Αφου είσαι τουρίστας!!!!!:a029: :a029: :a029:Αρχικά δημιουργήθηκε από alogistos xj6
λοιπον για τουρισταδικια διαδρομη που προτεινε ο χαρης ειστε μεσα? και συναντηση στο κλασικο μερος (μελλιρτον γιοφυρο 10 ωρα) εγω γουσταρω δεντρα κα φυση
Αφου είσαι τουρίστας!!!!!:a029: :a029: :a029:Αρχικά δημιουργήθηκε από alogistos xj6
λοιπον για τουρισταδικια διαδρομη που προτεινε ο χαρης ειστε μεσα? και συναντηση στο κλασικο μερος (μελλιρτον γιοφυρο 10 ωρα) εγω γουσταρω δεντρα κα φυση
Λοιπον μεχρι τωρα για την προταση μου:
1)crockh2001
2)alogistos xj6
3)antonis_fr4
Νικο, Ανδρεα, Γιαννη (και οποιος αλλος θελει) περιμενουμε επιβεβαιωση![]()
Υπολογίστε κι εμένα. Εκτός απροόπτου την κυριακή είμαι free, αν και θα με έψηνε και μια βολτούλα προς χώρα Σφακίων που μαζεύονται περισσότερα χιλιόμετρα. Βέβαια υπάρχουν πάντα κι άλλες κυριακές ;-)
Σε μισώ, στο έχω πεί;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Μιλώντας για απουσίεςςςςςςς ........![]()
![]()
![]()
Δεν φταίω όμως ......... ήμουνα πολυήμερη Πραγα - Δρεσδη - Βιέννη και γύρισα την τετάρτη !!!
Τώρα τραβιέμαι με μιά κ@λογρίππη !!!![]()
![]()
![]()
Αλλά μην νομίζετε ότι γλυτώσατε από εμένα !!!
Από βδομάδα ..........
Κι εγώ θέλω!![]()
![]()
(κατα προτίμηση με μοτο βέβαια...)
Λοιπον μεχρι τωρα για την προταση μου:Αρχικά δημιουργήθηκε από Lykos_Crete
Υπολογίστε κι εμένα. Εκτός απροόπτου την κυριακή είμαι free, αν και θα με έψηνε και μια βολτούλα προς χώρα Σφακίων που μαζεύονται περισσότερα χιλιόμετρα. Βέβαια υπάρχουν πάντα κι άλλες κυριακές ;-)
1)crockh2001
2)alogistos xj6
3)antonis_fr4
4)Lykos_Crete
Νικο, Γιαννη (και οποιος αλλος θελει) περιμενουμε επιβεβαιωση![]()
YΓ. Ανδρεα, θα παμε και μια Κυριακη Σφακια που ειναι οντως ωραια διαδρομη![]()
Και δεν σου είπα και το καλύτερο ....... συνόδευα τμήμα ΜΟΝΟ κορίτσια !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Lykos_Crete
Σε μισώ, στο έχω πεί;;;;
Κι εγώ θέλω!![]()
![]()
(κατα προτίμηση με μοτο βέβαια...)![]()
![]()
![]()
Πασσά με είχανε !!!![]()
![]()
![]()
1)crockh2001
2)alogistos xj6
3)antonis_fr4
4)Lykos_Crete
5)Αrxaios
Νικο, Γιαννη (και οποιος αλλος θελει) περιμενουμε επιβεβαιωση![]()
:a39: :a39:Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Και δεν σου είπα και το καλύτερο ....... συνόδευα τμήμα ΜΟΝΟ κορίτσια !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μέσα κι εγω παίδες!!!Άρα έμεινε μόνο ο Γιάννης και όποιος άλλος θέλει![]()
1)crockh2001
2)alogistos xj6
3)antonis_fr4
4)Lykos_Crete
5)Αrxaios
6)Stamzx
Γιαννη (και οποιος αλλος θελει) περιμενουμε επιβεβαιωση![]()
Λοιπόν, την περασμένη Κυριακή που είχαμε πάει Ρέθυμνο υποσχέθηκα σε φίλο ότι αυτό το Σαββατόβραδο θα την βγάζαμε Ρέθυμνο, καμάκι σε φοιτήτριες και πιώμα μετά τις χυλόπιτες, με την προοπτική να πηγάιναμε Καστέλι το επόμενο πρωί της Κυριακής.
Τώρα με τα νέα δεδομένα θα πρέπει να ξεκανονίσω απο Ρέθυμνο...
Πάντως καλή διαδρομή είναι... αλλά θα πρέπει να προβλέψεται και στάση για φαγητό γιατί προβλέπω να πέσει πολλή πείνα!
Όπως και να 'χει το Σάββατο θα ξέρω αν θα έρθω ή όχι , οπότε θα ενημερώσω με post το Σάββατο.
Οι φοιτητριες εχουν επιστρεψει σπίτια τους οπότε κάντε υπομονη 2-3 βδομάδες!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ποπαϋ
Λοιπόν, την περασμένη Κυριακή που είχαμε πάει Ρέθυμνο υποσχέθηκα σε φίλο ότι αυτό το Σαββατόβραδο θα την βγάζαμε Ρέθυμνο, καμάκι σε φοιτήτριες και πιώμα μετά τις χυλόπιτες, με την προοπτική να πηγάιναμε Καστέλι το επόμενο πρωί της Κυριακής.
Τώρα με τα νέα δεδομένα θα πρέπει να ξεκανονίσω απο Ρέθυμνο...
Πάντως καλή διαδρομή είναι... αλλά θα πρέπει να προβλέψεται και στάση για φαγητό γιατί προβλέπω να πέσει πολλή πείνα!
Όπως και να 'χει το Σάββατο θα ξέρω αν θα έρθω ή όχι , οπότε θα ενημερώσω με post το Σάββατο.![]()
Πλακα πλακα δικιο εχειςΑρχικά δημιουργήθηκε από stamzx
Οι φοιτητριες εχουν επιστρεψει σπίτια τους οπότε κάντε υπομονη 2-3 βδομάδες!!!![]()
αρχισαν οι διακοπες του πασχα
![]()
Τελικά .....
μέσα κι εγώ για Κυριακή.
Παρακαλούνται οι κ.κ. διοργανωτές να αναρτήσουν το πρόγραμμα...