Σελίδα 221 από 278 ΠρώτοΠρώτο ... 121171211216217218219220221222223224225226231271 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.301 έως 3.315 από 4164

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Τι ειδες ρε δουκα δηλ περα απο τα χρωματα της ομαδας σου...... Γιατι εγω δεν θυμαμαι τιποτα......????

Ειδες εγω σημερα να αβανταρω καμμια νικη με καμμια δικαιολογια.....???

Διαβασες κατι τετοιο σε αυτα που εγραψα...???

Καρφι δεν σου καιγοταν 10 -12 χρονια ( για αλλα θεματα ομως... )

Τωρα θα σου καει.......

Στο επανιδειν λοιπον......
    ειδα μια ομαδα να παιζει οπως μπορει..κ μια αλλη οπως νομιζει οτι μπορει..
    να νικαει αυτη που παιζει οπως μπορει..με τη τυχη με το μερος της και τις διατιτικες αποφασεις.
    αν εσυ δε το δες δε μπορουμε να συζητησουμε λυπαμαι.

γιατι εξοργιστηκες δε μου ειπες αλλα κ να μη μου πεις δε τρεχει καστανο.εσυ μπορει να ειδες και οτι αδικηθηκατε χθες..η οτι οκ μωρε τι σημασια εχει ενα πεναλτι στο 35 ενος ντερμπι.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

υ.γ. αν παιξετε ετσι με Arsenal προβλεπω αστρονομικο σκορ...μονο οτι σωσει ο Melberg αλλα τι να πρωτοπρολαβει και αυτος???
    Τον είδες τι ωραία που έστριβε κι αυτός;Μία ο Χουανφράν και μία ο Μπλάνκο τον άφησαν δύο μέτρα πίσω,στα τρία που είχαν χώρο για να κάνουν σέντρα.Μέσα στην περιοχή.:rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Τον είδες τι ωραία που έστριβε κι αυτός;Μία ο Χουανφράν και μία ο Μπλάνκο τον άφησαν δύο μέτρα πίσω,στα τρία που είχαν χώρο για να κάνουν σέντρα.Μέσα στην περιοχή.:rotflmao:
    ρε φιλε οταν παιζεις 6-3-1 η 6-4-0 ολα και καποια τρυπα θα προλαβαινει να κλεισει...χτες ενω η Αεκ επαιξε αρκετα καλα δεν ανεβαιναν οι πλαγιοι γρηγορα ωστε να βοηθησουν και να τους κανουν χαζους...και εβλεπες καποια στιγμη ενω ηταν ενας με εναν να ερχετε για βοηθεια και αλλος παιχτης του ολυμπιακου...αντι να γινετε το αντιθετο...η Arsenal εκτος απο το οτι κατεχουν την μπαλλα ειναι και 2-3 κλικ πιο γρηγοροι σε ταχυτητα...και ανεβαινουν κατα ορδες...και .εκει κερδιζεις και σε χωρο...ειδωμεν...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ΤΑΜΠΟΎΡι εγώ δεν είδα....
    επαιζες με μισο επιθετικο (φιογκο) και 10 αμυντικουσ και αμυντικουσ μεσους... ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΠΕΡΝΑΓΕΣ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 105...ΕΛΕΟΣ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Το οτι ειναι φλυαρη και αναποτελεσματικη η ΑΕΚ δε σημαινει οτι δε δικαιουται να παρει το καθαρο πεναλτι το εμμεσο κλπ κλπ...... μιλαμε για καθαρη αλοιωση απο μερος του διαιτητη ........ οχι εδρα δεν επαιξε αλλα δε μπορουσε να κρυψει το σπρωξιμο του γαυρου.....

Και μην παραμυθιαστειτε οτι εχετε καμμια υπερομαδα επειδη κανατε τα διπλα με ΠΑοκ Αεκ ...... τα χαλια σας εχετε
    δεν είπα εγώ ότι δεν το δικαιούταν το πέναλτι και το έμμεσο απλά πιστεύω ότι το ματς δεν το έχασε τόσο για αυτά αλλά γιατί έχασε τις ευκαιρίες που έκανε. το είπα ξεκάθαρα νομίζω ότι ήταν πέναλτυ. Και ο Ντιόγο σε μία φάση εφευγε τετ α τετ με το τέρμα και δεν θυμάμαι ποιος παίχτης της Αεκ του έκανε πεντακάθαρο φάουλ που δεν δόθηκε καν (βέβαια καλά έκανε γιατί οι παίχτες που πέφτουν με το παραμικρό ακούμπημα του αντιπάλου πολλάπλασιάζονται και δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα από αυτό οπότε χαίρομαι όταν δεν τους δίνουν και αυτά που είναι όντως φάουλ, έλεος με την σχολή καραγκούνη). Εγώ αυτό που λέω πάντως είναι ότι έτσι όπως είναι τώρα ο Ολυμπιακός αφού δεν τον κέρδισε η Αεκ έστω και με την μη καταλόγιση πέναλτι υπέρ της και έχασε τις ευκαιρίες τις για να σκοράρει νομίζω ότι δεν φταίει τόσο η διαιτησία όσο η ίδια η Αεκ τώρα αν έχετε αντίθετη άποψη το καταλαβαίνω.

Πάντως όποτε ευνοείται ο Ολυμπιακός από απόφαση διαιτητη γίνεται πανάκεια, καταδικαστέος και ήταν μιλητό το ματς για να πάρει πρωτάθλημα, αν γίνουν χειρότερα που ευνοείται ο πανιώνιος πχ χθες με απόφαση που δεν έχω ξαναδεί το αναφέρουμε απλά σαν ανθρώπινο λάθος. Γενικά δεν γράφω για διαιτησία γιατί πιστεύω απλά ότι έχουμε κακούς διαιτητές και όχι διελταλμένους γι' αυτό αντίστοιχα όταν κερδίσατε τον Αρη δεν έγραψα τίποτα και γενικά δεν πολυασχολούμαι με την διαιτησία αλλά εσείς που ασχολείστε, ασχολειθείτε το ίδιο σε όλες τις ευνοούμενες κατα καιρούς ομάδες και όχι η μία στην πυρα, μιλητό κτλ και όπου δεν μας συμφερει σφυράμε κλέφτικα.

ρε lazio είπα εγώ οτι είμασταν υπερομάδα πουθενα???? μόνο για τον τοροσίδη είπα ότι ήταν super που δεν νομίζω να το αμφισβητείς ούτε εσύ, εννοείτε ότι έτσι όπως άφησε η διοικηση την ομάδα έχει τα χάλια της, πόσες φορές πρέπει να το γράψουμε???

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS

Πάντως όποτε ευνοείται ο Ολυμπιακός από απόφαση διαιτητη γίνεται πανάκεια, καταδικαστέος και ήταν μιλητό το ματς για να πάρει πρωτάθλημα, αν γίνουν χειρότερα που ευνοείται ο πανιώνιος πχ χθες με απόφαση που δεν έχω ξαναδεί το αναφέρουμε απλά σαν ανθρώπινο λάθος. Γενικά δεν γράφω για διαιτησία γιατί πιστεύω απλά ότι έχουμε κακούς διαιτητές και όχι διελταλμένους γι' αυτό αντίστοιχα όταν κερδίσατε τον Αρη δεν έγραψα τίποτα και γενικά δεν πολυασχολούμαι με την διαιτησία αλλά εσείς που ασχολείστε, ασχολειθείτε το ίδιο σε όλες τις ευνοούμενες κατα καιρούς ομάδες και όχι η μία στην πυρα, μιλητό κτλ και όπου δεν μας συμφερει σφυράμε κλέφτικα.
    ψαξε βρες ποτε εδωσε διατητης πεναλτυ τελευταια φορα σε παιχνιδι ΑΕΚ ολυμπιακος υπερ της ΑΕΚ

ψαξε και κανε και μια συγκριση με τον συνολικο αριθμο πεναλτυ που δωθηκαν δε καθε μια απο τις ομαδες

αν δε σου φανει περιεργο αυτο που θα βρεις... τοτε θα ειμαι γραφικος που μιλαω για τη διαιτησια σχεδον μετα απο ΚΑΘΕ παιχνιδι ΑΕΚ-ολυμπιακος....

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ψαξε βρες ποτε εδωσε διατητης πεναλτυ τελευταια φορα σε παιχνιδι ΑΕΚ ολυμπιακος υπερ της ΑΕΚ

ψαξε και κανε και μια συγκριση με τον συνολικο αριθμο πεναλτυ που δωθηκαν δε καθε μια απο τις ομαδες

αν δε σου φανει περιεργο αυτο που θα βρεις... τοτε θα ειμαι γραφικος που μιλαω για τη διαιτησια σχεδον μετα απο ΚΑΘΕ παιχνιδι ΑΕΚ-ολυμπιακος....
    δεν ψάχνω γιατί απλά βαριέμαι, πες μου εσύ που ψάχνεις τέτοια πράγματα και θα το πάρω σαν σωστό.

αδικήθηκες σε αυτόν τον αγώνα οπότε έχεις το δίκιο σου να τσαντίζεσαι, πίστεψε με και εγώ θα προτιμούσα να σας το έχει δώσει γιατί δεν μ' αρέσει να ευνοούμαι αλλά από εκεί και πέρα γραφικό είναι να λέει ο Δημητριάδης ότι δεν δώθηκαν 3 πέναλτυ και σας έσφαξε η διαιτησία. που τα είδε τα άλλα 2??????? απλά λέμε νούμερα από το κεφάλι μας για να δώσουμε έμφαση στο μέγεθος της αδικίας μήπως γιατί κατα τα άλλα ο διαιτητής δεν έκανε αλλά μεγάλα λάθη

δεν το παίζω ότι είμαι και αδικημένος προς θεού αλλά όλοι οι μεγάλοι παίρνουν σφυρίγματα που αλλοιώνουν αποτελέσματα γιατί πολύ απλά οι διαιτητές εκτός ότι είναι ανίκανοι φοβούνται να σφυρίξουν για να μην τους κράζουν διοικήσεις κτλ, κτλ και θέλουν όσο μπορούν να μην αδικούν τους μεγάλους

και εσύ έχεις πάρει σφυρίγματα και ο βάζελος και εγώ, μην έχεις επιλεκτική μνήμη και θυμάσαι μόνο του Ολυμπιακού

τεσπα επειδή δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη και επειδή χθες όντως αδικήθηκες και δεν είμαι περήφανος για αυτό δεν θα το συνεχίσω απλά η γνώμη μου είναι ότι το παιχνίδι το έχασες περισσότερο από τις ευκαιρίες που δεν έκανες γκολ και λιγότερο από το πέναλτυ που δεν δόθηκε.

Πάντως όποτε ευνοείται ο Ολυμπιακός από απόφαση διαιτητη γίνεται πανάκεια, καταδικαστέος και ήταν μιλητό το ματς για να πάρει πρωτάθλημα, αν γίνουν χειρότερα που ευνοείται ο πανιώνιος πχ χθες με απόφαση που δεν έχω ξαναδεί το αναφέρουμε απλά σαν ανθρώπινο λάθος.
    Βασίλη μου ο Πανιώνιος θα ευνοηθεί μία στο τόσο.Ο Κόκκαλης πάντα.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

μα ρε idi τι σχέση εχει αυτό

παρε μετα και τους αγώνες του Θρύλου με την Καλαμάτα

τα ίδια θα βρείς.....και λογικό είναι

εχει σχέση και με την δυναμικότητα και την ποιότητα των ομάδων που συγκρίνεις

αν είχες τα ποσοστα μας δεν θα ήσουν αεκακι αλλα Θρύλος

και κοίτα σύμπτωση αν κανεις την σύγκριση που λες μεταξύ Μπάρτσα και Μάλαγα πάλι τα ίδια θα βρεις.....μα γιατι αφου Μπάρτσα Μαλαγα είναι στο ίδιο επίπεδο

ασε μας με τις βλακείες
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Δεδομένα...

- Η ΑΕΚ έπαιζε πλήρης σχεδόν (με Άλβεζ εκτός μόνο).
    - Ο ΟΣΦΠ έπαιζε μισός , με νέο προπονητή στον πάγκο.

- Ο διαιτητής δεν δίνει πέναλτυ καθαρότατο του Μέλμπεργκ, δεν δίνει καθαρό έμμεσο πάλι , και με μια αμφισβητίσιμη δεύτερη κίτρινη στον Τοροσίδη που θα μπορούσε να δώσει στην αγκωνιά πάνω στον χουαφράν. Όπως και άλλη μια ανάποδη κίτρινη στην βουτιά με τα δύο πόδια στο τέλος του Ντούντου πάνω στον Γιάχιτς.

- Όπως το έβλεπα απο την κερκίδα, τουλάχιστον , ο διαιτητής έπαιζε με φανερό τρόπο υπέρ των Κόκκινων και μάλιστα κάθε φορά που η ΑΕΚ πίεζε θα έπεφτε εκείνο το μικρό σφύριγμα που θα τα έφερνε όλα τούμπα.

Δικές μου διαπιστώσεις...

- Η ΑΕΚ θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Όταν τον μισό ΟΣΦΠ ακόμα και με αυτή την διαιτησία , δεν μπορείς να του βάλεις έστω 2-3 απο τα 20-22 σούτ που έχεις κάνει !!!!... τότε τι συζητάμε;
    Παίζει αργό ποδόσφαιρο και μόνη διαφορά στην ταχύτητα κάνει ο Νέμεθ, που κάνει λάθος για μένα ο Σέρβος και τον βγάζει έξω όταν περιμέναμε Μπλάνκο ή Σκόκο να βγούν.

Σκόκο μια μπάλα μόνος του , σε σημείο εκνευριστικό. Μπλάνκο ντεφορμέ.. όπως είπε και ο idi δεν είναι κακό να κάτσει πάγκο. Μάκο ... λίγος...
    Γκερέιρο πολύ καλός μέσος. Μαζί με ενα ΔΥΝΑΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ θα κάνει πολύ καλά παιχνίδια. Καφές μέτριος... Γιάχιτς και Μαιστόροβιτς , ασταθείς και η άμυνα μας τρύπια. Χουφράν με εκλάμψεις αλλά οχι καλός.. Αραούχο, μου θυμίζει κάτι απο Γεωργέα αλλά με ταχύτητα λίγο περισσότερη.

Εν ολίγοις... Η ΑΕΚ δικαιούται να φωνάζει για αλλοίωση αποτελέσματος καθώς τόσο το πέναλτυ όσο και η δεύτερη κίτρινη στον Τοροσίδη μπορούσαν να αλλάξουν την εικόνα του αγώνα.

Δεν μπορώ όμως να μην διακρίνω οτι παίζαμε με πληγωμένο ΟΣΦΠ που δεν είχε και ουσιαστικά προπονητή.

Γενικά πάντως η παράγκα θα πάει σύννεφο φέτος και το είχαμε πεί απο το καλοκαίρι. Ο λόγος προφανής. Ο πρώτος απευθείας στα εκατομμύρια του CH.L. Την κυριακή εδώ είστε... περιμένω σφαγή του ΠΑΟ απο τα κοράκια, για να έρθει ακόμα πιο κοντά σε θέση βολής για τον ΟΣΦΠ.

Υ.Γ. Μην ξανακούσω γαύρο να μιλάει για διαιτησία μετά το χθεσινό. Μέχρι και ο speaker του sportfm (μετά το παιχνίδι) αναρρωτιόταν αν ο διαιτητής δεν είδε ή αγνόησε το πέναλτυ του Σουηδού... Εντάξει και στο εξωτερικό κάνουν τεράστια λάθη, αλλά εδώ φαινόταν τι γινόταν μιας και ήταν πλέον κατά συρροή.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

εξάλλου δες τον πέρσινο τελικό

τι με 9 παίζαμε
    τι με 2-0 χάναμε

και τι πήρες στο τέλος???
    .....

και ασε τις συγκρίσεις για ομάδες του ίδιου επιπέδου

δες το αλλιώς
    κοίτα ΠΟΣΟΙ παίκτες απο το ρόστερ σου θα μπορούσαν να κάτσουν παγκίτες και όχι εκτος 18αδας στον Θρύλο
    και δες πόσοι παίκτες του Θρύλου να ήταν βασικοί στο μπουρδέλο που ονομάζεις αεκ...

