Σελίδα 23 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 131819202122232425 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 373

Θέμα: Επιχείρηση "Σφυροκόπημα" κατά παιδοφιλίας.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Όπως ο Νικόλας από πάνω,έτσι κι εγώ το θεώρησα χαζό να γράψω κάτι για το αυτονόητο.Τέλος πάντων...

Η σημερινή εποχή είναι γεμάτη βία,πολλή βία.Φτάσαμε σε σημείο που η βία να θεωρείται μαγκιά.

Καλά τα λέτε (όσοι τα λέτε)περί νόμων,προσωπικών δεδομένων κλπ,αν και ελάχιστα διάβασα.Ο θυμός όμως τού γονέα δεν γνωρίζει τέτοιους χάρτες.
    Δεν μπα νά'ναι συναίσθημα παρόρμησης,τρέλλας,χαζομάρας...

Θα ΣΚΟΤΩΝΑ με μεγάλη ευχαρίστηση όποιο σκουλήκι άγγιζε με τέτοιο τρόπο μικρά παιδιά.Και δεν στέκομαι στα δικά μου παιδιά.

Έτσι για νά'μαστε και μέσα στο πνεύμα τής εποχής...
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

άλσκδξφλαξκ΄σβν αοιρ
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Όπως ο Νικόλας από πάνω,έτσι κι εγώ το θεώρησα χαζό να γράψω κάτι για το αυτονόητο.Τέλος πάντων...

Η σημερινή εποχή είναι γεμάτη βία,πολλή βία.Φτάσαμε σε σημείο που η βία να θεωρείται μαγκιά.

Καλά τα λέτε (όσοι τα λέτε)περί νόμων,προσωπικών δεδομένων κλπ,αν και ελάχιστα διάβασα.Ο θυμός όμως τού γονέα δεν γνωρίζει τέτοιους χάρτες.
    Δεν μπα νά'ναι συναίσθημα παρόρμησης,τρέλλας,χαζομάρας...

Θα ΣΚΟΤΩΝΑ με μεγάλη ευχαρίστηση όποιο σκουλήκι άγγιζε με τέτοιο τρόπο μικρά παιδιά.Και δεν στέκομαι στα δικά μου παιδιά.

Έτσι για νά'μαστε και μέσα στο πνεύμα τής εποχής...
    etsi ine ke go 8a skotona gia opiodipote logo etsi na pernai i ora efxarista ke dn kano diakrisis 8a skotona oti nane
    katargiste epi telous afton ton nomo peri an8ropoktonias..
    giati ine kako na oploforoume
    pou to vriskete to kako>
    ine sosto na katapiezete prosopikes elef8eries?
    ala kseroume fovaste min xasete forologoumenous polites ke anagkastite na plironete moni sas tis viles sas ke ta kotera sas gia na vazete mesa ta pedakia mas na ta viazete
    alites tsoglania tou kerata anomali ipokrites ou na xa8ite koproskila

ou stou diaolo
    :rotflmao: :rotflmao:
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Hornet_08 ... το είπα και το υποστηρίζω καθώς αυτά που έχω δεί με κάνουν να το πιστεύω. Εσύ με ποιά σκέψη λες οτι δεν θα το κάνουν;

Όσον αφορά το υλικό , δεν μιλάμε για 1-2 ταινίες flv ή κάποια φωτό που δεν είναι κιόλας αποθηκευμένες αλλά βρίσκονται σε κάποιο "προσωρινό" χώρο του δίσκου. Μιλάμε για 100-200 μέχρι και 45.000 ηλεκτρονικά αρχεία που σε σοκάρουν ακόμα και αν ξέρεις οτι θα τα βρείς μάλλον εκεί.

Για το θέμα τιμωρίας ... είπα πριν.. το ξαναλέω και τώρα. Ισόβια άνευ αναστολής και δικαιώματος έφεσης μετά την τελεσιδικία. Εκεί να σαπίζουν σε τέσσερα ντουβάρια ανάμεσα και να μην μπορούν κιόλας να έχουν πρόσβαση σε αυτό που τους έφερε εκεί. Πολύ πιο μαρτυρικό απο το να τους σκοτώσεις με μιας.

Αυτά όσον αφορά την κοινωνία.. γιατί ώς πατέρας... και σε διαπίστωση οτι έχει κάνει κάτι τέτοιο.. σφαίρα, τεμμάχισμα και ψάξτε βρείτε τον. Και αν σε κάποιους ακούγονται υπερβολικά ή δεν ξέρω τι άλλο, ας ρίξουν μια ματιά στο youtube που είναι γεμάτο απο τέτοια βίντεο με ιστορίες ανθρώπων που καθάριζαν εν ψυχρώ, μέσα στο δικαστήριο κιόλας, βιαστές ενήλικων παιδιών τους... πόσο μάλλον ανηλίκων. Αν θολώσει το μάτι... δεν υπάρχει λογική, ούτε επιχειρήματα.

Gandalf
    Εαν εχω δηλαδη 100-200 μεχρι και 45.000 ηλεκτρονικα αρχεια πρεπει πριν δικαστω να βγει το ονομα μου στην κοινωνια ?
    Διαφωνω, οπως ειπαν κ οι υπολοιποι αυτο δεν αποτελει προθεση, αλλα κ αν αποτελουσε, δεν δικαζουμε προθεσεις.

Γιατι προσπαθειτε να μπειτε στην θεση του θυματος και του νομοθετη ταυτοχρονα δεν μπορω να καταλαβω.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Hornet_08 ... το είπα και το υποστηρίζω καθώς αυτά που έχω δεί με κάνουν να το πιστεύω. Εσύ με ποιά σκέψη λες οτι δεν θα το κάνουν;

Όσον αφορά το υλικό , δεν μιλάμε για 1-2 ταινίες flv ή κάποια φωτό που δεν είναι κιόλας αποθηκευμένες αλλά βρίσκονται σε κάποιο "προσωρινό" χώρο του δίσκου. Μιλάμε για 100-200 μέχρι και 45.000 ηλεκτρονικά αρχεία που σε σοκάρουν ακόμα και αν ξέρεις οτι θα τα βρείς μάλλον εκεί.

Για το θέμα τιμωρίας ... είπα πριν.. το ξαναλέω και τώρα. Ισόβια άνευ αναστολής και δικαιώματος έφεσης μετά την τελεσιδικία. Εκεί να σαπίζουν σε τέσσερα ντουβάρια ανάμεσα και να μην μπορούν κιόλας να έχουν πρόσβαση σε αυτό που τους έφερε εκεί. Πολύ πιο μαρτυρικό απο το να τους σκοτώσεις με μιας.

Αυτά όσον αφορά την κοινωνία.. γιατί ώς πατέρας... και σε διαπίστωση οτι έχει κάνει κάτι τέτοιο.. σφαίρα, τεμμάχισμα και ψάξτε βρείτε τον. Και αν σε κάποιους ακούγονται υπερβολικά ή δεν ξέρω τι άλλο, ας ρίξουν μια ματιά στο youtube που είναι γεμάτο απο τέτοια βίντεο με ιστορίες ανθρώπων που καθάριζαν εν ψυχρώ, μέσα στο δικαστήριο κιόλας, βιαστές ενήλικων παιδιών τους... πόσο μάλλον ανηλίκων. Αν θολώσει το μάτι... δεν υπάρχει λογική, ούτε επιχειρήματα.

Gandalf

Σκέφτομαι ακριβώς έτσι και όπως λέει και ο Βαγγέλης πιο κάτω από το δικό σου ποστ "το θολωμένο μυαλό ενός γονιού δεν γνωρίζει τέτοιους χάρτες".

Όμως για ποικίλους λόγους η κουβέντα δεν βγάζει πουθενά. Παρεμπιπτόντως χθες βράδυ είδα την ταινία Law Abiding Citizen κι έπιασα τον εαυτό μου να χαμογελάει όταν ο τύπος έκοβε τον βιαστή και δολοφόνο της οικογένειάς του κομματάκια. Πολύ το χάρηκα λέμε κι ας με κατηγορήσουν όλοι όσοι για βίαιο τύπο.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    οσον αφορα εμενα και το δικο μου παιδι...

http://www.youtube.com/watch?v=OpaFs...eature=related

you get the idea...
    Keep on rocking in a free world !!!

Η παιδοφιλία σαν φαντασίωση ή το χειρότερο σαν ενέργεια, είναι μία αποτρόπαιη πράξη.

Οι περιγραφές βασανιστηρίων που ξεπερνούν την ανθρώπινη φαντασία ,τη δική μου τουλάχιστον, είναι εξίσου αποτρόπαιες.

Πιστεύω , ελπίζω , πως έγιναν στα πλαίσια της υπερβολής του καθημερινού λόγου της παρέας ...

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
    Η παιδοφιλία σαν φαντασίωση ή το χειρότερο σαν ενέργεια, είναι μία αποτρόπαιη πράξη.

Οι περιγραφές βασανιστηρίων που ξεπερνούν την ανθρώπινη φαντασία ,τη δική μου τουλάχιστον, είναι εξίσου αποτρόπαιες.

Πιστεύω , ελπίζω , πως έγιναν στα πλαίσια της υπερβολής του καθημερινού λόγου της παρέας ...

Ειχε γραψει ο Κωστοπουλος (ναι ναι ο Πετρος) καποτε το εξης "Δεν εχεις πραγματικα θυμωσει μεχρι να σου πειραξουν το παιδι" και τοτε δεν το ειχα καταλαβει.Νομιζα οτι αν σου πειραξουν τη γκομενα , τη μανα , τον πατερα θα ειναι το ιδιο.

Οταν εκανα παιδι το καταλαβα.....το πως ενιωσα οταν το δικο μου παιδι το πειραζε καποιο αλλο μαλακισμενο σε καποιο παιδικο παρτι για παραδειγμα....ηθελα να παω και να το σαπισω στο ξυλο ....(δεν το εκανα βεβαιως , αλλα αυτο που ενιωσα το θυμαμαι)

Οπως θυμαμαι καθε φορα που μου τον στεναχωρουν μικροι , μεγαλοι , αλλοι γονεις , δασκαλοι , ξενοι κλπ πως ξεσκιζεται η καρδια μου...

Αν λοιπον νιωθω ετσι για απλα πραγματα , δεν μπορω να φανταστω ακομα τι μπορει να νιωσω σε μια περιπτωση παιδεραστιας των ΔΙΚΩΝ μου παιδιων....πολλες φορες το σινεμα αδυνατει να καταγραψει τη ζωη...τωρα ναι ειναι και λιγο πλακα ......ομως τοτε ισως ο Dexter να ειναι λιγος...δεν ξερω αληθεια...ενα κλικ στο μυαλο ειναι και περνας απο την αλλη....ετσι ξαφνικα....

Αυτα οσον αφορα εμενα....

Η δικαιοσυνη απο την αλλη πρεπει να ειναι τυφλη....με οτι αυτο συνεπαγεται....και ακριβως επειδη θα υπαρχει καποιος πατερας που θα αισθανεται οπως εγω και ταυτοχρονα θα του εχουν ασελγησει στο παιδι του , τετοιες λιστες (προσαχθεντων και οχι καταδικασθεντων) γινονται ευκολα death list , οποτε....ας ειμαστε προσεκτικοι....

Αλλο τι θα κανει ο πατερας (ο οποιος θα αναλαβει και τις ευθυνες του) και αλλο τι θα κανει η δικαιοσυνη....
    Keep on rocking in a free world !!!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Για αυτούς ειδικά με τα βρέφη ............ για αρχή θα πρότεινα την κατασκευή φαλικού ομοιόματος σε αναλογία τέτοια ώστε το μέγεθός του να είναι τόσο όσο είναι η αναλογία μεγέθους φαλός ενήλικου άντρα - προς βρέφος ......... γύρω στο 1,20 με 1,50 μέτρο πρέπει να βγαίνει .......... και κατόπιν εφαρμογή ασάλιωτη στο δράστη !!!
    ΟΛΟ ΜΕΣΑ !!!
    Να πληρωθεί με ακριβώς την ίδια πράξη που έκανε !!!

Αν επιζήσει .......... σημ. τα πιό πολλά βρέφη που έχουν υποστεί αυτά τα χάδια, έχουν κατόπιν πεθάνει .............. τηγάνισμα σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσει !!!

Δεν μπαινω στην ουσια, άλλωστε - όπως εχει ξαναειπωθει σε αντιστοιχο θεμα - αφου δεν ειμαι γονιός ας μη μιλάω.

Απλα ρωτάω τί νόημα βρίσκετε στο διαγωνισμό πιο ευφανταστου βασανιστηρίου;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δεν μπαινω στην ουσια, άλλωστε - όπως εχει ξαναειπωθει σε αντιστοιχο θεμα - αφου δεν ειμαι γονιός ας μη μιλάω.

Θα βγει SAW VI και θα είναι interactive scenario.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Έτσι!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Νομιζω αν δεν εισαι γονιος δεν μπορεις καν να κραψεις σε αυτο το θεμα

Αρα λοιπον...
    Υπο προυποθέσεις...
    Ενας φίλησυχος πολίτης , οικογενειάρχης, πατέρας, νομοταγής, διαθέτων τουλαχιστον την στοιχειώδη μόρφωση , αντίληψη, κλπ κλπ..
    Μετατρέπεται σε σαδιστικό τέρας , βασανιστή, που μπροστά του θα ωχριούσαν οι ιεροεξεταστές του μεσαίωνα.

Υπο προυποθέσεις (ψυχική νόσος ή ότι άλλο αρμοδιότητας ψυχιάτρου) , άλλος πολίτης μετατρέπεται σε παιδόφιλο.

Μήπως πατσίζουμε ένα αρωστημένο πάθος με την πρωτόγονη αγριότητα ?

Μια τουφεκιά είναι άλλο πράγμα , απαλάσσει και την κοινωνία αλλά και τον ίδιο απο την απαίσια υπαρξή του

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Έτσι!
    εγω που δεν ειμαι γονιος να μιλησω ως παιδι?
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF