Και εμείς τρώμε πρωινιάτικη παντόφλα αλλά τουλάχιστον εμεις εκείνη την ώρα γυρίζουμαι σπίτι.:a029: :a029: :a029: :a029:[i]Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska [/ Μου το είπε όμως σήμερα το πρωί στις 6:00
[/B]
Και εμείς τρώμε πρωινιάτικη παντόφλα αλλά τουλάχιστον εμεις εκείνη την ώρα γυρίζουμαι σπίτι.:a029: :a029: :a029: :a029:[i]Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska [/ Μου το είπε όμως σήμερα το πρωί στις 6:00
[/B]
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Μην το σκεφτεσε αγορινα,δεν πειραζει...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Θωμάκο, έγινε μ@λακία. Τελικά η Χρύσα δεν μπόρεσε να έρθει και η θέση έμεινε αδειανή. Μου το είπε όμως σήμερα το πρωί στις 6:00 κι ενώ για μια στιγμή σκέφτηκα να σε πάρω τηλ. μήπως ήθελες να έρθεις, δεν το έκανα για υπέθεσα ότι θα μ' έστελνες στο γέρο διάουλα πρωινιάτικα.
Αν το ήξερα από χθες σίγουρα θα σ' έπαιρνα... (τηλέφωνο).Μου αρκει που με σκεφτηκες και καλα να ειμαστε και θα μου κατσει καμια καλη εν καιρω...
![]()
Απλα μου εχουν πεσει ολα μαζι τα εξοδα τωρα και καταλαβαινεις...![]()
1.καφε δεν ειχε το καταστημα(ουτε γλυκο :a24: )
2.που ηθελες να πιουμε καφε μετα?στον εξωτικο πυργο???μπορουσες να καθησεις αν ηθελες...επισης δεν ηταν μονο δικη μου αποφαση να γυρισουμε αλλα και του βαγγελη.
3.σιγα μην σου δωσω και αναφορα...
4.νυχτα ηταν απο τα νιφορεικα εως πατρα.10 λεπτα αποσταση.το πρωι καναμε την διπλη αποσταση νυχτα και με τρελη υγρασια με τους ιδιους ρυθμους αλλα δεν ειδα κανεναν να γκρινιαζει...οπου μας συμφερει.
5.οι χαρακτηρισμοι επιστρεφονται.μεγαλο παιδι ειμαι αναλαμβανω και τις ευθυνες.κανεις δεν σε πιεσε.αν δεν μπορουσες ας καθοσουν πισω.θα χαμηλωνα ρυθμους αν δεν μπορουσες.ετσι κανουν στις βολτες.μια χαρα ακολουθησες αρα δεν καταλαβαινω...
6.χαρηκα που σας γνωρισα απο κοντα παιδες...ελπιζω να γυρισετε ολοι χωρις προβληματα....αντε και στα επομενα...![]()
![]()
![]()
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
Kλαιν΄ οι χήρες κλαινε και οι παντρεμένεςΑρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
2.που ηθελες να πιουμε καφε μετα?στον εξωτικο πυργο???μπορουσες να καθησεις αν ηθελες...επισης δεν ηταν μονο δικη μου αποφαση να γυρισουμε αλλα και του βαγγελη.
4.νυχτα ηταν απο τα νιφορεικα εως πατρα.10 λεπτα αποσταση.το πρωι καναμε την διπλη αποσταση νυχτα και με τρελη υγρασια με τους ιδιους ρυθμους αλλα δεν ειδα κανεναν να γκρινιαζει...οπου μας συμφερει.
5.οι χαρακτηρισμοι επιστρεφονται.μεγαλο παιδι ειμαι αναλαμβανω και τις ευθυνες.κανεις δεν σε πιεσε.αν δεν μπορουσες ας καθοσουν πισω.θα χαμηλωνα ρυθμους αν δεν μπορουσες.ετσι κανουν στις βολτες.μια χαρα ακολουθησες αρα δεν καταλαβαινω...
