Αντίστοιχα κάποιος με Ζ στα καβαφόρουμς γράφει:
"Αν εισαι εδω μεσα εσυ με το πορτοκαλί
εξηγησε μου τι ακριβως πιστευες/ηλπιζες οτι θα πετυχεις οταν με πέρασες στην αριστερή στροφή για να βγουμε Μουδανιων και εξαφανίστηκες μεχρι να ξαναβγουμε στην ευθεια λες κ αν με περνουσες θα σημαινε κατι.
Βέβαια στη διηθηση στον μποτιλιαρισμενο περιφερειακο πήγαινες σαν την αδερφή μου με το παπί και ήμουν αναγκαστικά μονιμα κολλημενος πισω σου η διπλα σου μέχρι που μετά το τούνελ άνοιξε λίγο η κίνηση και κατάφερα να βάλω δευτέρα..."
Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 13/12/2024 στις 16:42.
Life begins at 45°.
μαλλον δεν το χεις κ πολυ με την αναγνωση ε?
Δεν εγραψα οτι τον περασα για καποιο λογο στην στροφη
ουτε οτι ηθελε να με περασει στην διηθηση επειδη πηγαινα αργα(που δεν πηγαινα)
εγραψα οτι καθοταν κολλημενος πισω μου ή διπλα μου χωρις να απομακρυνεται ακομα κ οταν ειχε ανοιχτο δρομο
Σε είδα σε ορθάνοιχτο παράθυρο ξενοδοχείου να χωρεύεις ξεβράκοτη
Γυρνάς προς το δρόμο ακλόνητη και συνεχίζεις
Ακουμπάς παράθυρο και ήρθε ο μαν από πίσω για "εργασία"
Επί της Βουλιαγμένης στο φανάρι με Καλλιρόης παρασκευή βράδυ 22:30, γεμάτος ο δρόμος.
3 Μηχανάκια κοιτάγαμε, κοιταχτήκαμε μεταξύ μας και βάλαμε τα γέλια
Δεν είδα άλλο, άναψε πράσινο.
Καλά να περνάτε παιδιά!!!!
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Σε είδα αδερφέ με το σκουτερ στη Β. Σοφίας νωρίς το απόγευμα να σε κοπανάει από πίσω η κιουρία με το bmw προηγούμενης χιλιετίας και να ζητάει και τα ρέστα.
Είμαι ο τύπος με το βαν που σου είπα αν θες μάρτυρα για την ασφάλεια επειδή το έπαιζε τρελίτσα, αν τυχόν διαβάζεις ισχύει ακόμα, στειλε μου, δεν μπορούσα να καθίσω στη μέση της διασταύρωσης γι'αυτό έφυγα.
Τελευταία τροποποίηση από asxetost; 17/12/2024 στις 01:03.
Σε είδα τσίπη μάγκα με το 1290 τελευταίο μοντέλο στα διοδια Αττικής Παιανία να κάθεσαι απο πίσω μου που πλήρωνα και μόλις ξεκίνησα να με προσπερνάς !!!
Βρε γελείε τσίπη μάγκα του €1,25 αν δεν έχεις το €1,25 ή δεν θες γιατί εισαι γύφτος σκατόμπαταχτσής κάτσε δίπλα μου τουλάχιστον να περάσουμε παρέα όχι να πρεπει να αναρωτιέμαι αν θα φαω την μπάρα στο κεφάλι.
Τσίπη γύφτε του €1,25 αλλα καις την βεζίνη απινακιδωτος να πηγαίνεις τάπα - γελείε ε γελείε !!!
Μαγκιά κλανιά και ..............
ΞΕΧΑΣΑ να πω οτι ημουν με μηχανή και εγω που το κάνει ακομα ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ
Τελευταία τροποποίηση από GogosLux; 17/12/2024 στις 15:35.
Σε ειδα σημερα με το μπορντω super cub 90 και στην ερωτηση για το αν εχεις κανει ανακατασκευη, μου ειπες οτι ειναι "μαμα" απειραχτο και το εχεις ετσι απο τα χρονια του σχολειου.
Μερακλης ανθρωπος.![]()
Quod me nutrit... me destruit.....
Σας άκουσα μανταμίτσες να γκρινιάζετε για τα έργα που γίνονται:" Έχουν κατασκάψει τους δρόμους μ αυτές τις μικροΐνες που περνάνε! "![]()
Είναι τα αντίστοιχα μικροτσιπάκια που περνάνε σε εμάς αλλά σε πολεοδομική κλίμακα...![]()
V2 Mόνον