παρακολουθω με ενδιαφερον τη συζητηση.
λεφτα για κτμ δεν υπαρχουν για gs επισης. ασε που περα απο τα ταξιδια περισοτερο ειναι η καθημερινη χρηση...............
οποτε μπας και ειμαι καλουτσικα με το klv?
![]()
παρακολουθω με ενδιαφερον τη συζητηση.
λεφτα για κτμ δεν υπαρχουν για gs επισης. ασε που περα απο τα ταξιδια περισοτερο ειναι η καθημερινη χρηση...............
οποτε μπας και ειμαι καλουτσικα με το klv?
![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
πάρε βέσπα![]()
καιρό είχα να το πώ αυτό!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Ευτυχώς "μεγάλε" που πήρες φόρα και γράφεις γιατί είχα βαρεθεί να κατεβάζω σεντόνια και να σφυράνε αδιάφορα... όλα όσα λες με καλύπτουν απόλυτα και θα ήθελα μόνο να δοκιμάσω κάποια στιγμή το 950 για διασκέδαση...Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Το μονο στο οποιο διαφωνουμε ειναι στο οτι εγω νομιζω οτι και με 50 να στριβεις στο χαλαρο, την διαφορα την καταλαβαινεις. Η χαρη στους 2 τροχους φαινεται και στα λιγα.![]()
![]()
Κατά τα άλλα απαντώντας σε απορίες που τέθηκαν, αν και απαντήθηκαν και από τον ίδιο που ρωτάει με την αναφορά στον sonik..., θα πω ότι ταξίδεψα δικάβαλος φορτωμένος (βλέπε υλικό καμπινγκ...) για 20 περίπου μέρες από Αθήνα-Πάτρα-Αγκόνα- Περούτζια- Γένοβα- Μονακό- Μασσαλία-Κόμο-Μπολζάνο-Γκροσκλοκνερ- Βενετία-Αγκονα-Πάτρα-Αθήνα. 4000κλμ...
Και καλά εγώ, μέσα στην καύλα δεν ένοιωθα πες..., το μωρό που ήταν φρεσκαδούρα και υποστηρίζει πλέον ότι αν δεν ταξιδέψεις τουλαχιστον για 2 εβδομάδες στο εξωτερικό με την μηχανή δεν αξίζει...;!!!
Δεν είναι δύσκολο να ταξιδέψεις με ένα καλοστημένο και γρήγορο μηχανάκι αργά...Το δύσκολο είναι να κινηθείς γρήγορα με έναν ελέφα για να μην σε πιάσει η νύχτα ή χάσεις το δρομολόγιο του φέρρυ κτλ...Τότε νοιώθεις την διαφορά στην ασφάλεια σε γρήγορη οδήγηση που σου προσφέρει ένα καλοστημένο μηχανάκι...και μετά πας και ένα τριανταεξάωρο μόνος σου να βγάλεις και τον ινδιάνο και τον χίππυ και ότι άλλο θες από μέσα σου...![]()
![]()
Και για να μην τρελαθούμε εντελώς...το 1200 είναι σίγουρα ποιο άνετο από το 990 αλλά όχι και το 800... anyway και πάλι θα κλίσω λέγοντας ότι σημασία έχει ο άνθρωπος και μετά το μηχάνημα...Ο Hλίας πήγε με XR250... και κατάλαβε ότι θα χρειάζονταν κάτι μεγαλύτερο...ένα 400 μανιβελάτο...![]()
Εδώ πρέπει ίσως να επαναπροσδιορίσουμε και το τι εννοεί ο καθένας μας λέγοντας "ταξιδεύω" και "περιπέτεια"... Το ταξίδι του Παναγιώτη είχε λίγο σχετικά οφ σε σχέση με το όν και πολλοί ίσως μπερδεύτηκαν και νόμιζαν ότι τα παιδιά μόνο άμμο πάταγαν και ήταν κοντά σε "Παρί- Ντακάρ" καταστάσεις... Εγώ δεν κατάλαβα αυτό... Εγώ είδα ένα ταξιδιωτικό από αυτά που οι οδηγικές ικανότητες ενός μέσου ταξιδιώτη μάλλον φτάνουν και τα σχολεία εκμάθησης οφ ροάντ οδήγησης θα ήταν χρήσιμα αλλά όχι υποχρεωτικά... Στη συνέχεια διάβασα για μια πρόταση ταξιδιάρας μηχανής και όχι μηχανής για την "Διάσχιση την Σαχάρας no2" μετά το no1 που μερικοί διαβάσανε... Μερικοί μοιάζουν να κατάλαβαν ότι ο Πάνος θα γίνει τουαρέγκ και θα απαρνηθεί την Δύση, θα σταματήσει να πίνει μπύρα και θα αρχίσει τα πετιμεζάτα τσάγια...
Σόρρυ ρε Παναγιώτη, αλλά αν κάνω λάθος διόρθωσέ με, ψάχνεις για μια στιβαρή μηχανή για χρήση κυρίως ασφάλτινη που να μην κολώσει στο πρώτο χώμα και να σου κάνει τα χατήρια σε κάθε σου επιθυμία...Θές ένα δυνατό μηχανάκι, με μεγάλες δυνατότητες φόρτοσης και αυτονομίας, άνετο, αξιόπιστο... Ότι και αν επιλέξεις, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ακούσεις το κλασσικό "καλορίζικο ρε φίλε αλλά εγώ στη θέση θα έπερνα...άλλο. Επειδή όμως μόνο εσύ βρίσκεσαι στη θέση σου, είμαι σίγουρος ότι θα κάνεις την καλύτερη επιλόγη για σένα....
Ο καθένας μας προσπαθεί να κάνει την καλύτερη επιλογή για τον εαυτό του και όποιος το πετυχαίνει νοιώθει ευτυχία... όπως και εγώ![]()
Καλες επιλογές και καλά ταξίδια πάντα...![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
[B]πάρε βέσπα![]()
ετσι θα απαντουσα και εγω πριν 12 χρονια νεαρε![]()
εγώ έτσι απαντώ τα τελευταία 3 χρόνιαΑρχικά δημιουργήθηκε από granazi
ετσι θα απαντουσα και εγω πριν 12 χρονια νεαρε![]()
![]()
Ε λοιπόν εγώ με αυτούς τους ΚαΤεΜάδες συμφωνώ πολύ.
Συνεχίζω να θέλω το 800 όμως.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
εγώ έτσι απαντώ τα τελευταία 3 χρόνια![]()
εχουμε θρεντακι για χαβαλε περι v-strom το οποιο οχι μονο απολαμβανω αλλα και τροφοδοτω ευχαριστως για να γελαμε. εδω ειναι νομιζω αλλο υφος συζητησης![]()
Οποτε θες, αρκει να μην ειναι χαλασμενοΑρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Ευτυχώς "μεγάλε" που πήρες φόρα και γράφεις γιατί είχα βαρεθεί να κατεβάζω σεντόνια και να σφυράνε αδιάφορα... όλα όσα λες με καλύπτουν απόλυτα και θα ήθελα μόνο να δοκιμάσω κάποια στιγμή το 950 για διασκέδαση...![]()
![]()
![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Πολυ φοβαμαι οτι ολα οδηγουν σε Varadero....
http://img96.imageshack.us/img96/649...0jpg308361.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820
Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Ε λοιπόν εγώ με αυτούς τους ΚαΤεΜάδες συμφωνώ πολύ.
Συνεχίζω να θέλω το 800 όμως.![]()
Δεν πειραζει, καποιος πρεπει να πληρωσει για να εχει ανταγωνισμο η ΚΤΜ![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
θα κανονίσω να μην είναι Τρίτη..Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Οποτε θες, αρκει να μην ειναι χαλασμενο![]()
![]()
QSpec το 800 θα το γουστάρεις μέχρι να βγει το ΚΤΜ 690adv...![]()
Προς το παρόν οι Αυστριακοί αφήνουν χώρο στους "γείτονες" και αλωνίζουν στην κατηγορία...
![]()
![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
<SPAM>ή Suzuki.. Swift..Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μωρέ και Λασίθι πάει αλλά για παραπέρα θέλει Βαραντέρι..:rotflmao:
:rotflmao:</SPAM>
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
ΕΕΕΕΕΕΕ ;Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
μέχρι να βγει το ΚΤΜ 690adv...![]()