Σελίδα 22 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 12171819202122232425 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 369

Θέμα: Φάκελος: 13ο 36ωρο

Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
    Εγώ είδα μια τεράστια ευθεία πριν το Ηράκλειο όπως γυρνούσαμε στην οποία υπήρχε ένα τσακισμένο και διπλωμένο στα δύο στην κυριολεξία Honda (maybe VFR) που στούκαρε λένε με 200 πάνω σε προπορευόμενο φορτηγάκι.
    Το είδα κι εγώ στην άκρη του δρόμου στο ύψος της Creta Farm, λευκό CBR-600 πρέπει να ήταν όπως μπόρεσα να διακρίνω στο σούρουπο.. αν ξέρει κάποιος για το τι έγινε με το παλικάρι ας μας πει.

Χαίρομαι για τις εντυπώσεις που μάζεψε ο Αλέξανδρος, σίγουρα τρόμαξα στην εικόνα της συνύπαρξης τόσων μοτοσυκλετών με τόσα αυτοκίνητα που βγαίνουν εθνική οδό τις Κυριακές (ξέρω και τους οδηγούς μας βεβαίως βεβαίως.. ) αλλά αν τα πράγματα πήγαν τόσο καλά όσο τα περιγράφει χαλάλι το άγχος που πέρασα βλέποντας το ρεύμα προς Ηράκλειο τίγκα στα οχήματα.
    Ο άνθρωπος το λέει εξάλλου "Δεν εχει σημασια τι μοτοσυκλετα οδηγεις αλλα....ΠΩΣ την οδηγεις!"

Με την ευχή να μείνατε όλοι με την ίδια γλυκιά γεύση, πάντα τέτοια!

Ειναι φιλος...
    cbr 1000 λευκο. Χειρουργειο μεχρι 2:00 τη νυχτα, για την ωρα φαινεται οτι θα πανε ολα καλα...
    Πολυ εμπειρος οδηγος αλλα... Θα επικοινωνησω με την γυναικα του σε λιγο γιατι μετα το χειρουργειο εφυγα, για να μαθω νεοτερα.

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Ειναι φιλος...
    cbr 1000 λευκο. Χειρουργειο μεχρι 2:00 τη νυχτα, για την ωρα φαινεται οτι θα πανε ολα καλα...
    Πολυ εμπειρος οδηγος αλλα... Θα επικοινωνησω με την γυναικα του σε λιγο γιατι μετα το χειρουργειο εφυγα, για να μαθω νεοτερα.
    Ενημέρωσέ μας μόλις μάθεις κάτι σύντεκνε..ελπίζω να πάνε όλα καλά

Καλώς ήρθαμε

review later γιατί πάμε για δουλειά.

Πρωτάρης εγώ με africa.
    Τρελές διαδρομές, ωραία στροφιλίκια, δυστυχώς περάσαμε Καληκράτη νύχτα και δεν το απολαύσαμε, αν και τα φώτα απο κάτω βράδυ ήταν απόλαυση, τα 4 προβατάκια που διάσχιζαν την στροφή νυχτιάτικα δεν ήταν απόλαυση
    Μέτα την ξεραΐλα της αν. Κρήτης το ιδανικό ξύπνημα ήταν το φαράγγι του Θέρισου μέχρι τον Ομαλό...

Στοιχεία απο το gps
    1002 χλμ. (δεν θυμάμαι όμως αν το μηδένισα ακριβώς στο λιμάνι κάναμε μια παράκαμψη, φάγαμε για καμια δεκαριά χλμ οπότε δεν είναι ακριβώς)
    56.7 μέση ωριαία μετακίνησης (πολλά μου φαίνονται για την africa, βοήθησε όμως και η "εθνική" στην ουσία κάναμε Κίσαμο-Ιεράπετρα σε ανοιχτό 260χλμ)
    Μέση συνολική 42
    Συνολικός χρόνος μετακίνησης 17:40
    Συνολικός χρόνος 23:30

υγ. Σταματήσαμε στο παιδί με το cbr, είχε κεφάλι, χέρια, πόδια καθαρά και ένα μεγάλο αιμάτωμα στο λαιμό προς ώμο. Λογικά πρέπει να έσπασε κλείδα και ίσως ωμοπλάτη. Περιμένουμε λεπτομέρειες. Περαστικά του.
    Τα παιδιά απο το 36ωρο που προσπέρασε ακριβώς πριν το ατύχημα είπαν ότι πήγαιναν με 140 και το παιδί τους πέρασε με πάνω απο 180-200. ... Το σίγουρο είναι ότι χωρίς κράνος, στολή κλπ δεν θα μιλούσαμε τώρα για ατύχημα. Περαστικά και πάλι

Και για να μην ξεχνιόμαστε....

