άσ'το γιατί με πιάνουν τα γέλια.Καλός,χρυσός,γρήγορος,πμευμόνια,αθληταράς...αλλά ρε Κωστή παίχτης που δεν μπορεί να δώσει μία πάσα στα 10 μέτρα,ποιά Γιουνάιτεντ και ποιά Γιούβε τώρα....τέλος πάντων.

Να σού θυμήσω...Δεληκάρης,Γαλάκος,Σαργκάνης,Κυράστας,Μητρόπο λος για πες μου κι εσύ για την ΑΕΚ.
    moto perpetuo

hasta luego.

Πού'σαι...έχω και κάτι ωραία με τον παιχταρά τον Καλιτζάκη που έσβησε το Ρας.
    Άσε που έμαθα ότι θα φωνάξουνε το Μάτος στην εθνική Βραζιλίας.Βέβαια!Τούς τελειώσανε τα ball boys και θα τον βάλουνε μαζί με την άλλη παιχτούρα που σ' αρέσει,το Ζαϊρι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ασε ρε βαγγελακο που θα πεις για τον νιντζα...
    πρωτα πρεπει να πλυνεις το στομα σου λεμε.

πηγαινε να δεις το αεκακι να παιζει μπαλα, να θυμηθεις αι τις στιγμες που αναπολεις...
    δες κουτρουμανο, γκεντζογλου, παυλη, καφε, μπλε, πορτοκαλι, γεωργεα, αλεξοπουλο,μπερνς, ενσαμαΜΠΑΦΟ, ντιουφ κλπ κλπ κλπ και ονειρεψου οτι μπορει την επομενη χιλιετια να δειτε και εσεις κανα πρωταθλημα

Δεν τα μπερδεύω και φυσικά ίσχυαν και για τίς υπόλοιπες ομάδες.Απλά πιστεύω ότι η ΑΕΚ δεν διαβρώθηκε τόσο γρήγορα κι αυτό λόγω πλούτου.
    Από τότε που το ποδόσφαιρο έγινε επαγγελματικό κι άρχισε να πέφτει πολύ χρήμα,ο Ολυμπιακός κι ο ΠΑΟ είχαν την αβάντα τών εφοπλιστών και τού Βαρδινογιάννη αντίστοιχα,τη στιγμή που στην ΑΕΚ υπήρχε σχετική νέκρα μετά το χαμό τού Μπάρλου.
    Και στο κάτω κάτω ρε Κώστα,οπαδοί είμαστε και η φανέλλα είναι που κοιτάμε,έτσι;Ε,αυτό πάει μάς τέλειωσε.Καλώς ή κακώς έτσι είναι.
    Σήμερα Κόκκαλης και κότερο τίς βάζουνε κάτω και τίς μετράνε σε ευρώ.Ποιός την έχει πιο μεγάλη.Στην ιδεολογία η ΑΕΚ διαφέρει στο ότι δεν μπόρεσε ή δεν ήθελε τη νίκη πάση θυσία,πράγμα που έχουνε ξευτυλίσει ΟΣΦΠ και ΠΑΟ.
    Και φτάσαμε στο σημείο να περιμένουμε τον Μελισσανίδη να πιάσει το βρώμικο παρασκήνιο και να βγάλει την ΑΕΚ από την αφάνεια.Δε γαμιόμαστε λέω γω!
    Και τι εγινε βρε Βαγγελη....???

Δεν επρεπε να πεσει χρημα απο τους υπολοιπους επειδη η αεκ στους προεδρους της δεν ειδε προκοπη μετα μπαρλου...????

Και τι σχεση εχει αυτο με την αγαπη του κοσμου καθε ομαδας ...???

Εσεις μια ζωη ενα χαπι περιμενατε......

Θυμασαι ποτε η αεκ να εφερε παιχτη που να τρανταξε την ελλαδα....????

Θυμασαι τι λεγατε.... ολος ο κοσμος σας οταν φεραμε ριβαλντο...????

Θυμασαι τι λεγατε οταν πηρατε ριβαλντο...????

Τοσο ευκολα σας επλαθε ο καθε προεδρας σας...????

Κατα τα αλλα.... Τι να σου θυμισω απο την αεκ.....

Παπαιωανου, νικολαου μανωλα μπαγεβιτς...???

η

Τον μαυρο που εβγαζε χιλιαρικακια & τσελιγκες κρυφα απο τους συμπαιχτες του...????

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ασε ρε βαγγελακο που θα πεις για τον νιντζα...
    πρωτα πρεπει να πλυνεις το στομα σου λεμε.

πηγαινε να δεις το αεκακι να παιζει μπαλα, να θυμηθεις αι τις στιγμες που αναπολεις...
    δες κουτρουμανο, γκεντζογλου, παυλη, καφε, μπλε, πορτοκαλι, γεωργεα, αλεξοπουλο,μπερνς, ενσαμαΜΠΑΦΟ, ντιουφ κλπ κλπ κλπ και ονειρεψου οτι μπορει την επομενη χιλιετια να δειτε και εσεις κανα πρωταθλημα
    χαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχ Καλιτζάκης ρε εεε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

hasta luego.

Να σού θυμήσω...Δεληκάρης,Γαλάκος,Σαργκάνης,Κυράστας,Μητρόπο λος για πες μου κι εσύ για την ΑΕΚ.

ρε σταματα....θα βγει και ο τερενς τωρα και θα αρχισει να λεει για τον μπανιωτη τον ραντε παπριτσα τον Α τον Β , για το 1960 που χαναμε με το που περναγαμε τα διοδια, και αλλα τετοια..

ωραιες εποχες που ζουσε τοτε με το αγνο ποδοσφαιρο και τους παιχτες να τιμανε την φανελα κλπ κλπ κλπ

αστον εκει που καθεται....ασε που εχω μαθει οτι τον ψαχνει και ο McΛαουντ
    :rotflmao: :rotflmao:

χαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχ Καλιτζάκης ρε εεε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    καλιτζακης με χιλια ρε αμπαλε.

παιχτης που τον παραδεχοντουσαν ολοι, και οι ξενοι επιθετικοι.
    αλλα που να ξερεις απο Ξενους εσυ, περα απο τα συνορα δεν βλεπατε.
    παιχτης που ειχε παιξει και ειχε διακριθει στο all star μαζι με τον μαχλα.
    παιχτης που επαιζε με καταγματα, σπασιματα, κουτσαινωντας κλπ κλπ.

που πηρατε μετα απο εμας εσεις και ειδε και λιγη χαρα η αμυνα σας.

ασε ρε αλεφαντε...τι να πεις τωρα.

Τώρα αυτό με τον Τζόρτζεβιτς άσ'το γιατί με πιάνουν τα γέλια.Καλός,χρυσός,γρήγορος,πμευμόνια,αθληταράς...αλλά ρε Κωστή παίχτης που δεν μπορεί να δώσει μία πάσα στα 10 μέτρα,ποιά Γιουνάιτεντ και ποιά Γιούβε τώρα....τέλος πάντων.

Γαλακος ---κυραστας σημαιες...????

Και τι εγινε βρε Βαγγελη....???

Δεν επρεπε να πεσει χρημα απο τους υπολοιπους επειδη η αεκ στους προεδρους της δεν ειδε προκοπη μετα μπαρλου...????

Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο.Μακάρι να βρισκόταν ένας κροίσος και να την αγόραζε.

Και τι σχεση εχει αυτο με την αγαπη του κοσμου καθε ομαδας ...???
    Ούτε αυτό ισχυρίστηκα.Είπα απλά πως οι συνθήκες δεν επέτρεψαν στην ΑΕΚ να συναγωνιστεί τούς άλλους δύο.
    Η αγάπη είναι καθαρά για τη φανέλλα,απλά σήμερα αγοράζεται εύκολα.

Εσεις μια ζωη ενα χαπι περιμενατε......

Ακριβώς.Το χάπι που εσείς και ο ΠΑΟ το είχατε από κούνια.Χρήμα.

Θυμασαι ποτε η αεκ να εφερε παιχτη που να τρανταξε την ελλαδα....????

Όχι,γιατί δεν μπορούσε,δεν είχε το χάπι.Έβγαλε παιχταράδες όμως που τράνταξαν την Ελλάδα.

Θυμασαι τι λεγατε.... ολος ο κοσμος σας οταν φεραμε ριβαλντο...????

Θυμασαι τι λεγατε οταν πηρατε ριβαλντο...????

Θυμάμαι αλλά μη με βάζεις μ' αυτούς.Όταν τον πήραμε,η μόνη μου ένσταση ήταν η φυσική του κατάσταση αλλά χαλάλι του,τεράστιος παίχτης!!
    Μη ξεχνάς ότι συνέχιζε να παίζει μπάλα,όντας πολύ πιο αργός από τον Τζόρτζεβιτς.

Τοσο ευκολα σας επλαθε ο καθε προεδρας σας...????

Κατα τα αλλα.... Τι να σου θυμισω απο την αεκ.....

Παπαιωανου, νικολαου μανωλα μπαγεβιτς...???

η

Τον μαυρο που εβγαζε χιλιαρικακια & τσελιγκες κρυφα απο τους συμπαιχτες του...????

Εδώ κάνε μου μια ανάλυση γιατί σ' έχασα.Έβγαζε λεφτά ο Μαύρος;Ε μα αν δεν βγάλει αυτός,ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία τής Α' εθνικής,ποιός θα βγάλει;

Παπαϊωάννου,Νικολάου,Μανωλάς,Μπάγεβιτς....τι έγινε μ' αυτούς;Τούς στείλαμε να παίξουν αλλού;
    moto perpetuo

hasta luego.

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47