Σοκ και δέος για το θρύλο που αναγεννιέται από τις στάχτες του![]()
Αρχίσαν πάλι οι δικαιολογίες και η κλάψα κι ακόμα είμαστε δεύτεροι
Που να φύγουμε και μπροστά![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
....η Αεκ επαιξε φουλ επιθεση απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο...
και μην μου πειτε μαλακιες οτι και με τον Παοκ το σκορ....γιατι στην Τουμπα με το που εγινε το 1-0 ο κλασσικος Σαντος εδωσε χωρο και περιμενε...και την πατησε....
![]()
αρα που καταλήγουμε
ότι είτε παίξεις φουλ επίθεση είτε παίξεις αμυνα με τον Θρύλο θα την φας την ψ@λη....
οπότε ότι δεν μπορείς να αποφύγεις χαλαρώστε και απολαύστε το....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αφου έχουμε ομαδάρααααα ρεεεεεεεεεε....που πάτε???
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
http://www.aek365.gr/article.php?id=22052
Για τον mike λες...????![]()
Έχω βαρεθεί να λέμε συνέχεια για τη διαιτησία αλλά αυτή τη φορά η αλήθεια να λέγεται. Μας αδίκησε σε τουλάχιστον 3 φάσεις και όχι φάσεις της πλάκας. <για τυο πέναλτι δεν το συζητάμε κρίση και αηδίες... πεντακάθαρα πράγματα. Όπως και στο φάουλ που έδωσε ανάποδα εις βάρος της άεκ ενώ ο Ντουντού πάει με τα δύο πόδια και μάλιστα δεν βρίσκει καν πόδι. Τεσπα ήταν 3 φάσεις πολύ γερτές οκ.
Από κει και πέρα... εφόσον ξέρουμε από μπάλα κανείς δεν μπορεί να πει ότι ο ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα από την άεκ. όλοι πίσω γιομίσματα μπροστά και γιούργια αλλά δεν μπορείς να τα υπολογίζεις όλα. Ο Τοροσίδης ήταννν εκτός εκτίμησης![]()
από την ομάδα μου δύο παράπονα έχω. ! Σαφείς αμυντικές αδυναμίες ειδικά στο ψηλό παιχνίδι και 2 αντί να τα δώσει όλα να τα σκίσει όλα μετά το 1-2 δεν το έκανε. Και όντως μετά το γκολ που πέτυχε συγκριτικά "έπεσε" αντί να ανέβει. βέβαια και ο ολυμπιακός έκοψε τον ρυθμό. αυτά δεν πειράζει πάμε για τον βάζελο.
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
αρα που καταλήγουμε
ότι είτε παίξεις κλειστά είτε παίξεις αμυνα με τον Θρύλο θα την φας την ψ@λη....
οπότε ότι δεν μπορείς να αποφύγεις χαλαρώστε και απολαύστε το....
αφου έχουμε ομαδάρααααα ρεεεεεεεεεε....που πάτε???
οτι ναναι....ποσο θα κερδισετε την Arsenal θα μας πεις???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ. για να μην απαντησες στα ΝΑΙ Η ΟΧΙ φανταζομαι σε ολα ΝΑΙ εισαι ε???
Κόκκινη μαρς!Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
εκανε ο Ντουντου ενα εναεριο δολοφονικο τακλιν με τα 2 ποδια στον Γιαχιτς???ΝΑΙ Η ΟΧΙ???
με αυτο το αναποδο σφυριγμα και ανασες εδωσε στην αμυνα του ολυμπιακου και χαθηκαν ανετα 2-3 λεπτακια....και θα ηταν και η δευτερη καρτα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
5 θα της βάλουμε με τσουκου τσουκου ball και τα μυαλά στα κάγκελα ρε, έχουμε ομαδάραΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
οτι ναναι....ποσο θα κερδισετε την Arsenal θα μας πεις???
άσε που αυτοί οι άγγλοι δεν ξέρουν μπάλα![]()
![]()
![]()
εσάς πάντως η μικρότερη σε αξία ομάδα από την Αρσεναλ, Εβερτον σας έριξε 4 και έκοψε ρυθμό μετά για να μην ξεχνιώμαστε![]()
![]()
τι εγινε Βασιλακη???κραταμε πισινη αν πεσουν πολλα τεμαχια???Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
5 θα της βάλουμε με τσουκου τσουκου ball και τα μυαλά στα κάγκελα ρε, έχουμε ομαδάρα
άσε που αυτοί οι άγγλοι δεν ξέρουν μπάλα
εσάς πάντως η μικρότερη σε αξία ομάδα από την Αρσεναλ, Εβερτον σας έριξε 4 και έκοψε ρυθμό μετά για να μην ξεχνιώμαστε
υ.γ. και εσυ κανενα σχολιο για τα ΝΑΙ Η ΟΧΙ...μαζι μου και εσυ???
ε, βασικά ναιΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
τι εγινε Βασιλακη???κραταμε πισινη αν πεσουν πολλα τεμαχια???
υ.γ. και εσυ κανενα σχολιο για τα ΝΑΙ Η ΟΧΙ...μαζι μου και εσυ???![]()
πια ναι ή όχι βρε π@π@ρα ό,τι είχα να πω το είπα για τη διαιτησία, βαριέμαι να αναφερθώ γύρνα πίσω και διάβασε, με λίγα λόγια είπα ότι δεν γούσταρα γιατί πράγματι αδικηθήκατε απλά κυρίως χάσατε όχι για το πέναλτυ που δεν δόθηκε αλλά γιατί χάσατε τις ευκαιρίες που κάνατε, πιο πολύ ανάλυση δεν κάνω γύρνα πίσω σελίδες
Arsenal????????
ποια είναι η Arsenal
δεν την γνωρίζω αλλά ξέρω ότι
"ότι είτε παίξεις φουλ επίθεση είτε παίξεις αμυνα με τον Θρύλο θα την φας την ψ@λη...."
![]()
![]()
![]()
χμμμμμμμμμμμ...ωραιο και γαματο αυτο....δεν γουσταρεις....αδικηθηκα....βαριεμε...κλπ κλπ....σχεδον καθε χρονο τα ιδια γινονται (το σχεδον μην το αμελησεις) και μετα ολα καλα....και ο δυνατος ετσι ειναι....και τετοιες παπαριες....τετοια μπαλλα και πρωταθληματα να τα χαιρεστε....και μετα κοκορευεστε....και και και....Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ε, βασικά ναι![]()
πια ναι ή όχι βρε π@π@ρα ό,τι είχα να πω το είπα για τη διαιτησία, βαριέμαι να αναφερθώ γύρνα πίσω και διάβασε, με λίγα λόγια είπα ότι δεν γούσταρα γιατί πράγματι αδικηθήκατε απλά κυρίως χάσατε όχι για το πέναλτυ που δεν δόθηκε αλλά γιατί χάσατε τις ευκαιρίες που κάνατε, πιο πολύ ανάλυση δεν κάνω γύρνα πίσω σελίδες
υ.γ. ο βατραχος σε ερωτηση για την διαιτησια ειπε να μην παιζουν με τα νευρα του....οταν επερνε αυτος τα σφυριγματακια ολα ηταν μελι γαλα εεε????
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
Arsenal????????
ποια είναι η Arsenal
δεν την γνωρίζω αλλά ξέρω ότι
"ότι είτε παίξεις κλειστά είτε παίξεις αμυνα με τον Θρύλο θα την φας την ψ@λη...."
και το συνεχειζεις....στην αρχη το αφησα ασχολιαστο....παιζω κλειστα και παιζω αμυνα ειναι το ιδιο πραγμα..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μαλιστα....σωστός
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν το πρόσεξα....