(Δεν ακούγεται κι άσχημα....Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Και αφου μήτε εγώ είμαι εντελώς κατα της βίας (νεύρα έχω όχι μακαρόνια), προτείνω απλά ... Γιαουρτάκι... Σε επιλεγμένους στόχους.
)
(Δεν ακούγεται κι άσχημα....Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Και αφου μήτε εγώ είμαι εντελώς κατα της βίας (νεύρα έχω όχι μακαρόνια), προτείνω απλά ... Γιαουρτάκι... Σε επιλεγμένους στόχους.
)
Dura lex, sed lex.
Δηλαδή συγνώμη αλλά την προοπτική να ψηφίσουμε κάποιον που νομίζουμε ότι μπορεί να μας κάνει την ζωή καλύτερη δεν παίζει?
Και μην μου πείτε ότι δεν υπάρχει κανείς ,γιατί κι αυτό αν το δεχτώ μπορώ να προτείνω να βάλεις «εσύ» μια και θεωρείς ότι είσαι καλύτερος από αυτούς τους 300.
Η δημοκρατία για να λειτουργήσει σωστά προυποθέτει να υπάρχει μεταξύ των πολιτών αξιοκρατία πράγμα που στην Ελλάδα και στους Έλληνες είναι άγνωστη λέξη.
Αξιοκρατία παντού λοιπόν,ας γίνουμε εμείς καλύτεροι άνθρωποι για των εαυτό μας την οικογενειά μας και τους φίλους μας και τα πράγματα σίγουρα θα γίνουν καλύτερα.
Μην ξεχνάμε όλοι ότι οι πολιτικοί δεν είναι από άλλον πλανήτη ούτε καν από άλλη χώρα είναι κάποιοι από εμάς που ΕΜΕΙΣ τους εκλέξαμε σε αυτή την θέση κι εμείς μπορούμε μέσα από δημοκρατικές και μόνο διαδικασίες να τους παύσουμε.
Όλα τα άλλα πέρα του ότι είναι τουλάχιστων αστεία δεν είναι και καθόλου δημοκρατικά ,εκτός εάν αυτό βολεύει κάποιους που νοσταλγούν απαρχαιωμένα ολοκληρωτικά καθεστώτα.
![]()
![]()
![]()
αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.
«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
Θίοντορ Ρούσβελτ
«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
Ισοκράτης
Καλα ειλικρινα πιστευεις οτι καποιος εντιμος,τιμιος,καλος ανθρωπος μπορει να βρεθει εκει μεσα?Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis1098
Δηλαδή συγνώμη αλλά την προοπτική να ψηφίσουμε κάποιον που νομίζουμε ότι μπορεί να μας κάνει την ζωή καλύτερη δεν παίζει?
Και μην μου πείτε ότι δεν υπάρχει κανείς ,γιατί κι αυτό αν το δεχτώ μπορώ να προτείνω να βάλεις «εσύ» μια και θεωρείς ότι είσαι καλύτερος από αυτούς τους 300.
![]()
Αν ξερεις καποιον, (γιατι η δοξα και εξουσια της πολιτικης δεν περιλαμβανει τον παραπανω τυπου ανθρωπου),προτεινε τον να τον ψοφησουμε. :rotflmao:
Παντως γενικως τα πραγματα ειναι ''θαυμασια''.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=xb1K7...layer_embedded
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis1098
Η δημοκρατία για να λειτουργήσει σωστά προυποθέτει να υπάρχει μεταξύ των πολιτών αξιοκρατία πράγμα που στην Ελλάδα και στους Έλληνες είναι άγνωστη λέξη.
Αξιοκρατία παντού λοιπόν,ας γίνουμε εμείς καλύτεροι άνθρωποι για των εαυτό μας την οικογενειά μας και τους φίλους μας και τα πράγματα σίγουρα θα γίνουν καλύτερα.
Μην ξεχνάμε όλοι ότι οι πολιτικοί δεν είναι από άλλον πλανήτη ούτε καν από άλλη χώρα είναι κάποιοι από εμάς που ΕΜΕΙΣ τους εκλέξαμε σε αυτή την θέση κι εμείς μπορούμε μέσα από δημοκρατικές και μόνο διαδικασίες να τους παύσουμε.
Όλα τα άλλα πέρα του ότι είναι τουλάχιστων αστεία δεν είναι και καθόλου δημοκρατικά ,εκτός εάν αυτό βολεύει κάποιους που νοσταλγούν απαρχαιωμένα ολοκληρωτικά καθεστώτα.
