Σελίδα 23 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 131819202122232425262728 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 414

Θέμα: Motogp round 8 Assen

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIOTIS750 Προβολή μηνύματος
    Κοιταξε οτι ειναι οδηγαρα ειναι αλλα δεν πρεπει να εχει επαφες με αλλους αναβατες και να οδηγαει σαν να θελει να περασει τον αλλον απο πανω

γιατι το λιγοτερο που θα παθει στο μελλον αμα συνεχισει ετσι ειναι καποιο προστιμο .γυψο κλπ.
    goitis, δεν ειπε κανενας οτι δεν ειναι μεγαλο τιμονι.Το θεμα ειναι να φαει κανα δυο ψω...ες,σαν την χθεσινη,με συνοδεια τουμπας(αναιμακτης ετσι; )να καταλαβει πεντε πραγματα.Εγω να πω την αληθεια,περιμενα να την βρει απο τον Ιαννο,αλλα ο Ιαννο γενικα εχει ηρεμησει,φετος ειδικα ειναι πολυ κουλαριστος,δεν εχει εκεινη την τρελα που ειχε στα μοτο2.
    Τελευταία τροποποίηση από thunder ace; 28/06/2015 στις 16:50.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIOTIS750 Προβολή μηνύματος
    Παρακαλω vkats
    για το θεμα που ρωτας μονο οι αναβατες που το κανουν θα σου πουν γιατι τους βολευει τωρα πρωτος το εκανε ο Γιατρος και το περασε απο 10 κοσκινα για να δει αν του κοβει κανα δεκατακι αλλα τελικα δεν του εκοβε .Εχει στοιχεια απο μοταρντ και οδηγηση σε χωμα που κατεβαζεις το ποδι αλλα πολλοι δεν το κανουν
    ειναι να σε βολευει .
    Ελπιζω κατι να εκανα
    Μεταφερει βαρος στο εσωτερικο της στροφης.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Drycleaner Το avatar του/της GIOTIS750
    @vkats συν + αυτα που αναφεραν ο gixxerman και ο Dr big + Vstrommer71 πιο πανω για το θεμα που ρωτησες .
    Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 28/06/2015 στις 17:20.

Drycleaner Το avatar του/της GIOTIS750
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    goitis, δεν ειπε κανενας οτι δεν ειναι μεγαλο τιμονι.Το θεμα ειναι να φαει κανα δυο ψω...ες,σαν την χθεσινη,με συνοδεια τουμπας(αναιμακτης ετσι; )να καταλαβει πεντε πραγματα.Εγω να πω την αληθεια,περιμενα να την βρει απο τον Ιαννο,αλλα ο Ιαννο γενικα εχει ηρεμησει,φετος ειδικα ειναι πολυ κουλαριστος,δεν εχει εκεινη την τρελα που ειχε στα μοτο2.
    Μπα δεν τον βλεπω να αλλαζει κατι στο κοντινο μελλον ,με τον Ιανοννε τωρα δεν ξερω τι τρεχει μακαρι να ανεβει [εχει και καλο μοτορι φετος]
    Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 28/06/2015 στις 17:24.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ωραιος αγωνας...
    εξαιρετικος ο γιατρος...στην τελευταια στροφη φανηκε η εμπειρια και βγηκε αξιοτατα πρωτος...
    ο μικρος οντως αργησε να φρεναρει και μπηκε ανορθοδοξα (κλειστα) απο εσωτερικη χωρις να εχει πλανο εξοδου...φανηκε οτι μετα βγηκε εκτος αγωνιστικης γραμμης και εχασε χρονο στην αριστερη...
    ηταν ξεκαθαρα ή ταν ή επι τας, αλλα ευτυχως δεν επεσε κανενας...παρακινδυνευμενη ενεργεια αλλα εχουν γινει και απο αλλους...
    lorenzo το ειπε ξεκαθαρα οτι δεν ειχε τον ρυθμο και εκατσε στα μετωπισθεν για να παρει ευκολα βαθμουλακια που θα τον βοηθησουν στο πρωταθλημα...μονο κερδισμενος μπορουσε να βγει απο αυτη του την αποφαση...ο rossi ηταν ξεκαθαρα ο κυριαρχος του τριημερου, αρα δεν θα ειχε κανενα νοημα να ρισκαρει και να τον κοντραρει...ο μικρος ερχοταν απο πτωσεις και ηταν κ@υλωμενος και διψασμενος για αιμα...αρα αν εμπλεκε θα ηταν χειροτερα τα πραγματα για ολους...αν γινοταν καμια κεντα μεταξυ των 2 μπροστινων, θα ειχε ξεφυγει και στους ποντους...

