Πένα!!
Στο μοτέρ θα του πήγαινε πολύ να βουρτσίσεις τις κορυφές από τις ψύκτρες...
Πένα!!
Στο μοτέρ θα του πήγαινε πολύ να βουρτσίσεις τις κορυφές από τις ψύκτρες...
Κωστής
Πάνο πολύ ωραίο γίνεται... πολύ σωστή επιλογή το ματ! Δώσε πληροφορίες για το χρώμα...
![]()
δεν ειναι κατι ιδιαιτερο.απο χρωματοπωλειο το πηρα.το χρωμα υψηλης το μαυρο βγαινει μονο σε ματ.γραφει πανω οτι αντεχει μεχρι 800 βαθμους!!!!!! εκατσε πολυ καλα στο μοτερ γιατι το μοτερ ηταν αυτο που του ειχα κανει αμμοβολη.ηταν καθαρο απο βρωμιες και ειχε γινει σαγρε το μεταλλο.οποτε επιασε αμεσως!!!!
Το χρωμα ειναι ειδικο,για σπεσιαλ μοτορια:.Μεγειες
![]()
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΟΥ
Να και αλλος Dexter !!!
Δεν ειναι καθολου ευκολο και μαλιστα το να βαλεις το μοτερ στην θεση χωρις να κανεις ζημια του ειναι ασκηση ακριβειας!!!
Πανο το μοτερι ειναι πολυ καλο ,αν και νομιζω σου εχουν ξεφυγει (αβαφτα) μερικα σημεια !! (ξερω ειμαι λιγο...... αλλα δεν το ελεγχω)μπορει να φταιει και το φλας !
Λοιπον το μοτερ θελει οπως ειπε ο κοτσελακος να βουρτσίσεις τις κορυφές από τις ψύκτρες ,γυαλισμα οι ταπες των βαλβιδων και της καδενας (να φυγει η μαυριλα) και ισως επισης γυαλισμα το καπακι που εχεις υαλοβολισει ,αλλα και βαμενο μαυρο δεν θα ηταν ασχημο την στιγμη που εχει νικελ το καλυμα των πλατινων και νικελ βιδες!!
Καλη συνεχεια!!!![]()
Τελευταία τροποποίηση από sv9cvk; 20/05/2012 στις 20:35.
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Καλησπερα Χρηστο!!! οχι δεν ειναι αβαφο.ειναι το φλας.οταν ειδα τις φωτο τρομαξα.λεω δεν γινεται αυτο.!!! το εβαφα 2 μερες .εχω προσεξει και εχω ριξει παντου μεσα στις ψυκτρες.αν δεις οι τελευταιες φωτο ειναι χωρις φλας. το καπακι που εχω υαλλοβολισει θα παει για βουρτσα,οι ταπες των βαλβιδων επισης,οπως και το καπακι που λειπει απο πανω ,τις κορυφες απο τις ψυκτρες και αυτες βουρτσα.πολλα που εχω βαλει πανω τα εβαλα γιατι δοκιμαζα βιδες και τα αφησα και για προστασια!!!
το καπακι των πλατινων θα αγοραστει καινουργιο!!! Κοστος 50 ευροπουλα.εχω 2 στα οποια καποιος επεξε το πουλακι του και ειναι χαλια!!!
θα κανω νικελ επισης τα δαχτυλιδια που κρατανε τις εξατμισεις. σκοπος μου και μενα τωρα ειναι να σπασει η μαυριλα!!!!
Γνώμη μου για το cafe racer μαύρη μαυρίλα το μοτέρ. Μην το σπάς καθόλου...![]()
WHO RUNS THE SHOW
Πω ρε φίλε κουκλι θα γίνει!
περιμένουμε φωτό!
κουκλα το μοτερ
εχε υποψη σου μονο οτι αυτο το χρωμα δεν αντεχει βενζινες και ζεστα λαδια πανω![]()
Άπαιχτος!!! Εύγε!!!
Πολλή προσοχή όμως γιατί το υψηλής αν δεν βάλεις μπρος το μοτέρ δεν θα ψηθεί σωστά.Οπότε, ως εκείνη την ημέρα.. προσεκτικά!!
Συνέχισε βγαίνει κουκλί το άτιμο!!!
ΥΓ.τις ψύκτρες συμφωνώ κι εγώ γυάλισέ τις να κάνουν αντίθεση στο μαύρο!!
Και πάλι μπράβο!!!![]()
Πατέρας πια..
σημερα ειπα να κανω λιγο δουλιτσα.επιασα το πισω φτερο το εβαλα πανω στο μηχανακι με το πισω φαναρι το οποιο εχει ενα μικρο ραγισμα.θα παρουμε αλλο αργοτερα οταν μαζεψουμε λεφτα.
το κακο με αυτο το μοντελο ειναι οτι για καθε αντικειμενο απο το ebay φευγει και 50 ευρω .το καλο ειναι οτι υπαρχει πληθος απο ανταλλακτικα
στην συνεχεια εβαλα την αριστερη κατω εξατμιση.αρχιζει και παιρνει μορφη και ογκο το μηχανακι
σειρα ειχε η πανω δεξια!!!!!!! τις εξατμισεις τις εχω φερει ολες απο αμερικη και τις εχω χρυσοπληρωσει.μεταχειρισμενες φυσικα
για να μην σας κουραζω εβαλα και τις αλλες δυο απο αριστερα.το μηχανακι ειναι καβββββββλαααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W