Σελίδα 23 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 131819202122232425 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 367

Θέμα: ομαδα ΔΙαροια ΑΣτυνομιας..

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Ποτε εφθασε αυτο κοντα 10 χιλιαδες δισκους..;;;

Τα δυο πρωτα ποστ διαβασα. Μικε εκανες μλκ και παλι καλα που στη χαρισαν..
    MADE IN JAPAN 日本製

23 σελιδες εεεεε;

Που να χε κοπει και κανα χαρτακι......
    πουτσ@@@@@@@@@

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterbmwrider Προβολή μηνύματος
    κανεις δεν εβγαλε ετυμογορια.οσο για το οτι ειδες καποιον να κανει καραμπινατο σφαξιμο και δεν εκρινες για τι δεν ηταν προς εσενα ειναι πολυ απαθης αντιμετωπιση.αυριο ο ιδιος κανοντας το ιδιο μπορει να σκοτωσει εσενα η εμενα.και ξανα λεω,με αφορμη το ποστ σου απλα τονιζω πως το σφαξιμο κοκκινου ειναι αποπειρα δολοφονιας και τελος.τα οχηματα ειναι οπλα.οποιος δεν το καταλαβαινει ειναι απλα αφελης και ανικανος να οδηγαει.πολυ μεγαλο ποσοστο κοσμου γυρναει καθε μερα σπιτι του απο ΚΑΘΑΡΗ ΤΥΧΗ.δεν εχουν συναισθηση που πανε και πως πρεπει να οδηγανε.
    οκ! τοτε με τη λογικη σας αυτή, μπορει καποιος να πιασει το τιμονι μεθυσμένος, να πηγαινει με +50 χλμ από το επιτρεπομενο μεσα σε κατοικημενη περιοχη, να κανει μπαντιλικια σε πλατειες που παιζουν παιδια, να κανει κοντρες σε φαναρια και δρομους με κινηση, να κανει επικυνδινες σφηνες στη κινηση, να περναει διαβασεις πεζων αερα πατερα, να μη συντηρει σωστα το οχημα του, να μην εχει περασει ποτε ΚΤΕΟ, να είναι ανασφάλιστος... όλα καλα! δε τρεχει μια εκει...
    αλλα μη περασει κοκκινο σε φαναρι χωρις κινηση... ο χριστος και η παναγια.. πρεπει να τον κρεμασουμε είναι κοινος εγκληματιας, και επικυνδινος για το συνολο.. και φυσικα πρεπει να γινει αποδεκτης του αδικαιολογητου τσαμπουκα των μπατσων χωρις να μιλησει... πραγματικα ότι να ναι...

Παλαιό μέλος
    Σε αναλογο περιστατικό και κανοντας την παπια ("ωχ χιλια συγνωμη ρε παιδια δεν το είδα, ευτυχώς που δεν έγινε καποιο ατύχημα"), την γλύτωσα ευκολα και ανώδυνα. Φυσικά υπάρχουν λαλακες μπάτσοι (όπως και οι περισσότεροι στην ελλάδα είναι λαλακες), όπως υπάρχουν και λαλακες οδηγοί.

συνήθως όταν γίνεται η λαλακία κάνεις την παπια μπας και γλυτώσεις την κλήση.. Αμα κανεις την παπια το όργανο σπάνια συμπεριφέρεται λαλακισμένα. Αν συμπεριφέρεται λαλακισμένα (και σε γράψει κι όλας), ευγενικά κρατάς τον αριθμό απο τις μηχανές, το επώνυμο του οργάνου, σε ποιο Τμήμα είναι και σε πρώτη φάση πας στο διοικητή του και αναφέρεις το περιστατικό και απο εκεί και πέρα βλέπεις. Συνήθως το θέμα θα κλείσει με μια σύσταση στον κακό αστυνομικό, ειδικά αν ο διοικητής του ξερει (θα ξέρει σίγουρα) οτι το εν λόγω όργανο, το παίζει FBI. Απο κει και περα αν όλοι κάνουν την πάπια μπορειτε να απευθυνθείτε στην Διευθυνση εσωτερικών Υποθέσεων του Αρχηγείου ή σε καποιο ειδικευμένο δικηγόρο για την αστυνομική αυθαιρεσία, να σας κατατοπίσουν περισσότερο για το τι μπορείτε να κάνετε

Η ακόλουθη ιστορία είναι απoκύημα επιστημονικής φαντασίας κι ουδεμία σχέση έχει με υπαρκτά πρόσωπα και καταστάσεις.

Κάποτε ένας μοτοσυκλετιστής παραβίασε κατά λάθος ερυθρό σηματοδότη στο κέντρο Ευρωπαϊκής πρωτεύουσας καθώς δεν ήταν σε σωστή θέση επί του οδοστρώματος ώστε να έχει την κατάλληλη οπτική επαφή με το φανάρι.
    Πίσω του ακολουθούσε περιπολία αστυνομικών Ευρωπαϊκής χώρας η οποία σταμάτησε το μοτοσυκλετιστή λόγω της παράβασής του.

Αστυνομικός: Κύριε μόλις παραβιάσατε ερυθρό σηματοδότη.
    Μοτοσυκλετιστής: Ναι το κατάλαβα, μλkia μου.
    Α: Θα σας βεβαιωθεί παράβαση. Πρόστιμο 700€, 60 ημέρες αφαιρεση της άδειας οδήγησης, 20 ημέρες αφαιρεση πινακίδων κυκλοφορίας και 9 βαθμοί στο point system.
    M: καλώς κύριε αστυνομικέ, έκανα λάθος, ας πληρώσω πράξτε τα δέοντα.

Ετσι λοιπόν ο μοτοσυκλετιστής γύρισε σπιτι του, άνοιξε το pc κι έγραψε σε φορουμ ανάλογης θεματολογίας: "τα μουνι@ οι μπάτσοι σ' αυτή την περίοδο κρίσης που διανύουμε, που πληρωνόμαστε με το ζόρι 600€ το μήνα μοιράζουν κλήσεις 700€ έτσι αγόγγυστα και με απάθεια".

Στον αντίποδα ο άλλος ηρωας της ιστορίας μας σχόλασε μετά από 2 ωρες από το συμβάν κι αποκαμωμένος πήγε στον όρχο οχημάτων για να παραδώσει το υπηρεσιακό όχημα και να παραλάβει το δικό του. Ξεκινά λοιπόν χωρίς να φορά κράνος, χωρίς το όχημά του να φέρει πινακίδα κυκλοφορίας, πιθανόν ουτε ασφάλεια. Στο δρόμο για το σπιτι του παραβιάζει τα μισά κόκκινα φανάρια.

Ετσι συνεχισανε όλοι να ζούνε αρμονικά σ' αυτή τη χωρα που θέλει να νομίζει πως ανήκει στον ανεπτυγμένο κόσμο και δεν είναι μπανανία.
    Τελευταία τροποποίηση από Jo.Da.; 12/01/2016 στις 10:00.
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    23 σελιδες εεεεε;

Που να χε κοπει και κανα χαρτακι......

...και που να οδηγουσε καμια Μικαέλα αντι του Μικε....+100 σελιδες.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Έχετε καταλάβει ότι το έχετε κάψει τελείως; (να ήταν η πρώτη φορά..... )
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    ωωωχου μωρε πστ μου αρκετάασχοληθήκαμε με την πάρτη σου και με το κόκκινο που έσφαξες ηθελημένα ή μη. Πάμε σε κάτι ποιο σημαντικό τώρα??? Ας πούμε πες μας με φθίνουσα κατάταξη μερικές ταβέρνες στην Λευκάδα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Ποτε εφθασε αυτο κοντα 10 χιλιαδες δισκους..;;;

Τα δυο πρωτα ποστ διαβασα. Μικε εκανες μλκ και παλι καλα που στη χαρισαν..
    Αν ξαναπαει ο mikes να σταματησει μπροστα απο το φαναρι, θα θυμαται ποσο του πρηξαμε τα @@ εδω και θα το ξανασκεφτεται.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της BUSA MAKIS
    Έπρεπε να ζητήσεις τον αριθμό μητρώου των δυο που σου κάνανε τις μαγκιές.
    Έκανες μια παράβαση , σε σταματήσανε, έπρεπε να καλέσουν την τροχαία να σου κόψουν κλίση και τέλος.
    Μάκης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    οκ! τοτε με τη λογικη σας αυτή, μπορει καποιος να πιασει το τιμονι μεθυσμένος, να πηγαινει με +50 χλμ από το επιτρεπομενο μεσα σε κατοικημενη περιοχη, να κανει μπαντιλικια σε πλατειες που παιζουν παιδια, να κανει κοντρες σε φαναρια και δρομους με κινηση, να κανει επικυνδινες σφηνες στη κινηση, να περναει διαβασεις πεζων αερα πατερα, να μη συντηρει σωστα το οχημα του, να μην εχει περασει ποτε ΚΤΕΟ, να είναι ανασφάλιστος... όλα καλα! δε τρεχει μια εκει...
    αλλα μη περασει κοκκινο σε φαναρι χωρις κινηση... ο χριστος και η παναγια.. πρεπει να τον κρεμασουμε είναι κοινος εγκληματιας, και επικυνδινος για το συνολο.. και φυσικα πρεπει να γινει αποδεκτης του αδικαιολογητου τσαμπουκα των μπατσων χωρις να μιλησει... πραγματικα ότι να ναι...
    mike συνεχιζεις να βγαζεις μια επιθετικοτητα χωρις λογο.απλα πιασαμε αλλη μπαντα....ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ???αφαιρεση διπλωματος ισοβιος.ειμαι κακος???στα παππαρια μου!οταν την μερα του γαμου μου πριν 3 μηνες το βραδυ που βγαιναμε για ποτο μετα το γλεντι(ολοι η παρεα 100% νηφαλιοι.ειμαστε και αθλητες)και παθαινουμε λαστιχο,σταματαμε 2 αμαξια σε ευθεια στην βοηθητικη λωριδα.απλωνουμαι 2 τριγωνα!!! και ερχεται μεθυσμενος απο αλλο γαμο χτυπαει τα τριγωνα και πεφτει ΑΦΡΕΝΑΡΙΣΤΟΣ στο πρωτο απο τα 2 αυτοκινητα με εμας να αλλαζουμε λαστιχο στο μπροστα!!!αν δεν υπηρχε το πρωτο οχημα θα επεφτε πανω μας!με εμενα την γυναικα μου και τους κουμπαρους μου να ψαχνουμε χερια και ποδια τριγυρο καθως οι 2 ηταν αναμεσα στα 2 οχηματα!!!και ηταν τοσο τυφλα που μεχρι να ερθει η αστυνομια πηγε στο πισω καθισμα και κοιματαν.οποτε σε παρακαλω.
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    mike συνεχιζεις να βγαζεις μια επιθετικοτητα χωρις λογο.απλα πιασαμε αλλη μπαντα....ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ???αφαιρεση διπλωματος ισοβιος.ειμαι κακος???στα παππαρια μου!οταν την μερα του γαμου μου πριν 3 μηνες το βραδυ που βγαιναμε για ποτο μετα το γλεντι(ολοι η παρεα 100% νηφαλιοι.ειμαστε και αθλητες)και παθαινουμε λαστιχο,σταματαμε 2 αμαξια σε ευθεια στην βοηθητικη λωριδα.απλωνουμαι 2 τριγωνα!!! και ερχεται μεθυσμενος απο αλλο γαμο χτυπαει τα τριγωνα και πεφτει ΑΦΡΕΝΑΡΙΣΤΟΣ στο πρωτο απο τα 2 αυτοκινητα με εμας να αλλαζουμε λαστιχο στο μπροστα!!!αν δεν υπηρχε το πρωτο οχημα θα επεφτε πανω μας!με εμενα την γυναικα μου και τους κουμπαρους μου να ψαχνουμε χερια και ποδια τριγυρο καθως οι 2 ηταν αναμεσα στα 2 οχηματα!!!και ηταν τοσο τυφλα που μεχρι να ερθει η αστυνομια πηγε στο πισω καθισμα και κοιματαν.οποτε σε παρακαλω.
    Shit happens

Μπορείς να κάτσεις σπίτι σου γιατι εκει έξω κυκλοφορούν τρελοί, μεθυσμένοι, μαστουρωμενοι και δεν ξέρω γω τί αλλο και να εισαι ασφαλής.

Αλλα καταλάβετε επιτέλους οτι δεν εχουν καμια βάση τα παραδείγματα του στυλ "κάποιος που πέρασε με κόκκινο μπορεί να χτυπήσει ενα 4χρονο παιδάκι και να κλαίει η μάνα του στο μνήμα να κλαίει κι η Παναγια, να χτυπήσει κι ενα μικρό γλυκό ανυπεράσπιστο κουταβάκι που ποτε κανεις δε θα χύσει ενα δάκρυ για το χαμό του..... Οποτε τί 700 ευρώ και διπλώματα και μαλακιες. Να του κόψουμε το πουλί με κουτάλι, και να τόνε στείλουμε Αλκατράζ/γιεντικουλε/σαν κουεντιν να μάθει αυτός"

never hold back Το avatar του/της Ohm
    mike συνεχιζεις να βγαζεις μια επιθετικοτητα χωρις λογο
    εγώ μία φορά δεν βλέπω επιθετικότητα σε όσα είπε ο mikes. βλέπει κανείς άλλος;
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ohm Προβολή μηνύματος
    εγώ μία φορά δεν βλέπω επιθετικότητα σε όσα είπε ο mikes. βλέπει κανείς άλλος;
    Εσύ δεν βλέπεις και το γυροσκοπικό, άστα δεν είσαι κριτήριο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Shit happens

Μπορείς να κάτσεις σπίτι σου γιατι εκει έξω κυκλοφορούν τρελοί, μεθυσμένοι, μαστουρωμενοι και δεν ξέρω γω τί αλλο και να εισαι ασφαλής.

Αλλα καταλάβετε επιτέλους οτι δεν εχουν καμια βάση τα παραδείγματα του στυλ "κάποιος που πέρασε με κόκκινο μπορεί να χτυπήσει ενα 4χρονο παιδάκι και να κλαίει η μάνα του στο μνήμα να κλαίει κι η Παναγια, να χτυπήσει κι ενα μικρό γλυκό ανυπεράσπιστο κουταβάκι που ποτε κανεις δε θα χύσει ενα δάκρυ για το χαμό του..... Οποτε τί 700 ευρώ και διπλώματα και μαλακιες. Να του κόψουμε το πουλί με κουτάλι, και να τόνε στείλουμε Αλκατράζ/γιεντικουλε/σαν κουεντιν να μάθει αυτός"
    pipe τα shits δεν happen απο μονα τους.καποιος τα προκαλει.με αυτη την λογικη γιατι φοραμε κρανος και εξοπλισμο?για να προστατευτουμε προφανως.καποιοι ομως ειναι ανοητοι για αυτο ερχεται η νομοθεσια και σου λεει αν δεν το βαλεις προστιμο ταδε.αυτο σε κατι που καταβαση αφορα το ατομο αυτο καθε αυτο.οταν η μαλακια σου μπορει να καταστρεψει τον απενταντι πρεπει να ειναι πολυ μα πολυ αυστηρη.ή να υπαρχει παιδεια.οτι δεν το κανω για να μην θεσω σε κινδυνο τον συμπολιτη μου.αλλα επειδη ειμαστε τριτοκοσμικη κοινωνια και κοινωνια ηλιθιων και δεν χαμπαριαζουμε απο αυτα και ο καθενας κανει οτι γουσταρει πρεπει απο πανω μας να κρεμεται βαρυς πελεκις.μονο ετσι δεν θα εχουμε καθε χρονο χιλιαδες νεκρους και αναπηρους και ανθρωπους-φυτα.αν βγαλω ενα οπλο και πυροβολησω 10 φορες σε μια πλατεια με κοσμο,μπορει να φαω μερικους μπορει και κανεναν.θα με πανε βαθεια μεσα???ναι,το ιδιο ειναι και αυτος που κυκλοφορει μεθυσμενος και αυτος που σφαζει κατασυροη κοκκινα και αυτος που κυκλοφορει χωρις φωτα.μπορει να σκοτωσει καποιους μπορει και οχι.
    αυτα απο μενα και ναι ειναι απολυτος,αλλα οταν σου εχουν ΣΚΟΤΩΣΕΙ ετσι 1ο ξαδερφο σαν αδερφο και λιγα λεω.
    και δεν με ενδιαφερει καθολου αν χαλαει μερικους η σκληρη μου σταση.
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παρόμοια θέματα

1. Δηλωστε Την Ομαδα Σασ
    από karelis στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 144
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2005, 05:53
  2. Ομαδα Αιματοσ Στα Κρανη.
    από maintenance στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2005, 19:03
  3. Έσκισε η ομάδα!!!
    από stako στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0