Σελίδα 23 από 124 ΠρώτοΠρώτο ... 1318192021222324252627283373123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 1858

Θέμα: "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Δε χρειαζονται ασφαλιτες, υπαρχουν αλλοι....
    τι εγινε Menelae ??? Θιχτηκες ??? Θιγουμε το ψωμι καποιων στην υπηρεσια ???

Μειωθηκε καθολου ο μισθος των παλικαριων με τις μασκες πισω απ τα ΜΑΤ???

Απλα φροντιστε καποιοι να μην μοιασετε στους μισθοφορους του Mουμπαρακ

Για το καλο σας
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
    Για όνομα!!!
    Ελπιδοφόρο;

100.000 νέοι άνθρωποι που η ψωροκώσταινα έχει δαπανήσει δις για να τους μεγαλώσει και να τους σπουδάσει,μόλις ήρθε η ώρα της ανταπόδωσης, εγκαταλείπουν την Ελλάδα, για να πάνε να παράξουν υπεραξία για τους Γερμανούς
    Ελπιδοφόρο αυτό;!!!
    Εγώ λέω ότι η ψαροκώσταινα δεν έδωσε φράγκο για πολλούς από αυτούς, γιατί με τη παραπαιδεία που χρειάστηκαν, μάλλον τα έχουνε ήδη χρυσοπληρώσει μόνοι τους οι γονείς...

Παλαιό μέλος
    τι εγινε Menelae ??? Θιχτηκες ??? Θιγουμε το ψωμι καποιων στην υπηρεσια ??? Μειωθηκε καθολου ο μισθος των παλικαριων με τις μασκες πισω απ τα ΜΑΤ??? Απλα φροντιστε καποιοι να μην μοιασετε στους μισθοφορους του Mουμπαρακ Για το καλο σας
    Δε θιχτηκα. Οπως ειπα και πιο πανω εμενα πρωτη φορα μου αρεσε μια διαμαρτυρια και μια μορφη αντιδρασης και για την αυθεντικοτητα της και για τη μορφη της και τον τροπο.
    Το οτι θα την εκμεταλευτουν καποιοι ειναι δεδομενο, απλως δε μπορω να διαβαζω μπουρδες και ανακριβειες... που παραπληροφορουν τον κοσμο....
    Εχω δει χιλιαδες φορες ποιοι ειναι αυτοι που δημιουργουν τις φασαριες και δεν ειναι ασφαλιτες
    Απο μενα τελος.-

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46

Εχω δει χιλιαδες φορες ποιοι ειναι αυτοι που δημιουργουν τις φασαριες και δεν ειναι ασφαλιτες
    Εγω σε 5-6 πορειες εχω παει και εχω δει με τα ματια μου ασφαλιτες να σπρωχνουν και να κλωτσανε τυχαια ατομα μπροστα μου.
    Ισως αν ειχα παει και εγω σε χιλιαδες οπως εσυ να μου φαινοταν τοσο φυσιολογικο που να μην το προσεχα καν.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Εγω σε 5-6 πορειες εχω παει και εχω δει με τα ματια μου ασφαλιτες να σπρωχνουν και να κλωτσανε τυχαια ατομα μπροστα μου.
    Ισως αν ειχα παει και εγω σε χιλιαδες οπως εσυ να μου φαινοταν τοσο φυσιολογικο που να μην το προσεχα καν.
    Ρε συ Γιώργο..

Θες σ' αυτό το θρεντ να πιάσουμε το τι και ποιος κάνει επεισόδια στις πορείες και γιατί;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Και όμως εδώ είναι το λάθος..

Δείτε τον πανικό που αποκόμισαν ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ απο την μαζική συγκέντρωση κόσμου σε χρόνο dt... τον αποκλεισμό των "μπαχαλάκηδων" απο μάζα κόσμου όταν αυτοί κινήθηκαν προς τα ΜΑΤ (είδες τελικά πως περιφρουρείται μια εκδήλωση; )... και την εκδίωξη συνδικαλιστών της ΔΕΗ όταν ήρθαν απο την Σταδίου για να μπουν στην συγκέντρωση όπου τους απαιτήθηκε να κατεβάσουν πανό και να μπούν ώς πολίτες ή να φύγουν όπως ήρθαν!!..

