Έτσι μίλα, για να συννενοούμαστε !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
...Και στην τελικη, ΟΠΟΥ μας κανει εκεινο το βαμημενο "κλικ", σταματαμε! ...
![]()
![]()
(Άμα ακολουθήσει κανείς μ'αυτά που διαβάζει .....)
Έτσι μίλα, για να συννενοούμαστε !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
...Και στην τελικη, ΟΠΟΥ μας κανει εκεινο το βαμημενο "κλικ", σταματαμε! ...
![]()
![]()
(Άμα ακολουθήσει κανείς μ'αυτά που διαβάζει .....)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Eσείς ό,τι και να λέτε, εγώ΄"φτιάχνομαι...
Όπως και να εξελιχθεί η πώληση της μηχανής μου (σ΄αυτά τα θέματα δεν θέλει ζόρι γιατί λειτουργεί ο νόμος του Μέρφυ), δια της παρούσης δηλώνω υπεύθυνα ότι στην χειρώτερη περίπτωση θα αγοράσω ένα οn-off (Domi 650 ή ΤΤ 600) με τα τακουνάκια του για να "ακολουθήσω αξιοπρεπώς" (θα ΄λεγα να τιμήσω) την διαδρομή που χάραξε ο Χρήστος με τόσο πάθος και μεράκι. Στην περίπτωση που πουληθεί οι προφητείες έχουν ήδη γίνει σ΄αυτή τη συζήτηση. Το θέμα που "μετράει" πάντως είναι η συμμετοχή με οποιοδήποτε μέσο...
...και αυτή η συμετοχή είναι σίγουρη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Eσείς ό,τι και να λέτε, εγώ΄"φτιάχνομαι...
Όπως και να εξελιχθεί η πώληση της μηχανής μου (σ΄αυτά τα θέματα δεν θέλει ζόρι γιατί λειτουργεί ο νόμος του Μέρφυ), δια της παρούσης δηλώνω υπεύθυνα ότι στην χειρώτερη περίπτωση θα αγοράσω ένα οn-off (Domi 650 ή ΤΤ 600) με τα τακουνάκια του για να "ακολουθήσω αξιοπρεπώς" (θα ΄λεγα να τιμήσω) την διαδρομή που χάραξε ο Χρήστος με τόσο πάθος και μεράκι. Στην περίπτωση που πουληθεί οι προφητείες έχουν ήδη γίνει σ΄αυτή τη συζήτηση. Το θέμα που "μετράει" πάντως είναι η συμμετοχή με οποιοδήποτε μέσο...
...και αυτή η συμετοχή είναι σίγουρη.
Αρχισε λοιπον να ετοιμαζεσαι ...
Δεν μειναν ΟΥΤΕ 25 μερες ...![]()
Θα προλαβεις?![]()
Να συνεννοηθειτε μιας και ειστε ηδη 3 που θα "κατηφορισετε" ...
Το ειπα εγω οτι σχεδιασα λαθος "αρχη" και "τερματισμο" ...![]()
![]()
ΥΓ: Μην ξεχασεις ζαρτιερες και κραγιον, απαραιτητα αξεσουαρ για τα τακουνια ...
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
....θα αγοράσω ένα οn-off (Domi 650 ή ΤΤ 600) με τα τακουνάκια του![]()
![]()
![]()
Αν και -κατά δήλωσή σου - είσαι on/offίστας για πολλά χρόνια, προσωπική μου άποψη είναι να πάρεις TT (το R), αν θέλεις να συνεχίσεις να πατάς χωματάκι !!!
Αν πρόκειται ΜΟΝΟ για την συγκεκριμένη διαδρομή και το Dominator θα τα καταφέρει μια χαρά (και πιο ξεκούραστα) !!!
Anyway, ειρήσθω εν παρόδω για τα διαταύτα (τραίνα, αποσκευές, εξοπλισμό κ.λ.π.)
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Ααααα, όσον αφορά στα κραγιόν και στις ζαρτιέρες (αν και είναι καθαρά ζήτημα προσωπικού γούστου) έχουμε αρκετά στην συλλογή, οπότε μπορείς απλά να διαλέξεις ....