![]()
![]()
![]()
Σάκη αγόρι μου....
Συμφωνώ και προσαυξάνω σ`ότι γράφεις, σωστά και λογικά.
Μόνο που...
Επρεπε να συμβούν 15,10,άντε 5 χρόνια πριν!
Τώρα το πουλάκι έχει πετάξει.
Πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ποια είναι η κατάσταση σήμερα.
Μεταφέρω κάτι που άκουσα στο ραδιόφωνο σε ποδοσφαιρική εκπομπή του Γιώργου Γεωργίου, ξέρετε του γνωστού αθλητικογράφου.
Είπε λοιπον το εξής αμίμητο, προφανώς σχολιάζοντας κάτι ποδοσφαιρικό αλλά ταιριάζει γάντι στη σημερινή μας κατάσταση.
"Γύρω γύρω θάλασσα και στη μέση ένα νησάκι, που είναι το πουλί μου! Που θα κάτσεις???"
Φοβάμαι πως δεν έχουμε άλλη επιλογή απο το "νησάκι" ΔΝΤ & ΣΙΑ.. εν προκειμένω.
Το μόνο που μένει τώρα είναι να φροντίσουμε το πως θα πονέσει λιγότερο
![]()
Δηλαδή το ΔΝΤ είναι ότι καλύτερο μπορούμε να έχουμε?Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Σάκη αγόρι μου....
Συμφωνώ και προσαυξάνω σ`ότι γράφεις, σωστά και λογικά.
Μόνο που...
Επρεπε να συμβούν 15,10,άντε 5 χρόνια πριν!
Τώρα το πουλάκι έχει πετάξει.
Πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ποια είναι η κατάσταση σήμερα.
Μεταφέρω κάτι που άκουσα στο ραδιόφωνο σε ποδοσφαιρική εκπομπή του Γιώργου Γεωργίου, ξέρετε του γνωστού αθλητικογράφου.
Είπε λοιπον το εξής αμίμητο, προφανώς σχολιάζοντας κάτι ποδοσφαιρικό αλλά ταιριάζει γάντι στη σημερινή μας κατάσταση.
"Γύρω γύρω θάλασσα και στη μέση ένα νησάκι, που είναι το πουλί μου! Που θα κάτσεις???"
Το μόνο που μένει τώρα είναι να φροντίσουμε το πως θα πονέσει λιγότερο
![]()
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Δε μπορείς να πεις! Και γαααααααααααααααααμώ τα (ψευδό)διλλήματα!Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Δηλαδή το ΔΝΤ είναι ότι καλύτερο μπορούμε να έχουμε?
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Είδες, όλα έχουν την εξήγησή τους.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Δε μπορείς να πεις! Και γαααααααααααααααααμώ τα (ψευδό)διλλήματα!
![]()
Το οποίο ΔΝΤ ήρθε να για μας βάλει σε μια τάξη, και να μας δώσει καινούργιο δάνειο για να πληρώσουμε τα προηγούμενα δάνεια που χρωστάμε ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
[...]
[...]
Λογικό ακούγεται, χρωστάμε στους ανθρώπους τα λεφτά τους και πρέπει να τους τα δώσουμε ε;
Τα οποία δάνεια γιατί τα είχαμε πάρει εξαρχής όμως; Για να αγοράσουμε αμυντικούς εξοπλισμούς. Και κοίτα να δεις που αυτός που μας πουλάει τους αμυντικούς εξοπλισμούς είναι ο ίδιος που μας έχει δώσει το δάνειο. Και γιατί έχουνε φροντίσει τόσα χρόνια να βρισκόμαστε σε έναν ψυχρό πόλεμο με την Τουρκία ώστε να αγοράζουμε συνεχώς εξοπλισμούς.
Άρα είμαι εγώ που σε αναγκάζω να αγοράσεις το προϊόν που παράγω, το οποίο υπό άλλες συνθήκες δεν θα το χρειαζόσουν, άρα βγάζω λεφτά από εκεί, συν τα λεφτά που βγάζω από τους τόκους του δανείου που σου έδωσα για να αγοράσεις τους εξοπλισμούς. Καλό ε;
Και έρχομαι τώρα και σου λέω ότι, μου χρωστάς λεφτά, πρέπει να κάνω κουμάντο εγώ ώστε να φροντίσω ότι θα τα πάρω πίσω.
Και γι' αυτό πάρε και ένα καινούργιο δάνειο για να μπορέσεις να κινηθείς τώρα, αλλά για να μην ξεχνιόμαστε, για να πάρεις αυτό το δάνειο, πρέπει να αγοράσεις κάποιους ακόμα εξοπλισμούς από εμένα...
Ρε λες να μην είναι θάλασσα γύρω μας αλλά στεριά που την έχουν βάψει μπλε;![]()
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
Στέλιο μακάρι να ήταν ψευδοδίλημμα ή κακό όνειρο, όμως στο τέλος του μήνα ο συνταξιούχος πατέρας σου πρέπει να πάρει τη συνταξή του, σε ευρώ.**Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Δε μπορείς να πεις! Και γαααααααααααααααααμώ τα (ψευδό)διλλήματα!
![]()
** Σχετικά με έξοδο απο το ευρώ τι να γράψω? Μακριά , τουλάχιστον τώρα ...
Τη σύνταξη του την έχει πληρώσει από τις κρατήσεις που του γίνονταν όσα χρόνια δούλευε. Τα έχει δώσει αυτά τα λεφτά, δεν του κάνει χάρη κανένας. Το θέμα είναι που πήγαν τα λεφτά που έδωσε για τη σύνταξη του.Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Στέλιο μακάρι να ήταν ψευδοδίλημμα ή κακό όνειρο, όμως στο τέλος του μήνα ο συνταξιούχος πατέρας σου πρέπει να πάρει τη συνταξή του, σε ευρώ.**
** Σχετικά με έξοδο απο το ευρώ τι να γράψω? Μακριά , τουλάχιστον τώρα ...
Μιχάλης Δερτούζος
giorgio..Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Τη σύνταξη του την έχει πληρώσει από τις κρατήσεις που του γίνονταν όσα χρόνια δούλευε. Τα έχει δώσει αυτά τα λεφτά, δεν του κάνει χάρη κανένας. Το θέμα είναι που πήγαν τα λεφτά που έδωσε για τη σύνταξη του.
Αυτά τα σωστά που γράφεις αφορούν στο παρελθόν, τα ίδια θα έγραφα κι εγω πριν 3 , 4 χρόνια.
Ομως όποιος βλέπει πίσω δεν βλέπει μπροστά!
Ξύπνα! αυτά μας τα φάγανε! Πάνε πέταξαν ή αν θές πιαστήκαμε στον ύπνο .
Το ΔΝΤ το καλέσαμε δεν ήρθε μόνο του! Βέβαια έστησε τις παγίδες του κι εμεις πέσαμε σ`όλες.
Λέτε να γουστάρω αυτά που γράφω? Αυτό βλέπω αυτό περιγράφω και πρωτος θα χαιρόμουν κάποιος να μου δείξει πως γράφω μαλακίες.
Δηλαδή άμα σου κλέψω το μηχανάκι, και ξέρεις ότι κατά πάσα πιθανότητα το έχω κάνει εγώ, αλλά δεν έχεις στοιχεία, δεν θα ψάξεις να τα βρεις; Δεν θα πεις αυτός μου έκλεψε το μηχανάκι πιάστε τον;Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
giorgio..
Αυτά τα σωστά που γράφεις αφορούν στο παρελθόν, τα ίδια θα έγραφα κι εγω πριν 3 , 4 χρόνια.
Το ΔΝΤ το καλέσαμε δεν ήρθε μόνο του! Βέβαια έστησε τις παγίδες του κι εμεις πέσαμε σ`όλες.
Λέτε να γουστάρω αυτά που γράφω? Αυτό βλέπω αυτό περιγράφω και πρωτος θα χαιρόμουν κάποιος να μου δείξει πως γράφω μαλακίες.
Τι θα κάνεις; Θα πεις πάει τώρα έφυγε το μηχανάκι ας κάτσω να δουλεύω και να στερηθώ πράγματα δεύτερη φορά για να πάρω άλλο;
Μιχάλης Δερτούζος
Πως θα σου φαίνονταν να προχωρούσαμε σε στάση πληρωμών και να εκτελούσαμε ως ενόχους για εθνική προδοσία καμιά 200 άτομα?Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
giorgio..
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Πως θα σου φαίνονταν να προχωρούσαμε σε στάση πληρωμών και να εκτελούσαμε ως ενόχους για εθνική προδοσία καμιά 200 άτομα?
Ποιοι θα τα έκαναν αυτά;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Μια ιδέα είπα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ποιοι θα τα έκαναν αυτά;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()