Σελίδα 222 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 122172212217218219220221222223224225226227232272 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.316 έως 3.330 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Τα κυριοτερα στοιχεια της "Τεν Κατε" αποψης περι ποδοσφαιρου ειναι συνεχης κυκλοφορια της μπαλας, σιγουρια στην μεταβιβαση, pressing σε ολο το γηπεδο, επιθεση και αμυνα με συμμετοχη ολης της ομαδας. Αυτα που υποσχεθηκε ο Ολλανδος οταν ηρθε δεν τα εχει ξεχασει και αυτα βλεπουμε, τουλαχιστον στον βαθμο που μπορουν να εφαρμοσθουν με το υπαρχον ροστερ. H καλυτερη μεχρι στιγμης εφαρμογη τους ηταν στα δυο τελυταια παιχνιδια (werder+Ηρακλης).

Διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα εγω αυτα ειδα! Μια γρηγορη ομαδα με πολυ καλη κυκλοφορια, με παικτες που πηγαιναν (προσπαθουσαν τουλαχιστον) πρωτοι στην μπαλα, που προσεχαν τις μεταβιβασεις τους, που κατεβαζαν την μπαλα ευκολα στην αντιπαλη περιοχη, που αλληλοκαλυπταν περιοχες.
    κατσε να σου απαντησω εγω λοιπον γιατι δεν βλεπω κανεναν αλλον...

1) ο τενκατε ΚΟΙΜΑΤΑΙ ορθιος...σκεψου λιγο αντικειμενικα...και θα δεις οτι αν στα εκανε περυσι τα λαθη που κανει, θα ειχε φυγει νυχτα.

2) που ειναι ο κλευτον;;;; λες οτι δεν περναει η μπαλα στους επιθετικους....γιατι αραγε;;;;

3) μαντζιος;;;; καλα...ουτε καν το σχολιαζω...

4) ρουκαβινα....μπηκε το παιδι 15 λεπτα και εκανε παπαδες..

τελος θα σου πω κατι.....σιγουρα ειδες στο παναθηναικος ηρακλης εχτες ρε κωστα;;;;;;;
    γιατι αυτο με την κυκλοφορια της μπαλας

ρε φυγαμε και το κεφαλι ειχε κολησει ψηλα....απο τις ΓΙΟΜΕΣ!!!!!!!!
    :rotflmao:

Μπορει ο παναθηναικος ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ να ειναι φοβερη ομαδα.
    φετος ομως δειχνει ομαδουλα που απλα προσπαθει να σταθει στα ποδια της

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    και οι εξελίξεις είναι αναμενόμενες.

http://www.goalday.gr/article.asp?ca...&pubid=1460285

Απο όσο φαίνεται μάλλον και ο Νικολαϊδης ετοιμάζεται προς τον Ιανουάριο να αποχωρήσει και οχι τον Μάϊο όπως αρχικά είχε ειπωθεί. Είναι γεγονός πως αν φύγει και ο προπονητής που ήταν επιλογή του, μετά απο απόφαση των μετόχων , το πιθανότερο είναι να φύγει και απο την ΑΕΚ.

Να υπενθυμίσω μόνο οτι είναι η πρώτη φορά μετά απο πάρα πολλά χρόνια που η ΑΕΚ έχει τέτοιο ξεκίνημα. Σε ανάλογο ξεκίνημα που είχε κάνει τότε, είχε τερματίσει 7η στο πρωτάθλημα.

Δεν ξέρω πραγματικά τι θα γίνει και πως θα καταλήξει το όλο πράγμα. Το μόνο που βλέπω είναι πως η ομάδα αγωνιστικά παραπαίει και σίγουρα θέλει ηλεκτροσόκ να ξυπνήσει.

Να θυμίσω επίσης οτι την επόμενη Κυριακή παίζει με Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ και είναι σίγουρο οτι δεν θα είναι εύκολο απόγευμα. Τόσο λόγω του αγώνα όσο και λόγω των αντιδράσεων του κόσμου.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    κατσε να σου απαντησω εγω λοιπον γιατι δεν βλεπω κανεναν αλλον...

1) ο τενκατε ΚΟΙΜΑΤΑΙ ορθιος...σκεψου λιγο αντικειμενικα...και θα δεις οτι αν στα εκανε περυσι τα λαθη που κανει, θα ειχε φυγει νυχτα.
    \

Μου κανει εντυπωση Γιωργο που μου ζητας να ειμαι και αντικειμενικος...εχετε κολησσει ολοι σε ενα αρρωστο και γερικο δεντρο και εχετε χασει το υγιεστατο δασος...αυτα που τωρα δειχνουν ως ψηγματα καλου ποδοσαφαιρου θα ειναι ο κανονας σε λιγο καιρο.

Ο Ολλανδος εφαρμοζει ενα συστημα ποδοσφαιρου που ομοιο του δεν εχει ξαναπαιχτει στην Ελλαδα και το γεγονος οτι μεχρι τωρα εχει καταφερει οτι εχει καταφερει με το υπαρχον ροστερ, αν μη τι αλλο ειναι δειγμα της προπονητικης του.

Περισυ βλεπαμε μια ομαδα χωρις αρχη, μεση και τελος....γραμμες που απειχαν μεταξυ τους μιλια αποσταση, επιθετικη εκφανση μονο με γιομες απο το κεντρο, αναπτυξη παιχνιδιου για γελια και για κλαμμτα...τα ιδια βλεπεις δηλαδη φετος; Συγκρινεις τον περσινο ΠΑΟ με τον φετεινο;

2) που ειναι ο κλευτον;;;; λες οτι δεν περναει η μπαλα στους επιθετικους....γιατι αραγε;;;;
    Δεν ξερω...αλλωστε αναρωτιεμαι και εγω που ειναι ο Ρουκαβινα...λαθη μπορει να γινονται, συμφωνω. Αλλα πλεον εχει αρχισει να διαμορφωνεται ενα βασικο σχημα και ενα συστημα που θα επικρατησει. Μην ξεχνας οτι η ομαδα που προσπαθει να στησει ο Τεν Κατε εναι πολυμορφικη με διακριτες μεν θεσεις των ποδοσφαιριστων, αλλα πολαπλους ρολους. Ξαναλεω ειναι πολυ δυσκολο συστημα και με πολλες απιατησεις για να εφαρμποσθει στο 100%.

Τι να σου πω...ειναι θεμα επιλογων...Εσυ προτιμας ενα συμβατικο Παναθηναϊκο που να παιζει απλο και με βαση την κοινη λογικη των προπονηταραδων της εξεδρας ποδοσφαιρο, εγω προτιμω να γινει η υπερβαση και ας εχει κοστος τον φετεινο τιτλο και την Ευρωπη...δηλαδη τοσα χρονια τι καταλαβες; Ειδες καμια προκοπη;

3) μαντζιος;;;; καλα...ουτε καν το σχολιαζω...
    Αυτους εχουμε! τι να κανουμε τωρα...τοσο καιρο φωναζαν για την θεση που παιζει ο Σαλπιγγιδης, μετα φωναζαν για την αφλογιστια του Σοουζα, τωρα φταιει ο Μαντζιος...thats life...τα παραπονα σας στις επιλογες του Αντωνιου....ο Τεν Κατε δεν φερει ευθυνη ουτε στο 1% για τις επιλογες των ποδοσφαιριστων.

4) ρουκαβινα....μπηκε το παιδι 15 λεπτα και εκανε παπαδες..
    Δεν εχω παρα να συμφωνησω...μπορει να κανει την διαφορα, αυτη ειναι και εμενα η αποψη μου.
    Αλλα γκρινιαζαμε και για τον Νινη και στα τελευται παιχνιδια που επαιξε δεν απεδωσε τα αναμενομενα...πηρε και αυτος τον χρονο του, αλλα οταν επεσε η παοδοση του εκατσε παγκο...δεν ξερεις τι μπορει να γινεται στις προπνησεις! Εμεις βλεπουμε και κρινουμε καταστασεις μηνων απο ενα 90λεπτο!

Τωρα σε οτι αφοσα στις γιομες...ο ορισμος της γιομας ειναι μπαλια στα τυφλα ενω δεν εχει προηγηθει οργανομενη επιθεση της ομαδας...αν εννοεις τις μπαλιες που εβγαιναν απο τα πααγια εχθες, δεν ηταν γιομες...σεντρες ηταν, εχει διαφορα...και δημιουργηθηκαν μαλιστα αρκετες ευκαιριες που δεν μπορεσαν να τις εκματαλυετουν οι επιθετικοι και κυριως ο Μαντζιος, που χρειαζεται 4 στρεμματα γηπεδο και 15 δευτερολεπτα για να κανει ενα υποτυπωδες κοντρολ...αλλα οπως ειπα και πιο πανω, δεν φταει ο Τεν Κατε για αυτο....και για τον Σοουζα τα ιδια λεγαμε - λεγανε...

Του χρονου ο Παναθηναϊκος θα εχει την γαμιστεροτερη ομαδα των τελευταιων ετων στο ελληνικο πρωταθλημα, αρκει να του δωσουν το ελευθερο για να παρει παικτες δικης του επιλογης...φυσικα ολα αυτα αν και εφοσων δεν αρχισουν οι γκρινιες και παρει ποδι ο ανθρωπος...ειναι η μεγαλυτερη μας ευακαιρια!!! ας μην την γ@μησουμε...

Μου κανει εντυπωση Γιωργο που μου ζητας να ειμαι και αντικειμενικος...εχετε κολησσει ολοι σε ενα αρρωστο και γερικο δεντρο και εχετε χασει το υγιεστατο δασος...αυτα που τωρα δειχνουν ως ψηγματα καλου ποδοσαφαιρου θα ειναι ο κανονας σε λιγο καιρο.

Ο Ολλανδος εφαρμοζει ενα συστημα ποδοσφαιρου που ομοιο του δεν εχει ξαναπαιχτει στην Ελλαδα και το γεγονος οτι μεχρι τωρα εχει καταφερει οτι εχει καταφερει με το υπαρχον ροστερ, αν μη τι αλλο ειναι δειγμα της προπονητικης του.

κωστακη με στενοχωρει που παλι δεν καταλαβες τι εννοω....
    αν διαβασεις αυτα που εγραψες...απλα ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ με την τελευταια μου προταση
    στην κανω αντιγραφη λοιπον.
    ¨¨Μπορει ο παναθηναικος ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ να ειναι φοβερη ομαδα.
    φετος ομως δειχνει ομαδουλα που απλα προσπαθει να σταθει στα ποδια της¨¨

το βλεπουμε οτι ΚΑΑΑΤΙ παει να γινει...αλλα δεν γουσταρω να γινει με 3 γκολ παθητικο απο τον καθε ΠΟΥΘΕΝΑ.....καταλαβες;;;
    και μην μου πεις δεν γινοταν αλλιως.
    ΝΑΙ ο αντωνιου εκανε τις μεταγραφες....αλλα ποιος τις διαχειριζεταΙ;;,
    ποιος αφηνει εξω κλευτον
    ποιος βαζει καραγκουνη
    ποιος βγαζει νινη
    ποιος βγαζει ρουκαβινα
    ποιος βαζει στοπερ σιμαο με ιμπραιμοβιτς
    ποιος αφηνει εξω ιβανσιτς.
    και μην σύνεχισω δεν μου φτανει μια σελιδα.

η κεντρικη ιδεα ειανι οτι....ναι ...μπορει να κανει κατι μεγαλο του χρονου.
    αλλα ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ οτι φετος ειμαστε σοβαρη ομαδα....ουτε κατα διανοια.

και βαλε με το νου σου τι εχει να γινει ετσι και ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕΙΣ...εργοτερη , πανιωνιο...γαυρο

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    κωστακη με στενοχωρει που παλι δεν καταλαβες τι εννοω....
    αν διαβασεις αυτα που εγραψες...απλα ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ με την τελευταια μου προταση
    στην κανω αντιγραφη λοιπον.
    ¨¨Μπορει ο παναθηναικος ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ να ειναι φοβερη ομαδα.
    φετος ομως δειχνει ομαδουλα που απλα προσπαθει να σταθει στα ποδια της¨¨

το βλεπουμε οτι ΚΑΑΑΤΙ παει να γινει...αλλα δεν γουσταρω να γινει με 3 γκολ παθητικο απο τον καθε ΠΟΥΘΕΝΑ.....καταλαβες;;;
    και μην μου πεις δεν γινοταν αλλιως.
    ΝΑΙ ο αντωνιου εκανε τις μεταγραφες....αλλα ποιος τις διαχειριζεταΙ;;,
    ποιος αφηνει εξω κλευτον
    ποιος βαζει καραγκουνη
    ποιος βγαζει νινη
    ποιος βγαζει ρουκαβινα
    ποιος βαζει στοπερ σιμαο με ιμπραιμοβιτς
    ποιος αφηνει εξω ιβανσιτς.
    και μην σύνεχισω δεν μου φτανει μια σελιδα.

η κεντρικη ιδεα ειανι οτι....ναι ...μπορει να κανει κατι μεγαλο του χρονου.
    αλλα ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ οτι φετος ειμαστε σοβαρη ομαδα....ουτε κατα διανοια.

και βαλε με το νου σου τι εχει να γινει ετσι και ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕΙΣ...εργοτερη , πανιωνιο...γαυρο
    Kαλα ρε Γιωργο, εσυ περιμενεις να γινουν θαυματα μεσα σε μια χρονια, να στρωσει η ομαδα, να ξεκαθαρισουν οι θεσεις στην ενδεκαδα και ολα αυτα χωρις να γινει ουτε ενα λαθος και φυσικα η ομαδα να κερδιζει μεσα - εξω με καλες εμφανισεις...

ε λοιπον -συγνωμη που θα σε στεναχορησω- αλλα αυτο ΔΕΝ γινεται!!!

Οποτε οι Παναθηναϊκοι περπει να αποφασισουμε...

Η θα εχουμε μια ομαδα που μπορει ( να παρει δυο -τρια αποτελεσματα αλλα θα μεινει ανεξελικτη στο επιπεδο της ελληνικης ποδοσφαιρικης μιζεριας...

Η θα κανουμε υπομονη ωστε να ολοκληρωσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ενας προπονητης πληρως το εργο του και να ξεκολησσουμε απο την μετριοτητα...

Ποδοσφαιρικη ομαδα απο την μια μερα στην αλλη δεν γινεται να φτιαχθει...θελει χρονο και κοπο!!! Και στραβες θα σου κατσουν και πανωλεθριες και, και, και...

Αρχισαμε να κανουμε κρισεις μετα απο ενα ουσιαστικα τριμηνο θητειας του Τεν Κατε στον ΠΑΟ, ενα γνωριζουμε ολοι πολυ καλα και επαιρουμε το τροπο με τον οποιον λειτουργουν οι ομαδες το εξωτερικο...οπου οι οπαδοι εχουν την υπομονη...και οι διοικησεις ειναι σοβαρες...και ανεχονται ενα χρονο μεριας αποδοσης...

Ειχαμε την τυχη να παρουμε εναν απο τους καλυτερους προπονητες που παιζουν αυτη την στιγμη και απο την μ@λ@κι@ μας θα τον φαμε και αυτον....και μετα οπως εχω ξαναγραψει θα λεμε: "οχι ρε γαμοτο..."...γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν προκειται να βρεθει κανας καλυτερος μετα, εκτος και αν νομιζετε οτι ειναι ευκολο να ερθει ο Φεργκιουσον η ο Βενγκερ στην Ελλαδα...

Δηλαδη για πες μου ρε συ Γιωργο τι καταλαβες μετα απο τοσα χρονια; Ειδες μπαλα; Ποτε; Ειχε συνεχεια; Συνοχη η ομαδα; Απο τον Κυραστα εχει να παιξει σοβαρη μπαλα ο Παναθηναϊκος και ελπιζω να θυμασαι το πως ειχε ξεκινησει εκεινη η ομαδα και το που εφτασε τελικα...

Τωρα που παρουσιαζεται μια ακομα καλυτερη ευκαιρια θα τα γ@μησουμε ξανα ολα;

Εγω θα κρινω τον Τεν Κατε στο τελειωμα της επομενης χρονιας...εκει θα εχει φανει στο 100% το εργο του...

Kαλα ρε Γιωργο, εσυ περιμενεις να γινουν θαυματα μεσα σε μια χρονια, να στρωσει η ομαδα, να ξεκαθαρισουν οι θεσεις στην ενδεκαδα και ολα αυτα χωρις να γινει ουτε ενα λαθος και φυσικα η ομαδα να κερδιζει μεσα - εξω με καλες εμφανισεις...

Ειχαμε την τυχη να παρουμε εναν απο τους καλυτερους προπονητες που παιζουν αυτη την στιγμη και απο την μ@λ@κι@ μας θα τον φαμε και αυτον....και μετα οπως εχω ξαναγραψει θα λεμε: "οχι ρε γαμοτο..."...γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν προκειται να βρεθει κανας καλυτερος μετα, εκτος και αν νομιζετε οτι ειναι ευκολο να ερθει ο Φεργκιουσον η ο Βενγκερ στην Ελλαδα...

ok θα στα ξαναπω λοιπον....
    1 ) ο τενκατε ΔΕΝ ΕΙΑΝΙ προπονηταρας...απο οπου εφυγε σαν ΠΡΩΤΟΣ προπονητης...εφυγε κυνηγημενος....

2) δηλαδη τωρα ο παναθηναικος παιζει μπαλα;;;;;;;; ρε κωστα αλλη ομαδα βλεπεις;;

και 3 και σημαντικοτερο.

ΟΧΙ ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ.....:
    - τρωω 3 απο την ανορθωση
    - χ με ηρακλη μεσα που εχω να τον νικησω 4 χρονια
    - τελευταιος σε ομιλο ευρωπης.
    - ΚΑΜΜΙΑ καλη μπαλα σε 8-9 παιχνιδια...ναι οκ επαιξα σε 3

οχι κωστακη....δεν μου λεει τιποτα αυτο...εκτος και αν ειμαι πανιωνιος....και πω...οκ...για αυτο που ειμαστε καλα παμε.

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Episis na ksipnisei epitelous i dioikisi kai na parei drastika metra
    gia autin tin katastasi me to kathe diaititi na erxetai sto oaka kai na kanei poutana ton agona me proklitiko tropo .....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καλά ρε φιλαράκι τί ληγμένα παίρνεις; Σε αδίκησε κιόλας ο διαιτητής ε; Ούτε ο ίδιος κατάλαβε γιατί έδωσε κόκκινη και μιλάς κιόλας; Ή πιστεύεις τις μαλακίες του Τεν Κάτε περί ρυθμού κλπ; Τί να πει ο άνθρωπος δηλαδή, ότι έχει άχρηστους παίχτες; Τρώτε μαλακίες γκολ και φταίει ο διαιτητής; Δεν παλεύεστε λέμε...

Τρομάρα σας... ο Μίνος σας πείραξε κατά τα άλλα...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Και σε οτι αφορα στην διαιτησια μιας και αναφερθηκε, ηταν αψογη!

Δεν υπηρχε υποψια πεναλτυ (απορω που βρηκαν τρεις φασεις μερικοι) σε καμμια περιπτωση...

βγαζουμε και τους γαυρους απο τον κοπο να ψαχνουν καμερες αντιθετης ληψης....

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

βγαζουμε και τους γαυρους απο τον κοπο να ψαχνουν καμερες αντιθετης ληψης....
    Οι γαυροι ειναι μαζι σου συντροφε hymador..!!!

Κατω τα χερια απο τον τεντοπανο και ας σιωπησουν οι αντιτεκατικοι ΤΩΡΑ !!!!

:a015: :a015:

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Οι γαυροι ειναι μαζι σου συντροφε hymador..!!!

