Σαν ''σχημα'' δεν δειχνει'' και πολυ διαφορετικη με την πρωτη ματια....
βεβαια αν καποιος ειναι παρατηρητικος θα διαπιστωσει οτι ειναι κατα πολυ μεγαλυτερη απο την εργοστασιακη σελα που ειχε το eliminator....ειδικα στο σημειο που καθεται ο συνεπιβατης ειναι 5cm πιο φαρδια (στο συνολο) , και 3 cm πιο μεγαλη σε μηκος.
![]()
πετσα μη συμβατη , bye bye love
οσο για την αισθηση απο τα υλικα και τις ''μιξεις'' που ακολουθησα , μαλλον πετυχα τον σκοπο μου....
σε μια συντομη βολτα που εκανα για να την δοκιμασω εδειχνε αρκετα ''ξεκουραστη'' (για τον αναβατη τουλαχιστον) και δειχνει να ''αποσβαινει'' μεγαλυτερο μερος των ανωμαλιων της ασφαλτου.....
Κριτικη για το σημειο του συνεπιβατη περιμενω να μου πει η γυναικα!!
αν δοκιμασει κανεις να ''πατησει'' την σελα με την παλαμη του , στην αρχη υποχωρει ευκολα ενω στην συνεχεια της πιεσης διατηρει το σχημα της καθως κατεβαινοντας πιο χαμηλα τα στρωματα ειναι σκληροτερα....(μια εντελως μαλακη σελα δεν εξυπηρετει , εχει ''κακη'' αισθηση , και στην τελικη μετα απο καμποση ωρα κουραζει τους επιβαινοντες)
Στα πανω στρωματα εβαλα μαλακο αφρωδες ωστε να μορφοποιειται ευκολα στον σωματοτυπο (κωλο) του αναβατη.... :rotflmao: :rotflmao:
.....στην συνεχεια τα σκληροτερα υλικα αποσβαινουν σαν μια ''κλασσικη'' σελα , διατηρωντας παραλληλα την αισθηση που πρεπει.....
Για περισσοτερη αξιολογηση , θα σας πω μετα απο βολτα!!![]()
![]()
πετσα μη συμβατη , bye bye love
Τελειος !!![]()
![]()
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
ωραιος ο σελας![]()
![]()
![]()
ευχαριστω πατεράδες μου!![]()