Σελίδα 224 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 124174214219220221222223224225226227228229234 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.346 έως 3.360 από 3855

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol. XΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Σε είδα με το μπλε v strom στην Κύπρου εχθές μετά την παρέλαση, ξεκρανωτοι, με ένα πιτσιρίκι στο ντεπόζιτο, και ένα ακόμη πίσω που οριακά έφταναν τα ποδαράκια του τα μαρσπιε. Χαρούμενοι και με καλή διάθεση και τα παιδιά να γελάνε και να φωτίζει ο κόσμος.. Εσφαξες και ένα κόκκινο..

Στεναχωρηθηκα.. πολλοί αξιολογοι άνθρωποι δεν καταφέρνουν να έχουν την χαρά να αποκτησουν και να μεγαλώσουν παιδιά.. και εσύ παίζεις με την τύχη και τις ζωές τους.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nostradamus Προβολή μηνύματος
    Σε είδα με το μπλε v strom στην Κύπρου εχθές μετά την παρέλαση, ξεκρανωτοι, με ένα πιτσιρίκι στο ντεπόζιτο, και ένα ακόμη πίσω που οριακά έφταναν τα ποδαράκια του τα μαρσπιε. Χαρούμενοι και με καλή διάθεση και τα παιδιά να γελάνε και να φωτίζει ο κόσμος.. Εσφαξες και ένα κόκκινο..

Στεναχωρηθηκα.. πολλοί αξιολογοι άνθρωποι δεν καταφέρνουν να έχουν την χαρά να αποκτησουν και να μεγαλώσουν παιδιά.. και εσύ παίζεις με την τύχη και τις ζωές τους.
    Άκη, την προηγούμενη εβδομάδα πήγαινα κι έπαιρνα τη μικρή απ' το σχολείο. Ήμουν ο ΜΟΝΟΣ που πήγαινα με κράνος, κι η μικρή η ΜΟΝΗ που φόραγε κράνος, όλοι ξεκράνωτοι με ξεκράνωτα πιτσιρίκια πάνω σε παπιά και σκούτερ...εύφημος μνεία στον πατέρα που έβαλε έναν πιτσιρικά πίσω, κι ο άλλος καθόταν με τον κόκκυγα στην άκρη της σέλας μπροστά, τα πόδια λυγισμένα στην μπρστινή ποδιά, ουσιαστικά καθόταν σαν φακίρης στον αέρα ο μικρός...

Παλαιό μέλος
    Σε είδα την Κυριακή vstrom 650 πολύ άσχημα χτυπημένο στην Αθηνών Σουνίου στο ύψος της Αγίας Μαρίνας.

Υπήρχαν λάδια και διάσπαρτα κομμάτια στη μέση του δρόμου.

Ελπίζω να τη γλύτωσε ο αναβάτης.

μπου Το avatar του/της giorgosb
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    Σε είδα την Κυριακή vstrom 650 πολύ άσχημα χτυπημένο στην Αθηνών Σουνίου στο ύψος της Αγίας Μαρίνας.

Υπήρχαν λάδια και διάσπαρτα κομμάτια στη μέση του δρόμου.

Ελπίζω να τη γλύτωσε ο αναβάτης.

Θα αναφέρεσαι σ' αυτό λογικά. Το άρθρο λέει ότι ο αναβάτης παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις του. Μακάρι να πήγαν όλα καλά..
    Πικρή μπύρα, γλυκιά ζωή..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgosb Προβολή μηνύματος
    Θα αναφέρεσαι σ' αυτό λογικά. Το άρθρο λέει ότι ο αναβάτης παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις του. Μακάρι να πήγαν όλα καλά..
    Μακάρι να τα καταφέρει

Μέλος Το avatar του/της Pan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Άκη, την προηγούμενη εβδομάδα πήγαινα κι έπαιρνα τη μικρή απ' το σχολείο. Ήμουν ο ΜΟΝΟΣ που πήγαινα με κράνος, κι η μικρή η ΜΟΝΗ που φόραγε κράνος, όλοι ξεκράνωτοι με ξεκράνωτα πιτσιρίκια πάνω σε παπιά και σκούτερ...εύφημος μνεία στον πατέρα που έβαλε έναν πιτσιρικά πίσω, κι ο άλλος καθόταν με τον κόκκυγα στην άκρη της σέλας μπροστά, τα πόδια λυγισμένα στην μπρστινή ποδιά, ουσιαστικά καθόταν σαν φακίρης στον αέρα ο μικρός...
    Πώς μπορούν και το κάνουν ,ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω...