Κατω τα χερια απο τον τεντοπανο και ας σιωπησουν οι αντιτεκατικοι ΤΩΡΑ !!!!

:a015: :a015:
    καλα, εδω θα ειμαστε και θα μου κανεις κολοτουμπες επαναλλαμβανομενες....

συνεχισε και συνεχιστε ετσι...

Ειχαμε την τυχη να παρουμε εναν απο τους καλυτερους προπονητες που παιζουν αυτη την στιγμη και απο την μ@λ@κι@ μας θα τον φαμε και αυτον....

Εγω θα κρινω τον Τεν Κατε στο τελειωμα της επομενης χρονιας...εκει θα εχει φανει στο 100% το εργο του...
    καλά μιλάμε εσύ πρέπει να παίρνεις σκληρά....έχεις και γαμώ τις παραισθήσεις..

καταρχήν ΔΕΝ πήρες προπονητή...μια ζωή βοηθός ...μην μας τρελαίνεις τώρα....
    ειδικά με αυτό το "ναν απο τους καλυτερους προπονητες που παιζουν αυτη την στιγμη" με πέθανες

ποιες ομάδες τον ζηταγαν και καταφέρατε να τον κλέψετε....ρε σοβαρέψου λέμε
    κ μην βλέπεις τα περσυνα και ξεχνιέσαι με τα φετινά...γιατι τόσο χάλι που ήσουν πέρσυ αποκλείεται να είσαι χειρότερος φέτος ακομα και με εμένα προπονητή...

ο τεντας δεν υπάρχει περίπτωση να φτιαξει σοβαρη ομάδα γιατι ΠΟΤΕ δεν ήταν προπονητής...αν του βάλεις έναν καλό προπονητη μπροστά τότε μπορείς να ελπίζεις ότι κάτι μπορέι να φτιαξεται...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    βρε κκεδες είστε κ απλά συμφωνείτε???κ ο Ελ_ είναι αυτός που δίνει την γραμμή τι θα πείτε???
    εσυ πηγαινε να αλλαξεις τις πανες στους παικτες του θρυλου γιατι καθε φορα που παιζουν εκτος εδρας τα κανουν πανω τους!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    καλά μιλάμε εσύ πρέπει να παίρνεις σκληρά....έχεις και γαμώ τις παραισθήσεις..

καταρχήν ΔΕΝ πήρες προπονητή...μια ζωή βοηθός ...μην μας τρελαίνεις τώρα....
    ειδικά με αυτό το "ναν απο τους καλυτερους προπονητες που παιζουν αυτη την στιγμη" με πέθανες

ποιες ομάδες τον ζηταγαν και καταφέρατε να τον κλέψετε....ρε σοβαρέψου λέμε
    κ μην βλέπεις τα περσυνα και ξεχνιέσαι με τα φετινά...γιατι τόσο χάλι που ήσουν πέρσυ αποκλείεται να είσαι χειρότερος φέτος ακομα και με εμένα προπονητή...

ο τεντας δεν υπάρχει περίπτωση να φτιαξει σοβαρη ομάδα γιατι ΠΟΤΕ δεν ήταν προπονητής...αν του βάλεις έναν καλό προπονητη μπροστά τότε μπορείς να ελπίζεις ότι κάτι μπορέι να φτιαξεται...
    ετσι, ετσι τεντας στο κοτερο και παλτο ζιλμπερτο και τετοια...μια χαρα τα πας και εσυ...

εχεις δικιο σε ολα!

+1000000

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    ετσι, ετσι τεντας στο κοτερο

εχεις δικιο σε ολα!

+1000000
    Ψιτ... Για μια τεντουλα σε φουσκοτο 5.10.....

Θα μας κανει τιποτα..???

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Ψιτ... Για μια τεντουλα σε φουσκοτο 5.10.....

Θα μας κανει τιποτα..???
    Μα τι λετε αγαπητε μου!!;;;

Εσας δε θα προσεξουμε! Ελατε...ελατε, περαστε στο καταστημα και εσεις...θα φατε καλα!

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε