Ρε Μπυρωνα τελειωνε λεμε.![]()
Ρε Μπυρωνα τελειωνε λεμε.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Άσχετο αλλά επειδή είχα καιρό να μπω στο tread, μου τρέχουν τα σάλια!Μπράβο αδερφέ. Με το καλό να το ξαναβγάλεις στο δρόμο!
![]()
SRX600 3SX
Τώρα που το θυμήθηκες θα πάω να δω τι γίνεται
Oxi κάτι συγκλονιστικό δεν υπάρχει, εκτός του οτι μετακόμισε απο το συνεργείο που ήταν, σε άλλο μέρος.
Χρόνο δεν έχω να ασχοληθώ δυστυχώς...
Δηλ. δε θα τελειώσει ποτέςςςςςςςςς;;;;;;;;;; Κρίμα και ήταν κουκλί........ Να βάλουμε κανα χεράκι;;;;;;;;
Oxi ρε παίδες, ούτε το έσπρωξα ούτε το παράτησα. Θα τσουλήσει το μηχανάκι, απλά το πρόγραμμα μου εδώ και μήνες δεν μου αφήνει χρόνο να οδηγήσω, όχι να φτιάξω.
Btw μετά το «ξυπνητήρι» του fournas, έδωσα ένα deadline μιας βδομάδας μέχρι να αναλάβω εγώ την συνέχεια του project (με άγνωστα αποτελέσματα).
Πάντως θα ξυπνήσει το srx-άκι![]()
καλησπερα πολυ ωραια δουλλεια μπραβο
τωρα αν μου επιτρεπεις κ 2 ερωτησουλες
τα αμορτισερ τα εχω δει στι εβαυ κ σκεφτομαι να τα φερω πως τα ειδες αξιζουν? κ το κοντερ απο που αν βεβαια επιτρεπεται που ρωταω
εκτος κι αν εχεις καμια ακρη για πιο ευκολα πιο γρηγορα ...............