se eida re tsakale me to olokainourio multistrada 1200 sth kozanh....stamathsa me to kouti kai to ebgala foto....me eides kai sou eipa panta or8ios....twra na pw oti den zhlepsa psemata 8a pw....![]()
![]()
![]()
![]()
se eida re tsakale me to olokainourio multistrada 1200 sth kozanh....stamathsa me to kouti kai to ebgala foto....me eides kai sou eipa panta or8ios....twra na pw oti den zhlepsa psemata 8a pw....![]()
![]()
![]()
![]()
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Σας ειδα σημερα μπατσοι...με διαφορα 15 λεπτων...ο ενας μονος σου να περνας με κοκκινο την Κωνσταντινουπολεως καθετα και πηγαμε να χτυπησουμε παλιομαλακα...εσεις οι αλλοι 3 που δεν αφησατε κοκκινο για κοκκινο στην Καβαλας...και τελος αλλοι 2 να μπαινετε στην Ιερα οδο παλι με κοκκινο...ουστ ρε...
Σε βλεπω καθημερινα μπατσε της τροχαιας να φευγειςΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Σας ειδα σημερα μπατσοι...με διαφορα 15 λεπτων...ο ενας μονος σου να περνας με κοκκινο την Κωνσταντινουπολεως καθετα και πηγαμε να χτυπησουμε παλιομαλακα...εσεις οι αλλοι 3 που δεν αφησατε κοκκινο για κοκκινο στην Καβαλας...και τελος αλλοι 2 να μπαινετε στην Ιερα οδο παλι με κοκκινο...ουστ ρε...
μονιμα ξεκρανωτος με το V-Strom απο το τμημα
Εισαι ο ιδιος μαλακας που με ειχες γραψει για κρανος καποτε...
![]()
![]()
![]()
![]()
Σας είδα χθες το βράδι κατά τις 10-00 στο Γκάζι,παλικαρι με σκούτερ (νομίζω beverly) και κοπελιά με gsxr! Μήπως είσαστε από τα ζευγάρια που συχνάζουν εδώ μέσα;;
Σε ειδα...καθως ημουν στα πρωτα φαναρια στην εισοδο στον Βολο απο Λαρισα..Με κοιταξες και συνεχισες να κοιτας την κουκλα μου(tdm),απορησα μιας και πρεπει να ειχες τα διπλασια χρονια μου σε ιλικια..τετραπλασιασες τις στροφες σου (aprilia CAPONORD) και περιμενες το φαναρι να αναψει πρασινο και εγω να σε ακολουθησω.δεν προλαβαν να περασουν τρια δευτερα με κρατημενο συμπλεκτη,και βρεθηκα μπροστα σου βλεποντας σε,απο τον καθρεφτη να εχεις σκυψει και να πασχιζεις με την απορια...
επομενο φαναρι σταματας διπλα μου.ανοιγω το κρανος και περιμενω μια κουβεντα...με κοιτας υποτοιμητικα και φευγεις με κοκκινο..
δεν πειραζει παντα τετοια
![]()
![]()
![]()
Οι μπυρες ειναι λιγο ακυρες... σε τετοιες περιπτωσεις κερνα κανα ΤΣΑΪΑρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
Σε ειδα...καθως ημουν στα πρωτα φαναρια στην εισοδο στον Βολο απο Λαρισα..Με κοιταξες και συνεχισες να κοιτας την κουκλα μου(tdm),απορησα μιας και πρεπει να ειχες τα διπλασια χρονια μου σε ιλικια..τετραπλασιασες τις στροφες σου (aprilia CAPONORD) και περιμενες το φαναρι να αναψει πρασινο και εγω να σε ακολουθησω.δεν προλαβαν να περασουν τρια δευτερα με κρατημενο συμπλεκτη,και βρεθηκα μπροστα σου βλεποντας σε,απο τον καθρεφτη να εχεις σκυψει και να πασχιζεις με την απορια...
επομενο φαναρι σταματας διπλα μου.ανοιγω το κρανος και περιμενω μια κουβεντα...με κοιτας υποτοιμητικα και φευγεις με κοκκινο..
δεν πειραζει παντα τετοια
![]()
![]()
![]()
![]()
money cant buy me love !!!
Παλι καλα που ο καιρος ηταν καλος και μας αφησε να παμε να πιουμε καφεδακι παραλιακη και να θαυμασουμε τις ομορφιες της στεριας!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω
Σας ειδα σημερα με τα TDM σας στα Mac ολους
να ειστε παρατεταγμενοι για βολτουλα![]()
Μας ειδα κι εμας που γυρνουσαμε Αθηνα να τρωμε τρελη βροχη!!!!
