ουτε για πλακα παιζει να κανει 0-400 km/h σε 20 δευτερολεπτα, χαζα λενε, 0-100 σε ποσο εχει τοτε 1 δευτερολεπτο? τι ειναι dragster?
Για την ιστορια...ο λογος 1 προς 1 ισχυει για ΟΛΟΥΣ τους κινητηρες εσωτερικης καυσης...απο παπι μεχρι νταλικα μεχρι βευρον (που και αυτη 1000 ιππους εχει χαμενους σε θερμοτητα απο το συστημα ψυξης και οχι 2000...ελεγξε καλυτερα την πηγη σου)...
π.χ.ενα αμαξι 100 ιππων παραγει αλλους 100 σε που χανονται σε θερμοτητα απο το συστημα ψυξης, ΦΑΚΤ
Μαρκετινγκ χαζομαρα και τσιμπησατε ολοι...
Υ.Γ. Εχει 10 ψυγεια γιατι σχεδιαστηκε απο την VW και πρεπει να αντεχει....αν ηταν φερραρι θα ειχε 1...
Y.Γ.
VS
![]()
Τελευταία τροποποίηση από IRA57; 06/03/2014 στις 19:21.
Τσεκαρε και μονος, απο το 8:35 και εξης.
https://www.youtube.com/watch?v=f4dZnsp5J44
υ.γ. συγκρινεις τον εχθρο των powerangers με το ατι που 'χει μια ψ*λη ισα με το μποι μου;![]()
Τελευταία τροποποίηση από Bradipous; 06/03/2014 στις 18:44.
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
Με αλλα λογια λες οτι οι βενζινικονκινητηρες εσωτερικης καυσης εχουν λογο αποδοσης 50%.
Επετρεψε μου να σου πω οτι το νουμερο αυτο ειναι πιο κοντα στο 25 με 30% με μεγιστο καποιων μοτερ στο 35%
Οι διχρονοι αργοστροφοι ντηζελ ειναι οι πλεον αποδοτικοι με συντελεστες θερμικης αποδοσης που φτανουν το πολυ 50-60%
Τελευταία τροποποίηση από DrBig; 06/03/2014 στις 18:49.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Δεν περιμενω ενα ντοκυμαντερ να μου πει κατι που ηδη ξερω.Το χω δει και το παρουσιαζει αυτο το ''φαινομενο'' λες και ειναι κατι ιδιαιτερο.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ...Ε οχι και εχθρος των παουερ ρεηντζερ ο Γκοτζιρα!!!Κατσε να δεις το reboot που βγαινει φετο...
Δεν ηθελα να μπερδεψω κανεναν, εννοειται οτι ισχυει αυτο που λες. (1/3 φτανει στο δρομο ,1/3 χανεται στο συστημα ψυξης και 1/3 στα καυσαερια)
Απλα ενα μοτερ που εχει 100 αλογα χανει 100 στο συστημα ψυξης (και αλλα 100 στα καυσαερια). Τα ψυγεια της Βευρον σε καμια περιπτωση δεν εχουν σχεση με τις θερμικες απωλειες των εξατμισεων.
Τωρα που το ξαναδιαβαζω τι εγραψα οντως δεν ημουνα σαφης.