Σελίδα 23 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 1318192021222324252627283373123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 2065

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VIΙ

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    δεν διαφωνισα πουθενα μαζι σου...εκτος απο καποιες αποψεις που εχεις για καποιους παιχτες (δεκτοτατο αυτο)....αλλα στο να συνεχιζετε μια ''αντιπαραθεση'' για τα προβληματα βιας στην ελλαδα ενω καθε χρονο γινονται τα ιδια μου φαινετε σαν να γαυριζεις...

τι να κανω εξακολουθω να πιστευω οτι δεν πρεπει να "δικαιολογουμε "καποια πραγματα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    TO NA ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ

Καί νά άπαιτείς νά μήν σού άπαντήσει είναι λίαν έπιεικώς άντιδεοντολογικό,
    νά μήν πώ κάτι άλλο πού μούρχεται καί παρεξηγηθούμε.
    Βέβαια όπως ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ, δέν θά σού άπαντούσα
    σεβόμενος κάποιους καφέδες,.....ΑΛΛΑ
    έπειδή άνέλαβες ρόλο ύπερασπιστή.........έπιβάλλεται γιά νά βάζουμε τά
    πράμματα στή θέση τους.
    Φυσικά καί θεωρώ πολύ πιό άνώδυνο τό νά γράψω αύτά γιά τόν Κολοκυθά
    άπό τό νά πώ σέ κάποιον ότι.........
    ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...........σύν τά ύπόλοιπα άπαξιωτικά.
    Άπαντώ τουλάχιστον μέ χιούμορ,προσπαθώντας νά μήν
    ανεβάσω τά ντεσιμπέλ.
    Έσύ όμως έρχεσαι σάν άλλος Ντ'Άρτανιάν μέ τό ένας γιά όλους
    καί όλοι γιά έναν καί ύπερασπίζεσαι μέ πάθος τόν σύντεκνο.
    Έννοείται ότι άντιπαρέρχομαι τήν είρωνία περί κυκλικής γραμμής
    άπό κάποιον πού έκατσα στό ίδιο τραπέζι πού παρότι μέ γνώρισε
    μάλλον δέ μπήκε στόν κόπο νά διαμορφώσει άποψη,όχι βέβαια
    άπό τίς μαλακίες πού γράφουμε έδώ μέσα άλλά άπό προσωπική
    έπαφή....
    ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΕΔΩ ΠΑΝΩ........
    ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
    ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΙ.
    Όποια ποιότητα καί νάχουν,
    όποια κουλτούρα καί νά διαθέτουν.....

Είναι λοιπόν ή τελευταία όντως φορά πού σέ ζορίζω...
    Άν θές πές μας.....
    Τί θά ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ σέ κάποιον πού άν έγραφες τή γνώμη σου γιά κάποιο
    παιχνίδι σού έλεγε ότι........

ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...........έπειδή κανένας έδώ μέσα κ.λ.π....κ.λ.π....

Θά θύμωνες...??

Θά έβριζες...??

Θά άπαντούσες άνάλογα..??

Πρόσεξε τί θά πείς γιατί σέ έχω δεί νά άπαντάς έδώ μέσα σέ άντίστοιχες περίπτωσεις....!!!

Μήπως θά άφηνες τό φίλο σου νά κάνει τό δικηγόρο...?:rotflmao:

Αύτά..............νά περνάς καλά κι άν ποτέ μέ χρειαστείτε.......καί Πάσχα νάναι
    θάμαι έδώ......χωρίς ύστεροβουλίες στό βωμό τού μοτοσυκλεττισμού πού
    μάς ένώνει.....
    Μπορείς νά άπαντήσεις...........ΟΣΟ ΘΕΣ.

εσυ ο πλεον προσεχτικος αναγνωστης και δεν αντιληφτηκες τι εγραψα???δεν απαιτησα να μην γραψεις...ουτε σου απαγορευσα...να διαβαζεις καλυτερα...

θα σου απαντησω επιτελους (για εσενα)σε κατι που λες συνεχεια...οντως εχουμε 3-4-10 καφεδες...εχουμε παει και μαζι στο ΟΑΚΑ...και ειχα διαμορφωσει μια σχετικα καλη αποψη για εσενα...τα γραφομενα σου εδω μεσα ομως για εμενα που σε εχω γνωρισει δεν....δεν θα σου πω να ρωτησεις τον Καλ η τον Σιρους κλπ οτι οταν σε εκραζαν εγω τους ελεγα οτι κανεις πλακα...απειρες φορες....ουτε καν οταν αλλαξες νικ και εκανες πλακιτσα και σε εμενα που απο οτι καταλαβες δεν με πειραξε καθολου γιατι ηπιαμε καφεδες και μετα απο αυτο το γεγονος...σωστα???σωστα...αρα αν ειχα προβλημα με την παρτη σου θα τους ειχα για δικους μου λογους...

ο Καλ και ο καθε Καλ δεν εχουν την αναγκη υπερασπισης μου...δεν ειναι Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ...για να μην σου πω οτι θελει να μου σπασει το κεφαλι που τον γραφω καποιες φορες συνεχεια...απλα μαλλον εχουμε και οι 2 παρομοιο χιουμορ...οπως και με πολλους αλλους εδω μεσα...αλλα ποτε κανενας δεν πηγε να καπελλωσει τον αλλον με διαφορες αφορμες...πχ με τον Stoubi αν εξαιρεσουμε αυτα που γραφουμε εδω μεσα εχουμε πει και 2 μαλακιες και γελαμε κιολλας...με τον γιατρο το ιδιο...ο Βασιλακης ειναι απο μονος του αλλη κατηγορια γιατι ειναι το πουτανακι μου...

στο θεμα...ο καθενας εδω μεσα εχει μια αποψη...σε καποιον δεν αρεσει και κραζει/κοροιδευει....οπως και βεβαια μπορεις να συμφωνησεις....αυτο γινετε απο ολους σε ολους....αλλα εστω ολοι κρατανε μια σταθερη θεση....και το βασικοτερο δεν χρησιμοποιουνε τα ''χρονια'' εμπειριας τους σαν μοχλο πιεσης και γνωσης...αυτο εσυ το κανεις συχνα λες και εχει καμμια σημασια...οταν συζηταμε/μαλωνουμε/κραζουμε για ενα γεγονος που εγινε την κυριακη ειναι τελειως ακαιρο και ασχετο να αναφερω πχ οτι ειδα τον τελικο του 68 η οτι ο Dr J ηταν κολλητος μου....και το κανεις ωστε μετα να μπορεις να περασεις την αποψη σου σως πιο παλιος αρτα και πιο γνωστης....εμενα αυτο μου κανει επιβολη....και δεν με αρεσει....

εισαι εξυπνος ανθρωπος....και εσυ παιζεις το παιχνιδι της απαξιωσης...και του κραξιματος...το κακο ειναι οτι εσυ ενας καθηγητης να χρειαζετε ''απαγορευμενες'' λεξεις για να την πεις...το να σε πει καποιος γερος με αλτζχαιμερ δεν ειναι το ιδιο με το να του απαντησεις οτι δεν ηταν ακομα στα @@ του μπαμπακα του οταν εσυ επαιζες πινακοτη...και γιαυτο εχεις φαει πολλες φορες κιτρινη καρτα...δεν ειμαστε κολλητοι με τους μοντ...βλεπουν διαβαζουν κρινουν αποφασησζουν...αυτο με ενοχλει...οτι ενω λες για παιχνιδια πανω απο το τραπεζι αναλογα με την περιπτωση αλλαζεις τους κανονες οπως σε βολευει η δεν σε βολευει....

και τελος...θα σε προκαλουσα να μου βρεις οταν καποιος μου ειπε οτι γραφω παπαριες του απαντησα οπως εσυ...συνηθως (δηλαδη παντα) επειδη μειλαμε για γεγονοτα προσαπτω (η προσπαθω)και αποδηξεις....και τα υπερ μου και τα κατα μου....δεν πεταω την παπαρια μου και εφυγα...και βεβαια δεν χρειαστηκα ποτε την βοηθεια κανενος...

απο αυτα που βλεπω πως θα παει η αεκ της ενστασης σου (πανω απο ολα η ιδεα) σε βλεπω να ξαναγραφεις εδω μονο μετα απο αποτυχιες του γαυροβαζελου....ο λογος ειναι προφανης...

over and out απο εμενα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Το εχω δει το σχολιο σου για τον αγωνα κυπελου και.....??

Αναλογα σχολια κατα καιρους εχουμε κανει ολοι μας εδω μεσα !!

Μιας και τοι αναφερες ομως εκει τελικα ποιοι σου εφταιγαν....??

Οι τσογλανοι της εξεδρας...???

Οι ... Οι τσογλανοι του Ατρομητου που αντι να βαλουν κατω το κεφαλι να τρεχουν στην φυσουνα ......

Αυτοι αρχισαν τα κλωτσομπουνιδια με τα καλοπαιδα ...???

Αποφασισε.....

Αποδειξη... Η μη απαντηση σου στο τι επρεπε να κανουν οι παιχτες του Ατρομητου....!!!

ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ...ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ...ΝΑ ΦΑΕΙ Η ΑΕΚ 15 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΠΟΥ ΜΙΛΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ (ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ....ΝΤΡΟΠΗ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ...ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ...ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΑΠΟΝΕΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΦΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΟΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ...ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ...ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΟΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ....ΝΤΡΟΠΗ...

ενα αποσπασμα απο εκεινο το σχολιο...τα γραφομενα μενουν...ειπες οτι το διαβασες κιολλας...

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    παντως ο Καλαθης το δηλωσε θα...γερασει στον Παναθηναικο!!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kallathis_old.jpg 
Προβολές:	111 
Μέγεθος:	104,1 KB 
ID:	228402

filtate terens ( na mi les oti se vrizoume)

tah eixes tin eugeni kalosini na deis to videaki kai na mas peis PWS ESY se antithesi me tin ypoloipi Ellada eides grammi stin prospathia tou kalathi????

http://www.youtube.com/watch?v=YYk_qdZNncI

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    παντως ο Καλαθης το δηλωσε θα...γερασει στον Παναθηναικο!!!!!

makari na meinei o zots tosa xronia

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    busaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

http://www.sport24.gr/football/omade...k.1099017.html
    βασικα ενας ελληνικος κορμος δεν με πειραζε ποτε...και δεν ειναι για γελια...και η αεκ τον μπουρμποκρασσαδων πηγε να παρει πρωταθλημα...

μαλλον υπαρχουν και πολλοι αλλοι ξενερωμενοι οπως εγω...και βεβαια δεν ειναι και μαλακες...η παρακατω φωτο ειναι πραγματικη απο το aek supporters...αυτην την στιγμη...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	aek.jpg 
Προβολές:	92 
Μέγεθος:	67,9 KB 
ID:	228404

βασικα ενας ελληνικος κορμος δεν με πειραζε ποτε...και δεν ειναι για γελια...και η αεκ τον μπουρμποκρασσαδων πηγε να παρει πρωταθλημα...

μαλλον υπαρχουν και πολλοι αλλοι ξενερωμενοι οπως εγω...και βεβαια δεν ειναι και μαλακες...η παρακατω φωτο ειναι πραγματικη απο το aek supporters...αυτην την στιγμη...
    pes tous na valoun sto site kai kana paixnidi bas kai exei episkepsimotita

εσυ ο πλεον προσεχτικος αναγνωστης και δεν αντιληφτηκες τι εγραψα???δεν απαιτησα να μην γραψεις...ουτε σου απαγορευσα...να διαβαζεις καλυτερα...

θα σου απαντησω επιτελους (για εσενα)σε κατι που λες συνεχεια...οντως εχουμε 3-4-10 καφεδες...εχουμε παει και μαζι στο ΟΑΚΑ...και ειχα διαμορφωσει μια σχετικα καλη αποψη για εσενα...τα γραφομενα σου εδω μεσα ομως για εμενα που σε εχω γνωρισει δεν....δεν θα σου πω να ρωτησεις τον Καλ η τον Σιρους κλπ οτι οταν σε εκραζαν εγω τους ελεγα οτι κανεις πλακα...απειρες φορες....ουτε καν οταν αλλαξες νικ και εκανες πλακιτσα και σε εμενα που απο οτι καταλαβες δεν με πειραξε καθολου γιατι ηπιαμε καφεδες και μετα απο αυτο το γεγονος...σωστα???σωστα...αρα αν ειχα προβλημα με την παρτη σου θα τους ειχα για δικους μου λογους...

ο Καλ και ο καθε Καλ δεν εχουν την αναγκη υπερασπισης μου...δεν ειναι Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ...για να μην σου πω οτι θελει να μου σπασει το κεφαλι που τον γραφω καποιες φορες συνεχεια...απλα μαλλον εχουμε και οι 2 παρομοιο χιουμορ...οπως και με πολλους αλλους εδω μεσα...αλλα ποτε κανενας δεν πηγε να καπελλωσει τον αλλον με διαφορες αφορμες...πχ με τον Stoubi αν εξαιρεσουμε αυτα που γραφουμε εδω μεσα εχουμε πει και 2 μαλακιες και γελαμε κιολλας...με τον γιατρο το ιδιο...ο Βασιλακης ειναι απο μονος του αλλη κατηγορια γιατι ειναι το πουτανακι μου...

στο θεμα...ο καθενας εδω μεσα εχει μια αποψη...σε καποιον δεν αρεσει και κραζει/κοροιδευει....οπως και βεβαια μπορεις να συμφωνησεις....αυτο γινετε απο ολους σε ολους....αλλα εστω ολοι κρατανε μια σταθερη θεση....και το βασικοτερο δεν χρησιμοποιουνε τα ''χρονια'' εμπειριας τους σαν μοχλο πιεσης και γνωσης...αυτο εσυ το κανεις συχνα λες και εχει καμμια σημασια...οταν συζηταμε/μαλωνουμε/κραζουμε για ενα γεγονος που εγινε την κυριακη ειναι τελειως ακαιρο και ασχετο να αναφερω πχ οτι ειδα τον τελικο του 68 η οτι ο Dr J ηταν κολλητος μου....και το κανεις ωστε μετα να μπορεις να περασεις την αποψη σου σως πιο παλιος αρτα και πιο γνωστης....εμενα αυτο μου κανει επιβολη....και δεν με αρεσει....

εισαι εξυπνος ανθρωπος....και εσυ παιζεις το παιχνιδι της απαξιωσης...και του κραξιματος...το κακο ειναι οτι εσυ ενας καθηγητης να χρειαζετε ''απαγορευμενες'' λεξεις για να την πεις...το να σε πει καποιος γερος με αλτζχαιμερ δεν ειναι το ιδιο με το να του απαντησεις οτι δεν ηταν ακομα στα @@ του μπαμπακα του οταν εσυ επαιζες πινακοτη...και γιαυτο εχεις φαει πολλες φορες κιτρινη καρτα...δεν ειμαστε κολλητοι με τους μοντ...βλεπουν διαβαζουν κρινουν αποφασησζουν...αυτο με ενοχλει...οτι ενω λες για παιχνιδια πανω απο το τραπεζι αναλογα με την περιπτωση αλλαζεις τους κανονες οπως σε βολευει η δεν σε βολευει....

και τελος...θα σε προκαλουσα να μου βρεις οταν καποιος μου ειπε οτι γραφω παπαριες του απαντησα οπως εσυ...συνηθως (δηλαδη παντα) επειδη μειλαμε για γεγονοτα προσαπτω (η προσπαθω)και αποδηξεις....και τα υπερ μου και τα κατα μου....δεν πεταω την παπαρια μου και εφυγα...και βεβαια δεν χρειαστηκα ποτε την βοηθεια κανενος...

απο αυτα που βλεπω πως θα παει η αεκ της ενστασης σου (πανω απο ολα η ιδεα) σε βλεπω να ξαναγραφεις εδω μονο μετα απο αποτυχιες του γαυροβαζελου....ο λογος ειναι προφανης...

over and out απο εμενα...

ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΟΤΙ

Δέν μπορεί νά όρίζει κανείς τό πότε θά γράφω,τό άν έχω τή διάθεση ,τό χρόνο κ.λ.π...
    Άπλά θά έπαναλάβω ότι γράφουμε κατά τή γνώμη μου όταν έχουμε νά πούμε κάτι.
    Τώρα πώς έσύ τό συνδέεις μέ τόν γαυροβάζελο καί γιατί αύτό είναι μεμπτό...??
    Άπόψεις......
    Τί θάπρεπε νά κάνω...??
    Νά βγώ νά κάνω τόν κόκκορα όπως κάποιος έκανε τήν ΚΟΤΤΑ ,
    τή στιγμή πού ό βάζελος είχε μαζέψει μόλις ΕΝΑΝ βαθμό στά play-offs
    μετά άπό τρία παιχνίδια καί γώ φώναζα ότι θά βγεί πρώτος...??
    Όπως μερικά σκουληκάκια πού ξεπετάχτηκαν μετά Χριστόν προφήτες
    καί άρχισαν πάλι τό Άεκάκι-Άεκάκι...??
    Ένώ στά πρώτα παιχνίδια ήταν στό λαγούμι τους...??
    ΑΛΛΟ ΛΟΙΠΟΝ.............

ΜΙΛΑΩ.............ΟΤΑΝ

Πρέπει,όταν γουστάρω,όταν νομίζω ότι έχω νά πώ κάτι

ΑΛΛΟ...........

όταν έμφανίζομαι σάν πουτσούλα έκ τού άσφαλούς......

ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΦΥΣΙΚΑ...............ΟΤΑΝ

σώνει καί καλά πρέπει νά χτυπάω κάρτα κατά τήν άποψη σου λές καί δουλεύω στό δήμο..!!
    Καί τόχεις ξαναπεί αύτό.
    Πώς λοιπόν άσκείς κριτική σέ μένα καί ΟΧΙ κάπου άλλού...??
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ...??

Έπειδή λοιπόν έχεις τάσεις κριτικής διάβασε τίς προηγούμενες σελίδες
    καί δές ποιός έκανε ΚΟ....ΚΟ....ΚΟ.......ΚΟ.....
    ποιός έγραφε όταν είχε νά πεί κάτι κ.λ.π.....
    Όταν όλοκληρώθηκε ό κύκλος λοιπόν τών παιχνιδιών ΠΑΟ -ΟΣΦΠ
    καί άφού είδα τά παιχνίδια είπα τή γνώμη μου..

Ή λέξη ΠΑΠΑΡΙΕΣ δέν είναι τό σημείο άναφοράς.
    Μπορεί νά σού είπαν κάτι άνάλογο........
    Τό θέμα είναι ότι............ΟΡΜΗΣΕΣ.....!!!

Αύτά πού έχω διαβάσει έδώ μέσα γιά κανόνες άθλημάτων,τεχνικές,
    τακτικές κ.λ.π......
    είναι γιά νά γελάει τό χειλάκι κάθε πικραμένου.
    Έπίσης νά ξέρεις ότι δέν είναι καί πολύ δύσκολο τό νά χαρακτηρίσεις κάποιον ώς
    πρός τό έπίπεδο μόρφωσης του,τό έπίπεδο τής κουλτούρας του κ.λ.π....
    άπό τά γραφόμενα του.
    βέβαια τό πόσο σοβαρά γράφει , ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ...!!
    Καί δέ θά μπορούσα νά γράψω σοβαρά έδώ μέσα μέ τίποτε.....
    Ή έμπειρία δέν είναι πανάκεια άλλά είναι ένας σημαντικός παράγοντας.
    Ούτε βέβαια τό νά καταφεύγει κανείς μονίμως σέ αύτήν είναι έπιχείρημα καί λύση.
    Όταν όμως θέλει κάποιος νά άποφύγει τόν καυγά ίσως ένδείκνυται....!!!
    Διότι παπαριές ό ένας ,μπαρούφες ό δεύτερος κάπως έτσι σέ έχω δεί νά άνάβεις....
    Έγώ βέβαια τήν άποψη πού διαμόρφωσα γιά σένα δέν θά τήν πώ ποτέ
    γιατί δέν έχει καί νόημα....!!
    ΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΑΨΩ..........ότι δέν είσαι έντιμος....!!

Καί τελευταίο.......
    Δέν ντρέπομαι γιά αύτά πού κάνουν κάποιοι στήν ΑΕΚ διότι δέν όρίζω έγώ άμεσα
    τήν τύχη τής όμάδας.
    Αύτοί θάπρεπε νά ντρέπονται γιά κάποιος τους άποφάσεις.
    Συνεπώς θά γράφω όταν νομίζω ότι έχω νά πώ κάτι.
    Είμαι άπογοητευμένος άπό τίς έξελίξεις.
    Βέβαια δέν κάνω σάν πιτσιρικάς πού τόν έστειλε ή γκόμενα όπως έσύ.
    Φεύγω,ξανάρχομαι,ξαναφεύγω κ.λ.π......
    καί αύτή ή συμπεριφορά έχει νά κάνει μέ τό ότι κάποια στιγμή ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΕΣ μέ
    τήν ΑΕΚ.
    Άντίθετα έγώ έχω τό ποδόσφαιρο έκεί πού άνήκει.
    Τό ότι ή ΑΕΚ είναι ΙΔΕΑ είναι ένα γεγονός.
    Όπως γεγονός είναι ότι όλες τίς ίδέες τού κόσμου τίς πήραν οί άνθρωποι
    καί τίς ξέσκισαν.
    ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ..............ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.....!!!!!
    ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞ...........καί πάει λέγοντας.
    Τής ΑΕΚ θά γλύτωνε...??
    Διαχώρισε τα αύτά τά δύο καί θά ΞΑΛΑΦΡΩΣΕΙΣ....!!!
    Είναι θέμα ώριμότητας
    ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΚΙΑ..................έτσι κι άλλιώς δέν τόχω κάνει στό χειρότερο έχθρό.
    ΑΛΛΑ............μιά άπογοήτευση, μέ πικρόχολο χαμόγελο τήν έχω.
    Ίσως καί νά μεροληπτώ,ύποκειμενικά πράμματα......
    Άλλος κόσμος.........έμείς οί Βόρρειοι,άλλος έκεί κάτω.
    Παρότι συνέχεια περιφέρομαι στήν Πελοπόννησο.......πού άγαπάω.

OVER καί άπό μένα........

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    filtate terens ( na mi les oti se vrizoume)

tah eixes tin eugeni kalosini na deis to videaki kai na mas peis PWS ESY se antithesi me tin ypoloipi Ellada eides grammi stin prospathia tou kalathi????

http://www.youtube.com/watch?v=YYk_qdZNncI

0.58 ΑΠΟ ΤΟ 1.19 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ.............

Γιά κάντε ένα στοπ-καρρέ καί ρίξτε έναν όφθαλμόν φίλε Ζώρζ.
    Όχι βεβαίως μέ τά πράσινα γυαλιά σας.....
    Καί όποιος άλλος έχει τήν εύγενή καλοσύνη.
    Άν έχετε όμως τήν καλή διάθεση βάλτε μας καί τίς άλλες φάσεις.....
    Καί πείτε μας πόσα φάουλ είχε στό 4ο περίπου λεπτό τού τελευταίου
    δεκαλέπτου ό βάζελος πού έπαιζε τρομερή άμυνα καί πόσα
    ό ΟΣΦΠ...??
    Νά τά συζητήσουμε όλα μαζί γιά νάχουμε καί μιά σφαιρική άποψη
    έπί τού θέματος....
    Άς μάς πούν καί οί άλλοι φίλοι τή γνώμη τους.
    ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΑΛΑΘΗ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΓΡΑΜΜΗ...??

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    0.58 ΑΠΟ ΤΟ 1.19 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ.............

Γιά κάντε ένα στοπ-καρρέ καί ρίξτε έναν όφθαλμόν φίλε Ζώρζ.
    Όχι βεβαίως μέ τά πράσινα γυαλιά σας.....
    Καί όποιος άλλος έχει τήν εύγενή καλοσύνη.
    Άν έχετε όμως τήν καλή διάθεση βάλτε μας καί τίς άλλες φάσεις.....
    Καί πείτε μας πόσα φάουλ είχε στό 4ο περίπου λεπτό τού τελευταίου
    δεκαλέπτου ό βάζελος πού έπαιζε τρομερή άμυνα καί πόσα
    ό ΟΣΦΠ...??
    Νά τά συζητήσουμε όλα μαζί γιά νάχουμε καί μιά σφαιρική άποψη
    έπί τού θέματος....
    Άς μάς πούν καί οί άλλοι φίλοι τή γνώμη τους.
    ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΑΛΑΘΗ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΓΡΑΜΜΗ...??

επειδη αγαπητε εχω κανει στοπ καρε και δεν βλεπω να παταει γραμμη για αυτο εβαλα το βιντεακι....

επισης θα ειχατε την ευγενη καλοσυνη να μας πειτε αν ορθως επραξαν οι διαιτητες που εδωσαν την μπαλα στον ολυμπιακο μετα το λαθος στις βολες στο εσκεμμενο???
    επισης οταν περπατωντας ο μαυροκεφαλιδης απο εξω απο την ρακετα εφτασε στο λευ απ δεν ηταν βηματα?
    επισης οτι ο παο σε όλα τα παιχνιδια ειχε απο το 7ΛΕΠΤΟ!!!! δωσει δικαιωμα βολων στον ολυμπιακο δεν λεει κατι??

και πραγματικα μου κανει εντυπωση πως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!!! ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ για διαιτησια στον τελικο.......αλλα εσυ και ο λαβιλλα βλεπετε αδικια.....ψαξτε το τωρα που ειναι νωρις..

ποτς γενεν αυτο?

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ...ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ...ΝΑ ΦΑΕΙ Η ΑΕΚ 15 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΠΟΥ ΜΙΛΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ (ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ....ΝΤΡΟΠΗ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ...ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ...ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΑΠΟΝΕΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΦΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΟΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ...ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ...ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΟΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ....ΝΤΡΟΠΗ...

ενα αποσπασμα απο εκεινο το σχολιο...τα γραφομενα μενουν...ειπες οτι το διαβασες κιολλας...

Ειπες απλα την γνωμη σου για το τι επρεπε να γινει γενικα στην φαση των επεισοδιων...

Ευγε....!!!

Συμφωνουμε απολυτα Αλλα..... ασχετο.......!!!!!

Ξαναρωταω............ ?????????

Για την συγκεκριμενη στιγμη..!!

( Το ξαναγραφω...) ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ....

Τι επρεπε να κανουν οι παιχτες του Ατρομητου οταν μετα την ληξη του αγωνα τους επιτεθηκαν οι κιτρινοτσογλαναρεοι.....?????????????

Τι επρεπε να κανουν γενικα οι παιχτες τους παο στο καραισκακη ....???

Τι επρεπε να κανουν οι Μπουρουσης κλποι..???

Ποια η διαφορα με τα παραπανω και τους....

Νινη , Καρα, κλπ που κατεβηκαν για τσαμπουκα απο το πουλμαν ( που ηταν ετοιμο να φυγει...??)

Σε ρωταω ευθεως μπας και καταλαβω εαν για τους παιχτες ολων των ομαδων εχεις την ιδια γνωμη..??

Εαν δεν θες να απαντησεις πεστο μου (να μην συνεχιζω να αποπροσανατολιζω την συζητηση οπως με κατηγορησες παραπανω...!)

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Τερενς σοβαρα τωρα.....

Δεν παταει γραμμη ρε φιλε..

0.58--0.59 .. Δεκα φορες στοπ πατησα .....

Μπεσα μιλαω !!!

Ειπες απλα την γνωμη σου για το τι επρεπε να γινει γενικα στην φαση των επεισοδιων...

Ευγε....!!!

Συμφωνουμε απολυτα Αλλα..... ασχετο.......!!!!!

Ξαναρωταω............ ?????????

Για την συγκεκριμενη στιγμη..!!

( Το ξαναγραφω...) ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ....

Τι επρεπε να κανουν οι παιχτες του Ατρομητου οταν μετα την ληξη του αγωνα τους επιτεθηκαν οι κιτρινοτσογλαναρεοι.....?????????????

Τι επρεπε να κανουν γενικα οι παιχτες τους παο στο καραισκακη ....???

Τι επρεπε να κανουν οι Μπουρουσης κλποι..???

Ποια η διαφορα με τα παραπανω και τους....

Νινη , Καρα, κλπ που κατεβηκαν για τσαμπουκα απο το πουλμαν ( που ηταν ετοιμο να φυγει...??)

Σε ρωταω ευθεως μπας και καταλαβω εαν για τους παιχτες ολων των ομαδων εχεις την ιδια γνωμη..??

Εαν δεν θες να απαντησεις πεστο μου (να μην συνεχιζω να αποπροσανατολιζω την συζητηση οπως με κατηγορησες παραπανω...!)

απο οτι επεσε στην αντιληψη μου και απο αυτα που διαβασα....
    στους παιχτες του Ατρομητου δεν την επεσαν αμεσα...τα κολοπαιδα πηγαν με ''πιστολια'' και σημαδευαν γυναικες και παιδακια...το ειδαν αυτο οι Ατρομηταιοι και πηγαν να σωσουν τις οικογενιες τους...και καπου εκει ξεκινησε και το ξυλο...δεν το εκαναν για θεμα τσαμπουκα...αλλα για προστασιας...βεβαια επρεπε να επεμβουν τα ματ πριν...το να μην γινοταν απολυτος τιποτα ειναι ουτοπια...

στον αγωνα του μπασκετ και σε ενα πιο περιορισμενο χωρο παλι μαλακια που καποιοι εφαγαν κατι ψηλες...απο την αλλη ειδα τον Μπουρουση αγκαλιασμενο απο τον Διαμαντιδη να τον πηγαινει προστατευτικα στην φυσουνα...λιγο πριν φτασουν εκει καποιος (οι) πανε να του την πεσουν και ο Διαμαντιδης χωνει μπουκετα...εως εκεινη την στιγμη δεν εχει φαει καμμια...με το που εφτασε στην φυσουνα ο Μπουρουσης το πιο λογικο θα ηταν να συνεχισει την πορεια του προς τα αποδυτηρια...αλλα εγω ειδα φωτο να στεκετε ακομα εκει με ατομα προστασιας γυρω γυρω,,,δεν καταλαβα τον λογο...

στο Καραισκακη παλι δεν ειδα κανεναν παιχτη του Ολυμπιακου να προστατευει τον Σισε...απο την αλλη ειδα καποιους υπευθυνους του γηπεδου να προσπαθησουν να τον γλυττωσουν και να του κανουν ασπιδα προστασιας...μετα στον χωρο τον αποδυτηριων ειδαμε και ακουσαμε αυτα που εγιναν με τον Μαρινακη...

αρα κατα την γνωμη μου καποιοι πιαχτες ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ...παραδειγμα ο Τεοντοσιτς που ειναι παντα εριστικος (μην πω κατι χειροτερο) που δεν εφαγε καμμια....γιατι???ηξερε οτι αν τον πιασουνε θα φαει μπολικες...και φροντισε να βρεθει στα αποδυτηρια πριν τελειωσει ο αγωνας...

ολα αυτα τα γεγονοτα γινονται παντα κατακριτεα...απο εμας απο εσας απο ολους γενικα...μπορει να προσαπτετε οτι θελετε στους Γιαννακοπουλεους...αλλα αμεσως μετα τα γεγονοτα δηλωσαν οτι δεν επεσαν στην αντιληψη τους το ξυλο που εφαγαν οι παιχτες του Ολυμπιακου...και αν καταλαβαιναν νωριτερα θα προσπαθουσαν να κανουν κατι...αρα δεχονται οτι αυτα δεν ειναι καλα να γινονται...ο Μαρινακης απο την αλλη μετα απο 3 αλλαγμενες δηλωσεις αποφαμθηκε οτι διδαξε ηθος...αν αυτο ειναι το ηθος του δεν χρειαζετε να παραπονιομαστε...απο την αλλη η Αεκ σε εναν αγωνα που δεν ειχε αυτη την ευθυνη στο θεμα ασφαλειας/διωργανωσης δεν μπορουσε να κανει κατι...αλλα ειναι το ιδιο ξευτιλες με τον Μαρινακη...γιατι ολο τον χρονο μας επρηζε τα παπαρια περι βιας κλπ κλπ...και αντι το λιγοτερο να καταδικασει και να βροπους αποφυγης ειπε παλι αερολογιες βγαζοντας την ουτρα της απεξω...

για τον Νινη κλπ δεν ξερω...πηγαν στα αποδυτηρια....και εκει δεν εναι αγωνιστικος χωρος....

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε