Σοβαρό φόρουμ το dogforum ....http://www.moto.gr/forums/showthread...anned+dogforum
Σοβαρό φόρουμ το dogforum ....http://www.moto.gr/forums/showthread...anned+dogforum
Bασικά στα 50 μέτρα (σε ευθεία) είναι ο κεντρικός δρόμος.
Αλλά φυσικά περιμένεις να μου την πεις στη γωνία...όσο μπορείς, βέβαια.
Τις εξατμίσεις, τις έχω βάλει για να νεκραναστήσω τα αμνοεριφία σου.
Και μη αρχίσουμε τώρα για οικολογίες, ρύπους κλπ, ούτε οικολόγος το 'παιξα, ούτε τίποτα..πόλλω δε μάλλον τη στιγμή που οδηγώ βενζινοβόρα οχήματα.
Για να βγαλω την ουρα μου απ'εξω εγω, στην πολη ειχα και μια arrow με σιγαστηρα που φοραγα στο συγκεκριμενο.
Αλλα στο νησι απο το ενα χωριο στο αλλο ο δρομος ειναι εντελως ερημος απο ανθρωπους, σπιτια αλλα και ζωα. Αντε να ενοχληθει καμια κατσικα και κανενα πτηνο.
Και τοτε ημουν και αρκετα μικροτερος, εξου και οι aftermarket, και κατα συνεπεια πιο ανωριμος και ενοχλητικος.
![]()
MADE IN JAPAN 日本製
υπαρχει αλλο θεμα για τις αφτερμαρκετ και την ενοχληση κλπ...
θελω να δω που θα φτασει το θεμα.ευτυχως που γινεται και καμια κωλοτουμπα και παιρνει τα πανω του ανα διαστηματα..
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Ρε τι να στην πω, δεν χρειάζεται, το κάνεις μόνος σου. Μας έχεις πρήξει τα τσαούλια με το τι λέει κατά γράμμα ο κάθε νόμος για τα σκυλιά στις παραλίες λες και εσύ στανταρ ακολουθείς κατά γράμμα το νόμο όταν π.χ. οδηγάς τη μηχανή σου με την after market εξάτμιση. Αν εγώ λοιπόν σε σταματήσω στο δρόμο και σου πω ότι περνάς με το μηχανάκι και μου παίρνεις τ΄αυτιά τι θα κανεις; Θα με σεβαστείς; Ή μήπως οδηγάς πάντα σύμφωνα με τα όρια ταχύτητας που ορίζει ο νόμος στους δρόμους; Ή δεν έχει διαπράξει ούτε μια φορά στη ζωή σου παράβαση του ΚΟΚ; Απάντησε ειλικρινά σε αυτό, κάτσε και σκέψου πόσες παραβάσεις του νόμου (όχι μόνο του ΚΟΚ) διαπράττουμε καθημερινά όλοι μας και κατάλαβε επιτέλους ότι δεν μπορεί να επικαλείσαι το νόμο όποτε σε συμφέρει γιατί μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ.
Η ουσία είναι αυτό που είπε και ο Νικόλας (abel), ότι ανεξαρτήτως των νόμων πρέπει να πρυτανεύει η λογική μερικές φορές.
1ον) Eίναι road use legal. Ναι έχω κάνει παραβάσεις ΚΟΚ, προσπέραση στη διπλή διαχωριστική, όριο ταχύτητας, ποτέ όμως κόκκινο, ποτέ μεθυσμένος. Άσε τις αναλογίες...
2ον) Ο μόνος που του τα πρήζω είσαι εσύ, γιατί δεν τα έφερες στα μέτρα σου αυτή τη φορά. Επικαλέστηκες πρώτος το νόμο , αποτέλεσμα π@παρια..αμνοερίφια π@παρια..ακόμα γελάω..να ΄σαι καλά..
Πιστεύω ότι πληγώθηκε λίγο το "εγώ" σου, που είναι νομίζω, λιγουλάκι, ανεβασμένο..τώρα επικαλείσαι τη λογική που μόνο εσύ δεν την έχεις..
Γιατί να αφήσω τις αναλογίες; Στις παραβάσεις του ΚΟΚ είσαι ελαστικός αν όμως έρθει σκύλος στην παραλία πιο κοντά από το 20 μέτρα που ορίζεις εσύ (ενώ δεν ορίζεται πουθενά ξεκάθαρα) ως όριο, θα φωνάξεις το λιμενικό; Πες μου πόσο κινδυνεύεις εσύ από έναν σκύλο που κάθεται και κολυμπάει στα 10 μέτρα απόσταση μακριά σου και πόσο κινδυνεύει ο χ συνοδοιπόρος σου στο δρόμο από τις προσπεράσεις σε διπλή διαχωριστική και την υπέρβαση του ορίου ταχύτητας. Αν σε δω να κάνεις προσπέραση σε έρημο αλλά με διπλή διαχωριστική δρόμο να φωνάξω την αστυνομία; Ή αν σε δω να πηγαίνεις με 100 αντί για 80; Θα σε ίσιωναν τα πρόστιμα ή μόνο εσύ ως γενικώς γ@μ@ω ισιώνεις κόσμο;
Για το 2) τι να πω... είναι ένδειξη καρμπινάτη πάντως ότι τζάμπα γράφω... ας είναι...
Άντε καλά μπάνια και προσοχή στα σκυλιά, αυτή τη μάστιγα των ελληνικών θαλασσών...
Αυτο λεγεται αναζοπυρωση του θρεντ.
![]()
Ντωσε!!!
MADE IN JAPAN 日本製
Nα με συγχωρέσει το forum, που μπορεί να σε "ξενερώσω" και να σταματήσεις να προσφέρεις απλόχερα τη σοφία σου.
Α, πλάκωσαν και οι κολλητοί..ναι ήμουν δραστήριο παιδί και είχα χτυπήσει στο κεφάλι πολλές φορές..
Κάποιοι άλλοι χτυπάνε το "κεφάλι" από μικροί..
Bob πάρε αναζοπύρωση..![]()
Να διευκρινησω ορισμενα πραγματα,το dogforum Μπορει να εχει τους θερμοκεφαλους του(οπως και αυτο και ολα φυσικα) αλλα τα παιδια εκει και αριστες γνωσεις εχουν αλλα και προσπαθουν να βοηθησουν κοσμο!και εγω στην αρχη βριστηκα μαζι τους αλλα πιστεψε με παρα τις υπερβολες τους εχουν σε ολα δικιο!
Λες οτι στην πεσανε και δεν συμμεριστηκαν την χαρα σου να βρεις ονομα για τον σκυλο σου.σκεψου να μπεις σε αυτο το φορουμ ενας 18χρονος μεσα στην καλη χαρα και να πει πως ειχε παπι τωρα πηρε hayabusa και να μας ρωταει που θα παει πρωτο ταξιδι στο εξωτερικο,και να μην ειναι τρολλ αλλα υπαρκτο ατομο!μπορεις να διανοηθεις τι θα ακουσει απο τους εμπειρους του φορουμ?και θα λεει μετα οτι οι μαλακες του μοτο με αποπηραν και εγω ημουν τοσο χαρουμενος!ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο εκανες και εσυ εκει!οπως θα ελεγες εδω ΠΡΩΤΑ ενημερωνομαστε απο τα φορουμ και τους εμπειρους και μετα κανουμε αγορα.
Και στα λεει αυτα καποιος που παρακολουθει σχολαστικα και τα 2 φορουμ με ολη την καλη διαθεση!
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!