Σελίδα 23 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 13181920212223242526 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 390

Θέμα: Φάκελος: 14ο 36ωρο

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mesastou
    Καλά τα λες αλλά γιατί σε χαλάει που κάποιοι (υποθετικά) το βλέπουν ανταγωνιστικά;
    Ακόμα και αν πράγματι υπάρχουν κάποιοι που το βλέπουν έτσι θα μπορούσες να το προσπεράσεις και να μην δίνεις σημασία. Φυσικά μπορεί να μην μπορείς ή να μην θέλεις να το προσπεράσεις ...
    ...η απλα μπορει να ανηκω στην κατηγορια των ρομαντικων και να μην θελω να προσπερασω τον ανταγωνισμο ανθρωπων με τους οποιους γυρναω ολοκληρη την ελλαδα, με σκοπο να ικανοποιησω το εγω μου και να γυρισω να κοντραριστω μαζι τους διαδικτυακα προσπαθωντας να πεισω για το ποσο γαματος ειμαι.

ελπιζω να ικανοποιησα την περιεργεια σου σε οτι εχει να κανει με το ατομο μου αν και δεν εχει σημασια γιατι εχω ηδη σχεση

παντα ορθιος
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

♠ ace of spades ♠ Το avatar του/της ALX GS 11½
    Δηλαδή ρε trooper τώρα μας λες ότι περίμενες από 250 διαφορετικούς ανθρώπους να είναι όλοι ρομαντικοί σαν κι εσένα? Και επειδή δεν είναι, είναι, αυτός είναι ο λόγος που δεν συμμετέχεις?
    Σαν δικαιολογία μου άρεσε πάντως. Σαν πραγματικότητα, δεν με πείθει. Όχι ότι σε νοιάζει να με πείσεις κιόλας αλλά λέμε.

Φιλικά ε! Μην με παρεξηγήσεις και 'συ.
    Δεν έχει σημασία τι μοτοσυκλέτα οδηγείς αλλά....ΠΩΣ την οδηγείς!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
    Δηλαδή ρε trooper τώρα μας λες ότι περίμενες από 250 διαφορετικούς ανθρώπους να είναι όλοι ρομαντικοί σαν κι εσένα? Και επειδή δεν είναι, είναι, αυτός είναι ο λόγος που δεν συμμετέχεις?
    Σαν δικαιολογία μου άρεσε πάντως. Σαν πραγματικότητα, δεν με πείθει. Όχι ότι σε νοιάζει να με πείσεις κιόλας αλλά λέμε.

Φιλικά ε! Μην με παρεξηγήσεις και 'συ.
    δεν ειναι μερα περιοδου μου αλεξ οποτε δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης

στην ερωτηση σου (χωρις καμια προσπαθεια να σε πεισω) δεν περιμενω τπτ και ναι ειναι ενας απο τους λογους (οχι ο βασικος οπως εγραψα και πριν) που δεν θελω να συμμετεχω.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Ολο αυτο το "σκηνικο" που βλεπω να εκτυλισεται μεσα εδω ,με στεναχωρει & με χαλαει.(στ'@rhidi@ σας ,το ξερω)
    Απλα ,σκεφτομαι..και καταληγω οτι:
    Ηταν καλυτερα...τοτε...παλια...που οι περισσοτεροι απο μας ΔΕΝ ασχολουνταν με internet & forums....
    ..τοτε που καταναλωναμε το χρονο μας σε βολτες....
    ...τοτε που βγαιναμε εξω να δουμε κοσμο και να μιλησουμε...να ανταλλαξουμε αποψεις...
    ...τοτε που τα συναισθηματα του 36άωρου ,τα κραταγε ο καθένας για τον εαυτό του...
    ...αντε και για κανα δυο φιλους ,σ'ένα τραπεζακι..με μπολικες μπυρες πανω του...εξω...κατω απ'τ'αστερια...
    ...κι ετσι ο "μύθος" διαδιδόταν απο στομα σε στομα...
    ...χωρις παρερμηνίες - φιλονικιες -&- κομπασμους.
    Κι οποιανού του εκανε κλικ...απλα το δοκιμαζε...και -συνήθως- κόλλαγε ,απλα επειδη ,
    ..ειχε περασει 2 ημέρες Μοτοσυκλετιστικης Πανδαισιας & εντονης Ψυχο-Αποσυμπιέσης.
    Αυτα....
    Να'μαστε ολοι καλα και Ορθιοι!...και να ψαχνουμε λογους για να Χαμογελάμε! (κι οχι το αντιθετο)

................
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Έλα να αλάξουμε λίγο κλίμα

Περί κούρασης το πόνημα

Περιγράφω την εμπειρία μου περισσότερο για εκπαιδευτικούς λόγους.

Είχα ακούσει πολλές διηγήσεις για τις επιπτώσεις της κούρασης στην αντίληψη και στα αντανακλαστικά, αλλά ποτέ δεν είχα φτάσει ξανά σε τόσο οριακό σημείο

Να θυμίσω πως οδηγούσα ένα S/S μηχανάκι που με κούραζε από μόνο του, ειδικά μέσα στα πολύ κλειστά κομμάτια.

Όταν έφτασα 5 χλμ πριν τους Ψαράδες έμεινα από λάστιχο, ήμουν ήδη πτώμα και κρύωνα. Χρειάστηκε να περιμένω 3 ώρες, μέχρι τις 12:30 για να έρθει η σκούπα να με μαζέψει.
    Η επιστροφή ήταν ένα βάσανο, 4:00 ώρες μέσα σε ένα φορτηγό που πήγαινε με 40, και εγώ να κάθομαι πάνω στο κουτί που έχει για πρόσβαση στον κινητήρα, ανάμεσα στα δυο καθίσματα.
    Φτάσαμε Γιάννενα μετά τις 4:00 το πρωί, και την επόμενη σηκώθηκα 9:30 για να προλάβω να βρω λάστιχο.

Τελικά ξεκινάω από το ξενοδοχείο στις 13:30 με το μοναδικό λάστιχο που μπόρεσα να βρω σε όλα τα Γιάννενα, ένα μεταχειρισμένο του 2005
    Μπήκα στη διαδρομή από εκεί που έκλεινε ο κύκλος στα Γιάννενα και πήγαινε για Πλάκα.
    Το ξεραμένο πίσω λάστιχο άρχισε να δείχνει την ανεπάρκειά του μετά το δρόμο τις ΔΕΗ.
    Κάποια στιγμή πριν το Μουζάκι πατάω κάτι νερά και το μηχανάκι κάνει κάτι σαν highsiding και ακόμα αναρωτιέμαι πως έμεινα επάνω.
    Στο Μουζάκι πια την έκανα για Καρδίτσα, Δομοκό, Καμένα Βούρλα.

Στα Καμένα Βούρλα έφτασα 10:00 και μετά από μισή ώρα αποφάσισα να ξεκινήσω την επιστροφή για Αθήνα.

Και εδώ αρχίζει το καλό, πια ήμουν ρετάλι από την κούραση, αλλά είπα θα κρατηθώ στα 160 και θα φτάσω σπίτι μου.
    Αμ δε, μετά το πρώτο 20λεπτο έχω πέσει στα 130, και καταλαβαίνω ότι οι αντιδράσεις μου είναι μειωμένες, ενώ κρυώνω και περισσότερο, μάλλον από την κούραση, γιατί κανονικά είμαι πολύ ανθεκτικός στο κρύο.
    Μέσα σε όλο αυτό δυσκολεύομαι να και προσανατολιστώ, η κούραση είναι τέτοια που δεν μπορώ να καταλάβω αν έχω περάσει την Υλίκη ή όχι.
    Και εκεί μου συμβαίνει το εξής, έχω πέσει στα 120 και προσπερνάω ένα φορτηγό στην ευθεία, το μηχανάκι συνκλείνει προς το φορτηγό και εγώ δεν κάνω τίποτα, παρακολουθώ την σκηνή σαν να μην συμμετέχω, σαν να το βλέπω από πάνω, σαν να μην μπορώ να κάνω τίποτα.

Τρόμαξα, τρόμαξα με το όριο που είχα φτάσει τον εαυτό μου, εκεί είπα «μαλάκα βγές στην άκρη, δεν φτάνεις σπίτι σου απόψε»
    Παρακάτω βλέπω διόδια, ακόμα δεν είχα καταλάβει που ήμουν, σταματάω να πληρώσω, και παραλίγο να μου πέσει η μηχανή.
    Πάρκαρα μετά τα διόδια, έβαλα μια μπλούζα ακόμα από μέσα, και αφού πέρασε κανα 20λεπτο ξαναμπήκα στο δρόμο χωρίς ακόμα να ξέρω που είμαι.
    Και εκεί που έλεγα από μέσα μου «έχω περάσει την Υλίκη, δεν την έχω περάσει?»
    Βλέπω πινακίδα «Σχηματάρι Χαλκίδα» , αυτό ήταν, χοροπήδαγα πάνω στη μηχανή, σαν να είχα πιει Red Bull ήταν αυτό.
    Από κι και μετά το σώμα μου μάζεψε τα υπολείμματα δύναμης που είχε και έφτασα σπίτι μου.

Δεν είχα ποτέ στο παρελθόν παρόμοια εμπειρία, και γενικά θεωρώ τον εαυτό αρκετά ανθεκτικό στην κούραση και στην ταλαιπωρία, ίσως αυτό με έκανε να μην εκτιμήσω επαρκώς την κατάσταση.
    Ευτυχώς χωρίς συνέπειες

Υ.Γ 36ωρο ξανάπαω, αλλά όχι με αυτό το μηχανάκι, και όχι με ταλαιπωρημένα λάστιχα.
    Travel, Grow, Share

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Το μπλε kawa με το πίτα λάστιχο ήταν το δικό σου ε?

Το είδα και πολύ στανοχωρήθηκα....

Νάσαι καλά φίλε και του χρόνου πάλι!!!

Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Ρε συγχαρητήρια λέμε σε όσους έτρεξαν για τον εαυτό τους.

Συγχαρητήρια σε όσους έκαναν το παραπάνω και τερμάτισαν και σε καλή θέση παίζοντας όλα τα παιχνίδια. Φίλοι μου είστε ή πολύ γρήγοροι, ή απλά γρήγοροι και πραγματικά σιδηρόκωλοι.

Συγχαρητήρια σε αυτούς που τερμάτισαν ξημερώματα και συμμετείχαν και την δεύτερη μέρα. Η επιμονή σας είναι όριο για πολλούς.

Συγχαρητήρια σε αυτούς που βρήκαν τα όρια τους και τα έσπρωξαν και λίγο παραπέρα.

Συγχαρητήρια σε όσους επέδειξαν πνεύμα αλληλεγγύης. Οι μοτοσυκλετιστές φημίζονται γι' αυτό και θα με στεναχωρούσε αν μέσα από μια τέτοια διοργάνωση δεν γινόταν αισθητό.

Ξεχωριστά συγχαρητήρια στις ομάδες. Είναι πραγματικό κατόρθωμα αυτό που κάνατε.

Συγχαρητήρια και σε όσους το οργάνωσαν. Απ' ότι βλέπω έκαναν καταπληκτική δουλειά.

Θέλω να πιστεύω πως δεν εξαίρεσα κανέναν.

Sent from me using a computer.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    ως μια μικρογραφία της κοινωνίας μας το δείγμα των 250 μοτοσυκλετιστών τα είχε όλα πάντως...

- τους χαρούμενους και χαμογελαστούς που θέλαν να περάσουν καλά και όταν ερχόσουν δίπλα τους, δε τους ενδιέφερε αν είναι μπροστά σου ή πισω παρα μόνο να πηγαίνετε σβέλτα και παιχνιδιάρικα

- τους τσαντισμένους γιατι δε τους βγήκε μια στροφή και απο υποτιθέμενη τσαντίλα άνοιγαν τέρμα το γκάζι στην ευθεία που ακολουθούσε

- τους επικίνδυνους που έκοβαν όλες τις στροφές βγαίνοντας τελείως στο αντίθετο ρεύμα γιατί φοβόντουσαν να δώσουν λίγη κλήση στη στροφή, κάνοντας τη προσπέραση με τη σειρά της και αυτή επικίνδυνη. Η συγκεκριμένη κατηγορία για κάποιο περίεργο λόγο νομίζει ότι γρήγορος ρυθμός σημαίνει να ισιώνεις τις στροφές. Η έννοια του "πρέπει επιτέλους να τη στρίψω λίγο τη ριμαδα" δεν υφίσταται. Αμέτρητη εμπιστοσύνη στις συνθήκες που θα συναντήσει στην έξοδο

- τους τουρίστες με μια κάμερα στο λαιμό που σταμάταγαν παντού

- τους χωμάτινους που με το που έβλεπαν καθίζηση στο δρόμο τους έπιανε τρελή χαρά και άνοιγαν το γκάζι τέρμα φοβεροί. πηγαίναν νορμάλ όταν ο δρόμος ήταν καθαρός και μ@μιώντας όταν έβλεπαν χώματα πέτρες και κώνους σήμανσης επικινδυνότητας.

- τους χεράδες που με clipons σε κάτι τσιμεντένιους δρόμους το πήγαιναν αεροπλάνο. Προσπαθώ να φανταστώ τι έκαναν στα καλά κομμάτια

- τους υπερευγενικους που μόνο και μόνο βλέποντας σε να πλησιάζεις έκαναν τέρμα στην άκρη ενω εσύ το μόνο που ήθελες είναι έστω και για λίγο να μην αγχώνεσαι για τις κατευθύνσεις και απλά να πηγαίνεις παρέα με ένα γκρουπ για να ξεκουραστείς έστω και λίγο

- τους έξυπνους που σε άφηναν να περάσεις και με το που πέρναγες σε πηγαίναν πατάκι για αρκετά χλμ

- τους αεροπλάνους που σε έκαναν να χαζεύεις και να προσπαθείς να καταλάβεις γιατι οι κοτρόνες μπροστά τους δεν επηρέαζαν τα 120άρια σε 17άρες ζάντες λάστιχα τους :wacko:

- τον δικάβαλο (έναν τέτοιον πέτυχα) που ήθελε σώνει και καλά να ακολουθήσει στο σβέλτο ρυθμό ενω ή κοπέλα πίσω ήταν έτοιμη να του ρίξει σφαλιάρες

- τους εγωιστές που ενώ κουβέντιαζες μαζί τους φιλικά κατα τη διάρκεια μιας στάσης, τελικά όταν τους πέρναγες στο δρόμο το βράδυ στο ξενοδοχείο δεν ήθελαν ουτε καλησπέρα να σου πουν

- τους υπερφορτωμένους ( παίρνω το σπίτι μου όλο για να πάω κάπου για 2 μέρες)

- τους γυμνούς (δεν παίρνω τίποτα πέραν αυτών που φοράω)

- τους καπνιστές, που στις στάσεις δεν έβγαζαν το κράνος πριν τελειώσουν το στρίψιμο του τσιγάρου

-τους αθλητές, που όταν άνοιγαν το bagster ξεχείλιζαν τα ισοτονικά και οι ενεργειακές μπάρες δημητριακών

.....

...

για σιγά να κάνω μια στάση γιατι είμαι σίγουρος ότι έχει και άλλους που ξεχνάω

... τους πολυλογάδες....

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ... τους πολυλογάδες....

μπα εσυ έλειπες απο το φετινό οπότε δεν είχαμε απο τέτοιους

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ... τους πολυλογάδες....

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    @ Spyro

Είσαι Θεός λέμε, έλιωσα

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981
    συμφωνω με τον σπυρο...τα ειχε ολα ο μπαξες...και ισως τελικα και αυτο να ειναι το ωραιο.οσο για το παιχνιδι που εγινε σε πολλες περιπτωσεις και αυτο λογικο νομιζω οτι ειναι...ασε που ηταν απαραιτητο καποιες φορες για να ξυπνησεις και λιγο...

