Σε ειδα κατα τις 10 στην καθοδο της εθνικης με το triumph ξαπλα. Ελπιζω να εισαι καλα!
Σε ειδα κατα τις 10 στην καθοδο της εθνικης με το triumph ξαπλα. Ελπιζω να εισαι καλα!
Σε ειδα να φευγεις με κοκκινο και οταν σου ειπα ''που πας; εχεις κοκκινο...'' .... ζητησες συγγνωμη και εκανες πισω...
τι να πω... μαλλον εχουν χαζεψει οι περισσοτεροι...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Μόλις σας είδα....
Εγώ να παραδίδω τη μικρή στο σχολικό, εσείς δικάβαλο, τριβάλιτσο, φουλ εξοπλισμός με την σημαία πίσω να κρύβει πινακίδα έτοιμοι για το ταξίδι σας....
Ιταλία να υποθέσω για το μοτοτζιπί.....
Καλό δρόμο και καλή επιστροφή παίδες όποιος και αν είναι ο προορισμός
υγ.... δεν κατάλαβα ποιο μηχανάκι ήταν..... μάλλον για bandit 1250 μου έκανε....
υγ2... δε ζηλεύω ρε![]()
πουτσ@@@@@@@@@
σε ειδα κοπελια με το λευκο cbr στην Ολγας οπως και τον γαμπρο με το gsxr και την yoshimura να σηκωνει τον κοσμο στον αερα για να σου δειξει οτι τημ εχει μεγαλη.Βαλτε και κανενα κρανος ομως ρε παιδια.
δεν σε ειδα με το kle στην τυφλη μου γωνια και με την ιδια ταχυτητα. κορναρες και σε πηρα χαμπαρι, ευτυχως χωρις αλλα. σορι μαν.
το ιδιο εκανες μετα/ και με το επομενο αυτοκινητο απο οτι ειδα στον καθρεφτη. σε λαθος σημειο αραζεις.
Bye Bye
Τελευταία τροποποίηση από GFawkes; 29/05/2015 στις 09:37.
Σε ειδα να μπαινεις αποτομα στη λωριδα μου, χωρις φλας... παλι καλα που προλαβα να φρεναρω...
ουτε απο κορνες, ουτε απο τιποτα δεν παιρνετε χαμπαρι...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
έχω αλλάξει την κόρνα με την παρακάτω
http://www.ebay.com/itm/BLACK-SUPER-...f3013f&vxp=mtr
πίστεψέ με μ έχει σώσει, μόνο σε κανάν ηλικιωμένο υπάρχει πρόβλημα μην πάθει συγκοπή![]()
Με ειδα Red-Rider με την παπια φουλ προβλεπε στον Προαστιακο του Πειραια.
Με αναγνωρισες απο τον Φαρο που οδηγω και χαρηκα πολυ που τα ειπαμε!
Καλους δρομους φιλε μου!!!
Σας ειδα στην καλλιθέα πρίν καμια ώρα,(2εργάτες πανω σε μπλέ innova injection) να σκάτε πάνω σε αυτοκινητο(στο μπροστα φτερό του οδηγου) ο οποιος κατι παραβίασε,μαζί με ενα ταξί αλλα ηταν ο τυχερος.. (δεν προλαβα να διακρινω αν ηταν φαναρι η στοπ μιας και ημουν μακρια)...ευτυχώς περα απο γρατσουνιες στα χερια εισασταν καλα...ευχομαι να βγεί ακρη
Σε ειδα κοπελιά,στην συμβολη κων/λεος-ιερα οδό ,να ανάβεις το καντηλάκι στο εκλησσάκι....
Να προσέχετε εκει εξω ολοι ...
ΣΑΣ ΒΛΈΠΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΡΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ,ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΣΚΟΥΤΕΡ-ΠΑΠΙΑ ΝΑ οδηγάτε χωρίς αυριο...θα κλειστώ στο σπιτι μου φαινεται ολο το καλοκαιρι και θα βγώ με τα πρωτοβρόχια πάλι...
Σε είδα γεράκο ενώ περιμένω στο φανάρι να μου κορνάρεις ενώ είναι κόκκινο και να προχωράς μπροστά και να μου πατάς το πόδι .Μόλις σου κατέβασα τον καθρεύτη ευτιχώς σταμάτησες βγήκες από το αμάξι να μου ζητήσεις τα ρέστα ..και ακουλούθησε ο εξής διάλογος:
εγω: Tι κάνεις ρε μαλάκα είσαι τρελός ;
γεράκος: Α για να σου πω τι έκανες εκεί ;
εγω: Μου πάτησες το πόδι x 2
γεράκος : Δίκιο έχεις συγνώμη ας φύγουμε ( δεν είχε πάρει χαμπάρι )
εγώ: τι να το κάνω το δίκιο
Απο πίσω ενας τύπος με ένα βανάκι που είδε όλο το σκηνικό του είπε " καλά να πάθεις ..να προσέχεις άλλη φορά " και του απαντάει ο γέρακος " τι θες και συ μωρέ ".
Σίγουρα η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη και ντρέπομαι αλλα δυστιχώς εκείνη την στιγμή δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τον εαυτό μου και του κατέβασα τον καθρέυτη γιατί αλλίως θα μου είχε πιάσει για τα καλά το πόδι ..φυσικά δεν το λεω για να δικαιολογηθώ μιας και νιώθω άσχημα για τον εαυτό μου που αντέδρασα έτσι και σε καμιά περίπτωση για τον γεράκο γιατί αφού έγινε όλο το σκηνικό έδωσε τσαμπουκαλεμένη απάντηση στον άλλο τύπο , τι να πείς έτσι έχει μάθει δεν θα αλλάξει τώρα.
πριν λιγο ειδα στο υψος του υγεια ενα τρανσλαπ να ανεβαινει μαλιοκουβαρακρανακι αραι ασπρομαυρο και μποτουλες... μαλλον ο Βαντας θα ητανε...
![]()
Σε είδαμε "χρήστη ουσιών" να βουτάς την τσαντούλα της κυρίας για κακή σου τύχη όμως προλάβανε και σε ακινητοποίησαν κάτι κύριοι παραπέρα και άρχισες να ζητάς ελεημοσύνη κτλπ κτλπ.....Ας πρόσεχες,θα σε αναλάβουν αυτοί που πρέπει τώρα,το άσχημο είναι οτι σε κανα 48ωρο σε κόβω να ξαναβγαίνεις έξω και να κάνεις πάλι τα ίδια με την ελαστικότητα που έχει το νομικό σύστημα μας....