Αυτά είναι δείγματα οτι τα καπελώματα δεν τα αντέχει κανείς. Για μένα ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Δείτε σήμερα στα ΜΜΕ, δηλώσεις απο πολιτικούς του ΠΑ.ΣΟ.Κ που κάνουν κωλοτούμπα στο θέμα δημοψηφίσματος και εκλογών καθώς κατανοούν οτι θα μαυριστούν ώς εκεί που δεν πάει.

Κοιτάνε αυτή την στιγμή που μιλάμε πως θα καπηλευθούν το θέμα. Επίσης αυτό που είπε ενα παληκάρι πριν.

Αυτά τα ΜΑΤ γιατί δεν κοπάνησαν χθες;... γιατί δεν έσπασαν κεφάλια και δεν έριξαν δακρυγόνα;..

Ο σκοπός της συγκέντρωσης δεν ήταν να σπάσουν και να ρημάξουν και μετά να κάνουν κλεφτοπόλεμο με τα ΜΑΤ και οι πολιτικοί να δουλεύουν αμέριμνοι εντός Βουλής "για το καλό του τόπου". Ο σκοπός ήταν η παρουσία του κόσμου με ειρηνικό τρόπο για να δείξει την αντίδραση του στο τι γίνεται και χωρίς να υπάρξουν επικεντρώσεις σε άλλα σημεία όπως γίνεται κάθε φορά. Σήμερα σε όλα τα ΜΜΕ είναι ο "ήσυχος παλμός του κόσμου"...και ο φόβος των πολιτικών πως τα πρόβατα δεν κάνουν μπεεεεεε.....

ειπώθηκε πριν .. το κάθε μέρα 18.00 -23.00... μαζί με αυτό.. θα είμαι εκεί.. και όσο μαζεύονται περισσότεροι τόσο θα σφίγγονται και οι πισινοί κάποιων.

Κατι συμβαινει..Σημερα τα ΜΜΕ ουσιαστικα προβαλαν επισημα καλεσματα για την διαδηλωση. Μαλλον σχεδιαζεται να δημιουργηθει ενα κλιμα κοινωνικης συναινεσης και ετσι να επιβαλλουν την πολιτικη συναινεση σαν αναγκαια και μια συγκυβερνηση σαν κατι καινουργιο και ελπιδοφορο:" παμε ολοι μαζι να σωσουμε την Ελλαδα..." και τα συναφη, ο κοσμος θα συμφωνησει γιατι αυτος που πνιγεται πιανεται απο οτι βρει και ετσι θα εχουν αποκτησει το δικαιωμα μεσα απο ενα στημενο ατυπο δημοψηφισμα να προχωρησουν με οτιδηποτε θελουν να κανουν.

τα ΜΑΤ απο εχθες εχουν ρεπο επ'αοριστου,μεχρι να δουν τα αφεντικα τους πως θα εκμεταλευτουν την κατασταση.

στο δικο μας χερι ειναι να μην συμβει κατι τετοιο, συμμετεχοντας σε αυτο που ζυμωνεται στους δρομους και στης πλατειες μεχρι να σηκωθουν να φυγουν απο την ελλαδα και τα 300 λαμογια.
    Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ρε συ Γιώργο..

Θες σ' αυτό το θρεντ να πιάσουμε το τι και ποιος κάνει επεισόδια στις πορείες και γιατί;
    Οχι.
    Αλλα να προσεχουμε τι λεμε (αμφοτεροι βεβαιως-βεβαιως)
    -..Not Yet!

...Επίσης , θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την αποτελεσματικότητα της «συννεφιάς-ψιλοβροχου» ως μέσο αποτροπής συγκεντρώσεων….

