Ενοώ ποιός θα είναι το sporsclasic και ποιός το 1098 .Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ρε μάγειρα .......... αφού μας ανακάτεψες στη φωτό έξω από τη σκηνή ........ θες και υπόμνημα ;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ενοώ ποιός θα είναι το sporsclasic και ποιός το 1098 .Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ρε μάγειρα .......... αφού μας ανακάτεψες στη φωτό έξω από τη σκηνή ........ θες και υπόμνημα ;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα νομίζουν ότι είσαι και ΝτουκατίστιΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Μπα πανάθεμα με, ρε Νικολή ............ με το κόκκινο μπλουζάκι .............. σαν πασχαλινό αυγό είμαι !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ή και γαύρος φτου φτου φτου .......... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Θα νομίζουν ότι είσαι και Ντουκατίστι![]()
![]()
Να πούμε εδώ ότι καθώς ο Shaolin monk αλλά και εγώ είμασταν ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ στα καλιστεία ....... δεν έλαβαν μέρος τα δύο ομορφότερα μηχανάκια του κάμπινγκ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Τα μοντέλα ...Γυμνά και ντυμένα .
![]()
Η νίκη του Χρίστο ήταν τόσο ξεκάθαρη που και να πέρνατε μέρος ,θα ξινίζατε τα μούτρα σας σαν την Εθνική μας πορνοστάρΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Να πούμε εδώ ότι καθώς ο Shaolin monk αλλά και εγώ είμασταν ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ στα καλιστεία ....... δεν έλαβαν μέρος τα δύο ομορφότερα μηχανάκια του κάμπινγκ !!!
![]()
![]()
![]()
Από μια τέτοια κούκλα .......... οποιαδήποτε ήττα είναι τιμητική και καλοδεχούμενη !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Η νίκη του Χρίστο ήταν τόσο ξεκάθαρη που και να πέρνατε μέρος ,θα ξινίζατε τα μούτρα σας σαν την Εθνική μας πορνοστάρ![]()
![]()
Αλλά και η αξία του νικητή φαίνεται από το πόσο δυνατός είναι ο ηττημένος !!!
Αν σκεφτείς ότι εκεί ήταν αρκετά "διαμαντια" της μοτοκίνησης ........ δίνεις ιδιαίτερη αξία στην κούκλα από τα παλιά ........
:a19: :a19: :a19:
Απαρατηρητα θα περνούσαν όπως πέρασε και το δικό μου!Εδω θέλω να υποβάλω μια ένσταση καθώς το πιο όμορφο μηχανάκι(το δικό μου) πήρε 3 και 4 στην εμφάνιση, απο κάποιους εμπαθείς προς τα Γιαπωνέζικα, κριτές!Να ειναι καλά ο φίλος που ήρθε και με παρηγόρησε μετα το τέλος των καλλιστείων και μου είπε χτυπώντας με στο ώμο, "μην τους ακους φίλε είναι κομπλεξικοί, το πιο ωραίο μηχανάκι εδω πέρα είναι το δικό σου...":wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Να πούμε εδώ ότι καθώς ο Shaolin monk αλλά και εγώ είμασταν ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ στα καλιστεία ....... δεν έλαβαν μέρος τα δύο ομορφότερα μηχανάκια του κάμπινγκ !!!
![]()
Feel The Power On Your Right Hand ! ! !
stamzx10 μην με παρεξηγείς ... Θα έβαζα και δικές σας φοτό ,αλλά είναι όλες ημίγυμνες πισινάτες και λέω άσε .![]()
![]()
![]()