![]()
![]()
![]()
25 μέρες και δεν θα προλάβω?
Ήδη έχω προγραμματίσει και 4-5 μέρες Άρδα-Σαμοθράκη με μοτοπαρέα για του Αγίου Πνεύματος με την ευκαιρία της πανελλήνιας (μην χάσουμε τα κεκτημένα).
Με 1-2 μπύρες με τον Αντώνη θα έχουμε προγραμματίσει όλες τις λεπτομέρειες για το ταξίδι.
![]()
![]()
Το ΤΤR 600 το μπλέ με την μίζα ή το κόκκινο,το ψηλό, μόνο μανιβέλα με τις Ohlins τις αναρτήσεις?
Πότε να βρεθούμε για μπύρα να τα πούμε από κοντά?
Εκ των τριών ερωτήσεων, θεωρώ την τρίτη δυσκολότερη !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
..Το ΤΤR 600 το μπλέ με την μίζα ή το κόκκινο,το ψηλό, μόνο μανιβέλα με τις Ohlins τις αναρτήσεις?
Πότε να βρεθούμε για μπύρα να τα πούμε από κοντά?
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. 1
Το μόνο μαγαζί που ξέρω να έχει μεταχειρισμένα ΚΑΙ τα δύο TTR είναι στην διασταύρωση Ν. Εγατίας και Παπαναστασίου...
Βρίσκω το Κόκκινο ιδανικότερο για χώμα, αλλά και πολύ "αντρικό" επίσης (ανάποδες μανιβελιές και μπουκώματα στα κλειστά στην ηλικία μας ΔΕΝ προστίθενται στα ατού του Ιατρικού Φακέλου ).
Υ.Γ. 2
Στείλε Π.Μ. για το ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο (![]()
![]()
)
...Με 1-2 μπύρες με τον Αντώνη ....![]()
![]()
![]()
ΔΕΝ ΠΙΝΩ !!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
[B]![]()
![]()
![]()
ΔΕΝ ΠΙΝΩ !!!!!
Eπ' ευκαιρία, μήπως ΠΙΝΕΙ πολύ βενζίνη το TTR600?
Μ΄αυτά που διαβάζω (8λίτρα/100χλμ, με ντεπόζιτο 10λ) μάλλον είναι να γράψω θρίλερ "αγωνία στον δρόμο για τις Πρέσπες"...
![]()
Μ΄αυτά που διαβάζω (8λίτρα/100χλμ, με ντεπόζιτο 10λ) μάλλον είναι να γράψω θρίλερ "αγωνία στον δρόμο για τις Πρέσπες"...
![]()
Μιας και περι ποτων ο λογος ...
Το πολυ - πολυ να κουβαλαμε(τε) κανα 4λιτρο μαζι, μιας και πιθανως δεν θα φτανει να τους "κερασει" ολους η Αφρικα ... :wacko:
Επισης το εναμισολιτρο ή το διλιτρο της κοκα-κολας, αντεχει στην βενζινη ...
Τα κομματια με τα ~140 χλμ ειναι κανα δυο μονο ...
Ιδωμεν
![]()
![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
[i]Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
[/B]
![]()
![]()
![]()
Βρε πίνει το καϋμένο (και ποιοι είμαστε εμείς που θα μιλήσωμεν άλλως τε...), αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να βγάζει ΜΟΝΟ 100χλμ στα 8 λίτρα !!!!
(Σε βόλτες σε κλειστά κομμάτια και μονοπάτια παρέα με TTR, εγώ γύριζα ρεζέρβα στα 110-120 χλμ και αυτά πηγαίναν ακόμη.....)
Νομίζω ότι στην συγκεκριμένη διαδρομή θα βγάλει ΑΝΕΤΑ 140-150 χλμ.
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.
Ο 'Τσιγκούνης" με το 20λιτρο τεπόζιτο άρχισε τα "πάρτε και μπετόνι καλού-κακού" κ.λ.π. ????