Σελίδα 223 από 263 ΠρώτοΠρώτο ... 123173213218219220221222223224225226227228233 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.331 έως 3.345 από 3944

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol. XΙ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από saxo_29 Προβολή μηνύματος
    Οτι και να κάνω..το SV650S δεν πατάει ουτε ZX6R, ούτε GSXR, ούτε CBR6 ουτε R6.....ουτε κάν την GSR 600 που είχα......αλλά σε μικρούλες αποστάσεις και στροφούλες.....θα δυσκολευτούν μιας και δεν προλαβαίνουν τον στροφτομπολο που τα πιανει γρήγορα......μεχρι εκει όμως....σε ανοιχτο....πινουν καφε και με περιμενουν να φτασω
    Εγω απλά εντυπωσιαστικα ποσο γρηγορα εφυγε και με αναβάτη πανω απο 100 κιλα...καθως επίσης πόσο χαμιλό ηταν όλο το μηχανακι.....αιστανόμουν λες και ημουν σε εντουρο ...μιλαμε για τοσο χαμιλο κατω...
    Ε, αν ηταν χαμηλωμένο το χάλασε! Δεν στρίβει ούτε με τάμα.
    Το εςβέ σε ικανά χέρια κανει κηδειουλες σε κλειστές διαδρομές, ειναι η αλήθεια.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Υπάρχει θέμα εδώ παιδιά.. είναι δυνατόν να απασχολεί κάποιον με sv αν είναι πιο γρήγορα τα τετρακύλινδρα;

Νέο μέλος Το avatar του/της ThatSlowMF
    Όλοι ξέρουν ότι τα 2κυλινδρα τα παίρνουμε για να το παίζουμε ψαγμενοι όταν μας μιλάνε οι 4κυλινδρακηδες

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Σε είδα μπαγλαμά με ένα σκούρο μπλε polo στα τούνελ της αττικής οδού, επάνω σε στροφή που που έχουν, να είσαι δεξιά βγάζεις δεξί φλας και να ανοίγεσαι αριστερά όπου ήμουν εγώ, με το που με βλέπεις στον καθρέπτη το μαζεύεις τρομαγμένος. Σε κοίταξα περνώντας δίπλα σου και με κοίταγες με μια φάτσα έκπληκτη και μετανοιωμένη... δεν έκανα καμία χειρονομία γύρισα μπροστά και συνέχισα... σας έχω συνηθίσει, αλλά πιες και κανένα καφέ πρώτα πριν βγεις στον δρόμο...
    Ααααψού!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Οι καθρέφτες εχουν και τυφλές γωνίες Τάσο, δεν είναι απιθανο απλά να μη σε είδε.
    Σε αυτές τις περιπτώσεις ένα κοφτό κορνάρισμα βοηθάει.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motojojo Προβολή μηνύματος
    Οι καθρέφτες εχουν και τυφλές γωνίες Τάσο, δεν είναι απιθανο απλά να μη σε είδε.
    Δεν διαβάζεις καλά και θα σε μαλώσω

Ο Τάσος στέκεται, κυρίως, στο ότι ο άλλος είχε ΔΕΞΙΟ φλας στην ΔΕΞΙΑ λωρίδα και ανοίχθηκε ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Έχεις δίκιο!

Μέλος
    Ε θα νόμιζε ότι παίζει γαλλικό μπιλιάρδο και πήγε για τη σποντα από δεξιά.

Πέρα από την πλάκα θέλει πολύ προσοχή πάντα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motojojo Προβολή μηνύματος
    Φυσικά και ήταν τυφλό σημείο εφόσον ήταν δεξιά η στροφή. Αλλά θα έπρεπε να με είχε από τον κεντρικό. Κοιμόταν όρθιος σου λέω, 07:30 το πρωί ήταν... δεν έτρεχα, 20 χιλμ παραπάνω από αυτόν πήγαινα, στα 30 μέτρα μου πετάχτηκε.
    Τελευταία τροποποίηση από Coyote.V; 15/10/2024 στις 20:33.
    Ααααψού!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Δεν διαβάζεις καλά και θα σε μαλώσω

Ο Τάσος στέκεται, κυρίως, στο ότι ο άλλος είχε ΔΕΞΙΟ φλας στην ΔΕΞΙΑ λωρίδα και ανοίχθηκε ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
    Όλα μαζί ήταν, κάπως έτσι θα έφαγαν και το παλικάρι στα τούνελ αυτά την περασμένη βδομάδα που διάβασα στις ειδήσεις.
    Ααααψού!

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Σε είδα φίλε στην Βουλιαγμένης, κατά τις 20:40,χθες το βράδυ, λίγο πριν το μετρό του Αγίου Δημητρίου, να με χαιρετάς όταν με προσπέρασες, καθώς έστριβα για να μπω στο στενό.
    Δεν μπόρεσα να ανταποδώσω μιας και ήμουν πάνω σε αλλαγή πορείας!

Να 'σαι καλά και καλούς δρόμους και σε σένα!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος
    Σε είδα θείε 75+με το avensis να κολλάς 10 πόντους από το τρέιλερ με το εντούρο πάνω σε δρόμο με μια λωρίδα και με άλλο ιχ μπροστά μου. Όταν σταματήσαμε σε φανάρι και έκανες τον σταυρό σου γιατί είχε εκκλησία κοντά και μετά ξανα τα ίδια σφήνες κτλ.

WTF ρε πρωί πρωί της Κυριακήε?

Boomer's corner Το avatar του/της D3300
    Σας βλέπω να πετάτε τη μισή μούρη στo STOP με τα κουτιά και να κοιτάζετε σαν μλκες.
    Ανεξάρτητα από φύλο, ηλικία.
    WTF.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Σε είδα ζευγαράκι 78+ ετών και οι 2, (ναι τους έπιασα κουβέντα)
    Να βολτάρετε χαλαρά πεζή, στον κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας, με τα κράνη ανά χείρας! Ο μπάρμπας μου είπε ότι καβαλάνε μαζί κοντά 60 χρόνια! Respect και στους 2!
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Maira Προβολή μηνύματος
    Σε είδα φίλε στην Βουλιαγμένης, κατά τις 20:40,χθες το βράδυ, λίγο πριν το μετρό του Αγίου Δημητρίου, να με χαιρετάς όταν με προσπέρασες, καθώς έστριβα για να μπω στο στενό.
    Δεν μπόρεσα να ανταποδώσω μιας και ήμουν πάνω σε αλλαγή πορείας!

Να 'σαι καλά και καλούς δρόμους και σε σένα!

Παρομοίως χθες το απόγευμα, τον είδα να με χαιρετάει προσπερνώντας με στην Αττική Οδό καθώς πήγαινα προς Άγιο Σωτήρα (Δυτική Αττική). Αντιχαιρέτισα με ένα ελαφρύ κορνάρισμα. Καλούς δρόμους και πάντα όρθιοι!

ΥΓ Αυτή η αίσθηση της κοινότητας μεταξύ των μοτοσυκλετιστών πολύ μου αρέσει. Πχ τις προάλλες με χαιρετούσαν οι εντουράδες που συνάντησα στη διαδρομή από λίμνη Μπελέτσι για Βαρυμπόμπη
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε