Σελίδα 23 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 13181920212223242526 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 376

Θέμα: To κόλπο της βενζινης...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Στην ουσία βέβαια ακόμα και επίταξη βυτίων να γίνει , είναι μέτρο εντυπωσιασμού καθώς 30.000+ φορτηγά Δ.Χ., θα χρειαστούν και αντίστοιχα οδηγούς. Δεν γνωρίζω τι μπορεί να γίνει απο εδώ και πέρα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα είναι ήρεμη κατάσταση.

Gandalf
    Έχουν οδηγούς. Και βυτιοφόρα οχήματα έχουν, αλλά όχι αρκετά. Στο στρατό.

Τα οχήματα που επιτάσσονται δίνονται στο στρατό, με οδηγούς όσους έχουν στρατιωτική άδεια βυτιοφόρου οχήματος, και αναλαμβάνουν αυτοί τον ανεφοδιασμό μέχρι να λυθεί το πρόβλημα.

Δεν είναι δύσκολο να βρουν οδηγούς.
    Sent from me using a computer.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    το κράτος αποφάσισε επίταξη.αρκετοί ιδιώτες χρωστάνε τις άδειες τους στις τραπεζες.το κράτος θα προχωρήσει στην επίταξη και στην κατάσχεση των οχημάτων.
    Από κει και πέρα ,τι έχουν να χάσουν οι αυτοκινητιστές ώστε να σταματήσουν την απεργία;
    Τίποτα?
    Sent from me using a computer.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Τίποτα?
    δε μπαίνω στη διαδικασία να το σκεφτώ μονος μου φίλε.

Εγώ στη θέση τους το ίδιο θα έκανα...και μην αρχίσετε όλοι να ξύνετε τα νύχια σας...εννοώ αν αισθάνομαι ότι δεν εχω να χάσω τίποτα

Δεν μου αρεσε καθολου η ιδεα της "επιστρατευσης", ακου εκει... φασισμος κανονικος.

Οταν βλεπω ομως το γελαστο υφος του καθυστερημενου προεδρου αυτοκινητιστων...

Λυπαμαι για αυτο που θα πω, -αισθανομαι λιγο φασιστας- αλλα αφου αποφασισαν να προκαλεσουν προβλημα σε μια ολοκληρη χωρα, την σημαντικοτερη στιγμη... με αδικα αιτηματα... ευχομαι να τους ξεκωλιασουν κανονικα.

Ο νομος ειναι σαφης για την επιστρατευση... Επειδη ζουν στην "μπανανία" νομιζουν οτι θα περασει ετσι, καμια επιεικεια στους "λιποτακτες", ας κανει κατι σωστο το στρατοδικειο

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    -αισθανομαι λιγο φασιστας-

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μην ντρέπεσαι ρε φίλε για αυτό που είσαι...
    Πολύς κόσμος το αισθάνεται και το κρατάει κρυφό...

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Σημερα το πρωί γύρισα απο Ρεθυμνο που ειχα παει διακοπες. Η κατάσταση εκεί ειναι λίγο χάλια. Πήγα σουπερ μαρκετ για νερά και ειχε 6 6άδες μόνο προχθες. Τα ράφια ήταν άδεια και πραγματικά σε λίγες ημέρες θα υπάρχει μεγάλο προβλημα.
    Στον κλάδο μου οταν γίνεται απεργία μας αναγκάζουν να υπάρχει προσωπικό ασφαλείας για να μη χαθούν ζωές. Γιατι δεν γίνεται το ίδιο και εδώ?? Αν εγώ είμαι σε ένα κατσικοχώρι και χτυπήσω και δεν υπάρχει βενζίνη στο ασθενοφόρο να έρθει να με παρει τι θα πάθω? Οι ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ κάνουν απεργία γιατι θα πάψει ο πλουτισμός τους πάνω στις πλάτες των οδηγών φορτηγών?

Ο προεδρος του πήρε πριν 2 χρόνια λέει 2 άδειες για 100.000? την μια. Που τα βρήκε τόσα λεφτά το λαμόγιο????Με το μεροκάματο? Και πόσες θα έχει ακόμα.

Τωρα που θα ανοιξει το επάγγελμα θα πρέπει να δηλώνει εφορία όσα βγάζει και τσούζει έ??
    Ασε που βγαίνουν και μιλάνε σαν τραμπούκοι και νονοι της νύχτας με ένα στυλ "μαμώ μάνα".

Οταν εμενα μου έκαναν μείωση μισθού στο δημόσιο μου έιπαν όλοι "καλά παθατε"και ας μην είμαι ο κλασσικός δημόσιος υπάλληλος που όλοι έχετε στο νου σας.
    Οποτε και εγω το ίδιο απαντώ σε αυτούς που πλουυτίζουν και βάλανε ενα λίθο,οχι λιθαράκι, στην έισοδο της χώρας στο ΔΝΤ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ και καλα να πάθουν και όσοι θα φάνε το αγούρι στο μέλλον(δικηγόροι,συμβλαιογράφοι κλπ).
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από balakia
    κανε καμια ερευνα αγορας και μετα μιλα,αν βγεις στην πιατσα θα βρεις δεκα διαφορετικες τιμες,εδω ενα φορτιο κομπλε βγαινει και μας παιρνουν με την σειρα ολους τηλ.και περνουν τιμες!!
    10 διαφορετικες τιμες που διαφερουν 10? η μια απο την αλλην...
    ενω μετα θα κατεβαζει αυτος που θελει να δουλεψει, και θα κανω την δουλεια μου φτηνοτερα.

ετσι γινεται σχεδον με ολα τα αγαθα αγαπητα.
    πλεον πολλοι πουλανε τον καφε στο πλαστικο ποτηρακι 1? και παιρνουν την πελατεια απο τους αλλους που εχουν μεινει ακομα στο 2ευρω στο 2,5?...

δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβετε οτι ανοιγοντας το επαγγελμα δημιουργειται ανταγωνισμος και ωφελειμενος βγαινει ο καταναλωτης?

Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    Οταν εμενα μου έκαναν μείωση μισθού στο δημόσιο μου έιπαν όλοι "καλά παθατε"και ας μην είμαι ο κλασσικός δημόσιος υπάλληλος που όλοι έχετε στο νου σας.
    Οποτε και εγω το ίδιο απαντώ σε αυτούς που πλουυτίζουν και βάλανε ενα λίθο,οχι λιθαράκι, στην έισοδο της χώρας στο ΔΝΤ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ και καλα να πάθουν και όσοι θα φάνε το αγούρι στο μέλλον(δικηγόροι,συμβλαιογράφοι κλπ).
    δεν είναι έτσι φίλε μου, εγώ είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και δεν χάρηκα με τη μείωση που είχατε εσείς οι δημόσιοι ούτε είπα καλά πάθατε σε καμία περίπτωση. Το πρόβλημα στο δημόσιο είναι ότι υπάρχουν υπεράριθμοι υπάλληλοι, κανείς δεν λέει νομίζω ότι είναι υψηλά αμειβόμενοι.

εγώ γενικά είμαι υπέρ των απεργιών γιαυτό κατεβαίνω και σε αυτές όταν τις κρίνω δίκαιες. Η συγκεκριμένη κατά την άποψη μου είναι όμως τελείως μα τελείως άδικη. Κάποιοι θέλουν να έχουν την καλύτερη μεταχείρισή έναντι όλων των υπολοίπων επειδή κακώς τους την είχαν δώσει και έχουν μάθει σε αυτή. Κάποιοι ελάχιστοι που δεν έχουν εξαργυρώσει τα χρήματα που δώσανε για να πάρουν αυτή την άδεια να αντιδρούν το καταλαβαίνω και πρέπει να αποζημιωθούν αλλά δεν μπορεί να ξέρουν τόσα χρόνια ότι τα κλειστά επαγγέλματα έχουν καταργηθεί στην Ευρώπη και πληρώνουμε και πρόστιμα που δεν τα ανοίγουμε εδώ τόσα χρόνια και να επιμένουν γαμώντας τα πάντα γύρω τους και αδιαφορώντας για όλους τους υπόλοιπους.

Ότι ισχύει σε όλα τα υπόλοιπα επαγγέλματα πρέπει να ισχύσει και εδώ αγορά και ζήτηση τέλος, εναλλακτικά να έρθουν να κάνουν και το δικό μου επάγγελμα κλειστό να μου δώσουν μία άδεια που να έχω εφόρου ζωής και να μπορώ να την παραδώσω στα παιδιά μου και να έχω έτσι εξασφαλισμένη δουλειά και να μην μπορεί κάποιος νέος να κάνει την δουλειά μου εκτός αν μου τα σκάσει χοντρά και αφορολόγητα με τιμή που θα του ορίσω εγώ, ενώ εγώ θα την έχω πάρει τσάμπα την άδεια ή θα την έχω χρυσοπληρώσει αλλά θα έχω πολλά χρόνια μπροστά μου να την βγάλω πολλές φορές από τα πλεονεκτήματα που μου δίνει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβετε οτι ανοιγοντας το επαγγελμα δημιουργειται
    ανταγωνισμος και ωφελειμενος βγαινει ο καταναλωτης?
    ακόμα και έτσι να μην ήταν που είναι,

δεν πρέπει να καταλάβουν ότι ό,τι ισχύει για όλους τους υπόλοιπους θα πρέπει να ισχύουν και για εκείνους και είναι λάθος ό,τι είχαν ειδική μεταχείριση τόσα χρόνια, βγάζοντας χρήματα εις βάρος όλων των άλλων.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    δεν είναι έτσι φίλε μου, εγώ είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και δεν χάρηκα με τη μείωση που είχατε εσείς οι δημόσιοι ούτε είπα καλά πάθατε σε καμία περίπτωση. Το πρόβλημα στο δημόσιο είναι ότι υπάρχουν υπεράριθμοι υπάλληλοι, κανείς δεν λέει νομίζω ότι είναι υψηλά αμειβόμενοι.

εγώ γενικά είμαι υπέρ των απεργιών γιαυτό κατεβαίνω και σε αυτές όταν τις κρίνω δίκαιες. Η συγκεκριμένη κατά την άποψη μου είναι όμως τελείως μα τελείως άδικη. Κάποιοι θέλουν να έχουν την καλύτερη μεταχείρισή έναντι όλων των υπολοίπων επειδή κακώς τους την είχαν δώσει και έχουν μάθει σε αυτή. Κάποιοι ελάχιστοι που δεν έχουν εξαργυρώσει τα χρήματα που δώσανε για να πάρουν αυτή την άδεια να αντιδρούν το καταλαβαίνω και πρέπει να αποζημιωθούν αλλά δεν μπορεί να ξέρουν τόσα χρόνια ότι τα κλειστά επαγγέλματα έχουν καταργηθεί στην Ευρώπη και πληρώνουμε και πρόστιμα που δεν τα ανοίγουμε εδώ τόσα χρόνια και να επιμένουν γαμώντας τα πάντα γύρω τους και αδιαφορώντας για όλους τους υπόλοιπους.