6.χαρηκα που σας γνωρισα απο κοντα παιδες...ελπιζω να γυρισετε ολοι χωρις προβληματα....αντε και στα επομενα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
οπως το παρει κανεις....![]()
![]()
![]()
nio1981
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
οπως το(ν) παρει κανεις....![]()
![]()
![]()
εκδηλωθηκες και συ....τρελο αγορι....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
nio1981
Α ργησες αλλά το 'πιασες (το νόημα βρε κουτό)Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
εκδηλωθηκες και συ....τρελο αγορι....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
![]()
![]()
Εγώ γι' αυτό σε αγαπάω, άλλα λέει η θειά μου άλλα ακούν τ' αυτιά μου. Εξηγώ
1. δεν ήθελα καφέ μάτια μου, αφού δεν είχε το μαγαζί καλά κάναμε και φύγαμε, απλά έγραψα ότι είμαι σπίτι και πίνω τον καφέ που δεν ήπιαμε.
2. Νύχτα ήταν τα τελευταία 50 χλμ στον γ@μόδρομο Πατρών Πύργου = μαχ 100 Κm/h. κι εσύ νέφτι στο β-στρομ και δρόμο παίρνει δρόμο αφήνει, τα περί μεγάλου παιδιού ασχολίαστα, θέλω να ξαναπάω βόλτες με τον φίλο μου (σχέση μου) τον Νιο γι' αυτό και γκρινιάζω, άλλωστε εγώ είμαι πιό μεγάλο παιδί από σένα.
Δίνω τέλος στο δημόσιο ξεκατίνιασμα και θα φας τις σφαλιάρες σου από κοντά, αν δεν βάλεις μυαλό θα σε χωρίσω να ξέρεις,
:rotflmao: :rotflmao:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
τωρα που εφαγα το γλυκο μου
(προφιτερολ) και χαλαρωσα θελω να πω οτι οσο και να μου την λες το ιδιο θα σε αγαπαω πολυαγαπημενε μου κ@λογερε....![]()
![]()
![]()
nio1981
Ένα θέλω να ξέρεις, τα ατυχήματα δεν υπολογίζουν αποστάσεις, μάλιστα σε έρευνες που έχουν γίνει τα σοβαρότερα ατυχήματα (μακρυά από μας όλα αυτά) έχουν γίνει σε ακτίνα 2 χλμ από την έδρα των παθόντων. Κι έχει δίκιο αυτή η έρευνα, τον δρόμο που κάνεις συχνά τον θεωρείς οικείο και δεν είσαι στην τσίτα αλλά οδηγείς πολύ πιο ελεύθερα. Το δικό μου που με έστειλε 6 μήνες νοσοκομείο και που μετά 5 χρόνια ακόμα δεν μπορώ να περπατήσω, έγινε 4 τετράγωνα από την πόρτα του σπιτιού μου. Μην θεωρείς ότι στην λέω, σου εξήγησα ότι θέλω να ξαναπάω μαζί σου βόλτες
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Μου επιτρεπεις να το χρησιμοποιησω και εγω για τα μουτρα των αλλων 2 ?!Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
Kλαιν΄ οι χήρες κλαινε και οι παντρεμένες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Που πηγανε και βολτα ,γκρινιαζουν και απο πανω...Ρε δε μου απαφτονεστε λεω 'γω...
![]()
![]()
![]()
Πες ρε Νιο πως το πήγαινες με πρώτη.
Πες πως ούτε το γκάζι δεν άνοιγες γιατί είχες ρυθμίσει λίγο πιο ψηλά το ρελαντί.
Πεστο επιτέλους, γιατί δεν έχουν όλοι vstrom για να ξέρουν.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from me using a computer.
αγορια... δε βρισκετε ενα δωματιο να τα βρειτε μεταξυ σας;
![]()
![]()
![]()
Χαρηκα πολυ που σας ειδα. Χαρηκα που ειδα φιλους που ειχα καιρο να δω κ που γνωρισα καινουργιους φιλους
![]()
![]()
πληροφοριες απο την ευρυτερη περιοχη λενε οτι τα γουρουνια εξαφανιστηκαν μεχρι να βεβαιωθουν οτι φτασατε σπτια σας κ παλι χλωμο να γυρισουν στα μαντρια τους λογω αμφιβολιων
Μολις βρω το γαμωκαλωδιο θα ανεβασω φωτο του Μιχαλη του βουμ βουμ [ ο οποιος ακομα κ τωρα που ειναι ξαπλωμενος γκαζωνει κ δειχνει το κεφαλι του για να φορεσει κ αυτος κρανος
σας φιλω σταυρωτα στη μουρη
![]()
![]()
![]()