Σελίδα 22 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 1217181920212223242526273272122 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 2015

Θέμα: Eδώ μπαίνουν οι αστείες αγγελίες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tin patisate
    ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ...ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ car.gr ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ...SORRY MΑΓΚΕΣ ΑΛΛΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ..ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΕΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ...

Για εξηγησε μας λιγο, ΑΝ εισαι δλδ και ο Κυριακος, οταν λες "στην αρχη" και καπακι "ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ...." τι εννοεις?
    Την αρχικη αγγελια οπου υπηρχε εξ αρχης και η συγκεκριμενη φωτο, τα στοιχεια σου κτλ, δεν την ανεβασες εσυ?

Όσο για τα "νεα" ψαξε ποιος σου εκανε την πλακα και εβαλε την αγγελια με φωτο στην οποια ΕΣΥ ποζαρεις και πες τα μας κατοπιν. το να απειλεις κατ αυτον τον τροπο, δεν νομιζω...

ΚΟΙΤΑΞΕ...ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΕΓΩ..ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ CALIFORNICATION...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ..ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ..ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ CAR ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ..

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΕΣΕΝΑ..ΑΠΛΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΙΟΔΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ΚΟΙΤΑΞΕ...ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΕΓΩ..ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ CALIFORNICATION...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ..ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ..ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ CAR ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ..

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΕΣΕΝΑ..ΑΠΛΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΙΟΔΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ..

Αν το επιθυμείς, μπορείς να ζητήσεις από το www.car.gr τα στοιχεία του ατόμου που έκανε αυτό που λες ότι έγινε και να κινηθείς αναλόγως.

Αν θες κάτι από το www.moto.gr μίλα σε μένα ή τον Julius.

Οι απειλές δεν χρειάζονται.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μπερδεμένα μας τα λές πάντως. Δεν απείλησες εμένα ενώ είμαι ένας απο εκείνους που την επεξεργάστηκαν. Κατόπιν λές οτι το γράφεις για να ξερει αυτός που την έκανε (εννοείς την αγγελία) τι τον περιμένει! Μπερδεύτηκα!

Πριν από κανα χρόνο, κάποιος είχε πάρει τη δική μου αγγελία, τις φωτό που είχα και τα στοιχεία μου και είχε κάνει μια σειρά απο μαλακίες στο car και αλλού...
    Η υπόθεση για μένα δεν εχει τελειώσει, ούτε για εκείνον βέβαια. Θα του ρθει κάποια στιγμή!
    Σε αυτό το κομμάτι λοιπόν συμφωνώ μαζί σου.
    Στο να πάρει όμως μια φωτό και να κάνει πλάκα επεξεργάζοντάς την, τη στιγμή που την ανεβάζεις ετσι φορα παρτιδα στο ιντερνετ, έχει επίσης συμβεί και σε μένα, χέστηκα! Την ανέβασες, copyright δεν γράφει πουθενα... κλπ κλπ

Είπαμε, άλλο να την πάρει και να φτιάξει προφίλ στο φάτσαμπουκ, να βάλει μια αγγελία κλπ και άλλο για το χαβαλέ που δεν έχουμε τπτ προσωπικό μαζί σου, να βάλουμε ένα άλλο κεφάλι στη θέση του δικού σου!

εν ολίγοις ξεκαθάρισε τι εννοείς. Σε αυτόν που έφτιαξε τη 2η αγγελία αναφέρεσαι ή σε όλους εμάς που γελάσαμε?

Αυτα.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ SITE...ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟ CAR..

AΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΠΕΙ..ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΕΤΑ, ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ..

ΣΗΜΕΙΩΣΗ....ΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ....ΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...

το παίρνεις προσωπικα και χωρις δοση χιουμορ το όλο θεμα!

Εγω είμαι σχεδον γεννημα θρεμα απο Μπουρναζι και Περιστέρι.
    Δεν έχω καμμια σχέση με τη νοοτροπία του ούτε όμως και προβλημα με όσους έχουν τέτοια!
    Την πλάκα μου κάνω!

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΓΕΛΑΣΑΤΕ...ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟ..

ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ CAR OMΩΣ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ...

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ, ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ..ΑΛΛΑ...

ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΠΧ ΣΤΟ FACEBOOK KAI NA THN KANΩ ΑΙΣΧΡΗ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...ANYWAY...TO ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ CAR

Φίλε tin patisate , εδώ είναι ένας ιστιότοπος με διάφορα θέματα και υπάρχει και η ενότητα ¨αστείες αγγελίες ¨

Κάποιος άλλος την έβαλε στο καρ.γρ και από εκεί πρέπει να τον αναζητήσεις . Εδώ απλά σχολιάζουμε τα αστεία του διαδικτύου .

Στη θέση σου θα το έπαιρνα στην πλάκα και θα το ξέχναγα . Δεν έγινε και τίποτα . Παλίκαρος είσαι .

Τί να πει και ο άλλος με το ρεπσόλ με τις σούζες και τα έντο .

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΓΕΛΑΣΑΤΕ...ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟ..

ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ CAR OMΩΣ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ...

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ, ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ..ΑΛΛΑ...

ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΠΧ ΣΤΟ FACEBOOK KAI NA THN KANΩ ΑΙΣΧΡΗ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...ANYWAY...TO ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ CAR

Προσωπικα θα κλείσω το θέμα εδώ, εχοντας ξεκαθαρίσει τη θέση μου πιο πανω για το τι θα έκανα στη θέση σου (συμφωνούμε άλλωστε), ζητώντας σου συγνώμη για τη συμμετοχή μου σε αυτή την πλάκα η οποία λογικό είναι να μην είναι προσωπική μιας και δεν σε ξέρω κάν και να σου πω πως αν δείς το τι φωτο δικές μου και άλλων απο δω μεσα κυκλοφορούν και έχουν γίνει επεξεργασία, θα κλαις κανα χρόνο απο τα γέλια!

Καλα ξεμπερδέματα και να ξέρεις οτι δεν είναι πολύ εύκολο αυτο που ξεκινας και έχει διαδικασία μεγάλη!

Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios

Τί να πει και ο άλλος με το ρεπσόλ με τις σούζες και τα έντο .

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Συν ότι αυτός που την ανάβασε μπορεί να είναι πολύ κολητός σου και να σε πειράζει ...Αυτό το σκέφτηκες;

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    το παίρνεις προσωπικα και χωρις δοση χιουμορ το όλο θεμα!

Εγω είμαι σχεδον γεννημα θρεμα απο Μπουρναζι και Περιστέρι.
    Δεν έχω καμμια σχέση με τη νοοτροπία του ούτε όμως και προβλημα με όσους έχουν τέτοια!
    Την πλάκα μου κάνω!
    και παει στο διαολο,στο car ΕΤΥΧΕ να δεις μια αγγελια με τα στοιχεια σου και μια φωτογραφια...παει στο διαολο λεω...

εδω,πως το βρηκες το θεμα?
    γιατι τα στοιχεια σου εδω μεσα δε μπηκαν παρα μονο σε print screen photo και επισης,η επεξεργασια εγινε και ανεβηκε σε ασχετο site με το car.
    ειχες ανεβασει αγγελια ΕΣΥ,με τα στοιχεια και την φωτογραφια ΣΟΥ,την οποια μετα απεσυρες.εν γνωση σου ηταν στο δημοσιο δικτυο και μαλιστα σε site αγγελιων με πολυ μεγαλη επισκεψημοτητα.
    μετα καποιος,ισως απο εδω μεσα ισως ασχετος με το moto,ανεβασε την αγγελια με τα ιδια στοιχεια της πρωτης αλλα με μονο μια φωτογραφια,την προκειμενη με τον κυριο μεσα.
    ετσι κι αλλιως,θεμα νομικο σε σχεση με συκοφαντια η προσβολη προσωπικοτητας δεν υφισταται κατα την γνωμη μου καθως δεν υπαρχει ονοματεπωνυμο στην αγγελια σου ουτε ειπωθηκε η υπονοηθηκε πως το προσωπο ειναι ο Κυριακος με το ττ.
    ειναι μια τυχαια φωτογραφια απο το διαδικτυο οπου μαλιστα,θα μπορουσες να μην εισαι καν ο ιδιος αλλα καποιος που θελεις κι εσυ να ειρωνευτεις.
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    και παει στο διαολο,στο car ΕΤΥΧΕ να δεις μια αγγελια με τα στοιχεια σου και μια φωτογραφια...παει στο διαολο λεω...

εδω,πως το βρηκες το θεμα?
    γιατι τα στοιχεια σου εδω μεσα δε μπηκαν παρα μονο σε print screen photo και επισης,η επεξεργασια εγινε και ανεβηκε σε ασχετο site με το car.
    ειχες ανεβασει αγγελια ΕΣΥ,με τα στοιχεια και την φωτογραφια ΣΟΥ,την οποια μετα απεσυρες.εν γνωση σου ηταν στο δημοσιο δικτυο και μαλιστα σε site αγγελιων με πολυ μεγαλη επισκεψημοτητα.
    μετα καποιος,ισως απο εδω μεσα ισως ασχετος με το moto,ανεβασε την αγγελια με τα ιδια στοιχεια της πρωτης αλλα με μονο μια φωτογραφια,την προκειμενη με τον κυριο μεσα.
    ετσι κι αλλιως,θεμα νομικο σε σχεση με συκοφαντια η προσβολη προσωπικοτητας δεν υφισταται κατα την γνωμη μου καθως δεν υπαρχει ονοματεπωνυμο στην αγγελια σου ουτε ειπωθηκε η υπονοηθηκε πως το προσωπο ειναι ο Κυριακος με το ττ.
    ειναι μια τυχαια φωτογραφια απο το διαδικτυο οπου μαλιστα,θα μπορουσες να μην εισαι καν ο ιδιος αλλα καποιος που θελεις κι εσυ να ειρωνευτεις.

γιατι κανεις εμενα quote?

Ψάχω να βρώ αυτές με το ρεπσόλ και δεν μπορώ .

...Μιά βοήθεια ;;;

ΣΤΟ CAR ΑΝΕΒΗΚΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...

ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ??

ΚΙ ΕΓΩ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ..

Παρόμοια θέματα

1. Εδώ μπαίνουν οι αστείες/περίεργες φωτογραφίες Νο2:
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2055
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2012, 12:09
  2. Εδώ μπαίνουν οι αστείες/περίεργες φωτογραφίες:
    από kapeos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3262
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2010, 09:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε