Σελίδα 23 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 131819202122232425 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 370

Θέμα: Moto gp round 2 Texas / USA

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    mario είσαι στο ίδιο χωροχρόνο με εμας?
    Οχι. Ειναι σε χωροχρονο ξενων φορουμ.

@mario

Σου τα γραφω εδω μια και καλη για να μην τα γραφω και στο καινουριο της Αργεντινης, που ανοιξατε διαλογο με τον fkol, κι αλλα σου λεει κι αλλα καταλαβαινεις.

Χαλαρωσε και προσεχε τον τροπο σου.

Σου το εχουμε πει πολλες φορες διαφοροι mods, και μυαλο δε βαζεις.

Μη μου απαντησεις, για να μου πεις ποιος φταιει και ποιος πεταχτηκε πρωτος, και ποιος ξεκινησε τον καυγα.

Την πορεια σου κανονισε.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    +1800
    +vroom
    +

Αυτό.
    Απλά και νέτα.

Και ξενερώνω μερικώς, γιατι ναι μεν τον καραγουσταρω το Μαρκ, αλλα θα γούσταρα να δω το γιατρο να σηκωνει ακομα ενα, κλπ κλπ, αλλα δεν εχει.

Ο Μαρκ θα ανοιξει βαρδουλα μεχρι εκει που δεν παει.

Απλα αραζουμε πισω κι απολαμβανουμε το θεαμα (οπως το παρει κανεις).

ΥΓ. Αντε αμα ειναι ας γυρισει και ο αναποφασιστος, να του ραψει κι αυτουνου μια γκαρνταρομπα κοστουμια και να παει παλι σπιτι του.

Για να μη μεινουν κι αποριες για το τί θα ειχε γινει αν, και ισως και μπορει, και ο Μαρκεζ δεν τα εβαλε ποτε με το "μεγαλυτερο ταλεντο που περασε ποτε απο τα gp" κλπ κλπ κλπ
    Δεν λέω τίποτα καινούργιο ρε pipe. Συναισθηματικα θα ήθελα και εγώ άλλο ένα από τον γιατρό, μόνο και μόνο για τη λύσσα και το ταλέντο που έχει απίστευτη διάρκεια και εξέλιξη.

Από την άλλη, παρακολουθώ αγώνες από τα τέλη του 80, και δεν έχω ξαναδεί ποτέ τέτοιον αναβάτη, που με το ντεμπούτο του σάρωσε τους πάντες, σε καμμία κατηγορία.

Αλλη κατηγορία, αλλά άλογα, αλλη ομάδα και βγάζει ότι ώρα γουστάρει μισό δευτερόλεπτο κάτω από τους άλλους.

Απλά απίστευτος.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Δεν λέω τίποτα καινούργιο ρε pipe.
    Τί να πεις κι εσύ μ'αυτά που βλέπεις

Αυτό ακριβώς λέω Βύρωνα. Ότι η πραγματικότητα είναι που ζοριζόμαστε να πιστέψουμε (γι'αυτό και οι μπύρες και τα βρουμ).
    Ότι είναι τόσο κουλό κι απίστευτο αυτό που συμβαίνει που το παρακολουθούμε σα μαλάκες, και δεν μπορούμε να το χωνέψουμε.

Διατηρούμε καμιά κρυφή ελπίδα, έτσι για το συναίσθημα και για να έχει ενδιαφέρον το πράμα, αλλά κατ'ουσίαν, ο άλλος την πετάει έξω μας ρίχνει ένα κατούρημα στα μούτρα, καβαλάει και γράφει ρεκόρ πίστας.

Θα βγει κανάς κανονισμός οι άλλοι να τρέχουν με τα gp κι αυτός με το 600άρι από το moto2 μπας και χαρεί και καμιά άλλη μανούλα

εγω παλι κραταω μια μικρη πισινη για τον Μαρκεθ
    Σιγουρα ειναι πιλοταρα
    σιγουρα την δεδομενη στιγμη ο συνδυασμος Μαρκεζ-Χοντα
    ειναι αρκετα μπροστα απο ολους
    Αλλα θα περιμενω να τον δω του χρονου με κοινα ηλεκτρονικα
    και νεα λαστιχα πως θα παει
    Δεν ξερω κατα ποσο το πολυ ιδιαιτερο κ επιθετικο στυλ που εχει
    θα τον βοηθα εξισου του χρονου
    βεβαια ισως να αποδειχθουν μαλακιες τα οσα γραφω κ να κανει
    παλι τα ιδια...

Drycleaner Το avatar του/της GIOTIS750
    Marc Márquez Pole Position Record Lap - MotoGP 2015 Round 02

http://www.dailymotion.com/video/x2m...d_auto?start=3

gixxerman
    Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 14/04/2015 στις 07:34.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Νομιζω,δεν ειμαι και 100% σιγουρος ,οτι ο KING KENNY εκανε το ιδιο το 78(στα 500),αλλα εσυ μιλας απο τελη 80 οποτε οκ.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Mην το κουραζουμε το θεμα.Οταν ΘΑ μεγαλωσει ο μικρος,ΘΑ εχει παρει 9 κουπες,ΘΑ εχει φερει με την προσωπικοτητα και το μπριο του πολυ(ακομη και οχι σχετικο με το motoGP) κοσμο στο αθλημα και θα ξεσηκωνει τον κοσμο με την μουρλια του...
    ΤΟΤΕ
    Θα μπορει να λογιζεται σαν ισαξιος
    Μεχρι τοτε ακομη θα ειναι ενας ακομη πολυ καλος οδηγος...
    Οταν γινει αυτο θα ειμαστε οι πρωτοι που θα του πουμε μπραβο...
    Μεχρι ΤΟΤΕ λοιπον θα υπαρχει μονον ενας...
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	9.jpg 
Προβολές:	120 
Μέγεθος:	10,2 KB 
ID:	333910
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

που είναι τα 8γωνα ρεεεεεεεεεεεεεε...!!!!

Όνομα:	CCez01GVEAE3qtt.jpg 
Προβολές:	119 
Μέγεθος:	54,0 KB 
ID:	333911
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

το παιδί-θαύμα που τα ξύνει όλα

Όνομα:	93-marquez_joc5411.gallery_full_top_lg.jpg 
Προβολές:	112 
Μέγεθος:	100,1 KB 
ID:	333912

Όνομα:	93-marquez__gp_2432.gallery_full_top_lg.jpg 
Προβολές:	113 
Μέγεθος:	71,1 KB 
ID:	333913
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες

Θα συμφωνησω(100%) σε ενα πραγμα:O Rossi ειναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.

γέρος

Όνομα:	CCfWzGbUsAAor7r.jpg 
Προβολές:	112 
Μέγεθος:	78,0 KB 
ID:	333914

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    +1800
    +vroom
    +

Αυτό.
    Απλά και νέτα.

Και ξενερώνω μερικώς, γιατι ναι μεν τον καραγουσταρω το Μαρκ, αλλα θα γούσταρα να δω το γιατρο να σηκωνει ακομα ενα, κλπ κλπ, αλλα δεν εχει.

Ο Μαρκ θα ανοιξει βαρδουλα μεχρι εκει που δεν παει.

Απλα αραζουμε πισω κι απολαμβανουμε το θεαμα (οπως το παρει κανεις).

ΥΓ. Αντε αμα ειναι ας γυρισει και ο αναποφασιστος, να του ραψει κι αυτουνου μια γκαρνταρομπα κοστουμια και να παει παλι σπιτι του.

Για να μη μεινουν κι αποριες για το τί θα ειχε γινει αν, και ισως και μπορει, και ο Μαρκεζ δεν τα εβαλε ποτε με το "μεγαλυτερο ταλεντο που περασε ποτε απο τα gp" κλπ κλπ κλπ
    Oμοίως το ίδιο Παναγιώτη.Κατ' αρχήν το GP τουλάχιστον,το έμαθα λόγω ενός και μόνο ονόματος του κου Valentino Rossi μη γελιόμαστε,αλλά τελικά ξερς τι παρατηρώ;Οτι ήρθε η ώρα να κάνουμε τόπο στα νιάτα...γιατί πλέον με αυτό το κωλοπαίδι να μας κάνει να τραβάμε τα μαλλιά μας σχεδόν σε κάθε αγώνα χωρίς να θέλω να το ξεχειλώσω πιστεύω οτι 4-5 χρονάκια απο τώρα θα μιλάμε για ένα νέο Rossi,ή τουλάχιστον κάτι παρόμοιο με αυτόν και ειδικά φέτος και τα yamaha μέχρι στιγμής φαίνονται αρκετά δυνατά καθώς και τα ντούκι.Γουστάρω να βλέπω Rossi VS Marquez μέχρι αηδίας δλδ δε ξέρω πως να το χαρακτηρίσω αλλα όταν κοντράρονται εγώ τουλάχιστον πιστεύω οτι ο μικρός το χέζει το σωβρακάκι του και μάλλον μόνο ο Vale είναι αυτός που τον κάνει να νοιώθει έτσι.Επίσης Aleix,μεγάλη πιλοτάρα πραγματικά,δεν περίμενα τόσο καλή απόδοση και απο τη σουζουκάρα στην 1η χρονιά.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ηayate Προβολή μηνύματος
    Oμοίως το ίδιο Παναγιώτη.Κατ' αρχήν το GP τουλάχιστον,το έμαθα λόγω ενός και μόνο ονόματος του κου Valentino Rossi μη γελιόμαστε,αλλά τελικά ξερς τι παρατηρώ;Οτι ήρθε η ώρα να κάνουμε τόπο στα νιάτα...γιατί πλέον με αυτό το κωλοπαίδι να μας κάνει να τραβάμε τα μαλλιά μας σχεδόν σε κάθε αγώνα χωρίς να θέλω να το ξεχειλώσω πιστεύω οτι 4-5 χρονάκια απο τώρα θα μιλάμε για ένα νέο Rossi,ή τουλάχιστον κάτι παρόμοιο με αυτόν και ειδικά φέτος και τα yamaha μέχρι στιγμής φαίνονται αρκετά δυνατά καθώς και τα ντούκι.Γουστάρω να βλέπω Rossi VS Marquez μέχρι αηδίας δλδ δε ξέρω πως να το χαρακτηρίσω αλλα όταν κοντράρονται εγώ τουλάχιστον πιστεύω οτι ο μικρός το χέζει το σωβρακάκι του και μάλλον μόνο ο Vale είναι αυτός που τον κάνει να νοιώθει έτσι.Επίσης Aleix,μεγάλη πιλοτάρα πραγματικά,δεν περίμενα τόσο καλή απόδοση και απο τη σουζουκάρα στην 1η χρονιά.

Όνομα:	MotoGP+of+Malaysia+Race+Y-UpL4vVGT9l.jpg 
Προβολές:	104 
Μέγεθος:	79,3 KB 
ID:	333915

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    Εγώ λέω να μην βιαζόμαστε με τον Μαρκίζα, να περιμένουμε να δούμε στα 35 του τι χρόνους θα γράφει, πόσες κούπες θα έχει σηκώσει,
    πόσα καπελάκια θα έχει πουλήσει,
    και μετά να διανοηθούμε να σκεφτούμε ότι ίσως ενδεχομένως και να είναι και γαμώ τα χέρια.

Καλά για τον άλλο τον γκέουλα που πήγε να φυτεύει ψάρια μόλις είδε ότι θα ανέβει στα μεγάλα ο ΜΜ δεν το συζητώ καθόλου.
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

Παντως δυο πραγματα εχει χασει ο rossi απο την παλια του εποχη(2001-2009)ΤΟ φρεναρισμα που ειχε και το υπερ τσαμπουκα προσπερασμα.Νομιζω σημερα τα εχει σε λιγοτερο ποσοστο.ΑΛΛΑ...ο ανθρωπος ειναι τοσο μεγαλος πιλοτος,τετοιο ταλεντο,που και σημερα παιζει ανετα μπαλα με τα αλλα παιδακια.

Παρόμοια θέματα

1. Moto GP, Round 15 Japan - Motegi
    από emiliano στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2012, 19:51
  2. Moto GP, Round 14 Spain - Aragon
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2012, 08:22
  3. Moto GP, Round 13 San Marino - Misano
    Απαντήσεις: 182