NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Υπάρχει θέμα εδώ παιδιά.. είναι δυνατόν να απασχολεί κάποιον με sv αν είναι πιο γρήγορα τα τετρακύλινδρα;![]()
Όλοι ξέρουν ότι τα 2κυλινδρα τα παίρνουμε για να το παίζουμε ψαγμενοι όταν μας μιλάνε οι 4κυλινδρακηδες![]()
Σε είδα μπαγλαμά με ένα σκούρο μπλε polo στα τούνελ της αττικής οδού, επάνω σε στροφή που που έχουν, να είσαι δεξιά βγάζεις δεξί φλας και να ανοίγεσαι αριστερά όπου ήμουν εγώ, με το που με βλέπεις στον καθρέπτη το μαζεύεις τρομαγμένος. Σε κοίταξα περνώντας δίπλα σου και με κοίταγες με μια φάτσα έκπληκτη και μετανοιωμένη... δεν έκανα καμία χειρονομία γύρισα μπροστά και συνέχισα... σας έχω συνηθίσει, αλλά πιες και κανένα καφέ πρώτα πριν βγεις στον δρόμο...![]()
Ααααψού!
Οι καθρέφτες εχουν και τυφλές γωνίες Τάσο, δεν είναι απιθανο απλά να μη σε είδε.
Σε αυτές τις περιπτώσεις ένα κοφτό κορνάρισμα βοηθάει.
Ε θα νόμιζε ότι παίζει γαλλικό μπιλιάρδο και πήγε για τη σποντα από δεξιά.
Πέρα από την πλάκα θέλει πολύ προσοχή πάντα
Τελευταία τροποποίηση από Coyote.V; 15/10/2024 στις 20:33.
Ααααψού!
Σε είδα φίλε στην Βουλιαγμένης, κατά τις 20:40,χθες το βράδυ, λίγο πριν το μετρό του Αγίου Δημητρίου, να με χαιρετάς όταν με προσπέρασες, καθώς έστριβα για να μπω στο στενό.
Δεν μπόρεσα να ανταποδώσω μιας και ήμουν πάνω σε αλλαγή πορείας!
Να 'σαι καλά και καλούς δρόμους και σε σένα!
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Σε είδα θείε 75+με το avensis να κολλάς 10 πόντους από το τρέιλερ με το εντούρο πάνω σε δρόμο με μια λωρίδα και με άλλο ιχ μπροστά μου. Όταν σταματήσαμε σε φανάρι και έκανες τον σταυρό σου γιατί είχε εκκλησία κοντά και μετά ξανα τα ίδια σφήνες κτλ.
WTF ρε πρωί πρωί της Κυριακήε?
Σας βλέπω να πετάτε τη μισή μούρη στo STOP με τα κουτιά και να κοιτάζετε σαν μλκες.
Ανεξάρτητα από φύλο, ηλικία.
WTF.
I'm diagonally parked in a parallel universe.
https://www.facebook.com/panagiotis.hatzis.9
https://www.youtube.com/watch?v=rB6OlJqV1rQ
Σε είδα ζευγαράκι 78+ ετών και οι 2, (ναι τους έπιασα κουβέντα)
Να βολτάρετε χαλαρά πεζή, στον κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας, με τα κράνη ανά χείρας! Ο μπάρμπας μου είπε ότι καβαλάνε μαζί κοντά 60 χρόνια! Respect και στους 2!
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Παρομοίως χθες το απόγευμα, τον είδα να με χαιρετάει προσπερνώντας με στην Αττική Οδό καθώς πήγαινα προς Άγιο Σωτήρα (Δυτική Αττική). Αντιχαιρέτισα με ένα ελαφρύ κορνάρισμα. Καλούς δρόμους και πάντα όρθιοι!
ΥΓ Αυτή η αίσθηση της κοινότητας μεταξύ των μοτοσυκλετιστών πολύ μου αρέσει. Πχ τις προάλλες με χαιρετούσαν οι εντουράδες που συνάντησα στη διαδρομή από λίμνη Μπελέτσι για Βαρυμπόμπη![]()
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan