1o service στα 1400km σήμερα το πρωί στον κύριο Ράκκα Θεσσαλονίκη 40 ευρωπουλα μόνο για τα υλικά και όλα καλά!
1o service στα 1400km σήμερα το πρωί στον κύριο Ράκκα Θεσσαλονίκη 40 ευρωπουλα μόνο για τα υλικά και όλα καλά!
ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
service 36000. Σταθοπουλος στη Μαυρομιχαλη(Αθηνα) 170 ευρω για: Λαδια, φιλτρο λαδιου, μπουζι, ρυθμιση υποπιεσης, υγρα φρενων και λοιπα λαδωματα ψεκασματα.
mustili
Έκανα πρόσφατα service στον Μαντή στα 38000 Km. O μηχανικός του είναι ευγενέστατος οφείλω να πω και είναι και το μοναδικό συνεργείο στην ζωή μου που όποτε πήγα εξυπηρετήθηκα άμεσα. Οι δουλειές που έγιναν ήταν οι κάτωθι:
Αλλαγή Λάδιων
Φύσημα φίλτρου BNC
Ρύθμιση Βαλβίδων
Αλλαγή Ρουλεμάν Τιμονιού (Φυσιολογική Φθορά μου είπαν)
Αλλαγή Μπουζί
Λάδωμα αλυσίδας
Τώρα στα μπικικίνια
σύνολο λόγω τιμολογίου..320 και ντρέπομαι που το λέω μετά από ψιλοπαζάρι..ήθελε 350 (Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί σε χρεώνουν παραπάνω για τα αυτόνόητα..(ΦΠΑ και λοιπές μα!@#$δικαιολογίες)
Συμπεράσματα στα 38000 χλμ
Μετά από αυτά τα χιλιόμετρα το μηχανάκι διατηρεί την δύναμή του αλλά η γενικότερη αίσθηση είναι λίγο loose..
H θέση του ποδόφρενου ήταν πάντα κουραστική (δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το ύψος. Είμαι 1.85) Θα το ήθελα πιο χαμηλά για να είναι το πόδι μου σε χαλαρή στάση και όπως συνήθως γίνεται προσφάτως διάβασα στο service manual ότι ρυθμίζεται..αλλά ξέχασα να το ζητήσω..
Η συμπεριφορά των ελαστικών τόσο των "μαμά" όσο και των EXP που τα αντικατέστησαν είναι καλή στα 36 μπρος 39 πίσω (41 δικάβαλο). Οτιδήποτε λιγότερο και την αισθάνομαι "βάρκα". Η προφόρτιση του κεντρικού είνατέτοια που "βλέπω 4.5 δαχτυλίδια".
Δεν κατάλαβα καμία διαφορά από την ρύθμιση βαλβίδων-και ήταν η πρώτη.Μέχρι τώρα όλοι μου έλεγαν πως δεν είναι ακόμα αναγκαία και μάλλον οδηγείς πολύ γλυκά-χαλαρά πράγμα που δεν αμφισβητώ μιας και είχα τραγικό ατύχημα με την προηγούμενη (μια "κυρία" στο αντίθετο ρεύμα-Μετωπική-ολική..κλπκλπ).
Θα ήθελα νά ξέρω πως σε όλα τα service γίνοντα όσα αναγράφονται στο service manual...αλλά μάλλον αυτό είναι όνειρο θερινής νυκτός..
V-Strom 650
Grand Cherokee Limited 4.7
Vespa 50S
Aek
Για τα ρουλεμαν τιμονιου το χω ξανακουσει.
Εμενα θα βαλει στην εγγυηση το TPS το οποιο απο οτι καταλαβαινω ρυθμιζει ρελαντι και ποσοτητα γκαζιου (προφανως ηλεκτρονικα)
Πως το πηραμε χαμπαρι; Μια δυο φορες μου εριξε τις στροφες στις 800 και οταν σταματαω πεφτει στις 1000 και ξαναγυριζει στο φυσιολογικο.
mustili
Αυτή η ρύθμιση βαλβίδων #$@#%...μου έχουν μπεί ψύλοι τώρα ότι δεν την έκανε καν..διάβασα και άλλους που έχουν παράπονο...και έχω φρικάρει..Έτσι μου έρχεται να πάω τώρα στον Σταθό να τις ελένγξει...![]()
V-Strom 650
Vespa 50S
Aek
Δεν ξερω! Αν εχει λυσει το μηχανακι γιατι να μην το κανει; Απο τη λειτουργια της μηχανης δεστο ή πηγαινε Σταθοπουλο για τσεκαρισμα.
mustili
Φυσικά και εξυπηρετήθηκες άμεσα αφού τα μηχανάκια τα ξεπετάει στο λεπτό (ή μπορεί να διαδόθηκε πλέον η "ποιότητα" της δουλειάς και οι μοτοσυκλετιστές να κρατάνε απόσταση οπότε θα κυνηγάνε πελάτες (κορόϊδα) με το δίκαννο). Αν είδες τα προηγούμενα post μπορείς να καταλάβεις τι έχουμε πάθει κάποιοι από εμάς. Το συγκεκριμένο συνεργείο απλά δεν κάνει service (ασε που μπορεί να κόβουνε και βόλτες με τη μηχανή σου). Το θέμα είνα: Αν δεν ήσουνα μπροστά να δεις τι έκανε μην είσαι σίγουρος για τίποτα! Ήσουνα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από grdaemon
Έκανα πρόσφατα service στον Μαντή στα 38000 Km. O μηχανικός του είναι ευγενέστατος οφείλω να πω και είναι και το μοναδικό συνεργείο στην ζωή μου που όποτε πήγα εξυπηρετήθηκα άμεσα. Οι δουλειές που έγιναν ήταν οι κάτωθι:
Αλλαγή Λάδιων
Φύσημα φίλτρου BNC
Ρύθμιση Βαλβίδων
Αλλαγή Ρουλεμάν Τιμονιού (Φυσιολογική Φθορά μου είπαν)
Αλλαγή Μπουζί
Λάδωμα αλυσίδας
Τώρα στα μπικικίνια
σύνολο λόγω τιμολογίου..320 και ντρέπομαι που το λέω μετά από ψιλοπαζάρι..ήθελε 350 (Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί σε χρεώνουν παραπάνω για τα αυτόνόητα..(ΦΠΑ και λοιπές μα!@#$δικαιολογίες)
Συμπεράσματα στα 38000 χλμ
Μετά από αυτά τα χιλιόμετρα το μηχανάκι διατηρεί την δύναμή του αλλά η γενικότερη αίσθηση είναι λίγο loose..
H θέση του ποδόφρενου ήταν πάντα κουραστική (δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το ύψος. Είμαι 1.85) Θα το ήθελα πιο χαμηλά για να είναι το πόδι μου σε χαλαρή στάση και όπως συνήθως γίνεται προσφάτως διάβασα στο service manual ότι ρυθμίζεται..αλλά ξέχασα να το ζητήσω..
Η συμπεριφορά των ελαστικών τόσο των "μαμά" όσο και των EXP που τα αντικατέστησαν είναι καλή στα 36 μπρος 39 πίσω (41 δικάβαλο). Οτιδήποτε λιγότερο και την αισθάνομαι "βάρκα". Η προφόρτιση του κεντρικού είνατέτοια που "βλέπω 4.5 δαχτυλίδια".
Δεν κατάλαβα καμία διαφορά από την ρύθμιση βαλβίδων-και ήταν η πρώτη.Μέχρι τώρα όλοι μου έλεγαν πως δεν είναι ακόμα αναγκαία και μάλλον οδηγείς πολύ γλυκά-χαλαρά πράγμα που δεν αμφισβητώ μιας και είχα τραγικό ατύχημα με την προηγούμενη (μια "κυρία" στο αντίθετο ρεύμα-Μετωπική-ολική..κλπκλπ).
Θα ήθελα νά ξέρω πως σε όλα τα service γίνοντα όσα αναγράφονται στο service manual...αλλά μάλλον αυτό είναι όνειρο θερινής νυκτός..
Οχι δεν ήμουν..δυστυχώς..θα πάω σήμερα από σταθ μάλλον..
V-Strom 650
Vespa 50S
Aek
Είρθα και εγώ λοιπόν απο το 3ο κατα σειρά service στα 9500 χλμ.....
Πήγα στον Κο Καπερνέκα και άλλαξε λάδια (2300ml) MOTUL και πίσω τακάκια.
Κάτι ψιλοελέγχους σε νερό ψυγείου, αλυσίδα κλπ....
Σύνολο 85 €.....
Τακάκια έβαλα τα μαμά (Nissin) στά 45€.Υπάρχει κάτι εξίσου καλό σε after market πιό φθηνό ή βάζουμε μαμά να είμαστε σίγουροι....?Τί λέτε??
Επίσης μου έιπε οτι στα 24.000 χλμ λύνετε το μηχανάκι (και η τσέπη μας λογικά) και γίνονται ένα σωρό έλεγχοι....Ισχύει κάτι τέτοιο....?Το κάνουν όλα τα εξουσιοδοτημένα??
Αυτά...![]()
![]()
Συνάδερφος πήγε για το 1ο του Σέρβις στον εξουσιοδοτημένο Βόλου και του πήρε 60€
Δεν ξέρω,εμένα με αυτά που διάβασα εδώ μέσα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ μου φαίνονται ρε σεις παίδες...
τι λετε ρε σεις κουφαθηκα...
εγω εκανα το πρωτο στα 1000 δλδ στον ρακκα το αφησα και εφυγα ομως δεδομενου οτι εχει μονο λαδια και φιλτρο να αλλαξει,αν και στην συνεχεια το μετανοιωσα και μου πηρε 40Ε
η αληθεια ειναι οτι μου ειπε κατι παπαδες οτι λεει μολις αλλαξει τα λαδια και το φιλτρο θελει να το δοκιμασει και οτι μετα πρεπει να κρυωσει για να μετρησει τα υγρα του ψυγειου τα οποια λεει πρπει να τα μετρησει σε 37 βαθμους εξωτερικης θερμοκρασιας και κατι τετοια και ολα αυτα γιατι του ειπα "αφου εφερα το μοτο νωρις σε μια ωρα δεν τελειωνει αφου θελουμε μονο λαδια?"
μαλλον ηθελε να δικαιωλογισει τα λεφτα....την πηγα 9 και μου ειπε κατα τις 12 θα μου τηλ αλλα εγω πηγα 11 και ηταν ετοιμοι τι να πει κανεις??![]()
παντως μου ειπε καθε 6000 λαδια και καθε 24000 βαλβιδες....
......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
"μοτοσυκλετα"..
η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......
Δεν έχει να δικαιολογήσει κάτι, δωρεάν στο έκανε, μόνο αναλώσιμα πληρώνεις στο πρώτο σέρβις, από το επόμενο θα δεις και εσύ και εγώ την γλύκα των εργατικών...και εγώ στον Ράκκα την πήγα πριν 10 μέρες και μου είπε επειδή το έχω συνέχεια μέσα στην πόλη αν θέλω μπορώ να αλλάζω, λάδια μόνο, κάθε 3000χλμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
τι λετε ρε σεις κουφαθηκα...
εγω εκανα το πρωτο στα 1000 δλδ στον ρακκα το αφησα και εφυγα ομως δεδομενου οτι εχει μονο λαδια και φιλτρο να αλλαξει,αν και στην συνεχεια το μετανοιωσα και μου πηρε 40Ε
η αληθεια ειναι οτι μου ειπε κατι παπαδες οτι λεει μολις αλλαξει τα λαδια και το φιλτρο θελει να το δοκιμασει και οτι μετα πρεπει να κρυωσει για να μετρησει τα υγρα του ψυγειου τα οποια λεει πρπει να τα μετρησει σε 37 βαθμους εξωτερικης θερμοκρασιας και κατι τετοια και ολα αυτα γιατι του ειπα "αφου εφερα το μοτο νωρις σε μια ωρα δεν τελειωνει αφου θελουμε μονο λαδια?"
μαλλον ηθελε να δικαιωλογισει τα λεφτα....την πηγα 9 και μου ειπε κατα τις 12 θα μου τηλ αλλα εγω πηγα 11 και ηταν ετοιμοι τι να πει κανεις??![]()
παντως μου ειπε καθε 6000 λαδια και καθε 24000 βαλβιδες....![]()
ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Ρυθμιση υποπίεσης;;; Τι είναι;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
service 36000. Σταθοπουλος στη Μαυρομιχαλη(Αθηνα) 170 ευρω για: Λαδια, φιλτρο λαδιου, μπουζι, ρυθμιση υποπιεσης, υγρα φρενων και λοιπα λαδωματα ψεκασματα.Ντεν ξέρει...;;;...
Τελικά παιδιά για να μην τα πολυλογούμε το συμπέρασμα είναι οτι ο Σταθόπουλος είναι το πιο σωστό συνεργείο στην Αθήνα;; Μιλάω κυρίως απο άποψη σωστής εργασίας και σωστής αντιμετώπισης μας.... για την τιμή δεν ξέρω...!!!!
Εχω ακούσει απο κάποιον μάστορα στην επαρχία (εξουσιοδοτημένο) οτι καλοί είναι και στην Susuki στην Συγγρού κάτω απο την αντιπροσωπία έχει κανείς καμια εμπειρία απο αυτούς;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
Δεν έχει να δικαιολογήσει κάτι, δωρεάν στο έκανε, μόνο αναλώσιμα πληρώνεις στο πρώτο σέρβις, από το επόμενο θα δεις και εσύ και εγώ την γλύκα των εργατικών...και εγώ στον Ράκκα την πήγα πριν 10 μέρες και μου είπε επειδή το έχω συνέχεια μέσα στην πόλη αν θέλω μπορώ να αλλάζω, λάδια μόνο, κάθε 3000χλμ.![]()
αφου δεν ειχε να δικαιολογησει κατι γιατι αφου μια αλλαγη ειναι μολις 15 το πολυ λεπτα σου λεει φερτο 9 και θα το παρεις κατα τις 1 και θα σου παρω τηλ...
......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
"μοτοσυκλετα"..
η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......
εγώ το πήγα στα 1000 και μου πήρε 45 ε και μου είπε να το πάω καθε 4000χλμ για αλλαγή λαδιών...
δηλαδή τα σέρβις έχουν ως εξής όπως προτείνει...
1000
5000
9000
12000