Σε ειδα ηλιθια με το κιτρινο smart, στη Μεσογειων μπροστα απο την Αγια Παρασκευη, να μου χωνεσαι στα δεξια μου, στην ιδια λωριδα με μενα. οταν σε αντιληφηθηκα κ σε κοιταξα, εσυ ρουφαγες αταραχη τον φραπε..
-->Σε ειδα...ημουν στα φαναρια και ηθελα να στριψω αριστερα...περασες διπλα μου και στα εκατοστα ενιωσα τον καθρεφτη σου με το γαμωκουτι σου,σε εβρισα και γυρισες και μου ζητησες και τα ρεστα!!μ@λ@κ@..εεεε μ@λ@κ@!!!
-->Καφε στο pouente στην γεφυρα Αρτας... Σε ειδα να περνας με το ktm 525 στην μια ροδα για εντυπωσιασμο,(ξεκρανωτος)....Μου εδωσες την εντυπωση πως σε ειδα μονο εγω και ο διπλανος μου..Μιας και αυτος πιστευε πως μπορουσε να το κανει καλυτερα και αρχισε να το σκεφτεται και στην τελικη το υλοποιησε...Ομως αυτος ηταν πιο αρχι καραγκιοζης απο εσενα..Στην ιδια ευθεια παιρνει τον duka του,αναβαζει την κοπελια και λεει : "ειδου ο Ροδος ειδου και το πηδημα!!"Η κοπελια γαντζωμενη πανω σου να φωναζει "βαλε και πεμπτη βαλε και πεμπτη..." και εσυ να συνεχιζεις ακαθεκτος μεχρι το τελος της γεφυρας...Δεν ξερεις τι βρισιδι εφαγες...![]()
![]()
![]()
-->Σε ειδα και εσενα βλακα με το tdm που εισαι απο τους λογους που κοροιδευουν τα tdm να γκαζωνεις ενα fazer 1000 με εξατμισεις two brothers για να το ακουσεις μπροστα σε τρεις καφετερειες με τουλαχιστον 300 ατομα.. και να πετας κουφιες !!Εσυ να δεις ποσο βλακας εισαι!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
-->Σ
Μήπως να άνοιγες τη ζελατίνα του κράνους όταν βρίζεις γιατί δεν ακούγεσαι μάλλον...![]()
![]()
ο πρωτος με ακουσε και γυρισε να ζητησει και τα ρεστα...Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Μήπως να άνοιγες τη ζελατίνα του κράνους όταν βρίζεις γιατί δεν ακούγεσαι μάλλον...
οι αλλοι δυο δεν με ακουσαν..Ακουστηκαν ομως κατι ομορφα σχολια στην καφετερεια για τους αλλους δυο..
Αρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
ο πρωτος με ακουσε και γυρισε να ζητησει και τα ρεστα...
οι αλλοι δυο δεν με ακουσαν..Ακουστηκαν ομως κατι ομορφα σχολια στην καφετερεια για τους αλλους δυο..
Πλακίτσα φίλε μου οκ.![]()
![]()
Σας είδα χαρλεάδες το τελευταίο καιρό που αλώνιζα Πελοπόννησο κ Στ.Ελλάδα
καβάλα στα μπρίκια σας να είσαστε αγέλες 10-20 μηχανές και να πιάνετε ΟΛΟ
το ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να μπλοκάρετε τα γρηγορότερα οχήματα
από σας.
Έπρεπε να πηγαίνω στο αντίθετο ρεύμα για να προσπεράσω μηχανή!Έλεος.
Δεν θέλω να φανταστώ τους οδηγούς αυτοκινήτων απελπισία...
Και φυσικά ούτε λόγος για χαιρετισμό-μοτοσυκλετιστική αλληλεγγύη έτσι?
Από τις δεκάδες χάρλευ που συνάντησα μόνο ένα ζευγάρι με χαιρέτισε στο φράγμα του Αλφειού.
Πολύ περισσότερη αλληλεγγύη εξέλαβα από τους οδηγούς αυτοκινήτων (ναι ναι αυτούς
που αποκαλώ υποτιμητικά ως "κουτάκιδες"), που έκαναν στην άκρη να περάσω
ή που μου έπαιζαν τα φώτα για χαιρετισμό.
Στα διάλα η κωλοφάρα σας, η χειρότερη "φυλή" των δρόμων είστε!
όντως ....και γω είδα καμμιά 30 από Αντίρριο μέχρι Άρτα , ζήτημα να ανταπέδωσαν χαιρετισμό 5-6 από τους harleαδες .Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Και φυσικά ούτε λόγος για χαιρετισμό-μοτοσυκλετιστική αλληλεγγύη έτσι?
Από τις δεκάδες χάρλευ που συνάντησα μόνο ένα ζευγάρι με χαιρέτισε στο φράγμα του Αλφειού.
Βέβαι και "δικούς μας " είδα που με έκλασαν κανονικότατα .....![]()