Σε είδα πριν μισή ώρα, με το Ford Fiesta, να σφάζεις κατακόκκινο φανάρι, ευτυχώς είχα χαμηλή ταχύτητα...και λίγα άκουσες κ@ργιόλη, ειλικρινά έχω βαρεθεί ρε πστ μου κάθε μέρα να παίζω την ζωή μου κορώνα γράμματα στο δρόμο, έλεος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Ολα αυτα τα βλεπω καθημερινα και εγω. Πολλες φορες παω διπλα και τους την λεω,οχι για αυτους, χεστηκα,αλλα για τα παιδακια.

Εχω και χαρακτηριστικο παραδειγμα γειτονα. παππους κοντα στα 65 που κυκλοφορει χρονια με παπι. Το πασχα τον χτυπησε αμαξι. ξαναπερπατησε πριν 2 μηνες. Την περασμενη παρασκευη τον βλεπω πανω στο παπι ακρανωτο μαζι με την νυφη του και την εγγονη του επισης ακρανωτοι.
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε ειδα κυράτσα ενω σταμάτησες να περάσω από τις διαβάσεις να ξεκινάς πάλι πριν προλάβω να φυγω απο εμπρός σου! Αλήθεια, της χτυπησα με την παλάμη το καπώ να σταματήσει!

10 λεπτά νωρίτερα είδα άλλη κυράτσα να περνάει ξυστά μπροστά μου, πάλι σε διαβάσεις και μάλιστα με φαναρι και πράσσινο για τους πεζους. Μόλις που είχα πατήσει το πόδι στο δρόμο. Η εν λόγω κυράτσα παραβίασε εξοφθαλμα το κόκκινο γιατί μιλαγε στο κινητό. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι διπλα στο φαναρι που "δεν ειδε" υπήρχε παρκαρισμένο περιπολικό.

Μα το θεο, 2 μηνες πεζός χωρίς δίπλωμα έχω δει τρελά αίσχη που απο τη θέση του οδηγού δεν τα νοιώθουμε.

2 μέρες πέρασαν απ' το προηγούμενο ποστάρισμα για το σφάξιμο κόκκινου...σε είδα καργιόλη στα φανάρια του Ισθμού, να σφάζεις δολοφονικά το κόκκινο και να μου πετάγεσαι μπροστά, εσύ ερχόμενος από Επίδαυρο, εγώ από Αθήνα προς Κόρινθο...ήσουν βιαστικός δολοφόνε, δεν σε χάλασε καθόλου η αργοπορία, ιδιαίτερα από την είσοδο μέχρι το κέντρο της Κορίνθου, που σε πήγαινα με 40χλμ, κι έβλεπα τη σκατόφατσά σου να δυσανασχετεί...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Σε είδα παπί...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot_20241024_161955_Gallery.jpg 
Προβολές:	244 
Μέγεθος:	110,1 KB 
ID:	457673
    17 χρονων, φλάι, μαρτινς, τσουλουφια, προεδρος δεκαπενταμελους, κινδυνευει να μεινει απο αδικαιολογητες!!
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 2stroker Προβολή μηνύματος
    17 χρονων, φλάι, μαρτινς, τσουλουφια, προεδρος δεκαπενταμελους, κινδυνευει να μεινει απο αδικαιολογητες!!
    Ξέμεινες στα δικά μας χρόνια

Τώρα είναι ηλεκτρικό πατίνι, ινστα, ταττού, κλπ
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος

Τώρα είναι ηλεκτρικό πατίνι, ινστα, ταττού, τον pairno που και που, κλπ
    Fixed.
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος

Τώρα είναι ηλεκτρικό πατίνι, ινστα, ταττού, κλπ
    Είμαι μπούμερ το ομολογω!

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε