Σελίδα 226 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 126176216221222223224225226227228229230231236 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.376 έως 3.390 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    καλα πλακα κανεις για το Κουτρομανο??????

αμπαλος!!!!!!!!!!

απο τους νεους της ΑΕΚ 2 παιχτες θα κανουν καριερα ο ενας ειναι ο Ταχτσιδης και ο αλλος ο Παυλης αλλα οχι σα σεντερ φορ ... σα δεξι εξτρεμ-χαφ....

ο παιχτης που καηκε ηταν ο Λαγος δεν εχω πια καμια ελπιδα για δαφτον....

ο Πλιατσικας εχει μανατζερ αυτον που στελνει ολους τους ελληνες παιχτες στη Γερμανια σε συνεργασια με τον ρεχαγκελ ακομα και χαριστεας βρησκει ομαδες με αυτον :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    καλα πλακα κανεις για το Κουτρομανο??????

αμπαλος!!!!!!!!!!

απο τους νεους της ΑΕΚ 2 παιχτες θα κανουν καριερα ο ενας ειναι ο Ταχτσιδης και ο αλλος ο Παυλης αλλα οχι σα σεντερ φορ ... σα δεξι εξτρεμ-χαφ....

ο παιχτης που καηκε ηταν ο Λαγος δεν εχω πια καμια ελπιδα για δαφτον....

ο Πλιατσικας εχει μανατζερ αυτον που στελνει ολους τους ελληνες παιχτες στη Γερμανια σε συνεργασια με τον ρεχαγκελ ακομα και χαριστεας βρησκει ομαδες με αυτον :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ο κουτρουμανος ειναι καλος ρε,
    και τσαμπουκα εχει , και τεχνικη οσο χρειαζεται (για την θεση του ) και γρηγορος, και παθος εχει.
    αν δουλευτει μπορει να γινει αρκετα καλος
    θα δεις

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    για σουπερ παιχτη δε ξερω αλλα ο Τσιαρτας ηξερε πολυ μπαλα,αν εχετε δει κανενα βιντεακι απο τοτε που επαιζε στη σεβιλλη θα εχετε δει και κατι γκολαρες π εχει πεταξει.τωρα για κατσουρανη μη ξεχνατε περυσι τον ηθελε η Τσελσι αλλα η ομαδα του ζητουσε 15 εκατ euro

ο Τσαρτας ηξερε οση μπαλα ηξεραν ολοι οι αλλοι ελληνες παιχτες μαζι.... απλα το κεφαλι του ειναι αδειο και ειναι ο πιο αντιπαθητικος καραγκιοζακος σα χαρακτηρας παιχτης που εχει φορεσει τη φανελα της ΑΕΚ..... ψωναρα

ναι οκ ηταν κλειστος χαρακτηρας αλλα δε κοιτας αυτο σε εναν παιχτη.αλλα πραματα μετρανε

Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
    ναι οκ ηταν κλειστος χαρακτηρας αλλα δε κοιτας αυτο σε εναν παιχτη.αλλα πραματα μετρανε
    ο τσιαρτας το δεξι το ειχε για το γκαζι, με την πασα τσακωμενος, με το τρεξιμο δεν μιλιοταν, με την αμυνα τα ειχαν σπασει....

μην τα παραλεμε λοιπν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ο τσιαρτας το δεξι το ειχε για το γκαζι, με την πασα τσακωμενος, με το τρεξιμο δεν μιλιοταν, με την αμυνα τα ειχαν σπασει....

μην τα παραλεμε λοιπν...
    τα ιδια και ο ριβαλντο.... ειδες να εχει καμια επιπτωση στη καριερα του?

ασε φιλε οι μπαλιες του τσαρτα μισο γκολ.... δε στο youtube τις φασεις του αγωνα AEK-Real 3-3... δε λεω τιποτα αλλο...

αν περιμενεις απο το 10ρι να σ κανει αμυνα χαιρω πολυ.τωρα αυτο για την πασα ειναι ακυρο ,για το τρεξιμο συμφωνω.για πες μου ομως σαν Ελλαδα εχεις βγαλει καλυτερο 10ρι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    τα ιδια και ο ριβαλντο.... ειδες να εχει καμια επιπτωση στη καριερα του?

ασε φιλε οι μπαλιες του τσαρτα μισο γκολ.... δε στο youtube τις φασεις του αγωνα AEK-Real 3-3... δε λεω τιποτα αλλο...
    ρε μην συγκρινουμε τωρα τον ριβαλντο με τον τσιαρτα....ημαρτον
    ο ριβαλντο ηταν οπως λες οταν ηρθε στην ελλαδα, οχι πιο πριν
    ημαρτον δηλαδη

δε συγκρινα το Ριβαλντο με τον Τσαρτα απλα ειναι ιδιο στυλ παιχτες και φυσικα και δε πιανει το Ριβαλντο στα νιατα του.... αν ηταν Ριβαλντο θα επαιζε Μπαρτσελονα και οχι Σεβιλη....

χμμ και ο C.Ronaldo δεν βοηθαει στην αμυνα δεν δινει πασες και τρεχει μονο οταν εχει μπαλα αλλα,θεωρειτε ο καλυτερος αυτη τη στιγμ[αν και εγω πιστευω πως ειναι ο messi!!!!!}

χμμ και ο C.Ronaldo δεν βοηθαει στην αμυνα δεν δινει πασες και τρεχει μονο οταν εχει μπαλα αλλα,θεωρειτε ο καλυτερος αυτη τη στιγμ[αν και εγω πιστευω πως ειναι ο messi!!!!!}
    καλα οκ

δε συγρινω τσιαρτα ροναλντο απλα σ λεω.Δες ενα ματς τησ μαν.γιουν. και θα δεις οταν ειναι αμηνα ο ροναλντο θα εχει τα χερια στη μεση και θα περιμενει τη μπαλα.το εχω παρατηρηση σε πολλα παιχνιδια αυτο!!

δε συγρινω τσιαρτα ροναλντο απλα σ λεω.Δες ενα ματς τησ μαν.γιουν. και θα δεις οταν ειναι αμηνα ο ροναλντο θα εχει τα χερια στη μεση και θα περιμενει τη μπαλα.το εχω παρατηρηση σε πολλα παιχνιδια αυτο!!
    ρε μεγαλε πλακα μου κανεις;
    ο ροναλτο αμα γουσταρει παιρνει την μπαλα απο το κεντρο περναει απο δυο φορες τους παιχτες και βαζει γκολ

τι μιλαμε τωρα; τι παραδειγματα ειναι αυτα που φερνετε;
    ημαρτον

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων