Δεν είπα κάτι τέτοιο.
Νομίζω οτι τους έφεραν για να μείνουν
Δεν είπα κάτι τέτοιο.
Νομίζω οτι τους έφεραν για να μείνουν
Βασικά τα παιδιά των Ελλήνων μπαίνουν σε κλήρωση για το ΑΝ θα πάνε σε παιδικους σταθμούς.
Στην επαρχία ΔΕΝ έχουν καθηγητές, διότι δεν επαρκούν τα λεφτά για να προσληφθούν μόνιμοι, πάνε εποχιακοί οι οποίοι αναλαμβάνουν στα μέσα της χρονιάς ή και καθόλου.
Κάποια νησιά δεν έχουν καν σχολεία, διότι είναι ασύμφορο και άρα τα παιδιά μπαίνουν στο καραβάκι για να πάνε δημοτικό, ΑΝ πάνε.
Στα πανεπιστήμια κάποια συγγράμματα πρέπει να πληρωθούν από τους φοιτητές, η φοιτητική εστία πνέει τα λοίσθια, κλπ κλπ κλπ κλπ.....
Και όταν κάποιοι Έλληνες βγαίνουν και διαμαρτύρονται από που στο καλό ενώ δεν έχουμε λεφτά για τα δικά μας παιδιά, βρίσκουμε λεφτά για σχολεία για τους λαθρο και τους πρόσφυγες, βγαίνουν κάποιοι άλλοι Έλληνες και λένε τους Έλληνες αίλυναις....
Και φυσικά το ίδιο ισχύει και για την υγεία, και για τη σίτιση κλπ κλπ....
Και προφανώς τους φέραν για να μείνουν....
Δικό μας καλό το κάψιμο; σίγουρα;
ώπα, μην παρεξηγηθώ, δεν μιλάω για καψίματα και τραμπουκισμούς... αυτά είναι μλκίες...
Αν έπρεπε σε κάποια περιοχή να μπει φωτιά, αυτή θα ήταν η Εκάλη, η Κηφισιά, η Φιλοθέη....
Αυτό που τσακωνόμαστε μεταξύ μας επειδή το επίσημο κράτος δεν υπάρχει πουθενά, κι όπου εμφανίζεται τα κάνει σκ@τά, έχει πολύ πλάκα.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Τελευταία τροποποίηση από Nostradamus; 29/02/2016 στις 11:00.
Quod me nutrit... me destruit.....
Η πραγματικότητα είναι ότι δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες- μετανάστες θα μείνουν στην Ελλάδα,
Η πολιτεία σωστά θα πρέπει να τους βοηθήσει, να μεριμνησει για αυτούς, με περίθαλψη, στέγη, παιδεία κτλ
Για το μέλλον τώρα υπάρχουν δυο εκδοχές.
Η καλή εκδοχή, οι άνθρωποι αυτοί ενσωματώνονται και εμπλουτίζουν , αιμοδοτούν την (γερασμένη και υπογόνιμη) Ελληνική επαρχία.
Και η κακή εκδοχή....δεν θα την αναφέρω, ουτε καν θέλω να την σκέφτομαι.
Αν θελετε λύσεις πρεπει να κουνησετε/με ολοι τον κ@λο μας.
Εξηγω:
Με Ι.Χ. , μοτοσυκλετες , λεωφορεια βανακια οτι εχει τελος παντων ο καθενας,
παμε στην Βικτωρια , στον Πειραια, στον Ελαιωνα και οπου αλλου βολοδερνουν αυτοι οι δυστυχισμενοι ανθρωποι,
τους μαζευουμε και παμε και τους αμολαμε στα στενα της Κηφισιας,της Εκάλης, του Ψυχικου και της Πολιτείας.
Χυμα , 10-15000 προσφυγες να τριγυρνουν εκει στα στενα.
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αυτό το 'μη σας (μας) τύχει' μου βγαίνει όλο και πιο δύσκολα ρε γμτ..
safety doesn't happen by accident