Ότι ισχύει σε όλα τα υπόλοιπα επαγγέλματα πρέπει να ισχύσει και εδώ αγορά και ζήτηση τέλος, εναλλακτικά να έρθουν να κάνουν και το δικό μου επάγγελμα κλειστό να μου δώσουν μία άδεια που να έχω εφόρου ζωής και να μπορώ να την παραδώσω στα παιδιά μου και να έχω έτσι εξασφαλισμένη δουλειά και να μην μπορεί κάποιος νέος να κάνει την δουλειά μου εκτός αν μου τα σκάσει χοντρά και αφορολόγητα με τιμή που θα του ορίσω εγώ, ενώ εγώ θα την έχω πάρει τσάμπα την άδεια ή θα την έχω χρυσοπληρώσει αλλά θα έχω πολλά χρόνια μπροστά μου να την βγάλω πολλές φορές από τα πλεονεκτήματα που μου δίνει.
    ισα ισα που το ευρυτερο δημοσιο εχει ελλειψη υπαλληλων.εχει ομως πολλους που δε κανουν τιποτα σε υπηρεσιες οπως ικα,εφορια,τεβε,οσε(πριν γινει οπως εγινε) κλπ κλπ,δλδ δεν εχουν μια συγκεκριμενη ειδικοτητα η θεση και απλα πανε απο γραφειο σε γραφειο κανοντας διαφορες δουλειες και παιρνοντας κανονικο μισθο και επιδοματα.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Ανοιγω παρένθεση:Απο κηφήνες το δημόσιο είναι γεμάτο. Σε βαθμό που εμείς στην δουλειά παρακαλούμε να μας δώσουν σε ιδιώτες να γίνει ενα καλό ξεσκαρτάσισμα να υσηχάσουμε. Κλεινω παρένθεση.
    Εμένα πιο πολύ με ενοχλέι πάντως το θράσσος και η ειρωνεία και η μαγκιά που έχουν βγάλει οι απεργοί αυτές τις ημέρες. Εχουν πραγματικά ένα ύφος πολύ ειρωνικό προς όλους και πιστεύω οτι με τις κινήσεις τους έχουν έναντίον τους μια ολοκληρη κοινωνία(ίσως γιατί δεν βλέπουμε κάτι το τόσο άδικο απέναντι τους) και έχουν κάνει το κράτος τους "καλούς" της υπόθεσης. Και οταν έχεις την κονωνία απέναντι σου μάλλον θα σε φάει η μαρμάγκα μάγκα Τζορτζάτε.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Wannabe......rider Το avatar του/της timotas
    Καταρχιν Καλησπερα σας......

Διαβαζω αρκετο καιρο αυτο το φορουμ (σαν ονειροπολος μελλοντικος μηχανοβιος) αλλα μεχρι στιγμης δν ετυχε να ξαναποσταρω......

Δν μου αρεσει ,οτι αναμεσα σε τοσο πολλα θεματα που υπαρχουν στο φορουμ το πρωτο μου ποστ βρισκεται σε αυτο το Θρεντ.

Θα ηθελα απλα να παραθεσω καποιες πληροφοριες , αποψεις και προβληματισμους σε αυτο το θρεντ καθως τυγχανει να εχω πατερα ΦΟΡΤΙΓΑΤΖΗ και λογο αυτου γνωριζω πολλα πραγματα...οσον αφορα ολα αυτα τα προβληματα...που αντιμετωπιζεται και αντιμετωπιζω με την συγκεκριμενη απεργια......

Περι ενημερωσης

........καποια στιγμη τον απριλιο του 2010 ο υπουργος Δ.Ρεππας....παρουσιασε στον κλαδο τις τροποποιησεις που θα εθετε για ψηφισμα στην βουλη στα τελη του Σεπτεμβριου 2010. Εντελως ξαφνικα πριν 2 βδομαδες περιπου....(ισως και λιγο παραπανω)....στα συνδικατα μαθαινεται οτι οι τροποποιησεις αλλαζουν...και θα υπαρχουν εξελιξεις.....5-6 μερες μετα ανακοινονται τα νεα περι απελευθερωσης επαγγελματος και αλλων πολυ σημαντικων αλλαγων για τον κλαδο....γινονται καποιες συναντησεις με σκοπο το ολο θεμα να παρει παραταση κανα μηνα.....(να ξαναδρομολογιθει δλδ για την αρχικη ημερομηνια καπου το Σεμπτεμβρη) Τελος παντων στο συγκεκριμενο θεμα η κυβερνηση ηταν ανενδοτη. οποτε οι φορτηγατζιδες κατεβαινουν σε απεργια.

Επισης να ξεκαθαρισουμε οτι οι αδειες....δν πουλιουνται....Οταν την δεκαετια του 70 δοθηκαν και οι τελευταιες αδειες....μπορουσες να αποκτησεις μια αν την κληρονομουσες...Τοτε οι αδειες αυτες σου εδιναν δικαιωμα να κουβαλας μεχρι 10 τονους..

Με την παροδο το χρονων πολλες κυβερνησεις εκαναν κινησεις να ξανανοιξουν το επαγγελεμα. Ομως για λογους πολιτικου κοστους και ρουσφετολογιας....ποτε δν εκανε κανεις τπτ, παραμονο καποιες αλλαγες..Μεσα σε αυτες τις αλλαγες ηταν τα εξης....αυξαναν το οριο απο 10 τονους σε 40 (κατι το οποιο ειναι φυσικο καθως και τα αυτοκινητα βελτιωθηκαν και το ζητουμενο εργο αυξηθηκε) και εκανα τις αδειες μεταβιβασιμες..... Οι αδειες για εμπορευματικες μεταφορες αυτην την στιγμη στην ελλαδα απαριθμουνται καπου στις 33.000... Ποτε μα ποτε απο το 70 μεχρι και σημερα δν υπηρχε περιοδος οπου το ζητουμενο μεταφορικο εργο τις ελλαδας ηταν τοσο ωστε να μην φτανουν οι αδειες για την μεταφορα του...απεναντιας....απο το 70 μεχρι σημερα...,δν θυμαμαι ακριβως ποτε ,αλλα την δεκαετια 1995- 2005 οπου στατιστικα το μεταφορικο εργο ηταν στα HIGH του....ο αριθμος των αδειων που δουλευαν δν ξεπερασε τις 26.000....

Απο τα μεσα του 2009 μεχρι και σημερα....οπου το μεταφορικο εργο παει κατα διαολου....μαζι με αυτο παει κατα διαολου και η προσφορα αδειων... Πλεον απο τις 33.000 αδειεσ δουλευουν οι 19.000 περιπου.

( Ισως γινομαι κουραστικος αλλα θελω να σας διαφωτισω οσο πιο πολυ μπορω)

Ατυπα απο του νομους τησ αγορας...η αδεια ξεκινησε να εχει μια τιμη...ενδεικτικα πριν 1.5 χρονο μια αδεια ενος αυτοκινητου που μεταφερει τα παντα ΕΚΤΟΣ καυσιμων

Κοστιζε στην αγορα καπου στα 90.000 Ευρω

Ενω για την μεταφορα καυσιμων κοστιζε περιπου 300.000 - 320.000

Να σας θυμισω οτι αυτα τα λεφτα ειναι μαυρα καθως δν επερνες ποτε τιμολογια αγορας αδειας καθως ειπαμε η αδεια ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ μονο μεταβιβαζεται....και αυτο βαση νομου...

Στην ουσια ποτε το επαγγελμα δν ηταν Κλειστο απο την αποψη οτι καποιος δν μπορει να γινει μεταφορεας απλα το κοστος ηταν πολυ μεγαλο....

Φανταστειται οτι για να γινεις ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΣ θες τουλαχιστον 70.000 - 100.000 ευρω για την αδεια και αλλα 100.000 ευρω για εξοπλισμπο ( φορτηγο + καροτσα) ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ. Να σημειωσω πως μετα απο 4-6 χρονια δουλειας πρεπει να ανανεωσεις τον εξοπλισμο σου καθως τι να σου κανει και αυτος δν ειναι αθανατος.....και εσενα σαν επαγγελματια ταλαιπωρει και τν δουλεια σου....

Ενοιτε οτι δν προλαβαινεις σε 4-6 χρονια να εχεις ξεχρεωσει τις 100.000 να εχει πληρωσει συντηρηση ζημιες και αλλα που αφορουν τον εξοπλισμο και να εχεις κερδισει και αλλα 80.000 ωστε να κανεις ανανεωση...καθως το μεταχειρισμενο που περνεις το πουλας 10.000 - 25.000 ευρω σε κανα ιδιωτη Ή το πας για παλιοσιδερα το καημενο

Αρα εισαι σχεδον παντα στο ΧΡΕΟΣ

Θα σας προλαβω λεγοντας πως ξερω ποσα χρεπια κυκλοφορουν στουσ ελληνικους δρομους..... και μας κανουν την ζωη δυσκολη....ομως στην συντρεπτικη τους πλειοψηφια....πανω απο το 90% αυτων δν ειναι δημοσιας χρησης αλλα ιδιωτικης χρησης. που σημαινει οτι ανηκουν στον αγροτη που παει τα αγγουρια στην λαικη, στο κρεοπολη που φερνει τα αρνια απο το σφαγειο κτλ...

Οπως καταλαβαινεται το κοστος ειναι μεγαλο... ΟΜΩΣ δν ειναι το κοστος που ανεβαζει τις τιμες....αλλα τα παγια εξοδα ανεβαζουν τους ναυλους. η αδεια ειτε 100.000 την παρεις ειτε τσαμπα δν καθοριζει την τιμη του πετρελαιου , την τιμη των διοδιων και τ αλλα παγια εξοδα... Λεει τωρα η κυβερνηση θα σας δωσουμε ΔΩΡΟ 1 αδεια....ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΙ????? αφου δν εχει δουλεια...

Π.Χ

ενα φορτηγο για να παει κ να ερθει Θεσαλοννικη - Αθηνα θελει τουλαχιστον 400 λιτρα πετρελαιο και 140 ευρω διοδια + μεροκαματο οδηγου ( δν τα εχουν κανει τηλεκατευθηνομενα ακομα) + εξοδα φθορας αυτοκινητου +++++++

δλδ αν απελευθερωθουν οι αδειες.... ο οδηγος θα δουλευει φθηνοτερα , τα διοδια θα μειωθουν , η τιμη του πετρελαιου θα μειωθει και το αυτοκινητο θα τρωει λιγοτερα τα λαστιχα δν θα θελει τοσο συχνα σερβις και οι πιθανοτητες να βγαλει ζημια θα μειωθουν

Ετσι θα ΜΕΙΩΘΟΥΝ και οι τιμες....

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ????????????????????????????

Αναγκαζουν τον μεταφορεα μεσα σε 3 Χρονια να ενταθχει σε εταιριες.....

το κοστος για να πληρεις τις προυποθεσεις μεταφορικης εταιριας ειναι τρελο!!!!!!( τουλαχτιστο 3 φορτιγα, αποθηκες , παρκιν , γραφεια κτλ)

δλδ αν καποιος δν θελει να μπει..και δουλευει ως μεμονομενος επαγγελματιας μεταφορεας απλα δν μπορει!!!!!!! και μετα σου λενε απελευθερωσει του επαγγελματος.....

(Επειδη μαλλον εγινα κουραστικος καπου εδω θα κανω μια παυση συνοψιζοντας 2-3 πραγματα ακομα )

ΔΥΣΤΙΧΩΣ οι φορτιγατζιδες ως γνωστον δν εχουν την καλυτερη μορφωση.....και το καλυτερο κοινωνικο επιπεδο αυτο δικαιολογει πολλα στον τροπο που λειτουργουν....(τραμπουκοι ++++++)

Να υπενθιμισω πως οταν απεργουσαν οι αγροτες οι φορτιγατζιδες την πληροναν, οταν απεργουσαν οι λιμενικοι οι φορτιγατζιδες την πληροναν , οταν εκλειναν τους δρομους σε διαφορους δημους για τον ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ οι φορτιγατζιδες την πληρωναν, οταν απεργουν οι αυτοκινητιστες στο εξωτερικο και καποιος ειναι εξω δρομολογιο δν τον αφηνουν να κανει ρουπη....

Αυτο δν σημαινει οτι ειναι εκδικιτικοι απλα ειναι ετσι τα πραγματα που ειναι αληλενδα με πολλα αλλα επαγγελματα.....

δλδ αν εγω παρω μηχανη και απο την κουλαμαρα μου πεσω και εκεινη την ημερα απεργει ο γιατρος τι μου φταιει ο ανθρωπος.

Τα φορτηγα ειναι στους δρομους σαν ενδειξη διαμαρτυριας, σταματουν ΦΟΡΤΗΓΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ (Ι.Χ) και τα ελεγχουν μηπως ειναι φορτωμενα παρανομα... δν εχουν κλεισει δρομους....

Καποιοι οντως δν θα πανε διακοπες φετος λογο βενζινης το ξερω και λυπαμαι , απλα εγω αν δν κανω απεργια και χασω αυτα τα λεφτα δν θα ξανακανω διακοπες....

Μας λενε ανηθικους οτι εχουμε αφησει τα νοσοκομεια και τα ασθενοφορα χωρις βενζινη....ο Ταδε εφοπλιστης που εχει εναν αρκετα μεγαλο στολο Ι.Χ φορτιγων γτ δν βοηθα το κρατος ανεφοδιαζοντας...νοσοκομεια...παρα τα στελνει ενα ενα ελεγχωμενα σε βενζιναδικα μεγαλοσυνδικαλιστων και ανεβαζει τιμες και καλο λογο ζητησης

Παρολα αυτα ο υπουργος Δ.Ρεππας ΚΥΡΙΣΕΙ την παρουσα κατασταση ΕΚΤΑΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ και μας επιτασει να παμε για δουλεια...καταργωντας μας καθε συνταγματικο δικαιωμα για απεργια....μας επιταση σε αναγκαστικη εργασια....χωρις μισθο......μας απειλη για αφαιρεση αδεια...και ποινικες διωξης αν αρνηθουμε στην επιταξη.... για τον εξης λογο..... να ερθει ο γαλλο αγγλος πορτογαλος να γνωρισει greek lover και greek musaka

Εχω παρα πολλα να σας πω απλα πλεον εχω χασει την πορεια της σκεψης μου....

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΚΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ δν μου φταιει κανενας σας....

μακαρι να μην με παρεξηγησεται...απλα κατι η τηλεοραση κατι τα σκατα αλλα ΜΜΕ δν ειναι ετσι οπως σας τα λενε τα πραγματα...

Εδω για καθε σας απορια

Υ.Γ Συγνωμη για τυχον ορθογραφικα .....ειπαμε φορτηγατζης......!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από timotas
    Καταρχιν Καλησπερα σας......
    ......δλδ αν εγω παρω μηχανη και απο την κουλαμαρα μου πεσω και εκεινη την ημερα απεργει ο γιατρος τι μου φταιει ο ανθρωπος.
    .......Υ.Γ Συγνωμη για τυχον ορθογραφικα .....ειπαμε φορτηγατζης......!!!!!!!!

Καταρχήν ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ.
    Οσον αφορά τα νούμερα, νομίζω ότι κανέις δεν έχει πραγματική εικόνα. Και το αν υπάρχει δουλειά ή όχι επίσης είναι ένα θέμα. Το με πιά λογική λοιπόν κάποιος δίνει 100-500 xιλιάδες μαύρο χρήμα είναι κάτι το οποίο είναι άξιον απορείας και κανέις του κλάδου δεν το έχει απαντήσει.

Τα δύο σημεία που κράτησα από το κειμενό σου:
    Στο πρώτο κάνεις πλάκα ελπίζω.... Η απεργία του καθενός πάνω απο την ανθρώπινη ζωή??????
    Το δεύτερο βολεύει πολλούς. Η εικόνα του κακόμοιρου αμόρφοτου που τον τρώνε τα χιλιόμετρα. Ξέρουμε νομιω και οι δύο ότι ειδικά οι νεώτεροι μόνο έτσι δεν είναι.

Καλημέρα
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Wannabe......rider Το avatar του/της timotas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick

Τα δύο σημεία που κράτησα από το κειμενό σου:
    Στο πρώτο κάνεις πλάκα ελπίζω.... Η απεργία του καθενός πάνω απο την ανθρώπινη ζωή??????

Το δεύτερο βολεύει πολλούς. Η εικόνα του κακόμοιρου αμόρφοτου που τον τρώνε τα χιλιόμετρα. Ξέρουμε νομιω και οι δύο ότι ειδικά οι νεώτεροι μόνο έτσι δεν είναι.

ευχαριστω anyway

οσο για το πρωτο αυτο που ηθελα να διατυπω αλλα δν μου βγηκε...ειναι πως.....με λιγη καλη θεληση και παρα πολυ σωστη οργανωση και προσοχη ολα γινονται.... αν δν ειχαν πανικοβληθει ολοι να φουλαρουν τα τεποζιτα...αρκετες φορες μονο απο φοβο μην και μεινει η ελλαδα απο βενζινη ..... και εβαζαν οσο χρειαζονται.... πιστευω δν θα ηταν τοσο τραγικα....

τωρα για το δευτερο κοιτα....δν το παιζω καιλας υπαρχουν και ξυπνιοι αλλα δυστιχως....οταν οι περισσοτεροι δν εχουν και πολυ νιονιο.......και μπλεκουν σε φασαριες....καυγαδες και βλακειες.....κανουν διαφορα καραγκιοζιλικια....(οπως οταν σηκωσαν τον τζορτζατο στα χερια και τετοια... απο τι μια ο τζορτζατος περνει θαρρος απο τι αλλη κλανει μεντες γτ αμα δν τους κανει τα χατιρια θα φαει σφαλιαρες...) οταν γινονται ολα αυτα τι να σου κανουν 5-10-15 εξυπνοι που και αυτοι δν μιλουν γτ ξερουν οτι με το παραμικρο ξυλο θα πεσει...... αλλα το κακο ειναι πως οι χειροτεροι χαζοι ειναι αυτοι που βγαινουν στα καναλια..και τους κανουν οι δημοσιογραφοι οτι θελουν....και δν ενημερωνεται σωστα ο κοσμος.....

προχτες αφτος που πλακωσαν του ALTER τους το επαιζε εξουσια και οτι θελω εγω θα βγαλω στο αερα και οποιος θελω εγω μηλαει και τετοια....εεε πανες οι βλακες...τσακωνονται...να σου το κραξιμο μετα δημοσιως......

και κατι αλλο....δυστιχως οταν δν εχεις μια μορφωση και εισαι ψημενος που λενε στο κουρμπετη φοβασαι τον ισκιο σου....για αυτο δν στεριονουν εταιρειες,,,,αφου...ο ενας ειναι πως θα κλεψει τον αλλον...και μετα θα πλακωθουν για να δουν ποιος εχει το καλυτερο αυτοκινητο....

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από timotas
    αν δν ειχαν πανικοβληθει ολοι να φουλαρουν τα τεποζιτα...αρκετες φορες μονο απο φοβο μην και μεινει η ελλαδα απο βενζινη ..... και εβαζαν οσο χρειαζονται.... πιστευω δν θα ηταν τοσο τραγικα....
    Εσυ αν ειχες πληρωσει ξενοδοχεια/ακτοπλοϊκα για να πας με την οικογενεια σου διακοπες και κινδυνευες να μη καταφερεις να πας λογω ελειψης καυσιμου δεν θα ειχες "πανικοβληθει"?

Ασε που μαλλον θα καταφέρουμε να πάμε(μαλλον λεω) αλλα δεν ειναι σίγουρος ο τρόπος επιστροφης

Παρόμοια θέματα

1. To νόημα της ζωής???
    από sub_zero στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2007, 09:24
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2006, 00:03
  3. Η τιμη της βενζινης
    από Leipsippos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2006, 08:28
  4. Απαντήσεις: 40