Αυτα ειναι. Σε ενα μεκανακι πυραυλο συζηταμε πως θα το πουσαρουμε για να γινει οσο πιο μη οδηγησιμο γινεται. Εμεις που τον σβοντζ, τον ροσσι (ποιονκαι κατι αλλους τυχαιους τους εχουμε για πλακα! Χαχαχαχαχαχαχα
![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Και χωρίς εγγύηση!!! (Το Η2R)
http://www.cycleworld.com/2014/11/12...src=SOC&dom=tw
Μεγαλη π@π@ριά εβγαλαν οι καβασακηδες.![]()
μαλιστα...εκθεσιακο κομματι και αυτο...
για γνωστες/συλλεκτες και παει λεγοντας...
μ'αρεσει και ο περιορισμος στα λαστιχα, που αφορα και την ιδια εταιρεια...
αν λοιπον δουλεψουν σωστα τα ηλεκτρονικα μπλιμπλικια του πραγματος, και εφ'οσον ειναι στημενο σωστα, και οποτε δουλευει (και δεν ειναι στο συνεργειο απο γεννητουρια), θα φονευει κατα συρροη εντος πιστας αλλα μηχανακια...
αρα υπαρχουν ΠΟΛΛΕΣ προϋποθεσεις...
και η σημαντικοτερη θα ειναι να μην ανατιναζετε...
αρα το H2R θα ειναι σαν το sxv 5.5 αλλα σε ss version και χωρις ουτε την υποτυπωδη εγγυηση...
περαστικα μας...![]()
Ότι να ναι... το είχα ξαναγράψει κάποιες σελίδες πίσω όταν σκάσανε οι πρώτες πληροφορίες περί της τιμής... αν φτιάξει κανείς τουρμπάτο ss 5ετίας, το αναβαθμίσει σε περιφερειακά, αναρτήσεις & φρένα και πάρει άλλον έναν κινητήρα spare, του έρχεται πολύ πιο οικονομικά από τα 20000 που ζητάει η Kawasaki για το "πολιτικό" H2 και η απόδοση μπορεί να πλησιάσει το H2R των 50000. Κατανοητό και αντιληπτό πιστεύω...
Από εκεί και έπειτα θα συμφωνήσω στο ότι στο θέμα της σχεδίασης / αισθητικής τα πράγματα δεν θα είναι τόσο wow και εντυπωσιακά αλλά και εκεί υπάρχει λύση!
1) Βρίσκουμε έναν nerd / καμένο πιτσιρικά με ακμή και ορμόνες στο peak τους που να παίζει στα δάχτυλα (εκτός από το πουλί του) ένα πρόγραμμα 3D σχεδίασης
2) Αγοράζουμε ένα iPhone6 και δωροδοκούμε πουτ@ν@κι του facebook ώστε να τον κορτάρει με αντάλλαγμα να μας βγάλει κάποια σχέδια.
3) Σκάμε μεταμφιεσμένοι ως αστυνομικοί / εφοριακοί / αγορανομία / υγειονομικός έλεγχος σε "μούτρο" που φτιάχνει πολυεστέρες, δεν έχει σημασία η ιδιότητα μας, οτιδήποτε επίσημο και κρατικό θα τον φοβίσει... με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε και την υλοποίηση των σχεδίων που θα μας παραδώσει ο nerd πιτσιρικάς.
Πάμε τώρα στο θέμα της σχεδίασης αλά H2(R) που είναι και το πιο δύσκολο:
1) Πυροβολούμε έναν γλάρο, τον βαλσαμώνουμε με τα φτερά του σε έκταση και εφαρμόζουμε στρώσεις ρητίνης και faux ανθρακόνημα πάνω του.
2) Αγοράζουμε από το e-bay κινέζικες απομιμήσεις κράνους Darth Vader, 5-6 είναι μια χαρά
3) Πάμε στο Parking του δήμου μας και με ένα μικρό αντίτιμο ζητάμε να θέσουν σε λειτουργία ένα απορριμματοφόρο
4) Πετάμε στο κάδο του απορριμματοφόρου τα κράνη Darth Vader και περιμένουμε να τα αρπάξει η σύνθλιψη
5) Παραλαμβάνουμε τα τσακισμένα κράνη Darth Vader, επιλέγουμε αυτό που πλησιάζει περισσότερο την σχεδίαση / αισθητική του H2(R) και τα δίνουμε στον nerd πιτσιρικά να μας βγάλει σχέδια
6) Πάμε με τα σχέδια στο τύπο με τα πολυεστερικά και του ζητάμε να μας τα βγάλει
7) Του δίνουμε μαζί και τον γλάρο του 1) ζητώντας του να τον προσαρμόσει στη μάσκα
Με αυτά τα απλά βήματα θα έχουμε λοιπόν ένα μηχανάκι με απόδοση κοντά στα 300 άλογα και εμφάνιση αλά H2(R)... αν είμαστε ψείρες μπορούμε επίσης να κάνουμε καταδρομική βράδυ, σε παιδική χαρά με τροχό και γεννήτρια και να κόψουμε τμήματα από κούνιες, τραμπάλες και από τον μύλο... με λίγη πράσινη μπογιά μπορούν άνετα να ντουμπλάρουν ως χωροδικτύωμα στο μηχανάκι μας. Για μια υπέρτατη H2R εμπειρία, ζητάμε από τον μάστορά που θα προσαρμόσει το turbo kit στο μηχανάκι μας να κάνει εσκεμμένα κάποιες κακοτεχνίες ώστε να καπνίζει και να χαλάει... παράλληλα τον ενημερώνουμε να μας αγνοεί και να μας γράφει στα @@δια του όταν θα τον επισκεπτόμαστε με κεφαλές πιστόνια και στροφαλομπιέλες στα χέρια, ζητώντας του εγγύηση.
οχι φυσικα...χρειαζονται και χερια...
αλλα αν στα καταλληλα χερια ερθουν γκαζι, ηλεκτρονικα, στησιμο...
αν ειναι οδηγησιμο στην καρδια της στροφης και δεν αρχισει ο κοσμος να γινεται ελικοπτερο απο την φουσκωμα της τουρμπινας τοτε γιατι να μην ειναι πιο γρηγορο απο τα αλλα..?
μιλαμε παντα για τον ιδιο οδηγο που θα οδηγησει ενα Κ9, ενα rsv4, ενα s1000rr και το Η2...
Καλά, ούτε να γλωσσοφάω ούτε να γρουσουζέψω θέλω κανέναν, αλλά η καβα ανέκαθεν (ή από τα όσα ξέρω και θυμάμαι εγώ) πάντα βιαστική και της υπερβολής ήταν, κι αυτή η βιασύνη και υπερβολή της βέβαια ήταν που πούλαγε.
Βγάζανε όλοι 600άρια, έτρεχε η κάβα να βγάλει το πιο γρήγορο 600 στα χαρτιά, δωσ'του όμως μετά εκρήξεις και σεισμοί.
Αυτή η δυσαναλογία, να είσαι ο ουραγός στις 4 ιαπωνικές και να θες να πρωτοπορήσεις εμένα μου κάθεται κάπως.
Θα μου πεις αυτό είναι που μπορεί να δώσει αυτό δίνει.
Τουρμπίνα τους θυμήθηκε τουρμπίνα βάλανε.
Τώρα άμα θα δουλέψει, δε θα δουλέψει, θα αρχίσει να γίνεται σμπαράλια το μηχανάκι, θα πέφτουνε τα high βροχή.... Θα δείξει.
Πάντως, in my humble opinion που λεν και στου χουριό μ΄, αν ήταν καλή ιδέα θα την είχαν κάνει κι άλλοι που την έχουν πιο μεγάλη...![]()
Δεν ξέρω τί λέτε εσείς, έγω ένα σουξουβου 5.5 θα πάρω κάποια στιγμή, ακόμα κι αν χρειαστεί να προσλάβω μηχανικό που θα μένει στο γκαράζ μου επί 24ώρου βάσεως να μου κάνει σέρβις πριν από κάθε βόλτα, και νοσοκομειακό να με ακολουθεί κάθε φορά που το καβαλάω (με τον μηχανικό μέσα φυσικά, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τί μπορεί να προκύψει στη διαδρομή)![]()
με 50κιλα πανω απο ολα τα αλλα σβκ μονο ανταγωνιστικο στην πιστα δε μπορει να ειναι...
O Jay το έβαλε ήδη στο γκαράζ του...
http://www.youtube.com/watch?v=vAo0LWQFxdE#t=920