Ξέρει κανείς τίποτα για test ride ?
Ξέρει κανείς τίποτα για test ride ?
Give me fuel, Give me fire
Σιγουρα εχει ο Μπαξεβανης, Καλιροης 12. Καθως και Integra, Crosstourer, ολα δηλαδη τα νεα Honda...
Benelli TRK 502 X 2020 - Honda SH 150 2009
2 φαουλ... μικρη σελα (μυτερη?) για συνεπιβατη ... γιατι αυτο σε τουριστικο μηχανακι?
μονο δισκοφρενο εμπρος... (τι να τα κανεις τα CBS αν εχεις μισα φρενα μπροστα?)
Υ.Γ. υποτιθεται οτι το NC ειναι διαδοχος του CBF σαν ψηλο STreet ? η του Transalp σαν Dual/sport-Touring?
Accipere quam facere praestat injuriam
Πρέπει να το δούμε από κοντά πρώτα με τη γυναίκα, να κάνει τεστ κοπώσεως σέλας, γιατί από τις φωτό δύσκολα να δεις πόσο άνετη είναι ή δεν είναι η σέλα.
Όσον αφορά το μονό μπροστά δισκόφρενο, από τη στιγμή που φρενάρει καλά, (τα τεστ αυτό λένε) ποσώς με ενδιαφέρει αν έχει δυο, έναν ή μισό δίσκο.
Πραγματικά δεν έχω καταλάβει ποιανού διάδοχος είναι, αλλά αυτό που με καίει πραγματικά είναι η απίστευτα χαμηλή κατανάλωσή του.
But in the town it was well known when they got home at night their fat psychopathic wives would thrash them within inches of their lives.
Ανταποκριση Σουηδιας!
Αφου κωλοβαραω τις τελευταιες μερες εριξα μια ματια τι λενε εδω για αυτο το μηχανακι
(Απο κοντα ειναι πιο ομορφο απο οτι φαινεται,αλλα βεβαια δεν παιρνει κανενα βραβειο ομορφης σχεδιασης)
Πωλειται 9000€ το απλο και 9500€ το αυτοματο(για να μην φωναζετε εκει κατω!)
Μεσες-ακρες οι Σουηδοι λενε καλο μηχανακι,αλλα πολυ αδυναμο.Πολυ καλο σαν commuter χωρις μεγαλες απαιτησεις
Οντως η καταναλωση του ειναι μικρη,αλλα το ωραιο ειναι οτι στα συγκριτικα λενε οτι καλο το Honda αλλα το Vstrom καιει λιγο παραπανω αλλα ειναι πολυ πιο διασκεδαστικο μηχανακι χαχα
Βεβαια η τιμη του Vstrom εδω ειναι μολις...10500 ευρακια,οποτε το Χοντα εχει μια σχετικη διαφορα τιμης(που φτασαμε,τα χοντα να ειναι τα φτηνοτερα στην κατηγορια τους!)
Να σας πω βεβαια οτι η εδω αντιπροσωπεια εισαγει,ναι,και το Innova 125 με μολις τρια χιλιαρικακια τιμη!
Βεβαια,αν βαλεις κατω τις εισφορες και τα τελη κυκλοφοριας που εχει η Ελλαδα(εδω δεν πληρωνεις σχεδον τιποτα,δεν υπαρχουν διοδια στους δρομους) τοτε το κοστος κτησης ερχεται περιπου ιδιο
Επαναλαμβανω παντως οτι το χοντα ειναι πιο ομορφο απο κοντα,σε σχεση με τις φωτο(οχι οτι κοβω και τις φλεβες μου βεβαια...)
edit εδω λενε οτι το μοτερ ειναι κομμενο στην μεση απο αυτοκινητο Honda Jazz κι οχι απο VFR.Δεν το γνωριζω
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
edit εδω λενε οτι το μοτερ ειναι κομμενο στην μεση απο αυτοκινητο Honda Jazz κι οχι απο VFR.Δεν το γνωριζω[/QUOTE]
Και εδώ γιου-κέι, αλλά και παντού νομίζω, το ίδιο λένε...εξ ου και η χαμηλή κατανάλωση...
σε μερικά χρονάκια όσοι τώρα το φτύνουν θα το ψάχνουν για "μουλάρι", στο εξωτερικό...,γιατί στο Ελλάντα θα έχουμε ήδη μουλάρια...
υ.γ. Καλή τύχη εκεί στη Σουηδία, ελπίζω να μην λιώσεις στην βρόχα καλοκαιριάτικο όπως εδώ στο Εδιμβούργο![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
λοιπον παληκαρια μου ,το οδηγησα απο φιλο ..εντυπωσεις δεν ειναι εκρηκτικο μιας και εχει λιγους ιππους ,αλλα ειναι απιστευτα πρακτικο και μπορεις να κανεις σχεδον τα παντα με καποιους μικρους συμβιβασμους..στα κλειστα κοματια και μεσα στην πολη μπορεις να κηνιθεις πολυ γρηγορα εκμεταλευομενος τον πολυ καλο κηνιτιρα[ροπη,γραμικοτητα,κτλπ] και τα υπερανω κριτικης φρενα σε σημειο που μπορεις να φρεναρεις πολυ πιο αργα απο αλλες μοτο,το αυτοματο δε που οδηγησα σε αφηνει να ασχοληθεις με την οδηγηση μιας και λειτουργει αψογα.στο s δε ειναι αρκετα γρηγορο.... [οχι εκρηκτικο]αλλα δε θα το ελεγα και αργο... αλλα λογω της τρομερης ευλιξια μπορεις να κηνιθεις πολυ γρηγορα μες στην πολυ και σε κλειστα κοματια.δεν απευθυνεται βεβεα στους σκληροπυρινικους μοτοσυκλετιστες αλλα σ αυτους που θελουν ενα ευλικτο οικονομικο μοτο για χρηση στην πολη και κοντινες εξορμησεις .εμενα μ αρεσε πολυ και ισως να ειναι το επομενο μηχανακι μου !
servis απ οτι μου ειπε εχει κανει μονο το πρωτο στα 1000χλμ το οποιο ηταν απλο [λαδια ,κτλπ] απο καταναλωση ηταν πολυ ευχαρηστημενος απο οτι μου ειπε παιζει απο 3,5 σε χαλαρο mod μεχρι 4,5 σε σκισιμο ..υπολογιζω[απο την κουβεντα μας] οτι σε νορμαλ κατασταση δλδ να μην πας τσιτα αλλα οχι και να σε παρει ο υπνος με σβελτη οδηγηση αλλα οχι τσιτα πρεπει να παιζει 3,7 με 4,0..μαλλον,αναλογως βεβεα της συνθηκες κτλπ [κηνιση,ταξιδι,κτλπ]
Το είδα σήμερα στο δρόμο σε μάυρο.Δέν είναι άσχημο.Μαζεμένο,σοβαρό,και νομίζω πιό "εύπεπτο" σχεδιαστικά απο το crossrunner.
Εάν καίει και τόσο λίγο νομίζω θα πάει καλά.