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    μηπως ξερετε ποιες μερες και ωρες γινονται οι πορειες? επισης μηπως ξερετε ποιος τα διοργανωνει?
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    ΕΕΚΤ: Συμφόρηση στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στη χθεσινή συγκέντρωση

Σχετικά με τα προβλήματα στις κινητές επικοινωνίες κατά τη διάρκεια της χθεσινής συγκέντρωσης στο κέντρο της Αθήνας, η Ενωση Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ) ανακοίνωσε ότι λόγω της μεγάλης πληθυσμιακής συγκέντρωσης καθώς και της εξαιρετικά αυξημένης τηλεπικοινωνιακής ζήτησης, προκλήθηκε στο συγκεκριμένο σημείο περιορισμένης εμβέλειας συμφόρηση στα δίκτυα των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, με αποτέλεσμα να παρατηρηθούν προβλήματα στην επικοινωνία στη συγκεκριμένη περιοχή.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το χθεσινό φαινόμενο τοπικής συμφόρησης των δικτύων κινητής τηλεφωνίας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην αυξημένη χρήση υπηρεσιών δεδομένων -όπως MMS και πρόσβαση στο Internet- από το συγκεντρωμένο πλήθος. Οι υπηρεσίες αυτές καταλαμβάνουν αυξημένη χωρητικότητα στο δίκτυο κινητών επικοινωνιών σε σύγκριση με τις υπηρεσίες φωνής και απαιτούν ιδιαίτερα πυκνό δίκτυο σταθμών βάσης κινητής τηλεφωνίας προκειμένου να εξυπηρετούνται οι ανάγκες των χρηστών.

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1980462

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Ασχετο... το φορουμ εχει βαρυνει παρα πολυ τις τελευταιες δυο τρεις μερες...

Μάλλον αργήσαμε ..

Να αγανακτήσουμε..

Εχω την αίσθηση πως.. Ο κύβος ερίφθει!

Ε και?

Σιγά μη κλάψω, σιγά μη φοβηθώ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    ...Επίσης , θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την αποτελεσματικότητα της «συννεφιάς-ψιλοβροχου» ως μέσο αποτροπής συγκεντρώσεων….
    Δεν εμποδισε κοθολου,παρ'οτι μεσα σε 2 λεπτα απο ψιχαλα το γυρισε σε κορομηλα!
    Υπηρχαν αρκετες ομπρελες,και οσοι δεν μπορεσαν να βρουν καταφυγιο την αραξαν για κανα μισαωρο στο μετρο,το οποιο θυμιζε καταυλισμο
    -..Not Yet!

Παλαιό μέλος
    Εγω πηγα σημερα στο λευκο πυργο, νομιζω πως για πρωτη φορα με συγκινησε συγκεντρωση....
    Δε ξερω αν θα βγει κατι αλλα ειναι ωραιο αυτο που γινεται, αυτη την αισθηση εχω... κι οσο νομιζω οτι ειναι αγνο θα ειμαι εκει περα...
    Ισως στις επομενες εκλογες να βγει κατι διαφορετικο. Ισως να γινουν τα πραγματα και χειροτερα...
    Αυτο που μου δινει ελπιδα ομως ειναι οτι ισως για πρωτη φορα ΘΑ ειναι ΑΜΕΣΗ επιλογη μας...

Μια μικρη γευση απο την συγκεντρωση το απογευμα.
    http://www.youtube.com/watch?v=pGWy2xKPuxE

(αν δεν παιζει δωστε του λιγη ωρα, μολις ανεβηκε)
    -..Not Yet!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    το αναπαντεχο ειναι πως σε μικροτερη πολη (λιβαδεια) χτες η πλατεια κατα τις 6 ειχε βαρια καμια 30αρια ατομα και πολλους περισσοτερους που πιναν καφε εκεινη την ωρα μαλλον μουδιασμενοι και σημερα ειχαν αυξηθει σιγουρα σε καμια 200αρια ολων των ηλικιων.... κατι αρχιζει να γινεται! και ενα παλικαρι που ξεκινησε να μοιραζει φυλλαδια του ΠΑΜΕ τον σταματησαν με ηρεμο τροπο.

το διαιρειν και βασιλευε που ειναι παντα επικαιρη τακτικη ελπιζω να μην νικησει αυτη τη φορα καθως επισης και η μιζερια για οτι νεο και αγνωστο!

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF