Σελίδα 23 από 35 ΠρώτοΠρώτο ... 13181920212223242526272833 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 525

Θέμα: Σκεψεις Σερβιας.....2η διεθνης σιδεροκωλη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TimosV
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    ενας Σερβος φιλος εδω στην συμπρωτευουσα ο οποιος ανεβαινει-κατεβαινει 3-4 φορες τον μηνα Θεσνικη-Βελιγραδι οταν του ειπα γαι διοδια τι και πως μου απαντησε εντελως φυσιολογικα για αυτα των Σκοπιων.....Δεν θα τα μπιστολιασετε;Θα πληρωσετε;
    Λεγοντας μου σε 2η φαση οτι ποτε με το GS δεν εχει πληρωσει.Βαλκανια ρε ολοι απο το ιδιο φωτοτυπικο βγηκαμε!
    Ποιος θα μας κυνηγήσει και ποιός τρέχει γρηγορότερα!!!!
    Θέλω γρηγορότερο μηχανάκι!!!

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TimosV Προβολή μηνύματος
    Ποιος θα μας κυνηγήσει και ποιός τρέχει γρηγορότερα!!!!
    Θέλω γρηγορότερο μηχανάκι!!!
    εχεις γρηγορο μηχανακι!Τι θελεις ακομα πιο γρηγορο;

"Χωματερο" Μελος Το avatar του/της XLGeorge
    Παιδες καλημερα. Ειμαι απο χθες το βραδυ στα Τρικαλα και σημερα το πρωι εριξε βροχη-καταιγιδα, απο αυτες που δεν ειναι να οδηγει κανεις και μαλιστα μηχανακι. Ας ελπισουμε οτι δεν θαχουμε τετοια εντονα φαινομενα τις μερες της εξορμησης. Παντως δειχνει αστατο καιρο και την Πεμπτη και λιγοτερο την Παρασκευη στον Ελληνικο χωρο, για δωστε την προγνωση στα μερη της διαδρομης για ολες τις μερες, να ξερουμε για να προετοιμαστουμε "ψυχολογικα" Κατι αλλο: για τι θερμοκρασιες μιλαμε? Θα χρειαστει πιθανα εσωτερικη επενδυση μπουφαν αν περασουμε κομματια με υψομετρο?

Τα λεμε την Πεμπτη on the road!
    " the PouroDuro spirit "

Καλημερα....
    Ζλατιμπορ - Μοκρα Γκορα λογικα να περιμενετε μονοψηφιες θερμοκρασιες που τις πρωινες ωρες θα τεινουν προς το 0. Οποτε εσωτερικη επενδυση μπουφαν σιγουρα , ισως και ισοθερμικα για τους κρυουλιαρηδες. Βελιγραδι λιγο χαμηλοτερες απο εδω θερμοκρασιες οποτε οτι βολευει τον καθενα.

Για αδιαβροχα δεν το συζηταμε....

καταιγιδα και εδω στην Θεσσαλονικη.Την Πεμπτη ομως δινει συνεφια στην Ελλαδα, Σκοπια και Σερβια.Αδιαβροχα αν και οταν εχουμε οποτε δεν εχουμε θεμα.
    Επενδυση στο τζακετ και ισοθερμικα να παρετε μαζι γιατι η θερμοκρασια στα ορεινα (Ζλατιμπορ-Μοκρα Γκορα) απογευματινες και βραδυνες ωρες φλερταρει με μονοψηφια νουμερα.
    Γαντια 2ο ζευγαρι,καλτσες αρκετες και λοιπο εξοπλισμο ασφαλειας.
    Βασικο ειναι ενα τσεκ στα εργαλεια της μηχανης να υπαρχουν ολα τα προβλεπομενα -ειδικα τα γερμανικα-γερμανοπολυγωνα-αλεν των τροχων-και σε λειτουργικη κατασταση.Απαραιτητο το κιτ επισκευης ελαστικου.
    Οσοι εχετε λαστιχα με σαμπρελες καλο θα ειναι να εχετε 2ες σαμπρελες μαζι,3 λεβιεδες εξαγωγης ελαστικου,κατσαβιδακι για να βγει η βαλβιδα της σαμπρελας.Ολα αυτα τα φερνω εγω μαζι οπως και φαρμακειο αλλα καλο θα ηταν και καποιος αλλος να εχει.
    Χαρτια εννοειται πως θα εχουμε,αδεια κυκλοφοριας (εντυπο του υπουργειου οχι Α4),ασφαλεια ,πρασινη καρτα καλυψης στο εξωτερικο,ταυτοτητα νεου τυπου (λατινικοι χαρακτηρες) η διαβατηριο τελος καρτα οδικης βοηθειας για οσους εχουν εταιρικη η μη οδικη βοηθεια εξωτερικου.

Θεσσαλονικη απο το πρωι ριχνει πραμα.
    Οι μισοι εχουν τρακαρει λογω βροχης και οι αλλοι μισοι προσπαθουν να ξεμποτιλιαριστουν απο το μποτιλιαρισμα των τρακαρισμενων....
    Απο αυριο ομως καθαριζει....

κοκορετσι μελος Το avatar του/της intruder
    Παιδια ξεκινηστε κ καλους δρομους,να περασετε καλα......οσο για τη βροχη μη στεναχωριεστε εχει κ τα καλα της...ξερετε αυτα τα τοπια τα ορεινα με τα χαμηλα συνεφα κ τα λοιπα.....εχω κανει τη διαδρπμη με κολοκαιρο αυτο που με χαλασε ηταν η πυκνη ομιχλη σε μερικα σημεια που εκοβε τη θεα κατα αλλα μια χαρα.....στην τελικη δεν πατε σε πολεμο βολτα πατε να περασετε καλα....εαν σας τα χαλασει τοσο πολυ ο καιρος επιδοθητε σε μπυροφαγητοταξιδο σερβικο....τον καιρο σε ορεινα μερη μονο ο θεος της βροχης κ του ηλιου τον προβλεπει.......ΚΑΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ Κ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ

Μέλος
    Λιγο που κοιταξα για σερβια καθαριζει απο πεμπτη και γενικα τ τετραημερο δειχνει ηλιο η ψιλοσυνεφια, οποτε αν παει ετσι μια χαρα θ μαστε

"Χωματερο" Μελος Το avatar του/της XLGeorge
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sahara Προβολή μηνύματος
    Ζλατιμπορ - Μοκρα Γκορα λογικα να περιμενετε μονοψηφιες θερμοκρασιες που τις πρωινες ωρες θα τεινουν προς το 0. Οποτε εσωτερικη επενδυση μπουφαν σιγουρα , ισως και ισοθερμικα για τους κρυουλιαρηδες.
    Ωχ, τα ισοθερμικα, τα εσωτερικα γαντια και ο λαιμοδετης ειναι στο Λονδινο, τουλαχιστο πηρα την επενδυση του μπουφαν απο Αθηνα μαζι. Θα ψαξω να δανειστω ενα λαιμοδετη.. Tnx.

@ΗΛΙΑΣΚΤΜ: θα εχω κι'εγω σαμπρελες/λεβιεδες/αμπουλες οπως παντα οταν ταξιδευω, επισης συρματοσχοινο συμπλεκτη και δευτερες λαμπες για μπροστα/πισω.
    Τελευταία τροποποίηση από XLGeorge; 19/09/2016 στις 11:23.
    " the PouroDuro spirit "

Παιδια, υπαρχει περιπτωση να ξεκινησω απο Τεταρτη και να σας βρω στη Θεσσαλονικη (Ευζωνους, δηλαδη).

Αν γινει κατι τετοιο θα εχω ειδοποιησει το πολυ μεχρι αυριο το μεσημερι.
    There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RizlaPlusPlus Προβολή μηνύματος
    Παιδια, υπαρχει περιπτωση να ξεκινησω απο Τεταρτη και να σας βρω στη Θεσσαλονικη (Ευζωνους, δηλαδη).

Αν γινει κατι τετοιο θα εχω ειδοποιησει το πολυ μεχρι αυριο το μεσημερι.
    Θεσσαλονικη η Ευζωνους θελεις να μας βρεις; Οπου και να βρεθουμε καλο δρομο να εχεις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    Θεσσαλονικη η Ευζωνους θελεις να μας βρεις; Οπου και να βρεθουμε καλο δρομο να εχεις.
    Μωρε να σας βρω και Θεσσαλονικη, ευχαριστως. Το λεω επειδη ειδα το ποστ σου, οτι μαλλον κι εσεις οι βορειοι θα βρεθειτε στους Ευζωνους. Αν υπαρχει σημειο συναντησης και στην πολη, πολυ ευχαριστως!
    There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TimosV
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από XLGeorge Προβολή μηνύματος
    Ωχ, τα ισοθερμικα, τα εσωτερικα γαντια και ο λαιμοδετης ειναι στο Λονδινο, τουλαχιστο πηρα την επενδυση του μπουφαν απο Αθηνα μαζι. Θα ψαξω να δανειστω ενα λαιμοδετη.. Tnx.

@ΗΛΙΑΣΚΤΜ: θα εχω κι'εγω σαμπρελες/λεβιεδες/αμπουλες οπως παντα οταν ταξιδευω, επισης συρματοσχοινο συμπλεκτη και δευτερες λαμπες για μπροστα/πισω.
    Καλημέρα και στους εκ του εξωτερικού!!!
    θερμοκρασίες διαδρομών {Ελάχιστες για ώρες μέχρι 22:00) περίπου 10oC στις περιοχές δυτικά στα βουνά της Σερβίας. 'Εχει και περισσότερι κρύο το ξημέρωμα που δεν μας ενδιαφέρει εκτός και κυνηγήσεις τίποτε ΣΕΡΒΕΣ. Θερμοκρασίες ημέρας περίπου 15-22oC.

Βροχή την Πέμπτη (Δυνατή κυρίως σε Ελλάδα), Επίσης πιθανότητα βροχής την Παρασκευή στην περιοχή της Makra Gora. Τέλος την Κυριακή πιθανότητα βροχής το μεσημέρι στη νότια Σερβία (Μάλλον το αποφεύγουμε).

Αν χρειαστείς μπαλακλάβα ή ισοθερμικό κάτι άλλο πες το με ΠΜ (xlgeorge).
    Θα έχω και εγώ κάποια εργαλεία (Μη γελάτε), μικρό φαρμακείο, σετ επιδιόρθωσης ελαστικών (tubless) με CO2 και φακό.

Να έχουμε καλό ταξείδι!!!!!!!!!! Και να ανοίξουν τα κινητά τους όσοι θέλουν για εξωτερικό (roaming)
    Τελευταία τροποποίηση από TimosV; 19/09/2016 στις 13:22. Αιτία: Διόρθωση-προσθήκη

Παλαιό μέλος
    Ηλία σε περίπτωση μπόρας ή καταιγίδας θα σταματήσουμε οι "Νότιοι" μέχρι να κοπάσει κάπως και θα σε πάρω τηλ να κανονίσουμε νέο ραντεβού. Πάνω απ' όλα η ασφάλειά μας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    Ηλία σε περίπτωση μπόρας ή καταιγίδας θα σταματήσουμε οι "Νότιοι" μέχρι να κοπάσει κάπως και θα σε πάρω τηλ να κανονίσουμε νέο ραντεβού. Πάνω απ' όλα η ασφάλειά μας.
    εννοειται Κωστη,αλλα με ωραιο καιρο θα ταξιδευουμε θα δειτε.

Παρόμοια θέματα

1. 1η διεθνής σιδερόκωλη?
    από kordix στο forum Προορισμοί
    Απαντήσεις: 456
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2016, 21:23
  2. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2004, 16:06
  3. 2η Έκθεση Μοτοσυκλέτας
    από Wizard13 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 77
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2004, 22:28
  4. Καποιες σκεψεις που εχω ξαναγραψει