Σελίδα 22 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 121718192021222324252627 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 403

Θέμα: πόσο αδιάβροχο τελικά πρέπει να είναι ένα dainese

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    ...όλη η βρώμα του δρόμου θα βρεθεί ξαφνικά πάνω στο dainese σου των 400? ? Γιατί αυτό γίνεται όταν βρέχει...
    Ε ναι ρε φίλε, αλλά όταν ο δρόμος σκάσει πάνω στο χεράκι σου, την πλατούλα σου, τα μούτρα σου, που εύχομαι να μην συμβεί σε κανέναν ποτέ ξανά, αλλά λέμε ΑΝ βρεθείς σε τέτοια φάση, για αυτό το παίρνεις το dainese των 400? και των 500?... Για τη βρώμα, σαπουνάκι... Το φοράω 3 χρόνια κάθε (χειμωνιάτικη) μέρα το gator και είναι σαν καινούριο.

Παλαιό μέλος
    Μήν στεναχωριέσαι. Δέν θα επιβαρύνω το forum με το σχέδιο "Β".
    Και όμως............ έγινα αδιάβροχος....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    αν ειναι 48αρι στο αγοραζω εγω το μπουφανακι σου 50€.
    αφου ειναι ελλατωματικο και δεν κανει την δουλεια του και κατα 99% δεν θα παρεις τα λεφτα σου απο τον εμπορο εφ'οσον το εβγαλε καλο, προκειμενου να σου μεινει στην ντουλαπα, σε συμφερει.

τι λες?
    Κρίμα ρε φίλε, είσαι άτυχος. Είναι 58άρι.
    Τά λεφτά μου μπορεί να μην τα πάρω πίσω, αλλά ίσως μέσα απο εδώ, γλυτώσουν κάποια παιδιά τα δικά τους λεφτά.:wacko:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Χτες εξαιτιας σου πηρα ενα richa super αδιαβροχο .Το καλο ειναι οτι δεν περναει σταγονα, το κακο οτι δεν αναπνεει οσο το dainese.Κανονισε να τα ανταλαξουμε αμα θελεις nο 46.....
    58 ari ........ τελικα εφαγες τον μαγαζατορα ζωντανο........ Παιζει ενα richa 140e πετρου ραλλη 1,, ειναι πολυ αδιαβροχα κ φενοντε.........
    love will save the planet,hate is a good start.

Παλαιό μέλος
    Τι να σου κάνω που είμαι λίγο εύσωμος.... φοράω 58. Τουλάχιστον έτσι γράφει το μπουφάν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rizlaaa
    Κρίμα ρε φίλε, είσαι άτυχος. Είναι 58άρι.
    Τά λεφτά μου μπορεί να μην τα πάρω πίσω, αλλά ίσως μέσα απο εδώ, γλυτώσουν κάποια παιδιά τα δικά τους λεφτά.:wacko:

παντως επειδη 58 ειναι ΠΟΛΥ μεγαλο νουμερο εχεις σκεφτει οτι μπορει να εμπασε νερο επειδη δεν σου ειναι εφαρμοστο?

Φορα κ ενα ισοθερμικο 20ε απο μεσα να μην ζεστενεσαι κ υδρωνεις κ εγω λεω σαν πολυ ποφανατο το πηρες..........

Παλαιό μέλος
    Ρε σείς......πλάκα μου κάνετε. Αφού σας είπα ότι είμαι εύσωμος.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	q.jpg 
Προβολές:	164 
Μέγεθος:	5,4 KB 
ID:	182298

Καλησπέρα....

Λοιπόν παιδιά επειδή μόλις πρίν απο 20 λεπτά, ενημερώθηκα τηλεφωνικά, ότι το μπουφάν θα είναι Ελλάδα την Δευτέρα, και απο ότι μου είπαν απο το κατάστημα, το μπουφανάκι πέρασε απο "κοντρόλ", και βρέθηκε απολύτως εντάξει.........:hypnotize

Θέλω να σας ρωτήσω κάτι, και άν γνωρίζετε και έχετε την καλή διάθεση να μου απαντήσετε.

Πιστεύετε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, ακόμα και άν όντως δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν θα έπρεπε να έχω κάποια απάντηση πιο υπεύθυνη, εκτός απο το να μου πεί ο πωλητής ότι είναι ο.κ.

Δηλαδή κάποιο χαρτί η κάποιο mail απο την αντιπροσωπεία, και όχι απλά ένα ξερό "πέρασε απο τον έλενχο και δεν διαπιστώθηκε πρόβλημα". Είναι λογικό αυτό που ρωτάω η παράλογο...

Εχεις κάποιος κάποια σχετική εμπειρία με παρόμοιο περιστατικό.... για να είμαι ενήμερος.

Ευχαριστώ για την έκ' νέου κατανόηση.......
    Καλησπερα

Το πιο λογικο ειναι να υπαρχει παραστατικο ή δελτιο αποστολης ή καποιος αριθμος πρωτοκολου για το οτι ''κινηθηκε'' εμπορευμα προς επισκευη/ελεγχο(απο την εμπειρεια μου στην εταιρεια που δουλευω)
    Ζητησε του να στα δωσει λεγοντας του οτι θες ΕΣΥ, Ο ΙΔΙΟΣ να επικοινωνησεις με την DAINESE και οτι τα χρειαζεσαι για να τους ''πεις'' για ποιο τεμαχιο αναφαιρεσαι.
    Πιστευω απο την απαντηση που θα σου δωσει να βγαλεις συμπερασμα αν οντως το μπουφαν εκανε το ταξιδακι του
    ααααα
    και κατι ακομα
    Για κανε μια προσπαθεια και στειλε στην DAINESE ενα email με το προβλημα που αντιμετωπιζεις και τις ενεργειες τις οποιες εχεις κανει απεναντι στον καταστηματαρχη.
    Αλλα πρωτα παρε το μπουφαν και δες το ταμπελακι. Κοιταξα το δικο μου και εχει κατι αριθμους, ισως να ειναι και serial number.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Νά σε ρωτήσω κάτι.........
    Εχεις μπεί ποτέ σε τράπεζα χειμώνα με μπουφάν και αδιάβροχο απο πάνω, και να δουλεύουν τα
    air contision στο full.... Μετά απο 10 λεπτά, θές να βγάλεις το δέρμα σου απο την ζέστη, όχι μόνο το μπουφάν. Πόσο μάλλον να έχεις και αδιάβροχο απο πάνω.
    Μήν τα βλέπετε απλά ρε παιδιά.... η πραγματικότητα απέχει πολύ.
    Α δηλ το αδιαβροχο κανει την διαφορα;; Οταν μπαινεις με το μπουφαν και εχει air condition στο φουλ ειναι οκ;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Ε ναι ρε φίλε, αλλά όταν ο δρόμος σκάσει πάνω στο χεράκι σου, την πλατούλα σου, τα μούτρα σου, που εύχομαι να μην συμβεί σε κανέναν ποτέ ξανά, αλλά λέμε ΑΝ βρεθείς σε τέτοια φάση, για αυτό το παίρνεις το dainese των 400? και των 500?... Για τη βρώμα, σαπουνάκι... Το φοράω 3 χρόνια κάθε (χειμωνιάτικη) μέρα το gator και είναι σαν καινούριο.
    Αδιάβροχο πανω απο το μπουφαν εννοουσα, την πεπατημενη.. Ειναι δυνατον να φορας αδιαβροχο για προστασια απο πτωση;

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chico82

Για κανε μια προσπαθεια και στειλε στην DAINESE ενα email με το προβλημα που αντιμετωπιζεις και τις ενεργειες τις οποιες εχεις κανει απεναντι στον καταστηματαρχη.
    Αλλα πρωτα παρε το μπουφαν και δες το ταμπελακι.
    Ε νοείται. Είναι ενέργειες που θα γίνουν στο σχέδιο "Β", και όχι μόνο.

Βασικά μην ξεχνάς ότι σε λίγους μήνες καλοκαιριάζει και δεν θα το χρειάζεσαι.

ΕΥΤΥΧΩΣ !!!!!!

ΠΑΡΕ ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΟΤΙ ΜΠΑΖΕΙ ΑΕΡΑ ΜΕΤΑ

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    [B]Α δηλ το αδιαβροχο κανει την διαφορα;; Οταν μπαινεις με το μπουφαν και εχει air condition στο φουλ ειναι οκ;;
    Τώρα τι να κάτσω να σου εξηγήσω.... Οτι και να πείς, δίκιο θα έχεις.

Ρε σείς......πλάκα μου κάνετε. Αφού σας είπα ότι είμαι εύσωμος.
    Ε ενταξει αμα δε ρουφας κοιλια , γυμνασμενος λεγεσε ..........Απλα μια ερωτηση, παντως γιαμενα εχεις δικιο κ αδικο............
    Οσοι εχουν cordures , στην πολυ βροχη περνουν κ αδιαβροχο γιατι δεν αντεχει..........
    Απτην αλλη εχω ενα μπουφανακι filla των 120 ε που δεν περναει τιποτα .........
    Τι να πω ...........

Τώρα τι να κάτσω να σου εξηγήσω.... Οτι και να πείς, δίκιο θα έχεις.
    Αφου η δουλεια σου ειναι εξωτερικη σιγουρα θα εχεις μπαγκαζιερα.
    Τρια λεπτα χρειαζεσαι για να βγαλεις το σετ.
    1 λεπτο για το πανω μερος
    1 λεπτο για το κατω, και μην μου πεις οτι ντρεπεσαι να κατεβασεις το αδιαβροχο παντελονι εξω απο την τραπεζα
    και 1 λεπτο να τα τιναξεις και να τα βαλεις μεσα σε μια πλαστικη σακουλιτσα που θα εχεις μεσα στην μπαγκαζιερα για να μην λερωνεις τα υπολοιπα πραγματα που θα εχεις.
    Συνολο 6 λεπτα για το ''μπες - βγες'', και το μπουφαν το κρατας σε αριστη κατασταση οπως προειπε και ενας συμφορουμιτης

Υ.Γ.Σου ειχα στειλει, για επανω μερος, ενα της urbano tuccano που ειναι και διαπνεων

Παρόμοια θέματα

1. Πρέπει να είναι παράνομο το να μη φοράς κράνος ?
    από micmic στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2005, 16:59
  2. πως πρεπει να ειναι μια μηχανη τουρισμου
    από xifias στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2005, 12:14
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 13:19
  4. Μια βολτα μετα απο καιρο πρεπει να ειναι καλη
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2003, 13:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία