Σελίδα 22 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 1217181920212223 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 339

Θέμα: Πανελληνιο Πρωταθλημα ταχυτητας...

ktmikos Το avatar του/της crfouras
    Μενελαε........respect κ παλι respect!!!!!! Ευχομαι να μην χαθεις απο πιστες. Ανθρωπους σαν κ εσενα χρειαζεται το σπορ, μπας κ αλλαξει επιτελους μορφη κ εικονα στο Ελλαδισταν. Ευχομαι οτι καλυτερο!
    Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    ω ω το σκεφτεται!!!
    Μενιο ειπαμε,παλι με χρονια με καιρους....ολο και κατι θα ξανα κανεις!θα τη βρεις την ακρη!!
    ερωτηση,του τσοι το bmw κατα ποσο ηταν νορμαλ για να τρεξει?γιατι ακουσα κατι περιεργα,ειδικα για τις ζαντες του.
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Ρε πούστη, στο τέλος θα με κάνεις να στο δώσω..... :rotflmao: :rotflmao:

Θέλω πολύ να κατέβω Μέγαρα αλλά λείπουν μετρητά, ψάχνω από εδώ κι από κει. Θα δείξει σε λίγες μέρες τι θα γίνει....
    Λέγε λέγε το κοπέλι κάνει τη γριά και θέλει ...
    Respect mah authoritah!!!!

Παλαιό μέλος
    Μενιο ειπαμε,παλι με χρονια με καιρους....ολο και κατι θα ξανα κανεις!θα τη βρεις την ακρη!! ερωτηση,του τσοι το bmw κατα ποσο ηταν νορμαλ για να τρεξει?γιατι ακουσα κατι περιεργα,ειδικα για τις ζαντες του.

Έχω την αίσθηση πως το μηχανάκι του είναι Superstock, χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Αλλά δε νομίζω ότι ο άνθρωπος χρειάζεται και ζάντες για να γυρίσει στο 1.20.......
    Επίσης πέρσυ είχα γνωρίσει μέσω της δουλειάς έναν ξαδερφό του που έμενε τότε θεσ/νίκη και μου είπε πως το BMW τότε ήταν περι τα 35.000 superstock αξία ενώ ένα gsxr που είχαν και ήταν superbike περί τα 58.000 ευρώ αλλά το δεύτερο λόγω δύναμης στις Σέρρες δεν ήταν τόσο εκμεταλεύσιμο.

Υ.Γ. Ξεκινάω σήμερα για Αθήνα, ραντεβού στα Μέγαρα λοιπόν!!!!!!!!!!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Υ.Γ. Ξεκινάω σήμερα για Αθήνα, ραντεβού στα Μέγαρα λοιπόν!!!!!!!!!!
    Καλή επιτυχία Μενέλαε!

Ελπίζω να ερθω και στον αγώνα με τον γυιό μου να παρει ματι.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος
    Δεν είχαμε κάτι απρόοπτο σήμερα, αλλά έκανα πολυ δουλίτσα. Μπήκα στην πίστα συνολικά 6 φορές και σε καθε μία από αυτές δοκίμαζα και κάτι καινούργιο στις αναρτήσει. Το μηχανάκι έχει φτάσει σε ένα ικανοποιητικό σημείο από θέμα αναρτήσεων για μένα (μου άρεσε αρκετά) και πρέπει να γύρισα μερικούς γύρους στο 1.05 ίσως και χαμηλά. Βέβαια είχα δύο γλύστρες καλές στο μπροστινό μου η μία σίγουρα από λάθος μου και η άλλη στην γρήγορη κ8 ακόμη τη σκέφτομαι......
    Αύριο οι χρόνοι θα δείξουν τι έχουμε κάνει και η αίσθηση με καινούργια λάστιχα!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της AKIS BUSA
    Δεν είχαμε κάτι απρόοπτο σήμερα, αλλά έκανα πολυ δουλίτσα. Μπήκα στην πίστα συνολικά 6 φορές και σε καθε μία από αυτές δοκίμαζα και κάτι καινούργιο στις αναρτήσει. Το μηχανάκι έχει φτάσει σε ένα ικανοποιητικό σημείο από θέμα αναρτήσεων για μένα (μου άρεσε αρκετά) και πρέπει να γύρισα μερικούς γύρους στο 1.05 ίσως και χαμηλά. Βέβαια είχα δύο γλύστρες καλές στο μπροστινό μου η μία σίγουρα από λάθος μου και η άλλη στην γρήγορη κ8 ακόμη τη σκέφτομαι......
    Αύριο οι χρόνοι θα δείξουν τι έχουμε κάνει και η αίσθηση με καινούργια λάστιχα!!!!!!
    Μια χαρα ειναι!! και εισαι!! Μενιο

Αντε να τα πουμε και απο κοντα μετα απο τοσο καιρο!!
    Θα τα πουμε αυριο στα Μεγαρα το πρωι (απο 8.00)
    ο καλυτερος τροπος να κρατας
    το λογο σου ειναι
    να μην το δινεις

Παλαιό μέλος
    1.04.7 περίπου ο χρόνος.... 15η θέση!!!! Δεν είναι και τόσο καλά αλλά ούτε και πολύ ασχημα. Αύριο περιμένουμε τα φώτα για να δούμε το αποτέλεσμα αυτών που κάναμε......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Καλή επιτυχία εύχομαι!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600
    Kαλη επιτυχια Μενελαε, ευχομαι ολα να πανε καλα , ελπιζω να τα καταφερω και να ρθω να σε δω και απο κοντα .

Παλαιό μέλος
    Δεν πήγε και τόσο καλά ο αγώνας μου.
    Έκανα πολύ καλή εκκίνηση και πέρασα μάλλον τρεις αλλά με το που βγήκα από την ένα με κατάπιαν περισσότεροι από τρεις!!! Έίχα ένα ρυθμό στο 5 για μερικούς γύρους αλλά αντιμετώπισα κάποια προβλήματα το λεβιέ των ταχυτήτων χάνοντας κάποιες αλλαγές λόγω κενού που είχε και αργότερα έχασα πολύ χρόνο με τις μπλε σημαίες αφού έτρωγα και γύρο.... Στο ενδιάμεσο με πέρασαν και δύο ακόμη αναβάτες όχι πολύ πιο γρήγοροι από μένα και δε μπόρεσα να τους ακολουθήσω. Σε κάποιο σημείο κουράστηκε πολύ η μέση μου και τελικά τερμάτησα στην τρίτη από το τέλος θέση με καλύτερο γύρο στο 1.05.0....κάτι!!! Ήμουν μια μετριότητα.... Απογοητεύτηκα αρκετά από τον εαυτό μου, μάλλον θέλω δουλίτσα!!!!!! Θετικό μόνο η εμπειρία γιατί έμαθα αρκετά πράγματα.
    Μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ήταν εκεί και με στήριξαν για άλλη μια φορά.

Παλαιό μέλος
    Στη supersport έγινε ένας φανταστικός αγώνας με τελικό ευνοημένο τον Αλέξη Παπαγεωργίου αφού μετά την πτώση του Παναγιωτόπουλου πήρε τον τίτλο. Ήμασταν στην κερκίδα και ζαλιστήκαμε από το γυρω γύρω αφού σε κάθε στροφή προσπερνούσε ο ένας τον άλλο και οι δυό μαζί τον Σωτήρη Μπεγνή που τελικά πήρε την καρό σημαία.
    Στην extreme μετά από μια άτυχη εκκίνηση του Πολίτη ο οποίος έστριψε τέταρτος Κοντομάρος έμεινε μπροστά μόνος του και έκανε διαφορά με αποτέλεσμα ο Πολίτης να βιαστεί να τον φτάσει και να έχει μια πτώση από μπροστινό στην κ1, ωστόσο συνέχσε με την ίδια μανία και περνούσε τους προπορευόμενούς του για να κάνει μια έξοδο ξανά στην κ8. Εκεί τα παράτησε και έχασε τον τίτλο αλλά κέρδισε το χειροκρότημα!!!

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Δεν πήγε και τόσο καλά ο αγώνας μου....

οπως το λες εμπειρια!!!
    μπράβο όμως και για την κριτική σου
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Δεν πήγε και τόσο καλά ο αγώνας μου.
    Έκανα πολύ καλή εκκίνηση και πέρασα μάλλον τρεις αλλά με το που βγήκα από την ένα με κατάπιαν περισσότεροι από τρεις!!! Έίχα ένα ρυθμό στο 5 για μερικούς γύρους αλλά αντιμετώπισα κάποια προβλήματα το λεβιέ των ταχυτήτων χάνοντας κάποιες αλλαγές λόγω κενού που είχε και αργότερα έχασα πολύ χρόνο με τις μπλε σημαίες αφού έτρωγα και γύρο.... Στο ενδιάμεσο με πέρασαν και δύο ακόμη αναβάτες όχι πολύ πιο γρήγοροι από μένα και δε μπόρεσα να τους ακολουθήσω. Σε κάποιο σημείο κουράστηκε πολύ η μέση μου και τελικά τερμάτησα στην τρίτη από το τέλος θέση με καλύτερο γύρο στο 1.05.0....κάτι!!! Ήμουν μια μετριότητα.... Απογοητεύτηκα αρκετά από τον εαυτό μου, μάλλον θέλω δουλίτσα!!!!!! Θετικό μόνο η εμπειρία γιατί έμαθα αρκετά πράγματα.
    Mπραβο Μενελαε για την συμμετοχη σου!Δεν σε ειδα απο κοντα αλλα σε ειδα μεσα στην πιστα,πας παρα πολυ καλα και μην το βλεπεις απογοητευτικα το θεμα,practice makes better!Προχωρα δυνατα και η εμπειρια ερχεται μονη της!

Στη supersport έγινε ένας φανταστικός αγώνας με τελικό ευνοημένο τον Αλέξη Παπαγεωργίου αφού μετά την πτώση του Παναγιωτόπουλου πήρε τον τίτλο. Ήμασταν στην κερκίδα και ζαλιστήκαμε από το γυρω γύρω αφού σε κάθε στροφή προσπερνούσε ο ένας τον άλλο και οι δυό μαζί τον Σωτήρη Μπεγνή που τελικά πήρε την καρό σημαία.
    Στην extreme μετά από μια άτυχη εκκίνηση του Πολίτη ο οποίος έστριψε τέταρτος Κοντομάρος έμεινε μπροστά μόνος του και έκανε διαφορά με αποτέλεσμα ο Πολίτης να βιαστεί να τον φτάσει και να έχει μια πτώση από μπροστινό στην κ1, ωστόσο συνέχσε με την ίδια μανία και περνούσε τους προπορευόμενούς του για να κάνει μια έξοδο ξανά στην κ8. Εκεί τα παράτησε και έχασε τον τίτλο αλλά κέρδισε το χειροκρότημα!!!
    Ακριβως οπως τα λες,δεν εχω να προσθεσω κατι,ο καλυτερος αγωνας της μερας τα 600 με εναλλαγες στις πρωτες θεσεις μεχρι τελους!Κορυφαια κινηση ματ του Μπεγνη στην Κ6 πριν τον τερματισμο.κρατηθηκε επαξια μπροστα κλεινοντας τις "πορτες" και τα καταφερε να παρει την καρω σημαια που τοσο ηθελε φετος!Αντε και του χρονου!
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της AKIS BUSA
    Δεν θα σχολιασω τιποτα για τον Μενελαο, απλα θα παραθεσω μερικες φωτο. απο την συμμετοχη και την ΜΕΓΑΛΗ προσπαθεια του Μενιου για την αγαπη του (μοτο/τα-αγωνες), που για οσους δεν τον ξερουν να τους πω οτι ειναι απο τα καλυτερα παιδια που μπορει να γνωρισει ενας ανθρωπος και βεβαια λεω "προσπαθεια" διοτι οντως "προσπαθει" μονος του!!, και με την βοηθεια!! 2-3 ανθρωπων απο τον χωρο των αγωνων!!, χωρις ουσιαστικα να μπορουν και εκεινοι βεβαια (και ειναι λογικο) να βοηθησουν σε αυτα που πραγματι μπορει να χρειαζεται ενας οδηγος για την συμμετοχη του σε αγωνες!!

Μενελαε απο εμενα ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!

keep Walking!!

Φωτο. 1 απο την προετοιμασια...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	221020112474.jpg 
Προβολές:	215 
Μέγεθος:	91,4 KB 
ID:	238311
    ο καλυτερος τροπος να κρατας
    το λογο σου ειναι
    να μην το δινεις

Σελίδα 22 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 1217181920212223 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. πρόγραμμα 2010 - Πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας
    από venitof στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 8