Σελίδα 23 από 29 ΠρώτοΠρώτο ... 131819202122232425262728 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 426

Θέμα: XL500R 1982

Hondaκιας Το avatar του/της belo
    τα πριτσινωσα με 3αρι..
    ..ορινγκ ηταν λιγο χοντρο μπηκε με λαδακι αλλα καλυτερα γιατι θα ντωσει με τις ζεστες.γυρναει σφικτα αλλα δεν χρειαζεται πενσα
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20160425_122809.jpg 
Προβολές:	400 
Μέγεθος:	54,6 KB 
ID:	357512
    και απο πισω δεν εχεχει πολυ...μια χαρα και στο ματι εκτος απο λειτουργικο

Όνομα:	IMG_20160425_122818.jpg 
Προβολές:	399 
Μέγεθος:	56,2 KB 
ID:	357513
    αφου γυαλιστικε φυσιξα πολυ καλα και το εβαλα επανω με βενζινη....πενα και ασφαλες

Όνομα:	IMG_20160425_123231.jpg 
Προβολές:	400 
Μέγεθος:	42,6 KB 
ID:	357514

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Το Νο 3 βοηθάει να δεις τη θέση που κάθεται το φλοτέρ ή είναι άσχετο;

http://www.cmsnl.com/honda-xl500r-19...1.html#results
    πανο το φλοτερ ξερω πως παει δεν μπορεις να το βαλεις λαθος διοτι εξεχει ενα πλαστικο για στοπ(2η φωτο)
    η βαλβιδα ρωταω μην εχω κανει λαθος..εγω την ειχα βαλει μεσα στα 2πλαστικα-πατουρες και οταν γεμιζε το ποτηρι δεν εφτανε η βελονα να το κλεισει και ειχα υπερχιληση. η επομενη κινηση μου ειναι να το βαλω απο επανω αλλα για να μην ξαναλυνω ρωταω καλου κακου ανθρωποι ειμαστε. και η αλλη κινηση το εχω βουτιξει στην βενζινα μημπως ειναι τρυπιο να δω......

Σεξουαλικός μετανάστης Το avatar του/της Flinis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από belo Προβολή μηνύματος
    πανο το φλοτερ ξερω πως παει δεν μπορεις να το βαλεις λαθος διοτι εξεχει ενα πλαστικο για στοπ(2η φωτο)
    η βαλβιδα ρωταω μην εχω κανει λαθος..εγω την ειχα βαλει μεσα στα 2πλαστικα-πατουρες και οταν γεμιζε το ποτηρι δεν εφτανε η βελονα να το κλεισει και ειχα υπερχιληση. η επομενη κινηση μου ειναι να το βαλω απο επανω αλλα για να μην ξαναλυνω ρωταω καλου κακου ανθρωποι ειμαστε. και η αλλη κινηση το εχω βουτιξει στην βενζινα μημπως ειναι τρυπιο να δω......
    Το πιο λογικό είναι είναι να μπαίνει ανάμεσα στα πλαστικά ώστε να στηρίζεται μέσα στην πατούρα. Εάν το βάλεις απ´ έξω εάν αδειάσει εντελώς το φλοτέρ η βελόνα-βαλβίδα θα πέσει μέσα στο ποτήρι. Στο κεφάλι της βελόνας υπάρχει ένα μικρό πυρακι. Αυτό δες εάν πιέζεται μέσα στη βαλβίδα. Εάν ναι τότε βρήκες την βλάβη.
    Ευτυχισμένος είσαι,όχι όταν έχεις ό,τι θέλεις, αλλά όταν θέλεις αυτό που έχεις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Flinis Προβολή μηνύματος
    Το πιο λογικό είναι είναι να μπαίνει ανάμεσα στα πλαστικά ώστε να στηρίζεται μέσα στην πατούρα. Εάν το βάλεις απ´ έξω εάν αδειάσει εντελώς το φλοτέρ η βελόνα-βαλβίδα θα πέσει μέσα στο ποτήρι. Στο κεφάλι της βελόνας υπάρχει ένα μικρό πυρακι. Αυτό δες εάν πιέζεται μέσα στη βαλβίδα. Εάν ναι τότε βρήκες την βλάβη.
    Ναι πιέζεται μεσα ανετα το πυρακι...δεν πρέπει να πιέζεται????

Μια φωτογραφία από το δικό μου.Στα πλαστικά φλοτερ από όσο ξέρω η στάθμη δε ρυθμιζεται.Το πυραυλακι μήπως είναι φθαρμενο και δε σφραγιζει καλά; Κάποιο ξεραμενο τσιμουχακι στην έδρα του ή στην βιδα που αδειάζει η βενζίνη χαμηλά ίσως;Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC_0281.jpg 
Προβολές:	388 
Μέγεθος:	46,3 KB 
ID:	357523

Μπραβο ρε takata.μου εφυγε η απορια λοιπον. Σωστα το ειχα βαλει. Η βαλβίδα ειναι καινουρια. Τι να φταίει και κανει υπερχειληση??? Θα το δοκιμασω χωρις το ποτηρι οπως ειναι επανω να δω αν κλεινει ριχνωντας καυσιμο

Ναι πιέζεται μεσα ανετα το πυρακι...δεν πρέπει να πιέζεται????
    Φίλε Κώστα
    Εαν πιέζεται και άνετα όπως λες,τη βρήκες σίγουρα την βλάβη. Το κενό που εχει η βελόνα και μπαίνει στο φλοτέρ ειναι μεγάλο από οτι βλέπω. Αφού λοιπόν εχει τζόγο πάνω-κάτω και το πυράκι δεν πιέζει δυνατά, αλλά πιέζεται το ίδιο μέσα-έξω, δεν ασκείται αρκετή πίεση ώστε να σταματήσει η ροή του καυσίμου. Το πυράκι δεν ειναι αμορτισέρ και εχει τόσο μικρή επιφάνεια για να μπορεί να ρολάρει στο σημείο που ακουμπά (φαντάσου το σαν μύτη απο στυλό). Σου παραθέτω και μια φωτογραφία για να το καταλάβεις καλύτερα.Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image.jpg 
Προβολές:	344 
Μέγεθος:	61,5 KB 
ID:	357532
    Την έχω πατήσει εγώ ίδιος. Πιέζοντας το πυράκι της βελόνας το χάλασα και μετά σταματημένο πλημμύριζα και εαν κατάφερνα να το βάλω μπροστά πνιγόταν. Τρόμαξα να το καταλάβω. Ελπίζω να ειναι μονο αυτό και να σε βοήθησα.

να σας πω τι εκανα...εβαλα επανω βαλβιδα και φλοτερ....το συνδεσα με καυσιμο απο το τεποζιτο και ΧΩΡΙΣ το ποτηρι ανοιξα το διακοπτη καυσιμου....δουλευε κανονικα. εκλεινε την ροη ανετα απο τα μισα της διαδρομης. το εκανα 2-3 φορες κανενα προβλημα.η βαλβιδα εκλεινε.το φλοτερ δοκιμαστηκε δεν εχει τρυπα. τα μονταρω ολα ανοιγω παλι διακοπτη δεν ετρεχε τιποτα. ανοιγω την βιδα αποστραγγισης ποτηριου εφερνε καυσιμο κανονικα. βαζω μπροστα την μηχανη ολα καλα την σβηνω εβγαλε παλι...να μην μακρυγορω τωρα μια το κανει μια οχι.....με το πυρακι τι να κανω τωρα φιλε κουτσοφλινη????????
    αυριο θα το ξεσκισω στις δοκιμες....θα κανω και μια μακρυνη βολτα...
    ..ευχαριστω πολυ ολους που προσπαθητε να με βοηθησετε.το εκτιμω παρα πολυ

Μέλος Το avatar του/της papg
    Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ σε ένα xlr250 το1990 .Κατά διαστήματα έκανε υπερχείλιση,έψαχνα για αρκετό καιρό και στο τέλος άλλαξα το πυρακι αλλα πάλι τα ίδια.Τελικά με το ψάξιμο είδα ότι την ζημιά την έκανε το λαστιχάκι που πάει τη βενζίνα απο το ρουμπινέτο στο καρμπιρατέρ,με τον καιρό ξερνούσε εσωτερικά μικρά κομματάκια μαύρα και κολλούσε το πυράκι. Αλλαξα το λάστιχο και δεν ξανα είχα πρόβλημα,μήπως έχεις αφήσει πάνω το παλιό λάστιχο,και έχεις το ίδιο θέμα;
    Τα μηχανάκια μου σε εργ/κή κατ/ση:
    HONDA C50 αγορά 1982,GLX 90 Honda Astrea Grand αγορά 1995 τώρα και την γρια Transalp 600/98

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από papg Προβολή μηνύματος
    Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ σε ένα xlr250 το1990 .Κατά διαστήματα έκανε υπερχείλιση,έψαχνα για αρκετό καιρό και στο τέλος άλλαξα το πυρακι αλλα πάλι τα ίδια.Τελικά με το ψάξιμο είδα ότι την ζημιά την έκανε το λαστιχάκι που πάει τη βενζίνα απο το ρουμπινέτο στο καρμπιρατέρ,με τον καιρό ξερνούσε εσωτερικά μικρά κομματάκια μαύρα και κολλούσε το πυράκι. Αλλαξα το λάστιχο και δεν ξανα είχα πρόβλημα,μήπως έχεις αφήσει πάνω το παλιό λάστιχο,και έχεις το ίδιο θέμα;
    το παλιο εχω και εγω...θα το αλλαξω να δω...σε ευχαριστω για την ιδεα.

να σας πω τι εκανα...εβαλα επανω βαλβιδα και φλοτερ....το συνδεσα με καυσιμο απο το τεποζιτο και ΧΩΡΙΣ το ποτηρι ανοιξα το διακοπτη καυσιμου....δουλευε κανονικα. εκλεινε την ροη ανετα απο τα μισα της διαδρομης. το εκανα 2-3 φορες κανενα προβλημα.η βαλβιδα εκλεινε.το φλοτερ δοκιμαστηκε δεν εχει τρυπα. τα μονταρω ολα ανοιγω παλι διακοπτη δεν ετρεχε τιποτα. ανοιγω την βιδα αποστραγγισης ποτηριου εφερνε καυσιμο κανονικα. βαζω μπροστα την μηχανη ολα καλα την σβηνω εβγαλε παλι...να μην μακρυγορω τωρα μια το κανει μια οχι.....με το πυρακι τι να κανω τωρα φιλε κουτσοφλινη????????
    αυριο θα το ξεσκισω στις δοκιμες....θα κανω και μια μακρυνη βολτα...
    ..ευχαριστω πολυ ολους που προσπαθητε να με βοηθησετε.το εκτιμω παρα πολυ
    Φίλε Κώστα επιμένω για το πυράκι. Όταν το πιέζεις με το χέρι το φλοτέρ μπορεί και να κλείνει λόγω ότι εφαρμόζεις μεγαλύτερη δύναμη απ´ ότι το καύσιμο μέσα στο ποτήρι. Έλεγξε και το φλοτέρ μήπως κολλάει-ακουμπάει κάπου και μένει ανοικτό. Καλού κακού εάν έχετε καμία εκκλησία αφιερωμένη στον Άγιο Χριστόφορο στη περιοχή, πήγαινε να στη διαβασουν. Και μη ξεχνάς , οι γιαγιάδες όλες έχουν διαρροές. Σου μιλάω εκ πείρας. Καλή επιτυχία.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Flinis Προβολή μηνύματος
    Και μη ξεχνάς , οι γιαγιάδες όλες έχουν διαρροές. Σου μιλάω εκ πείρας. Καλή επιτυχία.
    Εδω διαφωνώ ριζικά και μιλάω κι εγω εκ πείρας. Αν καποια μοτοσυκλέτα οποιασδήποτε ηλικίας έχει οποιαδήποτε διαρροή, απλά σημαίνει οτι ο ιδιοκτήτης της δεν την προσέχει όπως πρέπει.
    Εξαιρούνται Εγγλέζικες μοτο πριν το 1983 οπου θα πρέπει να σταζουν που και που λίγο λάδι για να ενημερώνουν οτι ειναι ΟΚ.

belo ελπίζω να ξεμπλέξεις με το φλοτερ και την υπερχείλιση. Εφ όσον η βαλβίδα είναι καινούρια και το φλοτερ είναι ΟΚ, δεν θα έπρεπε να υπάρχει θέμα.
    Ελεγξε για βρωμες στην οπή, και οτι το φλοτερ περιστρεφεται τελείως ελεύθερα στο πειράκι. Ελαχιστα αν μαγκώνει καπου μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα.

Και το σωληνακι μπορεί να την κανει την δουλειά όπως έγραψε πιο πανω ο papg, αλλά θα έβλεπες κάποια σκουπιδακια.
    Τελευταία τροποποίηση από sapila racing; 26/04/2016 στις 10:29.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παιδια πηρα καινουρια λαστιχα .....το μεσημέρι θα τα βαλω και θα δω. Η βαλβιδα γυρναει ελευθερα και το φλοτερ. Απο ολες τις κουβεντες μας μονο εκεινο με το πυρακι μου μενει. Ολα τα αλλα φυσιολογικα. Συμφωνω οτι δεν πρεπει να σταζει τιποτα....με ενοχλει πολυ.

Σημερα την εβγαλα και εκανα 7 χιλιομετρα. Δεν εβγαλε σταγονα.
    Θα την δοκιμαζα χθες αλλα μου εκανε νερα το ρουμπινετο οπου το ελυσα παλι και το πριτσινωσα αφου το κρατησα με σφηκτηρες πρωτα. Ήθελε ποιο σφηκτα. Αλλαξα λαστιχο φησυξα την εισαγωγη καυσιμου με ανοιχτο ποτηρι και ολα οκ. Δεν ξερω αν θα μου το ξανακανει. Μαλλον σκουπιδι.........?????

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Δηλαδή τώρα πρέπει να το δώσεις; Ξαναχάλα το να το κρατήσεις κι άλλο

Εξαιρετική δουλειά!! Πανέμορφο βγήκε
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Παρόμοια θέματα

1. Martin Kawasaki 1100 ,1982
    από sapila racing στο forum Ιστορία & κλασικές μοτοσικλέτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 14/08/2008, 13:47
  2. GP Misano 1982
    από sapila racing στο forum Ιστορία & κλασικές μοτοσικλέτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2008, 12:52
  3. Hesketh V-1000, 1982
    από stefanos στο forum Ιστορία & κλασικές μοτοσικλέτες
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2007, 09:51
  4. 1982 Daytona Superbike
    από sapila racing στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2007, 11:09
  5. ανατλακτικά για Yamaha Seca 550 του 1982
    από RTnick στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2006, 08:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