Σελίδα 23 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 1318192021222324252627283373123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 2315

Θέμα: Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...

Δοκιμασε εναν VMWare Standalone converter (το ειπε ο Οχμ νωριτερα, αλλα δικιο εχεις να μην το ειδες).
    Καντο (αν σε αφησει) και κανε ολη την μαγεια εκει (στο VM).
    Μεχρι και V2P, ΑΝ σε αφησει να κανεις το P2V.

Δευτερη επιλογη, Acronis σε trial (που λ7 για παπαργιες) και αν σου ζητησει license για recovery, ριψατε πμ. (Επισης αν σε αφησει).
    Το αυτο και με Veritas System Recovery (το οποιο ειναι πι εξυπνο απο τον Acronis).

Την τριτη, δεν θα την πω λεπτομερως δημοσια. Μπορει και να μην την πω καθολου.
    Αλλα recovery του boot sector των Windows γινεται in a blink με την χρηση linux.

Μιας και εσωσες τα data απο την αλλη, ολα καλα.
    Αυτα ειναι ολα τα λ7.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

never hold back Το avatar του/της Ohm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Αλλα recovery του boot sector των Windows γινεται in a blink με την χρηση linux.
    γίνεται εύκολα σε raid με win10?
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ohm Προβολή μηνύματος
    γίνεται εύκολα σε raid με win10?
    Το οτι ειναι Win10 δεν ειναι θεμα.
    Αν καταλαβα καλα, μιλαμε για software raid, οποτε ειναι η ιδια διαδικασια. Με την διαφορα του οτι πρεπει να γινει στον source ή disk0.
    Αν μιλαμε για HW raid, τοτε οχι, δεν ειναι ευκολο, ισως να μην ειναι και εφικτο.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Ευχαριστω πολυ για τις ιδεες, προς το παρων το εχω και δουλευει το γραφειο κανονικα τα βασικα προγραμματα. Ξαναρυθμισα και scanners, printers, restored users, etc . Λιγο με το mysql μπερδευτηκα αλλα ενταξει. Απο Δευτερα θα προσπαθησω με τη σειρα αυτα που μου εγραψες. FYI SW ειναι το raid. To τριτο με το Linux δε το ξερω καθολου, βλεπεις ειναι η πρωτη φορα που ειχα τετοια καταστροφη και παλι καλα που δεν ειχαμε καθολου data loss. Και παλι ευχαριστω πολυ!!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Το οτι ειναι Win10 δεν ειναι θεμα.
    Αν καταλαβα καλα, μιλαμε για software raid, οποτε ειναι η ιδια διαδικασια. Με την διαφορα του οτι πρεπει να γινει στον source ή disk0.
    Αν μιλαμε για HW raid, τοτε οχι, δεν ειναι ευκολο, ισως να μην ειναι και εφικτο.
    Software raid φαντάζομαι εννοείς την επιλογή που σου δίνουν οι νέες μητρικές για τους ενσωματωμένους κοντρόλερς μέσα από το bios. Μπαίνεις ορίζεις συστοιχία και μετά κάνεις εγκατάσταση. Αν εννοείς αυτό και οι 2 δίσκοι είναι πανομοιότυποι ακόμα και στους boot sectors (γι' αυτό το πισι ξεκινάει κανονικά ακόμα και αν ο πρωτος δίσκος της συστοιχίας είναι τελείως ψόφιος ακόμα κι εκτός ρεύματος), οπότε γιατί σώνει και ντε πρέπει η επαναφορά να γίνει στον disk 0?? Σε όσους raid έχω προσπαθήσει να επαναφέρω πάντα ξεκινούσα την προσπάθεια από αυτόν που είχε τις περισσότερες πιθανότητες να δουλέψει. Άλλους τους ανάστησα άλλους όχι αλλά να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι αυτοί που που αναστήθηκαν τι θέση είχαν στην αλυσίδα. Ρωτάω λοιπόν γιατί δεν μου φαίνεται λογικό. Μην παρεξηγηθώ δεν σου κάνω τον πονηρό.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Software raid φαντάζομαι εννοείς την επιλογή που σου δίνουν οι νέες μητρικές για τους ενσωματωμένους κοντρόλερς μέσα από το bios. Μπαίνεις ορίζεις συστοιχία και μετά κάνεις εγκατάσταση. Αν εννοείς αυτό και οι 2 δίσκοι είναι πανομοιότυποι ακόμα και στους boot sectors (γι' αυτό το πισι ξεκινάει κανονικά ακόμα και αν ο πρωτος δίσκος της συστοιχίας είναι τελείως ψόφιος ακόμα κι εκτός ρεύματος), οπότε γιατί σώνει και ντε πρέπει η επαναφορά να γίνει στον disk 0?? Σε όσους raid έχω προσπαθήσει να επαναφέρω πάντα ξεκινούσα την προσπάθεια από αυτόν που είχε τις περισσότερες πιθανότητες να δουλέψει. Άλλους τους ανάστησα άλλους όχι αλλά να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι αυτοί που που αναστήθηκαν τι θέση είχαν στην αλυσίδα. Ρωτάω λοιπόν γιατί δεν μου φαίνεται λογικό. Μην παρεξηγηθώ δεν σου κάνω τον πονηρό.
    @vaska
    Δεν παιζει - και ουτε προκειται ποτε να παιξει- παρεξηγηση.
    Η απαντηση ειναι οχι. Δεν παιζει αυτο που λες.
    Επισης δεν λεω αυτο που λες.
    Αν ειναι απο κοντρολερ, δεν ειναι sw raid.

Στο sw raid δε, ο 0 ειναι ο γαμαω.
    Ο 1 ο γαμιεμαι.
    Μεχρι να πεις ατον 1 οτι δεν τον παιρνει πια, μα τον δινει, boot δεν παιζει στον πουστη τον απαντα.

Ζανη μ, γκουγκλαρε το.
    Αν δε το βρεις, pm me.
    Θα σου πω που να στειλεις τους δισκους και το κοστος.

Και μην με παρεξηγησετε, απο / και γι' αυτο πληρωνομαι την καθε μερα μου.

Και να με παρεξηγησετε, στα παπαρια μου.
    Τελευταία τροποποίηση από DrEvil; 10/07/2016 στις 00:50. Αιτία: Αλλαγη πλευσης.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    @vaska
    Δεν παιζει - και ουτε προκειται ποτε να παιξει- παρεξηγηση.
    Η απαντηση ειναι οχι. Δεν παιζει αυτο που λες.
    Επισης δεν λεω αυτο που λες.
    Αν ειναι απο κοντρολερ, δεν ειναι sw raid.

Στο sw raid δε, ο 0 ειναι ο γαμαω.
    Ο 1 ο γαμιεμαι.
    Μεχρι να πεις ατον 1 οτι δεν τον παιρνει πια, μα τον δινει, boot δεν παιζει στον πουστη τον απαντα.

Ζανη μ, γκουγκλαρε το.
    Αν δε το βρεις, pm me.
    Θα σου πω που να στειλεις τους δισκους και το κοστος.

Και μην με παρεξηγησετε, απο / και γι' αυτο πληρωνομαι την καθε μερα μου.

Και να με παρεξηγησετε, στα παπαρια μου.

α) Τι εννοείς??? ότι οι δίσκοι δεν είναι πανομοιότυποι??

β) η δουλειά σου είναι να κάνεις ανακτήσεις από μέσα αποθήκευσης? Κατάλαβα καλά?? Αν ναι στείλε τηλ να επικοινωνήσω!
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Λάπτοπ Τούρμποξ.

Χτες κατέβασε ενημερώσεις Windows10, η ιδιοκτήτρια το άφησε να τις κάνει φεύγοντας από την δουλειά της.

Σήμερα πάει να το ανοίξει, κολλάει στην μπλε εισαγωγική οθόνη πριν βγάλει το login. Δεν μπορεί να δουλέψει και την έχει πιάσει πανικός.

Το πάει πλάισιο, λένε δεν είναι θέμα hardware, θέλει επανεγκατάσταση windows όπου ζητάνε (μαζί με ένα backup) ένα 90άρι αν κατάλαβα καλά, για να ξαναπεράσουν τα παραθύρια... Και μάλιστα της είπαν ότι "α δεν μπορεί να σηκώσει τα 10 αυτό" λες και δεν τα έτρεχε τόσο καιρό... Το λάπτοπ είναι του 2012-2013 από ότι μου είπε.

Ιδέες για το πως μπορεί να αποφευχθεί η μλκία τούτη; Αν τελικά δεν το αποφασίσει να πληρώσει το πιάσιο, σκέφτομαι α) να δοκιμάσω να μπω safe mode αν με αφήσει να δω τι και πως και β) να μπουτάρω από USB είτε με δισκάκι Win10 και να δω αν υπάρχει εργαλείο επισκευής είτε με Linux τουλάχιστον να μαζέψουμε τα αρχεία της και να ξαναβάλουμε τα Win10 χωρίς να πληρώσει μαλλιοκέφαλα.

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Λάπτοπ Τούρμποξ.

Χτες κατέβασε ενημερώσεις Windows10, η ιδιοκτήτρια το άφησε να τις κάνει φεύγοντας από την δουλειά της.

Σήμερα πάει να το ανοίξει, κολλάει στην μπλε εισαγωγική οθόνη πριν βγάλει το login. Δεν μπορεί να δουλέψει και την έχει πιάσει πανικός.

Το πάει πλάισιο, λένε δεν είναι θέμα hardware, θέλει επανεγκατάσταση windows όπου ζητάνε (μαζί με ένα backup) ένα 90άρι αν κατάλαβα καλά, για να ξαναπεράσουν τα παραθύρια... Και μάλιστα της είπαν ότι "α δεν μπορεί να σηκώσει τα 10 αυτό" λες και δεν τα έτρεχε τόσο καιρό... Το λάπτοπ είναι του 2012-2013 από ότι μου είπε.

Ιδέες για το πως μπορεί να αποφευχθεί η μλκία τούτη; Αν τελικά δεν το αποφασίσει να πληρώσει το πιάσιο, σκέφτομαι α) να δοκιμάσω να μπω safe mode αν με αφήσει να δω τι και πως και β) να μπουτάρω από USB είτε με δισκάκι Win10 και να δω αν υπάρχει εργαλείο επισκευής είτε με Linux τουλάχιστον να μαζέψουμε τα αρχεία της και να ξαναβάλουμε τα Win10 χωρίς να πληρώσει μαλλιοκέφαλα.
    Τι προτείνω εγώ....σκληρός όξω για backup απο το πισι σου και Refresh....δε θυμάμαι αν στο refresh σου σβήνει myDocuments κτλπ...Σίγουρα σβήνει τις εφαρμογές και τα προγράμματα,απ'όσο θυμάμαι δεν μου είχε πειράξει φωτογραφίες κτλπ που ήταν σε φάκελους στον C: . Δες και το λινκ που σου στειλα το ίδιο είναι για τα 8 κ τα 10.

Μη σκεφτείτε να δώσετε το 90 ευρω καλύτερα να το στείλεις στο βάσκα ή σε κάποιο παιδί απο δώ να στο φτιάξει αν ειναι να δώσεις 90αρι στο πλαίσιο...

Υ.Γ.Για αποφυγή παρεξηγήσεων και δυσφήμισης δούλευα 1μιση χρόνο στο Πλαίσιο κ ξέρω πόσο πήζουν τα παλουκάρια εκει μέσα απλά είναι υπερβολικό το ποσό.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Με στικάκι για repair και επαναφορά των 7 ίσως γίνει δουλειά. Λογικά κάποιος driver την άκουσε που κατέβηκε από το windows update. Αν υπάρχει recovery σε κοντινή ημερομηνία υπάρχει και αυτή η λύση για rollback.

Αλλιώς προφανώς σε τεχνικό εκτός πλαισίου στα μισά λεφτά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ηayate Προβολή μηνύματος
    Τι προτείνω εγώ....σκληρός όξω για backup απο το πισι σου
    Boot απο linux οπως είπες backup οτι μπορείς. Δεν βάζουμε δίσκους που δεν ξερουμε τι εχουν στο pc μας, αν εχει κανα ζουζουνι την πατησες και εσυ μετα.

Παρόμοια συμπτώματα είχε γνωστός και αποδείχθηκε οτι είχε τσιμπίσει cryptolocker (ευχομαι να είναι μόνο θέμα των παραθυρων)

Driver δεν ξέρω αν είναι, αφού το PC με τα 10άρια δουλεύει μήνα ή και περισσότερο.

ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις, περιμένω να δω τι θ'αποφασίσει κιόλας.

Απο το μαγαζί όταν τους είπε "είναι πολλά και θα τον πάρω" θυμήθηκαν ότι μπορεί να γίνει απόπειρα διάσωσης χωρίς καταστροφή και θα προσπαθήσουν.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Driver δεν ξέρω αν είναι, αφού το PC με τα 10άρια δουλεύει μήνα ή και περισσότερο.

ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις, περιμένω να δω τι θ'αποφασίσει κιόλας.

Απο το μαγαζί όταν τους είπε "είναι πολλά και θα τον πάρω" θυμήθηκαν ότι μπορεί να γίνει απόπειρα διάσωσης χωρίς καταστροφή και θα προσπαθήσουν.
    αν βρήκε ενημέρωση μέσω windows update ο driver ειναι το πιθανότερο και δευτερευόντως κάποιο security patch π.χ. για flash player που βγήκε χθες

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Πολυ γνωριμο μου ακουγεται...
    Εγω παντως δε καταφερα να επαναφερω τα windows, παντως δεν εχασα τιποτα.
    Tο refresh οντως δε κραταει κανενα προγραμμα, αλλα δε χανεις τιποτα απο αρχεια.

Βαριεμαι να γραφω και βρηκα ενα -σχετικα καλο- αρθρο.
    Δοκιμασε το amyrou:
    http://www.digitalcitizen.life/4-way...ode-windows-10

Ζανη, τα εκανες refresh?
    Αν οχι, στειλε πμ.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παρόμοια θέματα

1. μια βοηθεια απο τους εμπειρους
    από neos mixanovios στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2009, 16:07
  2. Απαντήσεις: 13