pedrosa απογοητευτικος...δεν μπορουσε να περασει δορυφορους και open...

ο rossi φαινεται να μπορει για πρωταθλημα και ειναι πολυ θετικο αλλα ενταξει νωρις ειναι ακομα...εχουμε αλλους 10 αγωνες..ουτε στα μισα του πρωταθληματος δλδ...πολλα μπορει ν'αλλαξουν...ερχονται και χοντοπιστες...
    θα δειξει...

αν και πάλι η bridgestone αλλάξει λάστιχα η ζυγαριά πιθανότατα θα γείρει εκ νέου υπέρ του Λορένθο....
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Τρικύλινδρος Διφάναρος
    Παδιά κι εγώ φαν του γιατρού είμαι αλλά δεν έχω καταλάβει ποιός εμβόλισε ποιόν...

Ο γιατρός ερχόταν από πίσω και ο ΜΜ ήταν μπροστά εκείνη τη στιγμη. Αρα ποιός έπρεπε να προσέχει αυτός που βλέπει τον μπροστινό του ή ο μπροστινός που δεν έχει ματια στο κώλο;

Δεν ξέρω αν υπάρχει κανονισμός προτεραιότητας ανάλογα ποιός είναι εσωτερικά ή εξωτερικά στη στροφή...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vkats Προβολή μηνύματος
    Παδιά κι εγώ φαν του γιατρού είμαι αλλά δεν έχω καταλάβει ποιός εμβόλισε ποιόν...

Ο γιατρός ερχόταν από πίσω και ο ΜΜ ήταν μπροστά εκείνη τη στιγμη. Αρα ποιός έπρεπε να προσέχει αυτός που βλέπει τον μπροστινό του ή ο μπροστινός που δεν έχει ματια στο κώλο;

Δεν ξέρω αν υπάρχει κανονισμός προτεραιότητας ανάλογα ποιός είναι εσωτερικά ή εξωτερικά στη στροφή...
    οι αγωνοδίκες βγάλανε απόφαση στηριζόμενοι στο πλάνο του ελικοπτέρου όπου γίνεται ξεκάθαρο πως ο Γιατρός ήταν πάντα μπροστά και σε καμία φάση δεν ήταν πίσω... που είδες εσύ ότι ερχόταν από πίσω?
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες

Τρικύλινδρος Διφάναρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    οι αγωνοδίκες βγάλανε απόφαση στηριζόμενοι στο πλάνο του ελικοπτέρου όπου γίνεται ξεκάθαρο πως ο Γιατρός ήταν πάντα μπροστά και σε καμία φάση δεν ήταν πίσω... που είδες εσύ ότι ερχόταν από πίσω?
    Εμένα μου φάνηκε οτι χώθηκε ο μικρός για λίγο μπροστά προσπαθώντας ένα τελευταίο πέρασμα και ξαναπερνώντας τον ο γιατρός στην ίδια φάση έπεσε επάνω του.

Τι να πω... Ούτε αγωνοδίκης είμαι ούτε ελικόπτερο...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vkats Προβολή μηνύματος
    Εμένα μου φάνηκε οτι χώθηκε ο μικρός για λίγο μπροστά προσπαθώντας ένα τελευταίο πέρασμα και ξαναπερνώντας τον ο γιατρός στην ίδια φάση έπεσε επάνω του.

Τι να πω... Ούτε αγωνοδίκης είμαι ούτε ελικόπτερο...
    ε δες τότε το πλάνο από το ελικόπτερο....(αρκέσου σ'αυτό μέχρι να γίνεις αγωνοδίκης.....ή ελικόπτερο!!!)

Eσυ πρεπει να ειδες αλλο αγωνα δεν εξηγειται αλλιως.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Μερικοί εδώ είναι πιο επικίνδυνοι από τον MM.

εμπειριά μέλος Το avatar του/της Argonautis46
    Προσπαθώ όσο μπορώ να το δω αντικειμενικά. Όσες φορές όμως και να δω το βιντεάκι:
    https://www.youtube.com/watch?v=Hci4Zp636SI
    Δεν μπορώ να βρώ κάτι που να δικαιολογεί τις δηλώσεις του Marc. Λέει οτι ξέρει πως έκανε το σωστο και οτι αν ηταν στη θέση του Γιατρού, πλέον την επόμενη φορά θα ξέρει τι να κάνει. Με υπονοούμενο οτι ο Γιατρός τον είδε και έκλεισε τη γραμμή του. Αφού μέχρι να μπούν στην μέση της στροφής, ο Marc δεν είχε φτάσει καλά καλά στα μισά της μηχανής του Γιατρού. Ο Γιατρός πάλι, άμα δεν έκλεινε θα έβγαζε την στροφή? Εμένα μου φαίνεται πως θα έβγαινε έξω.
    Τι να πω. Ετσι μου φαίνεται εμένα. Θα τον διακαιολογούσα αν έλεγε πως το προσπάθησε λόγω τελευταίας στροφής (ασχετα που δεν τον καίνε οι βαθμοί) και απλά δεν του βγήκε. Τώρα να λέει "έμαθα τι να κάνω την επόμενη φορά" με σπόντα οτι τον κοπανήσανε κιόλας το βρίσκω τραγικό. Στα δικά μου τα μάτια πήγε να κάνει άλλη μια γενναία κίνηση που δεν του βγηκε.

Τέλος πάντων για να αποφευχθούν και οι παρεξηγήσεις. Περισσότερο με ενόχλησε η αυτοπεποίθησή του. Επρεπε να πει "sry παιδιά μου βγήκαν λάθος τα μαθηματικά"
    Δείτε το βίντεο. Ναι οκ είχε την εσωτερική, άργησε να μπεί όμως και πράγματι, δεν είχε βλέψεις για το πως θα βγει.
    Κύκλους

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    Μια και σε βρήκαμε όμως. Τα Suzuki; όλα καλά; προσεχτε ρε να μας φάτε τον αντικαταστάτη του κοντού. Τον νου σας.
    εχμ....καλά μωρέ 10άδα...περίμενα καλύτερα στο άσσεν αλλά............ αντικαταστάτη του κοντού??????? κανείς δε φεύγει από τη Suzuki...!!! μαύρα μάτια κάναμε να δούμε σωστό τιμόνι μετά τον Κέβιν....................

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    Μερικοί εδώ είναι πιο επικίνδυνοι από τον MM.

για πε....

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Είναι εύκολο να καταλάβεις και το ένα και το άλλο.
    Όλοι οι οδηγοί της Suzuki έχουν τα ίδια συμβόλαια σε διάρκεια;
    Με λίγα λόγια ελπίζω στον Viñales.
    Τελευταία τροποποίηση από LogOutGoRide; 28/06/2015 στις 18:52.

Παρόμοια θέματα

1. MotoGP Round 8 - Assen 2014
    από mario27 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2014, 23:06
  2. MotoGP Round 10, Indianapolis , USA
    Απαντήσεις: 233
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2013, 12:18
  3. MotoGP Round 9, Laguna Seca, USA
    Απαντήσεις: 386