Εσένα θύμισέ μου να σου τραβήξω την κοτσίδα όταν έρθεις Πάτρα, παλιοχαρακτήρα..Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ας με βοηθησει καποιος να μην απαντησω![]()
![]()
![]()
![]()
Εσένα θύμισέ μου να σου τραβήξω την κοτσίδα όταν έρθεις Πάτρα, παλιοχαρακτήρα..Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ας με βοηθησει καποιος να μην απαντησω![]()
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Εχω μια απερίγραπτη άρνηση να δουλέψω (οπως προφανώς παρατηρείτε) και οφείλω να παραδεχτώ ότι είσασταν η καλύτερη παρέα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Από τις πιο long lasting Παρασκευές που πέρασα ποτέ.....!!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
Εχω μια απερίγραπτη άρνηση να δουλέψω (οπως προφανώς παρατηρείτε) και οφείλω να παραδεχτώ ότι είσασταν η καλύτερη παρέα!!![]()
Εδω να καταφερουμε αυριο να φερουμε τα γερικα κορμια μας Χανια για καφε... Μπας και μαζευτουμε επιτελους...
Υ.Γ.
Για τα γερικα αγορακια μιλαω...
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
τυχερουλα...εχει και μπουσα ο τυπος...Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Εδω να καταφερουμε αυριο να φερουμε τα γερικα κορμια μας Χανια για καφε... Μπας και μαζευτουμε επιτελους...
Υ.Γ.
Για τα γερικα αγορακια μιλαω...![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
....ως κρητικός είμαι σίγουρη οτι εκτός απο μπούσα .....έχει κι αλλα προσόντα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
τυχερουλα...εχει και μπουσα ο τυπος...![]()
![]()
![]()
![]()
.....εννοώντας ελιές, παραθαλάσσια ακίνητη περιουσία κλπ (αμέσως να παει το μυαλό σας στο πονηρό)Αρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
....ως κρητικός είμαι σίγουρη οτι εκτός απο μπούσα .....έχει κι αλλα προσόντα!!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
.....εννοώντας ελιές, παραθαλάσσια ακίνητη περιουσία κλπ (αμέσως να παει το μυαλό σας στο πονηρό)![]()
![]()
:rotflmao: Στο τσακ με προλαβες... Ξεχασες το 4χ4 και το 45αρι...
Marie Curie
4x4 εχω κι εγω.....45άρι δεν έχω....οπότε για ότι χρειαστεί, να σε έχω υπόψην μου!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
:rotflmao: Στο τσακ με προλαβες... Ξεχασες το 4χ4 και το 45αρι...![]()
Ναι, τωρα σωθηκες...Αρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
4x4 εχω κι εγω.....45άρι δεν έχω....οπότε για ότι χρειαστεί, να σε έχω υπόψην μου!!!![]()
Βρηκες το στιβαρο Κρητικο...:rotflmao:
Γαμωτο, εχω ενα μικρο κενο για μιαμιση ωρα και ξανα δουλεια μετα και αλλοι γυριζουν στις παραλιες. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΑΥΤΗ....![]()
Marie Curie
οτι και να κανετε σε εμενα θα καταληξει...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
τυχερουλα...εχει και μπουσα ο τυπος...![]()
![]()
![]()
Εντοπιοτητα Ρεϊν...
Ποτε δεν το σκεφτηκα σαν ατου...![]()
Marie Curie
καβάλα την μπουσα σου κι έλα για καφέ....προλαβαίνεις!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Ναι, τωρα σωθηκες...Βρηκες το στιβαρο Κρητικο...:rotflmao:
Γαμωτο, εχω ενα μικρο κενο για μιαμιση ωρα και ξανα δουλεια μετα και αλλοι γυριζουν στις παραλιες. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΑΥΤΗ....![]()
Δεν ξέρω αν θα καταλήξω σε εσένα......αλλα θα με έχεις "δεύτερο"χέρι!!Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
οτι και να κανετε σε εμενα θα καταληξει...![]()
Προηγείται η ...πατρίδα!!![]()
κομπλε ειμαστε...χαρη θα μου κανεις μια κι ανεκαθεν βαριομουν το στρωσιμο...Αρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
Δεν ξέρω αν θα καταλήξω σε εσένα......αλλα θα με έχεις "δεύτερο"χέρι!!
Προηγείται η ...πατρίδα!!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
κομπλε ειμαστε...χαρη θα μου κανεις μια κι ανεκαθεν βαριομουν το στρωσιμο...![]()
:rotflmao:![]()
:rotflmao:
Marie Curie