384 και σήμερα...

♠ ace of spades ♠ Το avatar του/της ALX GS 11½
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss

56.7 μέση ωριαία μετακίνησης (πολλά μου φαίνονται για την africa, βοήθησε όμως και η "εθνική" στην ουσία κάναμε Κίσαμο-Ιεράπετρα σε ανοιχτό 260χλμ)
    Μέση συνολική 42
    Συνολικός χρόνος μετακίνησης 17:40
    Συνολικός χρόνος 23:30
    Εγώ στο πρώτο κομμάτι (με την αλλαγή του roadbook) είχα βγάλει 63χαω ΜΩΤ Στο υπόλοιπο κομμάτι μέχρι το ξενοδοχείο, δεν το λέω το νούμερο, γιατί θα μας απελάσουν από τη χώρα :rotflmao:
    9 ώρες και 40 λεπτά την πρώτη μέρα. Ηράκλειο-Αγ.Μαρίνα ξενοδοχείο.
    Την δεύτερη δεν την βάζω γιατί πηγαίναμε εντελώς τούριστ (φωτογραφίες σε όποιο ωραίο σημείο βλέπαμε, καφεδάκια, μασαμπούκες, δεν υπήρχε λόγος πίεσης γιατί η μέρα ήταν χαλαρή)
    Ξεκίνησα στις 8:30 από το ξενοδοχείο και έφτασα στις 7 στο Ηράκλειο.
    Δεν έχει σημασία τι μοτοσυκλέτα οδηγείς αλλά....ΠΩΣ την οδηγείς!

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Οι δρόμοι του νησιού, δεν έχουν καμιά σχέση με αυτούς της Πελοποννήσου. Στο νησί υπάρχουν ορισμένα πιστάκια, όπως πχ ο Καλλικράτης ή τα Σφακιά, αλλά μέχρι εκεί. Παντού έχεις το κίνδυνο των βοσκών.
    Η "εθνική" από Ρέθυμνο προς Ηράκλειο έχει 73 παράνομες εξόδους και εισόδους. Αν επίσης το οδόστρωμα της και όλες οι ανάποδες κλήσεις των στροφών σας άρεσαν, τότε μάλλον βάλαν κάτι στη ρακή.

& έχω οδηγήσει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Για ικανό διάστημα να έχω άποψη νομίζω.

Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά & σας άρεσε.

& του χρόνου με υγεία!

Η "εθνική" από Ρέθυμνο προς Ηράκλειο έχει 73 παράνομες εξόδους και εισόδους.
    Ντα τοσα ειναι τα χιλιομετρα Σε λιγοτερο απο χιλιομετρο υπαρχει και απο μια εξοδος και εισοδος? Μηπως υπερβαλεις?

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crockh2001
    Ντα τοσα ειναι τα χιλιομετρα Σε λιγοτερο απο χιλιομετρο υπαρχει και απο μια εξοδος και εισοδος? Μηπως υπερβαλεις?

Κάτσε μέτρα της. Μιλάμε και από τις 2 πλευρές. O "Λύκος" του περιοδικού Μοτό, έχει γράψει ολόκληρο άρθρο για αυτό. & υπάρχει και εκπομπή στο ραδιόφωνο του Ηρακλείου, Star FM, όπου αναφέρονται όλα αναλυτικά.

Τώρα αν οι κλασικοί εδώ Balington τύποι, δε το καταλαβαίνουν, δε θέλουν να το πιστέψουν ή οτιδήποτε άλλο, και παίζουν κάθε Κυριακή πραγματικά το κεφάλι τους, τι να πω...

Προσοχή για να έχουμε..

Τίποτα φοτο από το 36ωρο ή και κανένα βιντεάκι παίζει από καέναν σας ?

Συγχαριτήρια σε όλους σας όσοι πήρατε μέρος .

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Κάτσε μέτρα της. Μιλάμε και από τις 2 πλευρές. O "Λύκος" του περιοδικού Μοτό, έχει γράψει ολόκληρο άρθρο για αυτό. & υπάρχει και εκπομπή στο ραδιόφωνο του Ηρακλείου, Star FM, όπου αναφέρονται όλα αναλυτικά.

Τώρα αν οι κλασικοί εδώ Balington τύποι, δε το καταλαβαίνουν, δε θέλουν να το πιστέψουν ή οτιδήποτε άλλο, και παίζουν κάθε Κυριακή πραγματικά το κεφάλι τους, τι να πω...

Προσοχή για να έχουμε..

Εμείς τα λέμε, εμείς τα 'κούμε...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    Τίποτα φοτο από το 36ωρο ή και κανένα βιντεάκι παίζει από καέναν σας ?
    Πάρτε μια πρώτη γεύση από τον EarthDog εδώ

... Το avatar του/της dimzab
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
    Ξεμπάρκαρα, πήγα στο σπίτι, άλλαξα, κι ήρθα καπάκι στη δουλειά.

Ένα έχω να πω...

Όσοι δεν ήρθαν σε αυτό το 36ωρο λόγω...Κρήτης... Ε-ΧΑ-ΣΑΝ !!!

Ίσως το καλύτερο 36ωρο που έχω κάνει ever!!! Μπορεί να μην είχε τα πολλά χιλιόμετρα που μου αρέσουν όπως σε άλλα 36ωρα, αλλά ήταν απλά ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΟ!!! Τέλειες διαδρομές, πανέμορφα μέρη, δρόμοι με τρελή πρόσφυση να ξύνεις αγκώνες (εξού και ο τερματισμός μου στις 6 ακριβώς το απόγευμα στο ξενοδοχείο) Στροφιλίκι από την εκκίνηση, μέχρι ...τον τερματισμό! Τόσες μαζεμένες φουρκέτες δεν έχω ξανακάνει στη ζωή μου! Τι να λέμε!!!!

Επίσης πρέπει να τονίσω ότι η κινδυνολογία περί δρόμων που γλιστράνε, κατσίκια, αρνιά κι όλα αυτά που είχαν ακουστεί πριν (κι ίσως απογοήτευσαν πολλούς, απλά δεν ίσχυαν!!! Οι δρόμοι της Κρήτης δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα περισσότερο από την υπόλοιπη Ελλάδα, για να μην πω ότι τόσα καλά κομμάτια με τέλεια πρόσφυση μαζεμένα δεν έχω βρει σε κανένα 36ωρο! Και το λέω αυτό χωρίς καμία δόση υπερβολής!
    Τα μόνο σημεία που γλιστρούσαν, ήταν στην Ελούντα και μέχρι την Ιεράπετρα (κι όχι όλα τα σημεία) Όλη η υπόλοιπη διαδρομή ήταν από μια χαρά, έως άριστη ως πρόσφυση. Βασικά, οι δρόμοι των μεγάλων πόλεων της Κρήτης γλιστρούσαν. Έξω ήταν μια χαρά! Σβάρνα πηγαίναμε!
    Αρνιά και κατσίκια, συνάντησα πολύ λιγότερα απ΄όσα συνάντησα πέρυσι στην Πελοπόννησο!
    Οι Κρήτες οδηγοί από την άλλη, ήταν ΚΥΡΙΟΙ! Πρώτη φορά σε 36ωρο συνάντησα οδηγούς να σου ανοίγουν τον δρόμο μόλις έβλεπαν μοτοσυκλέτα από πίσω τους! Άψογοι κυριολεκτικά.
    Και τέλος, πρέπει να πω πως η φάση των τριών διανυκτερεύσεων παρέα με τους 36ωρήτες, ήταν όλα τα λεφτά. Τρελός χαβαλές πάνω στα πλοία, αλλά και στο ξενοδοχείο, κάτι που δύσκολα θα ξανασυμβεί!

Μάγκες... απλά ΧΑΣΑΤΕ όσοι δεν ήρθατε λόγω Κρήτης!!!

Αυτά προς το παρών. Μόλις βγήκα από το καράβι και ακόμα ...στρίβω! :rotflmao:

+ σε όλα!!!

(Λεπτόμέρειες - φωτό, αργότερα....)
    ...Μ' ένα ζευγάρι λασπωμένες μπότες
    σάλταρα πάνω απ' τη χλωμή μου μοίρα...

Και μία ιδέα από τα παιδιά του Κρητικού κλιμακίου του V-strom club

1. http://www.youtube.com/watch?v=zY7qMMUnue0

2. http://www.youtube.com/watch?v=1cRS2gqDKts

Μπράβο τους .

Παρόμοια θέματα

1. Φάκελος: 14ο 36ωρο
    από miraze στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 389