Για πότε περίπου (ή και ακριβώς αν ξέρεις) λες Γιάννη..?Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
... Α,και επειδη οι δικοι μου θα ειναι Καβαλα,το τοπικο team ας συσκεφθει μπας και το συνδυασουμε με κανα Μπελες...
Για πότε περίπου (ή και ακριβώς αν ξέρεις) λες Γιάννη..?Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
... Α,και επειδη οι δικοι μου θα ειναι Καβαλα,το τοπικο team ας συσκεφθει μπας και το συνδυασουμε με κανα Μπελες...
Στην επιστροφη την Κυριακη εγω παιζει να παω Καβαλα να μεινω στον αδερφο μου το βραδυ και να φυγω την αλλη μερα για Πατρα.Οποτε στο γυρνα παμε απο καμμια διαδρομουλα απο Μπελες.Θα τα συζητησουμε επι τοπου(εξαλλου τι ειναι ακομα 300 χιλιομετρακια,piece of cake που λενε και στο χωριο μου,αντε κι αλλα 700 απο Καβαλα για Πατρα.Θα γυρισω με κωλο πλακε μΕ φαινεται :rotflmao: )Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
Για πότε περίπου (ή και ακριβώς αν ξέρεις) λες Γιάννη..?
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Γιάννη τα πμ σου είναι γεμάτα.
Επειδή δε γνωρίζω όλα τα άτομα στις συμμετοχές, θα ξεκινήσει κάποιος άλλος από Αθήνα?
Δυστυχώς ο ΚώσταςΥΖ τραυματίστηκε στον χθεσινό αγώνα του Άττικα, αν και δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του φαντάζομαι ότι δεν θα μπορέσει να έρθει.![]()
---Dum spiro, spero---
ΟΚ,Σπυρο τα μηνυματα αδειασανε.Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Γιάννη τα πμ σου είναι γεμάτα.
Επειδή δε γνωρίζω όλα τα άτομα στις συμμετοχές, θα ξεκινήσει κάποιος άλλος από Αθήνα?
Δυστυχώς ο ΚώσταςΥΖ τραυματίστηκε στον χθεσινό αγώνα του Άττικα, αν και δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του φαντάζομαι ότι δεν θα μπορέσει να έρθει.![]()
Να μπαινουμε σε ενα προγραμμα για να κανονισουμε.
Προτεινεις να τα πουμε Λαμια ή να κοιταξω για καμμια εναλλακτικη?
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
καταρχάς περαστικά στον Κώστα ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.
σπύρο απο αθήνα δεν θα΄είναι κάποιος άλλος εκτός αν είναι και ο Protesilaos που έγραψε παραπάνω.οπότε θα κανονίσεις με τον ιωάννη οπου και αυτός θα είναι μόνος αφού ο vaskas
το κατσίκι το αποθήκευσε στο πόδι αντι στην σκέμπα του![]()
![]()
.
Δηλαδη μονο εγω κι ο Σπυρος θα εκπροσωπησουμε το χαμουτζεϊκο section?
Καλαααααααααα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Δηλαδη μονο εγω κι ο Σπυρος θα εκπροσωπησουμε το χαμουτζεϊκο section?
Καλαααααααααα![]()
Δεν πειραζει ρεσυ, άμα σταθούμε δίπλα δίπλα κάνουμε για τέσσερις![]()
---Dum spiro, spero---
ο ιωάννης vστρόμερ πρέπει να είναι χανούμι.
Και ο σπύρος ετσι όπως τον έκοψα...
...χανούμι είναι.
καν΄νας άλλος χαμουτζής δεν θα είναι;;;
τι σκατά ;;;ολοι φίλοι θα'μαστε;;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
ο ιωάννης vστρόμερ πρέπει να είναι χανούμι.
Και ο σπύρος ετσι όπως τον έκοψα...
...χανούμι είναι.
καν΄νας άλλος χαμουτζής δεν θα είναι;;;
τι σκατά ;;;ολοι φίλοι θα'μαστε;;;;
Άσε άμα είμαστε μόνο χανούμια, έχουμε περισσότερες πιθανότητες να σφαχτούμε
![]()
---Dum spiro, spero---
'Η εχουμε καμμια μεγαλυτερη πιθανοτητα να μας μαζεψει καμμια αστυνομια μιας και ΟΛΟΙ της 17Ν και του ΕΛΑ ειναι Ενωσιτες μεχρι κοκκαλο:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Άσε άμα είμαστε μόνο χανούμια, έχουμε περισσότερες πιθανότητες να σφαχτούμε
![]()
Αλλα μπορουμε και να πιασουμε και καμμια φιλοσοφικη συζητηση του στυλ αν προτιμαμε τον οριτζιναλ κιτρινομαυρο δικεφαλο ή τον ντεμεκ ασπρομαυρο κι ετσι![]()
![]()
Ο σκωληξ-λαθρεμπορας θα ερθει τελικα ή κανει πρετοιμασια μπας και τυχον παρει κανα κυπελλο μετα απο 200 χρονια?:rotflmao:
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθω να σας δω στην συγκέντρωση της 1ης μέρας, να τα πούμε, να σας ζηλέψω, να σκάσω από το κακό μου, να πνίξω τον πόνο μου σε μερικές μπουγάτσες και μετά να την κάνω για Πάτρα πάλι. Κουφάλες...![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
'
Ο σκωληξ-λαθρεμπορας θα ερθει τελικα ή κανει πρετοιμασια μπας και τυχον παρει κανα κυπελλο μετα απο 200 χρονια?:rotflmao:
![]()
![]()
ελα ντε, είχε εμφανιστεί για λίγο αλλά μετά εξαφανίστηκε
---Dum spiro, spero---
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Καλα θα πατε εκει κατω...Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
εδω ειμαι και σας παρακολουθω ....![]()
Θα ερθω σιγουρα την παρασκευη να σας φιλησω γιατι σαββατο πρωι φευγω για να σηκωσω την ΚΟΥΠΑ !!!![]()
Οτι θα βρεθουμε ειναι σιγουρο ....![]()
αντε να κανουμε μια προθερμανση στα ντου αεκαρειανομπαοκιαβαζελιδια!!!!
:rotflmao:
:rotflmao:
Προσκληση για τα βαφτισια εχετε παρει?:rotflmao: