πως ειναι ετσι αυτος ρε??????
και τον πηρατε και μαζι σας????
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Ήρθατε? Συγνωμη φίλος
αλλά στο ραντεβού δεν ήρθε κανένας...
Μη την λέτε στους μικρούς ρε, εγώ ήμουνα ο φταίχτης της καθυστερησης. Ένα λαλάκας βροντόσαυρος αποφάσησε να παρκάρει το μπουρδελο του ακριβώς μπροστα από την πότρα του γκαράζ μου και Κυριακή με την αυγούλα ο vaska έκανε ΣΟΒΕ, προσπαθόντας να μετακινήσει το συγκεκριμένο τριμπούρδελο για να βγει. Ω! Ναι τελικά ήρθαμε και σας βρήκαμε στην καταληψη της πλατείας, εκεί που ο μπομπιρας μα τη γουρουνίτσα του έκανε βόλτες. Εσείς κάνατε τις στάσεις και τα καφεδάκια σας αλλά εμείς για να σας προλάβουμε το πήραμε μονορούφι. Η μόνη αξιοπρεπής στάση που καναμε ήταν στο μασα-τζιδικο του Μωριά (ανοιχτό εκτός από τρίτες). Γνωρίσαμε πολούς από σας, δεν προλάβαμε να σας γνωρίσουμε όλους, είχατε σοβαρότερη ενασχόληση (κάνατε πράξη το ΜΑΣΑ ΣΟΥΤΡΑ - ΚΕΦ. 4 ΠΑΡ. 3 "ΞΕΚΟΚΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΡΕΑΤΙΚΟ"). Ελπίζουμε σε επόμενη βόλτα να βρεθούμε και να γνωριστούμε, που ξέρεις ο έρωτας είναι τυφλός.
Περάσαμε πολύ καλά αν κι εγώ ήμουν συνεχώς με αντιπυρετικά και θα το ξανακάνουμε ευχαρίστως. Εύχομαι σε όλους πάντα όρθιοι και καλα χλμ.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
...![]()
![]()
![]()