αυτό τα λέει όλα,,,,τα υπόλοιπα είναι παρηγοριά στον αρρωστο

περα απο το πέναλτυ του Μέλμπεργκ δεν υπάρχει κατι άλλο που να παραπονιέσαι...
    ουτε φανταστικές κίτρινες ούτε μαγικά χέρια
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Βασίλη μου ο Πανιώνιος θα ευνοηθεί μία στο τόσο.Ο Κόκκαλης πάντα.
    Βαγγέλη μου παράδειγμα απλά έφερα, συμφωνώ για τον Πανιώνιο αλλά αντίστοιχα και η Αεκ και ο Βάζελος και ο Ολυμπιακός παίρνουν σχεδόν πάντα σφυρίγματα και απλά μετράμε ποιος την έχει λίγο πιο μεγάλη από τους άλλους και ποιος πήρε 4-5 λιγότερα σφυρίγματα από τον άλλο άρα και είναι και αδικημένος Ντέρτουλας (Αυτός που έχει μεγάλο Ντέρτι τα χαμένα σφυρίγματα. )

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    εσυ μπορει να ειδες και οτι αδικηθηκατε χθες..η οτι οκ μωρε τι σημασια εχει ενα πεναλτι στο 35 ενος ντερμπι.
    Ειπα εγω οτι ειδα τετοιο πραγμα...... Ρε φιλε...

Να διαβαζεις ξερεις....???

Και για να σου λυσω πια την απορια .......

Η οργη μου ( αν και θα φαω το μεσημερι μην αγχωνεσε ...)

Αφορα τα της ομαδας μου ....

Καποιοι νομιζουν οτι ο Ολυμπιακος μετα και την χθεσινη του "νικη " πεταει....

Και επειδη το λεω απο την αρχη της χρονιας ( και συμφωνω απολυτα με τον μπουσα ) οτι με μια απλα καλη ομαδα θα τριφτει η μουρη μας πολυ γερα κατω....

Για αυτο και εγραψα τα περι οργης.....

Τωρα αν εσυ νομιζεις οτι η ομαδα σου δεν μπορουσε τιποτα καλλυτερο.......Δικαιωμα σου...

Αντιθετα νομιζω οτι η δικια μου ομαδα εστω και μιση μπορουσε .....

Ειδικα αν ηταν με την πλατη στον τοιχο.....

Και χωρις να μας αναγκαζει σημερα να λεμε οτι εχετε δικιο για αλοιωση αποτελεσματος.....

Αν δεν καταλαβες και τωρα ...... Δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο λυπαμαι πολυ...

Βαγγέλη μου παράδειγμα απλά έφερα, συμφωνώ για τον Πανιώνιο αλλά αντίστοιχα και η Αεκ και ο Βάζελος και ο Ολυμπιακός παίρνουν σχεδόν πάντα σφυρίγματα και απλά μετράμε ποιος την έχει λίγο πιο μεγάλη από τους άλλους και ποιος πήρε 4-5 λιγότερα σφυρίγματα από τον άλλο άρα και είναι και αδικημένος Ντέρτουλας (Αυτός που έχει μεγάλο Ντέρτι τα χαμένα σφυρίγματα. )
    Να σού πω.Την ΑΕΚ άσ'την απέξω,σε σχέση με τούς άλλους δυο,για τον λόγο ότι δεν υφίσταται σαν οικονομικό μέγεθος.Μόνο το όνομα και η ιστορία τής έχει μείνει,και ό,τι σφυρίγματα παίρνει οφείλονται σ' αυτό.

Δεν είναι σε θέση να ανταγωνιστεί οικονομικά ΠΑΟ και ΟΣΦΠ,γι'αυτό το λόγο αυτοί οι δυο θα έχουν το πάνω χέρι στο πρωτάθλημα=εκατομμύρια.

Εμείς θα συνεχίσουμε να πειραζόμαστε αλλά καλό είναι να ξέρουμε ότι αγαπάμε τίς φανέλλες κι αυτό που εκπροσωπούν για τον καθένα,και όχι αυτό που συμβαίνει πραγματικά.
    moto perpetuo

hasta luego.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    πολύ μεγάλη και πολύ σωστή κουβέντα αυτή φίλε..

Να σού πω.Την ΑΕΚ άσ'την απέξω,σε σχέση με τούς άλλους δυο,για τον λόγο ότι δεν υφίσταται σαν οικονομικό μέγεθος.Μόνο το όνομα και η ιστορία τής έχει μείνει,και ό,τι σφυρίγματα παίρνει οφείλονται σ' αυτό.

Δεν είναι σε θέση να ανταγωνιστεί οικονομικά ΠΑΟ και ΟΣΦΠ,γι'αυτό το λόγο αυτοί οι δυο θα έχουν το πάνω χέρι στο πρωτάθλημα=εκατομμύρια.
    Και όσο διαιωνίζεται αυτό , τόσο το χειρότερο για εμάς.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607