Μπραβο ρε παιδες!
Εξυπνες ιδεες και πολυ μερακι απο τους διοργανωτες.
Παντα τετοια!
![]()
Μπραβο ρε παιδες!
Εξυπνες ιδεες και πολυ μερακι απο τους διοργανωτες.
Παντα τετοια!
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Α.
Ευχαριστώ πολύ όλη την παρέα και κυρίως φυσικά τους διοργανωτές.
Ωραία διαδρομή, πολύ καλοστημένο concept, άψογη παρέα. Μέχρι και τον καιρό φρόντισαν να είναι τέλειος.
Κατάφεραν να μας μπερδέψουν και είχε πολύ πλάκα. Είδα χώμα εγώ και βουρ... Σιγά μην έδινα σημασία στη διασαύρωση.
Δηλώνω χαμένος και μ' αρέσει.
Και στην επόμενη.![]()
Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?
πολυ ομορφη ιδεα μπραβο στα παιδια που το τρεξανε και μας χαρισαν μια πολυ ομορφη μερα με παρα πολυ χαμογελο
χαρηκα που γνωρισα αρκετους πισω απο τα nick. και στην επομενη αναμενουμε.
![]()
Γιαννης
Ηταν μιά όμορφη μοτοσυκλετιστική μέρα !
Η οργάνωση άψογη ,τα πάντα μελετημένα ,και κυρίως με κέφι καμωμένα.
Η διαδρομή πανέμορφη κ δίπλα μας.
Ειδικά οι εναλλαγές χρωμάτων απο βλαστούς κ χώμα στα λιβάδια ,πλαισιωμένες απο το φωτεινό γαλάζιο του ουρανού ,γλύκαναν την ψυχή μας.
Τα χαμογελαστά πρόσωπα μέσα απο τα κράνη ,συμπλήρωναν το παζλ.
Η παρέα -αν και ΠΟΛΥ μεγάλη- έδειχνε δεμένη σε κάθε στάση ,σε κάθε ευκαιρία συναναστροφής.
Ενα ακόμα ΜΠΡΑΒΟ στους σύντροχους διοργανωτές ,για τον κόπο ,τον χρόνο ,κ το μεράκι που διέθεσαν ,ωστε να περάσουμε όλοι όμορφα.
Τα λέμε στις επόμενες Χαμενοιάδες.![]()
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
Σπίτι κι εγώ. Χάρηκα που σας είδα, χάρηκα που κέρδισα και το... πολυεργαλείο, πείρα και αυτοκόλλητα, και γενικά γύρισα όλο χαρά.Συγνώμη που μερικούς τους ξαναρώτησα ποιοι είναι και μπορεί να... τους ξαναρωτήσω.
![]()
Ρε γμτ ούτε γάτο ούτε βαιρους ούτε και πολλούς άλλους είδα σήμερα. Κρίμα αλλά ήμασταν μπόλικοι κι εγώ είχα τα θεματα μου. Στην επόμενη πιστεύω να τα καταφέρω.