χρησιμοποιώ nacamichi φύλλα, είναι απαραίτητο να κόββεται σύμφωνα με την φορά των ινών του η δεν επηρεάζει;
χρησιμοποιώ nacamichi φύλλα, είναι απαραίτητο να κόββεται σύμφωνα με την φορά των ινών του η δεν επηρεάζει;
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Nai οπως παει η ίνα του.Πολύ καλό το νακαμίτσι.δοκιμασε να αλλάξεις βαμβακι,πιστευω εχεις βάλει λίγο.
Φίου φίου φι φι φίου
Καλό είναι. Ιιισως ένα κλικ πιο μακρύ αλλά και πάλι καλό μου φαίνεται. Οι πολοι είναι ευθειασμένοι αν τον δεις από πάνω ή είναι σε γωνία;
Ευθειασμένοι (α, ρε, blitzer που μας χρειάζεται.....) έκανα και το tip με την οδοντογλυφίδα για σιγουριά και δουλεύει τέλεια τώρα!
![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Γειά σας!!! Επειδή βλέπω υπάρχει αρκετή γνώση θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις.
1η: Γνωρίζει κανείς την τιμή TCR για το 28ga ή 0.32mm 316l σύρμα της UD? (το δουλεύω στο 92).
2η: Επίσης μήπως γνωρίζει κανείς την τιμή TCR που έχει ορίσει η JOYETECH σε VTC MINI στο 316 mode για έλεγχο θερμοκρασίας?
Τα στησίματα γίνονται σε vtc mini με triton 2 στην επισκευάσιμη κεφαλή της eleaf (eleaf ecr) με 316l 28ga σε 2.5mm πυρήνα και αντίσταση στο 0.94
και δουλεύω αποκλειστικά έλεγχο θερμοκρασίας με ss στα 12w και 215 βαθμούς.
Ευχαριστώ!!!!
Ευχαριστώ για την απάντηση, γνωρίζω τον πίνακα καθώς επίσης γνωρίζω και τις "επίσημες" τιμές TCR για το κάθε υλικό.
Απλά όπως έχω διαβάσει ενδέχεται να υπάρχουν μικρές μεταβολές στην τιμή αυτή ανάλογα με τον κατασκευαστή, όπως
αναφέρθηκε σε προηγούμενη απάντηση για το 316 ότι στο vtc mini δουλεύει καλύτερα στην τιμή 94.
Ευχαριστώ και πάλι![]()
Δεν έχει να κάνει με τη μάρκα ούτε, πολύ περισσότερο, με τη διάμετρο σύρματος αλλά με το υλικό.
Η βασική τιμή του tcr για το SS 316L είναι 0.00092.
Στο VTC MINI η joytech πολλαπλασιάζει την τιμή επί 1000000 και σου δίνει τα περιθώρια να κινηθείς.
Το καλύτερο steup εξαρτάται από σένα. Όσο χαμηλότερη είναι η τιμή του tcr τόσο μικρότερη η αλλαγή της τιμής της αντίστασης του υλικού με την αλλαγή της θερμοκρασίας.
Τελικώς πήγαμε σε VTC mini ...το iStick το έδωκα επισκευασμένο.Έφτιαξα και μία "σένια" μικροκώλικη στα 0.80 και ο KFL+ σπέρνει πανικό....
Προτείνετε εναν αερατο δράκοντα.
Κατα προτίμηση rta.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!