Σελίδα 227 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 127177217222223224225226227228229230231232237 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.391 έως 3.405 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Ανεκαθεν ημουν αισιοδοξος ανθρωπος ρε συ.....

e entaxei tote re :rotflmao:

Δεν πειράζει που δεν καταλαβαίνετε. Εδώ είμαι να σας εξηγήσω. Αν κάποιος είναι κυνηγός και του απαγορέψουν το κυνήγι, θα παει να διαμαρτηρηθεί στα βουνά?

..και για αυτούς που συνεχίζουν να μην καταλαβαίνουν...

Η σωστή απάντηση είναι όχι. Θα πάνε να κάνουν κατάληψη σε κάποιο φορέα αποφάσεων ή άλλο μέσο που να εξασφαλιζει επικοινωνιακό στόχο.

Το ηθικό δίδαγμα λοιπόν είναι ότι αν πας χρόνια στα γήπεδα και έχεις φουσκώσει ψέμα διαμαρτύρεσαι κατα τον ανάλογο τρόπο..

Και ναι φίλε μου ο τρόπος που αναφέρεσαι στα παληκάρια είναι προσβλητικός οπότε φρόντισε άλλη φορά να είσαι πιο συγκεκριμένος ή λιγότερο περιγραφικός.
    V-Strom 650
    Grand Cherokee Limited 4.7
    Vespa 50S
    Aek

Αρχικά δημιουργήθηκε από grdaemon

Και ναι φίλε μου ο τρόπος που αναφέρεσαι στα παληκάρια είναι προσβλητικός οπότε φρόντισε άλλη φορά να είσαι πιο συγκεκριμένος ή λιγότερο περιγραφικός.
    αλλιως θα σε επισκεφτουν αυτα τα παλικαρια :rotflmao: :rotflmao:

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Δεν πειράζει που δεν καταλαβαίνετε. Εδώ είμαι να σας εξηγήσω. Αν κάποιος είναι κυνηγός και του απαγορέψουν το κυνήγι, θα παει να διαμαρτηρηθεί στα βουνά?

..και για αυτούς που συνεχίζουν να μην καταλαβαίνουν...

Η σωστή απάντηση είναι όχι. Θα πάνε να κάνουν κατάληψη σε κάποιο φορέα αποφάσεων ή άλλο μέσο που να εξασφαλιζει επικοινωνιακό στόχο.

Το ηθικό δίδαγμα λοιπόν είναι ότι αν πας χρόνια στα γήπεδα και έχεις φουσκώσει ψέμα διαμαρτύρεσαι κατα τον ανάλογο τρόπο..

Η καταληψη και τα ντου δεν ειναι τροπος να επιβαλεις τα θελω σου σε μια εταιρεια ....

Και ειδικα ( αν σε λαβουν υποψην ) αν δεν εχεις να αντιπροτεινεις κατι .

Οι κυνηγοι εχουν να κανουν με το κρατος ....

Αυτο θα λαβει αποφαση απαγορευσεως του κυνηγιου....

Μπορουν να τιμωρησουν με την ψηφο τους....

Αρα......Καμμια σχεση το παραδειγμα σου.......

Κανεις δεν θα μου πει τι θα φροντισω ......

Ημουν οσο περιγραφικος και συγκεκριμενος επρεπε με τα οποια παλικαρια ( ανεξαρτητου χρωματος...)

Η καταληψη και τα ντου δεν ειναι τροπος να επιβαλεις τα θελω σου σε μια εταιρεια ....

- ..αυτό φαντάζομαι επειδή το λες εσύ..(επειδή αν απαγορευόταν η κατάληψη θα είχαμε ένα σωρό κόσμο στην φυλακή) εκτός και αν είσαι χουντικός

Και ειδικα ( αν σε λαβουν υποψην ) αν δεν εχεις να αντιπροτεινεις κατι .

-έχω να αντιπροτείνω (να αρχίσουν τις αλήθειες πριν επαναστατήσει ο κόσμος)

Οι κυνηγοι εχουν να κανουν με το κρατος ....

-γιατί οι υπόλοιποι έχουν να κάνουν με τι?

Αυτο θα λαβει αποφαση απαγορευσεως του κυνηγιου....

-ναι και? Έφερα το παράδειγμα επειδή είναι πρόσφατο γεγονός- ισχύει από Κυριακή)

Μπορουν να τιμωρησουν με την ψηφο τους....

-γιατί οι μεροκαματιάρηδες δεν έχουν ψήφο στο πλασματικό σου κόσμο?

Αρα......Καμμια σχεση το παραδειγμα σου.......

-άρα σκέψου πριν γράψεις

Κανεις δεν θα μου πει τι θα φροντισω ......

-χέστηκα από τον φόβο μου τώρα αλλά θα στο ξαναπω (ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ)

Ημουν οσο περιγραφικος και συγκεκριμενος επρεπε με τα οποια παλικαρια ( ανεξαρτητου χρωματος...)

-Επειδή το λες εσύ όπως και ο Μπάμπης ο σουγιάς?
    V-Strom 650
    Vespa 50S
    Aek

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Oτι να ναι..........

Oτι να ναι..........

εσυ φταις που καθεσαι και ασχολεισαι

λυπάμαι αν ακούγομαι σκληρά αλλά θα συμφωνήσω μαζί σας σε ένα πράγμα μόνο.Πράγματι η ΑΕΚ είναι πληγωμένη βαριά. Αυτό όμως δεν δίνει σε κανένα το δικαίωμα να λειτουργεί σαν τα όρνεα. Κερνάω μπυρες όποτε γουστάρετε γιατί γουστάρω την παρέα. Κουβέντα όμως για την ΑΕΚ μόνο με επιχειρήματα τεκμηριωμένα.
    V-Strom 650
    Vespa 50S
    Aek

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Το λοιπό...είδαμε λίγο ψυχή και εγωισμό σήμερα στο τελευταίο δεκάλεπτο.Δυστυχώς δεν συνοδευόταν από βασικά πράγματα,όπως ταχύτητα,ικανότητα και αποφασιστικότητα.

Τύχη,κατά την άποψή μου,δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο.Όταν στέλνεις τη μπάλα στο δοκάρι ή λίγο άουτ,απλά δεν σημάδεψες σωστά.
    Όταν δεν μπορείς να δώσεις σωστά τη μπάλα στα 5 μέτρα,δεν είσαι άτυχος,κάτι άλλο είσαι.

Ποτέ δεν ήμουν κατά τού Μπάγεβιτς,όταν αποφάσισε να φύγει από την ΑΕΚ.Σήμερα όμως τον λυπήθηκα πραγματικά.
    Πρέπει να είναι πραγματικά δυσβάσταχτο,αφόρητο το να αναγκάζεσαι να συμπληρώνεις ενδεκάδα με παίχτες που δεν μπορούν να κάνουν βασικά πράγματα.Τέλος πάντων...

Περί οπαδηλίκι...

Όλοι όσοι χαίρονται,στενοχωριούνται,βρίζουν,πειράζονται έστω και στο ελάχιστο...με αφορμή τίς ομάδες τους,είναι ΟΠΑΔΟΙ.Άλλοι λιγώτερο,άλλοι περισσότερο.

Συμφωνώ με αυτά που είπε ο καπετάν Ηλίας παραπάνω,αλλά αυτά αφορούν τούς υπαλλήλους τών εταιρειών.Οι ποδοσφαιριστές,οι προπονητές,οι παράγοντες κλπ δεν είναι απαραίτητα οπαδοί τών εταιρειών που εργάζονται.
    Το ψωμί τους βγάζουν και καλά κάνουν.Οι πελάτες τους είναι οπαδοί και ξέρουν πολύ καλά πώς πρέπει να το παίξουν για να πουλήσουν.

Ο Γιαννακόπουλος για παράδειγμα.Είναι φόλα βάζελος το παληκάρι.Και λοιπόν;Δεν ήταν άψογος όταν έπαιζε στο γαύρο;Αψογώτατος θα έλεγα!!
    Σιγά μην έβγαινε ποτέ και το δήλωνε στα ίσα.Θα τον έτρωγε το μαύρο σκοτάδι.Ο Ντέμης το τόλμησε και είναι προς τιμήν του.
    Σκαρφάλωνε στα κάγκελα,πανηγύριζε σα μωρό παιδί τα γκολ που έβαζε στον Ολυμπιακό,έφτιαξε τον δικέφαλο στο μπράτσο,απέρριψε την πρόταση τού Κόκκαλη,δηλώνοντας ΑΕΚτζής..και;
    Τι και;Μετά τα σκάτωσε.Παράγοντας μόνο από αγάπη για την ΑΕΚ δεν έγινε.Έτσι πιστεύω εγώ.
    Ο Φίγκο δηλαδή,που ειπε "ναι" στα εκατομμύρια τής Ρεάλ κι έφυγε απ' τη Μπαρτσελόνα,μαλάκας ήτανε;Επαγγελματίας ήτανε,παιχταράς ήτανε και μπράβο του.
    Τον βρίζαν οι οπαδοί,τούς τα κόλλαγε αυτός τα τεμάχια και ζήσαν αυτοί καλά και μείς καλύτερα.

Λοιπόν φιλαράκια,όσοι γράφουμε σ' αυτό το θρεντ,οπαδοί με κεφαλαία είμαστε κι ας μην παραμυθιαζόμαστε.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	375px-aek_logosvg.png 
Προβολές:	83 
Μέγεθος:	37,9 KB 
ID:	183533
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    καλά τους κάνατε τους κερατάδες :rotflmao:
    περιμενω με αγωνια το αυριανο φυλο της πρασινης του Δημητρακη να δικαιολογει το ...γονατισμα...γιγαντα Ρατζα...
    πρωταθλητης Ευρωπης

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Κατ' αρχήν χαίρομαι που κατάλαβες οτι εγώ ποδόσφαιρο παρακολουθώ για πλάκα και στην ουσια δε μου πολυκαίγεται καρφί.

Αξίες έχει ο καθένας μας, δε θεωρώ και δεν θέλω να θέσω συγκεκριμένες. Για άλλον ειναι η ιστορία του, για άλλον η οικογένεια, για άλλον ο τόπος του, για άλλον η θρησκεία, για άλλον η πατρίδα, για άλλον ( ) το σεξ

Δε μπορώ (εγώ τουλάχιστον) να δεχτώ σαν αξία μια ομάδα, όταν το άθλημα πλέον παίζεται σε επίπεδα ανωνυμων εταιριών, μετοχών και μετόχων, ακριβών συμβολαίων με νομικες ρήτρες, μπόλικο μαρκετινγκ και εμπόριο.

Δε μπορώ να δεχτώ οτι 100-150 μεροκαματιάρηδες πιτσιρικάδες, αντί να παλεύουν για το μέλλον τους και τη ζωή τους, κανουν κατάληψη ωστε να βρεθεί ένας κροίσος (που θα τον προσκυνάνε σα θεό μετά), να χώσει 30-40 μύρια σε 11 μαλάκες να χτυπάνε ένα τόπι...

Αντι να τα δώσει στην όποια αεκ ας τους δώσει δουλειά καλύτερα

Με κατάλαβες;

ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΣΩΣΤΑ

ΑΛΛΑ............δέν πήρα άπάντηση στό έξής.
    Έφόσον βλέπω ότι άνήκεις στήν πλευρά αύτών πού θεωρούν τό ποδόσφαιρο
    μιά πλάκα,μιά χαζομάρα πού δέν σέ άγγίζει ναί ή άπάντηση είναι πλήρης
    όπως έγραψα καί έγώ..
    ΕΔΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΣ.........γιατί δέν σέ άφορά.
    Γιά όλους τούς ύπόλοιπους πού είτε τό δέχονται είτε όχι,πού τό ποδόσφαιρο
    καλώς ή κακώς άς μή τό σχολιάσουμε αύτό γιατί θά πάμε άλλού άποτελεί
    κάτι διαφορετικό κάτι πιό σημαντικό πιστεύεις ότι μπορούν νά είναι άλλοι μέσα καί
    άλλοι έξω άπό τό γήπεδο...??
    Βγάζει δηλαδή τόν έαυτό του ό άνθρωπος στό γήπεδο....??
    Ή πάει έκεί ,άπλά έκτονώνεται φωνάζοντας,βρίζοντας,άδικώντας,κάνοντας πουστιά,
    έχοντας χαλαρή συνείδηση,θέλοντας τή νίκη πάσει θυσία,μέ όλους τούς τρόπους,
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΩΡΕΣ............ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΣ..??

Έμαθα νά χαρακτηρίζω τούς άνθρώπους μέσα από τά σπόρ,αύτή είναι καί ή
    δουλειά μου.

Άν θέλεις άπαντάς έπαναλαμβάνω άφού δέν σέ άφορά,νά ξέρεις όμως ότι γενικά είσαι στούς λίγους.
    Καί γιά έδώ μέσα πού γράφουμε ίσως καί μοναδικός,άσε τά πάπαλα πού σού
    έγραψαν μερικοί....!!!

. Κουβέντα όμως για την ΑΕΚ μόνο με επιχειρήματα τεκμηριωμένα.

αλλιώς???

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

Τύχη,κατά την άποψή μου,δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο.

ρε αφου το ειπε ο σπικερ....τουλαχιστον 500 φορες εχτες....η αεκ ηταν ατυχη...
    σε καθε φαση αυτο ελεγε......

τωρα που την ειδε την ατυχια...που το σκορ απο τα δοκαρια θα επρεπε να ηταν 3 - 0....κανεις δεν ξερει....

και που σαι.....

το τυχη δεν υπαρχει στο ποδοσφαιρο,......κανε εντιτ και σβηστο ρε....

θα σε παρουν με τις πατατες και ειναι κριμα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    αλλιώς???

αλλιώς ξύλο ρε!
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    αλλιώς ξύλο ρε!

ααααα.....εσεις ειστε καννιβαλοι...

δεν τα βαζω μαζι σας

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII