Σελίδα 23 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 1318192021222324252627 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 395

Θέμα: ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Honda Cb 500 Four 71

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kotselakos
    Πένα!!

Στο μοτέρ θα του πήγαινε πολύ να βουρτσίσεις τις κορυφές από τις ψύκτρες...
    Κωστής

Don't mess with the pig.. Το avatar του/της Τo gourouni
    Πάνο πολύ ωραίο γίνεται... πολύ σωστή επιλογή το ματ! Δώσε πληροφορίες για το χρώμα...

Στα γαμψά μου νυχια έχουν πέσει:
    Honda 50cc - Υamaha Srx 400 - BMW R25 1951 - ΥAMAHA SRX 600 1986

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macgyver2180
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από S-ex-rx Pig Προβολή μηνύματος
    Πάνο πολύ ωραίο γίνεται... πολύ σωστή επιλογή το ματ! Δώσε πληροφορίες για το χρώμα...

δεν ειναι κατι ιδιαιτερο.απο χρωματοπωλειο το πηρα.το χρωμα υψηλης το μαυρο βγαινει μονο σε ματ.γραφει πανω οτι αντεχει μεχρι 800 βαθμους!!!!!! εκατσε πολυ καλα στο μοτερ γιατι το μοτερ ηταν αυτο που του ειχα κανει αμμοβολη.ηταν καθαρο απο βρωμιες και ειχε γινει σαγρε το μεταλλο.οποτε επιασε αμεσως!!!!

ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ Το avatar του/της vforever
    Το χρωμα ειναι ειδικο,για σπεσιαλ μοτορια:.Μεγειες
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΟΥ

Χρηστος Το avatar του/της sv9cvk
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macgyver2180 Προβολή μηνύματος
    το σαββατοκυριακο εκανα δουλεια!!! σκοπος ηταν να βαψω το μοτερ με χρωμα υψηλης γαι το cafe racer.
    Εντυσα ολο το δωματιο μονωσα το μοτερ για να μην παει χρωμα στα επιμαχα σημεια .

Ηρθε ο φιλος μου ο Θοδωρης με τα σπρει και αρχισαμε να ψεκαζουμε.2 σπρει τελειωσαμε !!!το μοτερ εγινε γαματο.Μαυρο ματ και τα μυαλα στα καγκελα λεμε
    Να και αλλος Dexter !!!

ετσι για σημερα τελειωσα.οσο και αν φαινεται ευκολο μεσα απο ις φωτο σημερα για να γινει ολο αυτο ξεκινησα απο τις 8 το πρωι και τελειωσα στις 4 το απογευμα.

εβαλα επισης τους αυλους των καρμπυρατερ και την μιζα
    Δεν ειναι καθολου ευκολο και μαλιστα το να βαλεις το μοτερ στην θεση χωρις να κανεις ζημια του ειναι ασκηση ακριβειας!!!

Πανο το μοτερι ειναι πολυ καλο ,αν και νομιζω σου εχουν ξεφυγει (αβαφτα) μερικα σημεια !! (ξερω ειμαι λιγο...... αλλα δεν το ελεγχω) μπορει να φταιει και το φλας !

Λοιπον το μοτερ θελει οπως ειπε ο κοτσελακος να βουρτσίσεις τις κορυφές από τις ψύκτρες ,γυαλισμα οι ταπες των βαλβιδων και της καδενας (να φυγει η μαυριλα) και ισως επισης γυαλισμα το καπακι που εχεις υαλοβολισει ,αλλα και βαμενο μαυρο δεν θα ηταν ασχημο την στιγμη που εχει νικελ το καλυμα των πλατινων και νικελ βιδες!!
    Καλη συνεχεια!!!
    Τελευταία τροποποίηση από sv9cvk; 20/05/2012 στις 20:35.
    ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
    CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
    , Vespa GT200 TS50W

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sv9cvk Προβολή μηνύματος
    Να και αλλος Dexter !!!

Δεν ειναι καθολου ευκολο και μαλιστα το να βαλεις το μοτερ στην θεση χωρις να κανεις ζημια του ειναι ασκηση ακριβειας!!!

Πανο το μοτερι ειναι πολυ καλο αν και νομιζω σου εχουν ξεφυγει (αβαφτα) αρκετα σημεια !! (ξερω ειμαι λιγο...... αλλα δεν το ελεγχω) μπορει να φταιει και το φλας !

Λοιπον το μοτερ θελει οπως ειπε ο κοτσελακος να βουρτσίσεις τις κορυφές από τις ψύκτρες ,γυαλισμα οι ταπες των βαλβιδων και της καδενας (να φυγει η μαυριλα) και ισως επισης γυαλισμα το καπακι που εχεις υαλοβολισει ,αλλα και βαμενο μαυρο δεν θα ηταν ασχημο την στιγμη που εχει νικελ το καλυμα των πλατινων και νικελ βιδες!!
    Καλη συνεχεια!!!
    Καλησπερα Χρηστο!!! οχι δεν ειναι αβαφο.ειναι το φλας.οταν ειδα τις φωτο τρομαξα.λεω δεν γινεται αυτο.!!! το εβαφα 2 μερες .εχω προσεξει και εχω ριξει παντου μεσα στις ψυκτρες.αν δεις οι τελευταιες φωτο ειναι χωρις φλας. το καπακι που εχω υαλλοβολισει θα παει για βουρτσα,οι ταπες των βαλβιδων επισης,οπως και το καπακι που λειπει απο πανω ,τις κορυφες απο τις ψυκτρες και αυτες βουρτσα.πολλα που εχω βαλει πανω τα εβαλα γιατι δοκιμαζα βιδες και τα αφησα και για προστασια!!!

το καπακι των πλατινων θα αγοραστει καινουργιο!!! Κοστος 50 ευροπουλα.εχω 2 στα οποια καποιος επεξε το πουλακι του και ειναι χαλια!!!

θα κανω νικελ επισης τα δαχτυλιδια που κρατανε τις εξατμισεις. σκοπος μου και μενα τωρα ειναι να σπασει η μαυριλα!!!!

Μεσόγειος διασώστης Το avatar του/της Shiatman
    Γνώμη μου για το cafe racer μαύρη μαυρίλα το μοτέρ. Μην το σπάς καθόλου...
    WHO RUNS THE SHOW

Πω ρε φίλε κουκλι θα γίνει!

περιμένουμε φωτό!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    κουκλα το μοτερ
    εχε υποψη σου μονο οτι αυτο το χρωμα δεν αντεχει βενζινες και ζεστα λαδια πανω

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    Άπαιχτος!!! Εύγε!!!

Πολλή προσοχή όμως γιατί το υψηλής αν δεν βάλεις μπρος το μοτέρ δεν θα ψηθεί σωστά.Οπότε, ως εκείνη την ημέρα.. προσεκτικά!!

Συνέχισε βγαίνει κουκλί το άτιμο!!!

ΥΓ.τις ψύκτρες συμφωνώ κι εγώ γυάλισέ τις να κάνουν αντίθεση στο μαύρο!!

Και πάλι μπράβο!!!
    Πατέρας πια..

σημερα ειπα να κανω λιγο δουλιτσα.επιασα το πισω φτερο το εβαλα πανω στο μηχανακι με το πισω φαναρι το οποιο εχει ενα μικρο ραγισμα.θα παρουμε αλλο αργοτερα οταν μαζεψουμε λεφτα.

το κακο με αυτο το μοντελο ειναι οτι για καθε αντικειμενο απο το ebay φευγει και 50 ευρω .το καλο ειναι οτι υπαρχει πληθος απο ανταλλακτικα
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC00604.jpg‎   DSC00607.jpg‎   DSC00610.jpg‎  

στην συνεχεια εβαλα την αριστερη κατω εξατμιση.αρχιζει και παιρνει μορφη και ογκο το μηχανακι
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC00617.jpg‎   DSC00618.jpg‎   DSC00620.jpg‎  

σειρα ειχε η πανω δεξια!!!!!!! τις εξατμισεις τις εχω φερει ολες απο αμερικη και τις εχω χρυσοπληρωσει.μεταχειρισμενες φυσικα

για να μην σας κουραζω εβαλα και τις αλλες δυο απο αριστερα.το μηχανακι ειναι καβββββββλαααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC00625.jpg‎   DSC00626.jpg‎   DSC00624.jpg‎  

μερικες ακομα απο την δεξια πλευρα
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC00629.jpg‎   DSC00631.jpg‎   DSC00633.jpg‎  

Χρηστος Το avatar του/της sv9cvk
    σειρα ειχε η πανω δεξια!!!!!!! τις εξατμισεις τις εχω φερει ολες απο αμερικη και τις εχω χρυσοπληρωσει.μεταχειρισμενες φυσικα

για να μην σας κουραζω εβαλα και τις αλλες δυο απο αριστερα.το μηχανακι ειναι καβββββββλαααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!
    :a07:
    ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
    CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
    , Vespa GT200 TS50W

Παρόμοια θέματα

1. Honda CB Super Four ... na tin paro??
    από stef.corfu στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 12:33
  2. Τι λέτε για το Honda CB 500;
    από Wheelie στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2007, 10:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