ξεκινησες πάλι να μιλάς με τον εαυτο σου μπροστα σε καθρέπτη???Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
εσυ μου θυμιζεις τον κωλο μου
:rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
ξεκινησες πάλι να μιλάς με τον εαυτο σου μπροστα σε καθρέπτη???Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
εσυ μου θυμιζεις τον κωλο μου
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ξεκινησες πάλι να μιλάς με τον εαυτο σου μπροστα σε καθρέπτη???
![]()
![]()
![]()
ωχ ωχ ωχ
τον επιασε παλι η κριση και
μπηκε σε mode δημοτικο σχολειο![]()
![]()
πιτσηρικά
μη βαζεις τα χερια σου στις μπρίζες(κατά το μπριζόλες)!!!
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Συνφωνω μαζι σου πλην της τελευταιας παραγραφου!Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Αυτό πάλι δεν το καταλαβαίνω! Δηλαδή με ποιά λογική μπορούσε ο ΠΑΟΚ να πει εξ αρχής ότι πάει για πρωτάθλημα; Ξεκινάς και βλέπεις. Δηλαδή εσύ που πας για πρωτάθλημα κάθε χρόνο τί θέση έπαιρνες τα τελευταία χρόνια στην κανονική περίοδο; Ούτε καν δεύτερος. Δηλαδή έπρεπε να λες πάω για τρίτος;
Εξακολουθείτε κι επιμένετε για κάτι που είναι παντελώς λάθος. Κανείς δεν σας είπε ότι δεν είχατε καλύτερη ομάδα, απλά είναι αυτό που σου λέει ο τέρενς (εδώ είμαι 1000% μαζί του) ότι αν το αφήναν να παιχτεί στο γήπεδο, κατά 90% θα ήταν και πάλι δικό σου. Το θέμα όμως είναι ότι τα λεφτά του ΤΣ.Λ. είναι πάρα πολλά και προκειμένου να εξασφαλίσουν την επένδυση κανονίζουν ότι μπορούν, γιατί μια στραβή να γίνει κοστίζει πολλά. Τα ίδια ίσχυαν και για τον Ολυμπιακό που πολλές χρονιές δεν πιανόταν και παρόλα αυτά με τις μαλακίες των κορακιών ξεφτιλιζόταν χωρίς λόγο. Έτσι αντί να ασχολείται ο κόσμος με την ομάδα και την μπάλα που παίζει ασχολείται με τα τριγύρω (Κασναφέρηδες, Ποντίκηδες, Σπάθες και όλων των ειδών τα λαμόγια) κι έτσι αδικούνται οι παίκτες για την προσπάθεια που κάνουν και απαξιώνεται το πρωτάθλημα (που γενικώς τα 3-4 τελευταία χρόνια ήταν αρκετά ανταγωνιστικό).
Τώρα θα μου πεις πού τα είδα εγώ τα κανονισμένα... Οι εποχές των χρηματισμών άλλαξαν. Τώρα τα πράγματα γίνονται επαγγελματικά. Πάνε οι εποχές που σφύριζε 2-3 πέναλτι... Τώρα όλα γίνονται βάσει προσεκτικού σχεδιασμού. Εκτός από την άμεση αβάντα υπάρχει και το "πηδάω τον αντίπαλο όπου κι αν παίζει". Για παράδειγμα η μεθόδευση που έγινε στο Χαριλάου ήταν ένα άψογα προγραμματισμένο σχέδιο τόσο εκτός γηπέδου, όσο και εντός, πριν και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Και ήταν τόσο ωραία στρωμένο που ήξερε ο Σπάθας και ποιούς θα βγάλει για να μας τσεκουρώσει και για το επόμενο ματς (δεν έχουμε δα και το ιδιαίτερο βάθος πάγκου για να καλύπτουμε τους μισούς βασικούς)!
Αν εσένα σου φαίνεται λογικό να περνάει το πούλμαν της ομάδας μέσα απ'τον κόσμο του αντιπάλου, να σταματά 30 μέτρα απ'την πόρτα και να τρέχει η αποστολή ανάμεσα σε κόσμο για να μπει, να γίνονται τσαμπουκάδες με "σεκιούριτι" που δεν αφήναν τους παίκτες να κάνουν ζέσταμα και να έρχεται αυτός ο Σπάθας να σε σφυράει έτσι... πάω πάσο. Και η πλάκα είναι ότι πριν από αυτά τα δύσκολα ματς κανένας ΠΑΟΚτσής δεν θα στοιχημάτιζε ότι θα τα πάρουμε (Άρη, ΑΕΚ και ΑΕΛ) και τα τρία! Προσωπικά εγώ ήμουν σίγουρος ότι θα κάνουμε γκέλα, αλλά αυτό που έγινε δεν το περίμενα, ιδίως όταν απέναντί μου είχα μια ομάδα που "υπέφερε" τόσα χρόνια κάτω απ'την παράγκα του θείου. Δεν σκέφτηκα ο αφελής ότι δεν υπάρχουν ήθη στις μπίζνες!
Ότι και να μου λέτε τώρα για κλάψες και λοιπές παπαριές τα ακούω βερεσέ γιατί εσείς οι ίδιοι ήσασταν που βγάλατε DVD και στείλατε κρασί στον θείο! Πρωτοπόροι!!! Αλλά μιας και είστε οι πρωτοπόροι και στις παράγκες δε νομίζω να είστε και οι πλέον κατάλληλοι να κάνετε μαθήματα ευ αγωνίζεσθαι και μαθήματα ηθικής!
Τι περιμενεις????
Δικαιωση απο καποιον που ολα αυτα τα χρονια σφαζοταν και συ σφυριζες αδιαφορα???
Που ησουν ολα αυτα τα χρονια να φωναξεις για τη δικαιοσυνη???
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
χααχχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχχαχαχαχαχααχαχαχχαχα
ρε κολοτουμπα.....οταν λες οτι ο παο σπρωχνεται και πηρε τον τιτλο απο ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ....εχεις να πεις ποιος ειναι αυτος ο αλλος!!!!!
αν παλι λες κατι απλα για να το πεις...τοτε πεφτεις σε κουβεντες....απαντησα μεν...αλλα με τον τροπο μου δε....και απαξιωνω το πρωταθλημα...και ολοι θα καταλαβαιναν...κλπ κλπκ κλπ κλπ...
χαχχαχχααχαχχαχχαχααχ
α ρε γερο..
μεχρι και ο σφαιρο , βγηκε και ειπε, ο παο το στερησε απο τον παοκ
αυτη ειναι η γνωμη του.
εσενα ποια είναι??
ξερω ξερω....ουγκαγκα μπου μπου γκιιιιι
αχαχαααχχχαχαχααχχα
ΛΕΒΕΝΤΗ...............ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ
Δέν καταλαβαίνεις τή γλώσσα τής άλήθειας.......
Όταν όλη τή χρονιά σού γράφω .........
ΠΟΣΟΥΣ ΜΑΙΜΟΥ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΗΡΑΤΕ.........
ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΡΩΤΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ......???
Ή Καβάλα ρέ..............ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΒΑΛΗΣΕ.............ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ.........!!!
καί τήν έκλεψες τό Χ στό άλλο μάτς......
Άφού λοιπόν τό θές τόσο πολύ νά τό άκούσεις καί θές άπάντηση σέ θεωρητικό έπίπεδο.........
ΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΣΤΑ ΙΣΙΑ..........ΑΥΤΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ
Θά τόν διεκδικούσαν μέχρι τό τέλος..........
ΠΑΟΚ..........ΚΑΒΑΛΑ.............ΑΕΚ..............ΠΑΟ...........ΑΡΗΣ............ ΟΣΦΠ.........
καί θά τόν κέρδιζε ό πιό τυχερός ίσως....!!!
Κανείς δέν ήταν καλύτερος άπό τούς ύπόλοιπους σέ διάρκεια.
Όλοι έχασαν άπό όλους.........
Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ............ΗΤΑΝ
Ο ΣΠΑΘΑΣ................ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.....!!!
Δέν κατάλαβες ρέ μαλάκα,ότι στήν Έλλάδα ότι δηλώσεις είσαι...??
Ε............έσύ φέτος δήλωσες ........ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ.............
![]()
Κανένα παιχνίδι με τον γάβρο στην Τούμπα και το ξύλο που έπεφτε τα είδες; Τις σφαγές που μου έκανε τις θυμάσαι (φαντάζομαι όχι); Δηλαδή τί να έκανα; Μήπως ήμουν και ευνοημένος εκείνη την εποχή;Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
Συνφωνω μαζι σου πλην της τελευταιας παραγραφου!
Τι περιμενεις????
Δικαιωση απο καποιον που ολα αυτα τα χρονια σφαζοταν και συ σφυριζες αδιαφορα???
Που ησουν ολα αυτα τα χρονια να φωναξεις για τη δικαιοσυνη???
Στην τελική δεν είχα διοίκηση φίλε. Ο κόσμος το μόνο που μπορεί να κάνει είναι ντου, άντε και κανένα συλλαλητήριο... Η διοίκηση μόνο μπορεί να φωνάξει και να προστατέψει την ομάδα κι εγώ δεν είχα διοίκηση. Υπήρχαν άλλα προβλήματα που έπρεπε να λύσουμε για να μη διαλυθούμε.
Απλά ξέρεις τί μου τη δίνει; Όχι για το πρωτάθλημα (είπα ότι εξ αρχής δεν πίστευα ότι θα περάσουμε Άρη, ΑΕΚ, ΑΕΛ με 3/3). Μου τη σπάει που οι περισσότεροι βάζελοι τώρα τα βλέπετε όλα αγγελικά πλασμένα, 100% καθαρό, γαμώ τις ομάδες κι έτσι και βασικά απαντάτε με τα ίδια ακριβώς μαλακώδη επιχειρήματα που σας έλεγαν οι γάβροι τόσα χρόνια και βγάζατε σπυριά. Ρίξε μια ματία τις παπαρίες που γράφει ο ακατανόμαστος και θα καταλάβεις... Copy-paste από γάβρους σε παλιότερες εποχές!
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
ΘΑ ακολουθησω το παραδειγμα σου λοιπν και θα σου απαντησω αναλογως....
εεεεε.....ενταξει...σε ενα μονο παιχνιδι δεν επαιξε
![]()
![]()
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ......................ΑΠΟ ΤΙΣ 9-12-2009
Πού άνέλαβε ό Νόμπλιας, πόσα μάτς έπαιξε ό ΠΑΟ σέ Εύρώπη καί Έλλάδα πρωτάθλημα καί κύπελλο...??
Γιά νά δούμε λοιπόν............αύτό τό ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ...........πού έγραψες πόσα είναι τά σχεδόν όλα...??
Καί σέ πόσα άπό αύτά είχε στόππερ ό ΠΑΟ....?? καί προτιμήθηκε άντί γιά τόν στόππερ ό Κατσουράνης...??
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑΚΑΝΕΣ............ΓΚΑΙΝΤΑ....
![]()
re μαν, δεν καταλαβες τι λεω...και ουτε προκειται για επικριτικο σχόλιο ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Αυτό πάλι δεν το καταλαβαίνω! Δηλαδή με ποιά λογική μπορούσε ο ΠΑΟΚ να πει εξ αρχής ότι πάει για πρωτάθλημα; Ξεκινάς και βλέπεις. Δηλαδή εσύ που πας για πρωτάθλημα κάθε χρόνο τί θέση έπαιρνες τα τελευταία χρόνια στην κανονική περίοδο; Ούτε καν δεύτερος. Δηλαδή έπρεπε να λες πάω για τρίτος;
!
γενικα μιλαω...οτι μια ομάδα...πρεπει να έχει εξ αρχης ξεκαθαρους στόχους...μονο ετσι εχει πολλες πιθανοτητες να το πετυχει....
αν μια ομαδα εχει σαν στοχο το να παει καλα....και ξαφνικα βρεθει μπροστα στο πρωταθλημα..το πιθανοτερο ειναι να μην ανταπεξελθει στις συνθηκες....αυτο που ειπε και ο στουμπι.
γιατι πολυ απλα αν δεν το επιτυχει....ε καλα, δεν το ειχαμε στοχο.
το ιδιο επαθε και ο ατρομητος. ειχε σκοπο να σωθει....ξαφνικα βρεθηκε να παλευει για ευρωπη....εχασε τα αυγα και τα πασχαλια και παλι παλευε να σωθει.....
δεν ειπα οτι φταιει ο παοκ ή ο παο...ή οποιαδηποτε ομαδα...
ειναι κατι που το πιστευω γενικα για οποιαδηποτε ομαδα
νομιζω το ιδιο επαθε και ο γαυρος στο οακα.....αλλα μας εριξε δυο (ειτε ηταν τυχερα ειτε οχι)Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Αν εσένα σου φαίνεται λογικό να περνάει το πούλμαν της ομάδας μέσα απ'τον κόσμο του αντιπάλου, να σταματά 30 μέτρα απ'την πόρτα και να τρέχει η αποστολή ανάμεσα σε κόσμο για να μπει, να γίνονται τσαμπουκάδες με "σεκιούριτι" που δεν αφήναν τους παίκτες να κάνουν ζέσταμα και να έρχεται αυτός ο Σπάθας να σε σφυράει έτσι... πάω πάσο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΠΑΟΚ..........ΚΑΒΑΛΑ.............ΑΕΚ..............ΠΑΟ...........ΑΡΗΣ............ ΟΣΦΠ.........
![]()
ενταξει...μετα απο αυτο......![]()
![]()
![]()
![]()
ενταξει...μετα απο αυτο......![]()
![]()
![]()
![]()
Ε..........ΟΤΑΝ ΡΩΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ..........ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θές νάναι καί σοβαρή...??
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Καί σέ πόσα άπό αύτά είχε στόππερ ό ΠΑΟ....?? καί προτιμήθηκε άντί γιά τόν στόππερ ό Κατσουράνης...??
![]()
σε πολλα ειχε στοπερ ο παναθηναικος....μην ξεχνας οτι φετος ειχε 5 ατομα (εστω αν δεν κανουν ουτε για εναν ολοι μαζι) για την θεση του στοπερ.
αλλα σε παρα πολλα επαιξε ο κατσουρανης.
αλλα τι να σου λεω τωρα....
δεν τα γραφει και το εγχειριδιο
βασικα δεν περιμενα γενικα σοβαρη απαντηση απο σενα, γιατι δεν εχεις δωσει και ποτε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Ε..........ΟΤΑΝ ΡΩΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ..........ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θές νάναι καί σοβαρή...??
![]()
κολοτουμπα στην κολοτουμπα και αποφυγη εισαι μονο.
στα εχει πει και ο στουμπι και στα εχει αποδειξει απειρες φορες.
απλα γουσταρω που προσπαθεις να πεις κατι....και οταν σε πιεσουν να γινεις συγκεκριμενος λες οτι σου κατεβει...ή οτι γραφει το εγχειρηδιο
σε πολλα ειχε στοπερ ο παναθηναικος....μην ξεχνας οτι φετος ειχε 5 ατομα (εστω αν δεν κανουν ουτε για εναν ολοι μαζι) για την θεση του στοπερ.
αλλα σε παρα πολλα επαιξε ο κατσουρανης.
αλλα τι να σου λεω τωρα....
δεν τα γραφει και το εγχειριδιο
ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.............ΚΑΙ ΛΕΓΕ
σέ ποιά...??
![]()
67Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
[...]ΠΟΣΟΥΣ ΜΑΙΜΟΥ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΗΡΑΤΕ.........[...]![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
67![]()
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΠΡΙΤΖ..........ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ
έδώ , μιλάμε γιά ποδόσφαιρο.........
![]()