ηταν σουπερ παιδες απο καθε αποψη.

τελικα οσο παιρνουν οι μερες καταλληγω καπου....καταρχας νομιζω οτι το μηχανακι παιζει ρολο.περα απο τα ον οφ ολα τα υπολοιπα μου φαινονται ακαταλληλα για 36ωρο...ηρωες οι στριταδες.
    ειναι μοναχικο οδοιπορικο.υπηρχαν στιγμες που με χαλαγε να ακολουθω τρενακι...και ψυχολογικα αλλα και οδηγικα.η μονη φορα που και το ηθελα και το επιδιωξα να βρεθω σε ομαδα ηταν μετα το πενταλοφο μεχρι τα γιαννενα μιας και ηταν ηδη νυχτα και ημουν και τρελα κουρασμενος.γιαυτο και λεω και παλι μπραβο στις ομαδες.

δικαβαλο?για μενα με τιποτα...

@αντωνη δεν πειραζει ρε φιλε...του χρονου θα εισαι καλυτερα προετοιμασμενος και θα το παμε

@βασκα να παμε ρε αλλα δεν σε περιμενω για τσιγαρο...ουτε το 1/3 δεν θα βγλουμε:a017:

τελος το 36ωρο δεν γινεται να αρεσει σε ολους.ειναι λογικο καποιοι να μην γουσταρουν να οδηγουν 12-14 ωρες αλλα να θελουν να χαζευουν και λιγο την φυση η να κατσουν να μασαμπουκιασουν η κατι πιο χαλαρο....ειδαμε τοσα ομορφα μερη και δεν μπορουσαμε να τα χαρουμε πραγματικα...

αντε να περασει ενας χρονος να ξαναπαμε....
    nio1981

πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ρε ομορφοι...πηγατε 36ωρο για να μανουριασετε ποιος ειναι πιο γρηγορος,ποιος εκανε το 36ωρο προβλεπομενα και ποιος ειναι καλος η κακος αναβατης???

μερικα πραματα απο καποιους δεν τα καταλαβαινω....λες και θα κερδισετε το καπακι κανετε.νταξει.πηγατε,το κανατε περασατε καλα,ειδατε τα ορια σας,τραβατε να πιειτε καμια μπυρα τωρα και τις μετρατε σε αλλα πραματα.ελεος δλδ...!

υ.γ.ειναι ΚΑΙ αυτος ενας λογος, οχι ο βασικος, που δεν θελω να ξανασυμμετεχω στο 36ωρο.το οτι δλδ καποιοι το βλεπουνε ανταγωνιστικα σε σημειο που με χαλαει.

και του χρονου να στε καλα και να ξναπατε !!!
    ναι, αλλά αν είναι να το κάνουμε παρέα, θα το ξανασκεφτείς, ε?
    άσε τους άλλους να το βλέπουν ανταγωνιστικά, εμείς θα πάμε απλά για να τερματίσουμε πρώτοι

τρελαίνομαι να ακούω μαλακίες του στυλ, δεν είναι αγώνας, η ουσία δεν είναι το χρονόμετρο και λοιπές παπάτζες ...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    ναι, αλλά αν είναι να το κάνουμε παρέα, θα το ξανασκεφτείς, ε?
    άσε τους άλλους να το βλέπουν ανταγωνιστικά, εμείς θα πάμε απλά για να τερματίσουμε πρώτοι

τρελαίνομαι να ακούω μαλακίες του στυλ, δεν είναι αγώνας, η ουσία δεν είναι το χρονόμετρο και λοιπές παπάτζες ...
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ, Η ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ....

Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Παρόμοια θέματα

1. Φάκελος: 13ο 36ωρο
    από spyro στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 368
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2010, 13:40
  2. Επικίνδυνα σημεία*******φάκελος ΑΘΗΝΑ***μέρος Α΄΄
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2005, 13:02
  3. Απαντήσεις: 84
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2005, 17:29
  4. Πληροφοριεσ Για Το 36ωρο Κανεισ?????